Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka välttää käytetyn auton verojen maksaminen? Täysi opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka välttää käytetyn auton verojen maksaminen? Täysi opas

Verojen maksaminen käytetystä autosta voi nostaa huomattavasti sen kokonaiskustannuksia. On kuitenkin monia tapoja laillisesti välttää tai minimoida nämä verot. Jotkut osavaltiot tarjoavat verohelpotuksia tai -vapautuksia tietyntyyppisille käytetyille autoille, kuten sähkö- tai hybridiajoneuvoille. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kuinka välttyä verojen maksamiselta käytetystä autosta ja käytettyjen autojen myyntiverolaskurista.

Mikä on käytettyjen autojen myyntivero?

Kun ostat käytetyn auton, sinun on maksettava myyntivero, aivan kuten ostaessasi uuden auton. Jos osavaltiosi määrää ajoneuvojen ostoista myyntiveron, sinun on maksettava se riippumatta siitä, onko ajoneuvo uusi tai käytetty ja ostatko jälleenmyyjältä tai riippumattomalta myyjältä.

Tämän veron perivät usein Yhdysvaltojen osavaltiot ja kunnat, ja se lasketaan prosenttiosuutena ajoneuvon ostohinnasta tai arvosta.

Veron arvo vaihtelee ajoneuvon hankintahinnan ja iän mukaan. Tietyissä osavaltioissa liikevaihtovero lasketaan ajoneuvon hankintahinnan perusteella, toisissa taas auton käyvän markkina-arvon perusteella.

Useimmat osavaltiot veloittavat noin 5–9 % liikevaihtoveroa. On tärkeää muistaa, että käytettyjen autojen myyntivero eroaa muista veroista ja kuluista, joita saattaa syntyä ajoneuvoa hankittaessa, mukaan lukien rekisteröintimaksut, omistusmaksut ja paperityömaksut.

Valtion liikevaihtoveron lisäksi asuinpaikkasi lääni ja kunta voivat periä veronsa. Osavaltiosi liikevaihtoveron lisäksi jotkin osavaltiot perivät moottoriajoneuvojen valmisteveron, henkilökohtaisen kiinteistöveron tai muita ajoneuvokohtaisia ​​veroja.

Kuinka välttää käytetyn auton verojen maksaminen? Täysi opas

On huomattava, että käytetyn auton verojen maksamatta jättäminen on laitonta ja voi johtaa merkittäviin seurauksiin, kuten sakkoihin ja laillisiin seuraamuksiin. On aina suositeltavaa noudattaa valtion ja paikallisia sääntöjä ostaessasi käytettyä autoa. Tässä on muutamia tapoja välttää käytetyn auton verojen maksaminen.

1. Osta ajoneuvo valtiosta, jossa myyntivero on alhaisempi

Jos harkitset käytetyn auton ostamista, sinun kannattaa etsiä sellainen osavaltiossa, jossa liikevaihtoveroprosentti on alhaisempi. Muista kuitenkin, että riippumatta siitä, mistä hankit auton, sinun on maksettava myyntivero siinä valtiossa, jossa rekisteröit sen.

2. Asua osavaltiossa, jossa ei ole liikevaihtoveroa

Asuminen valtiossa, joka ei kerää myyntiveroa, esim Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire tai Oregonon yksi vaihtoehto välttää auton myyntiveron maksaminen.

🔥 Empfohlen:  Googlen rangaistuksen määritelmä & Merkitys

Sinun ei tarvitse muuttaa mitään, ja voit keskittyä hankkimaan parhaan auton parhaaseen hintaan. Tämä estää myös pääsyn epäselville alueille, jotka voivat joutua kuumaan veteen, jos et saa askeleen tai teet jotain väärin.

3. Hyödynnä verovapautuksia

Useita autotyyppejä, kuten vanhoja ajoneuvoja ja sähkö- tai hybridiajoneuvot ovat verovapaita joillakin lainkäyttöalueilla. Jos ostat auton, joka on oikeutettu verovapauteen, voit vähentää verolaskuasi.

4. Vaihda ajoneuvosi

Voit oikeutetusti minimoida myyntiveron, jos vaihdat ajoneuvoa ostaessasi autoa. Käytetyn auton myyntivero lasketaan sen mukaan ostamasi auton ja myymäsi ajoneuvon välinen arvoero sisään.

Vaikka se ei ole saatavilla kaikissa osavaltioissa, se on saatavana suurimmassa osassa niistä. Virginia, Havaiji ja Kalifornia sekä Washington DC eivät tarjoa myyntiveron hyvitystä vaihtokaupoista.

5. Neuvottele alhaisempi hinta

Käytetyt autot tarjoavat paljon enemmän hinnan joustavuus kuin uudet autot. Voit tarkistaa ajoneuvot, joita on mainostettu pitkään ja missä myyjä on todennäköisemmin joustava.

Voit myös metsästää käteisen ostajia ja myyjiä kiireessä. Tämä alentaa auton hintaa ja lopulta myyntiveroa.

Lue myös: Kuinka saada palkkaa mainonnasta autossasi? Opas

Osavaltiot, joissa ei ole autoveroa

Yhdysvalloissa on vain muutama osavaltio, joka ei peri osavaltiotason myyntiveroa autoista. Tässä on joitain osavaltioita, joissa ei ole autojen myyntiveroa Yhdysvalloissa:

  • Alaska
  • Delaware
  • Montana
  • New Hampshire
  • Oregon

On kuitenkin huomattava, että joissakin näistä osavaltioista saattaa aiheutua ajoneuvon hankkimiseen liittyviä lisäkustannuksia tai veroja, kuten rekisteröintimaksuja tai paikallisia veroja.

Yksityiskohtaisia ​​tietoja tietyn osavaltion autoostoista on yleensä parempi ottaa yhteyttä paikalliseen Moottoriajoneuvojen laitos tai lisensoituun jälleenmyyjään.

Voitko ostaa käytettyjä autoja toisesta osavaltiosta välttääksesi veroja?

Saatat ajatella, että voit välttää myyntiveron maksamisen ostamalla auton valtiosta, jossa ei peritä myyntiveroa, mutta näin ei ole.

Jos ostat auton ulkopuolelta ja palautat sen kotivaltioosi, sinun on yleensä pakko tehdä maksaa valtion välisen myyntiveron erotuksen mistä hankit ajoneuvon ja kotivaltiosi myyntiverokanta.

Tämä tarkoittaa, että DMV varmistaa, että maksat valtion liikevaihtoveron rekisteröidessäsi auton.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Anastasia Gutnikova ansaitsee +10 000 dollaria kuukaudessa mainoksista ja kursseista

Mikä on Montana LLC Loophole?

Nyt kun olemme käsitelleet kuinka välttää verojen maksaminen käytetystä autosta laillisesti, siirrytään hämärälle alueelle. Myyntiveron välttäminen voi säästää paljon rahaa, varsinkin kun ostat luksusauton.

Montana LLC:n porsaanreikä on laillinen verotaktiikka, jossa auto rekisteröidään Montanassa a osakeyhtiö (LLC) välttääkseen myyntiveron ja rekisteröintikulujen maksamisen toisessa osavaltiossa.

Perustamalla LLC:n Montanaan ja rekisteröimällä auton LLC:n alle, ajoneuvon katsotaan ostetun Montanassa ja on siten vapaa myyntiverosta toisessa osavaltiossa.

Sen sijaan valtiot ovat valppaita tämän porsaanreiän suhteen ja voivat silti periä maksuja. Jos he huomaavat, että ajat autoa ensisijaisesti paikassa, jossa sitä ei ole rekisteröity, saatat joutua oikeudellisiin seuraamuksiin.

On tärkeää korostaa, että tämä menetelmä ei välttämättä ole laillinen, ja jokaisen, joka harkitsee sen käyttöä, tulee neuvotella koulutetun veroasiantuntijan kanssa.

Mikä on käytettyjen autojen myyntiverolaskuri?

Käytettyjen autojen arvonlisäverolaskuri on verkossa toimiva sovellus, joka arvioi, kuinka paljon myyntiveroa olet velkaa käytetyn auton kaupasta. Laskin ottaa huomioon auton ostohinnan, osavaltiosi liikevaihtoverokannan ja kaikki muut osavaltiossasi mahdollisesti perittävät maksut tai verot.

Käytettyä autoa ostettaessa verotus monimutkaistuu. Jotkut osavaltiot antavat sinun työskennellä osan autoa varten ostamastasi tuotteesta, kun taas toiset tarvitsevat ammattimaisen arvion. Jotkut osavaltiot veloittavat myös painoon ja polttoainetalouteen perustuvia veroja.

Autoveron laskemiseen ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa menetelmää, koska se vaihtelee osavaltion, läänin, kaupungin ja kunnan mukaan. Jos etsit verolaskuria ostaessasi autoa, asiantuntijat suosittelevat, että haet osavaltiosi DMV online-laskin oppiaksesi säännöistä.

Autoa pidetään henkilökohtaisena omaisuutena lähes puolessa Yhdysvaltojen osavaltioista, mikä tarkoittaa, että siitä maksetaan vuosittain henkilökohtainen omaisuusvero.

Hyvä uutinen on, että näillä lainkäyttöalueilla on melko yksinkertaiset kaavat laskea, kuinka paljon sinun on maksettava. Kun tiedät ajoneuvon arvon, laske vain myyntivero jonkin yllä mainitun lähteen toimittaman valtion veroprosentin perusteella.

Maksatko veroja käytetystä autosta yksityiseltä myyjältä?

Jos haluat tietää, maksatko veroa yksityisen myyjän käytetystä autosta? Kyllä, joudut maksamaan veroja, vaikka ostaisit käytetyn auton yksityiseltä myyjältä. Mutta hyvä asia tässä on, että kun on kyse yksityisistä myyjistä, voit neuvotella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka mainostaa Instagramissa vuonna 2023: täydellinen opas

Ostaminen myyjältä kautta yksityinen myynti on yleensä parempi vaihtoehto kuin ostaminen käytetty auto jälleenmyyjältä. Jälleenmyyjillä on kuluja ja ne haluavat tehdä voittoa, kun taas myyjät haluavat ansaita palkkion.

Yksityisten juhlien myyjä on vain kiinnostunut pääsemään eroon autosta. Tämän seurauksena voit saada paremman tarjouksen autosta, mikä voi auttaa sinua säästämään rahaa myyntiverossa.

Kuinka maksaa myyntivero käytetystä autosta?

Käytetyn auton myyntiveron maksumenettely vaihtelee asuinpaikkasi mukaan. Yleisesti ottaen sinun on kuitenkin suoritettava seuraavat toimet:

  • Määritä osavaltiosi myyntiveroprosentti: Liikevaihtoverokanta vaihtelee osavaltioittain, joten sinun tulee tarkistaa osavaltiosi verotoimistolta, mikä verokanta koskee tapahtumaasi.
  • Laske maksettavan myyntiveron määrä: Voit käyttää käytettyjen ajoneuvojen myyntiverolaskuria määrittääksesi, kuinka paljon myyntiveroa olet velkaa auton ostohinnan ja osavaltiosi veroprosentin mukaan.
  • Maksa myyntivero: Kun rekisteröit auton osavaltiosi moottoriajoneuvojen osastolla, sinun on yleensä maksettava myyntivero (DMV).
  • Hanki maksutodistus: Kun olet maksanut myyntiveron, varmista, että saat maksutodistuksen DMV:ltä.

Siinä on kaikki, kuinka välttyä verojen maksamiselta käytetystä autosta. Käytetyn auton ostaminen voi säästää rahaa paitsi ajoneuvossa myös veroissa. On olemassa useita laillisia tapoja välttää myyntiveron maksaminen auton ostosta, mutta ne ovat harvinaisia.

Voit joko asua osavaltiossa, jossa ei ole liikevaihtoveroa, tai voit yksinkertaisesti löytää tapoja saada verovapaus. Tarkista paikalliselta veroviranomaiselta tai moottoriajoneuvoministeriöltä (DMV), ennen kuin käytät jotakin edellä mainituista tavoista pysyä poissa laillisilta harmailta alueilta.