Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka välttää menettämästä 40 prosenttia voitoistasi: Testaa 5 push-ilmoitusverkkoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka välttää menettämästä 40 prosenttia voitoistasi: Testaa 5 push-ilmoitusverkkoa

Verkkosivustojen omistajat ansaitsevat hyvin usein alustojaan käyttämällä push-ilmoitusten kumppaniohjelmia. Alustaen käyttäjät eivät välitä push-ilmoituksista ja omistaja saa passiivisen tulonlähteen.

Mutta ovatko push-ilmoitusten kumppaniohjelmat todella samat? Osoittautuu, että eivät ole. Erään suositun portaalin käyttäjä testasi viittä affiliate-ohjelmaa ja päätteli, että tulojen ero voi olla jopa 40 prosenttia.

Push-ilmoitukseen keskittyneiden kumppaniverkostojen testaus

Käyttäjällä on luettelo sivustoista, joilla on enimmäkseen mobiililiikennettä. Sivustot ovat noin 8 vuotta vanhoja. Vuonna 2020 hän oppi push-kumppaniohjelmista ja päätti yrittää ansaita niillä rahaa.

Aluksi hän työskenteli Propush-nimisen kanssa, mutta kyllästyään heidän roskapostiinsa päätti verrata viittä muuta suosittua push-ilmoitusverkkoa, koska ne lupasivat hänelle paremmat ehdot kuin kilpailijansa.

Kullekin verkolle käyttäjä loi uuden tilin. Kokeilu kesti yhteensä kolme kuukautta. Kaikki osallistujat eivät onnistuneet näyttämään parhaita tuloksia.

Adsterran kumppaniohjelmassa kirjoittaja testasi Social Baria, koska tekninen tuki sanoi, että he lopettivat 1Clickin käytön sen kannattamattomuuden vuoksi.

Mitkä kumppaniohjelmat osallistuivat?

  1. https://adsterra.com/ (Sosiaalinen baari)
  2. https://bropush.com/
  3. https://rollerads.com/
  4. https://zpush.biz/
  5. https://propush.me/

Nämä ovat kumppaniohjelmia, jotka jakavat saman kaupallistamismuodon eivätkä vaadi lisätoimenpiteitä rekisteröinnin jälkeen (vahvistus, vahvistukset jne.).

Ilmoitusten määrä oli sama jokaisessa verkossa, kuten kaikki muutkin asetukset. Liikennettä ohjattiin jokaiseen 10 päivää, jonka aikana verkkosivuilla ei ollut teknisiä ongelmia ja liikennemäärät laskivat.

Pikalinkit:

Kokeilutulokset:

Tässä kokeilun tulokset:

1. Adsterra – sosiaalinen baari (04.01.22 – 13.01.22) – 247 dollaria

2. BroPush (12.12.21 – 21.12.21) – 391 dollaria

3. RollerAds ( 24.12.21 – 02.01.22) – 302 $

4. ProPush (01.12.21 – 10.12.21) – 308 $

5. Zpush (21.11.21 – 29.11.21) – 342 dollaria

Eri affiliate-ohjelmista saatujen tulojen ero on 40%, ja se on paljon. Alla on visuaalinen taulukko, jossa on määrät, aikakehykset, mittarit ja kumppaniohjelmien nimet nousevassa järjestyksessä.

🔥 Empfohlen:  16 parasta verkkosivustoa sulkevien liikkeiden löytämiseen verkossa

näet, ero parhaiden ja huonoimpien push-ilmoitusverkkojen välillä on lähes 150 dollaria.

Jos tarkastelet napsautuskohtaista hintaa, voit nähdä merkittäviä eroja tässä mittarissa. Tästä johtuu tulojen ero. Ehkä kunkin kumppaniohjelman algoritmit toimivat eri tavalla, tai ehkä verkko veloittaa suuremman maksun verkkovastaavien kustannuksella.

Adsterran sosiaalinen baari osoittautui huonommaksi kuin kaikki yhden napsautuksen kumppaniohjelmat. Testaa aina erilaisia ​​affiliate-ohjelmia, koska niiden työ riippuu myös GEO:sta, josta liikenne tulee.

Kiinnitä huomiota RevShare-tasoon, mutta se ei ole saatavilla kaikkialla. Viidestä testiin osallistuneesta kumppaniohjelmasta vain Bropush näytti RevShare-prosentin verkkovastaavan tilillä.

Ja jos vertaat tätä verkkoa muihin, saat tunteen, että tämä prosenttiosuus on pienempi muissa kumppaniohjelmissa.

Lopuksi haluan sanoa, että sivustosi tulouttaminen push-ilmoituksen avulla on varsin kannattavaa. Tärkeintä tässä tapauksessa on valita oikea affiliate-ohjelma – henkilökohtaisesti aion siirtää kaiken liikenneni tämän jaon voittajalle – BroPush.