Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka varmuuskopioida WordPress-verkkosivustosi ilmaiseksi (aloitusopas)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka varmuuskopioida WordPress-verkkosivustosi ilmaiseksi (aloitusopas)

WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioimisen ei tarvitse olla vaikeaa. Itse asiassa sen ei myöskään tarvitse olla kallis.

Vaikka markkinoilla on monia uskomattomia ensiluokkaisia ​​WordPress-varmuuskopiointiratkaisuja, joita voit käyttää, totuus on, että yksi suosituimmista, luotettavimmista ja helppokäyttöisimmista varmuuskopiolaajennuksista on UpdraftPlus.

Ja mitä sinä tiedät –

Tänään aion tarkastella, miksi WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioiden luominen on niin tärkeää menestyksellesi () ja kuinka varmuuskopioida WordPress ilmaiseksi käyttämällä UpdraftPlusia.

Joten aloitetaan!

Toimittajan huomautus: Vaikka UpdraftPlusin pitäisi olla ihanteellinen pienille verkkosivustoille, on tärkeää huomata, että varmuuskopiointi voi vaatia suorituskykyä suuremmilla sivustoilla, koska laajennus suorittaa täydellisiä varmuuskopioita. Jos sinulla on verkkokauppasivusto tai isompi blogi, suosittelen tehokkaampaa laajennusta, kuten WP STAGEING sen sijaan.

Miksi WordPress-sivustojen varmuuskopiot ovat niin tärkeitä?

Useimmat ihmiset, jotka ovat käyttäneet WordPressiä jonkin aikaa, ymmärtävät, kuinka tärkeää on varmuuskopioida verkkosivustonsa säännöllisesti. WordPressin uudemmat käyttäjät eivät kuitenkaan välttämättä ota sivustojen varmuuskopioita niin vakavasti kuin pitäisi.

Se ei ehkä ole vielä ongelma. Se ei ehkä ole ongelma edes 2 viikon kuluttua. Mutta luota minuun, useimmilla ihmisillä, jotka ovat käyttäneet WordPressiä pitkään, on tarina siitä, kuinka oikea verkkosivuston varmuuskopio pelasti heidän piilonsa.

Mutta jos et ole kuullut tai et ole kuullut, tässä on painavimmat syyt, miksi jokaisen verkkosivuston omistajan tulisi luoda varmuuskopiot WordPress-verkkosivustoistaan:

  • Palvelinkatkot: Huolimatta siitä, mitä hosting-yrityksesi kertoo, se ei voi millään taata 100 %:n käytettävyyttä. Jos hosting-yrityksesi palvelin kaatuu, verkkosivustosi menee sen mukana. Ja sen palauttaminen ei välttämättä onnistu ilman sivuston varmuuskopiota.
  • Inhimillinen virhe: Me kaikki teemme virheitä. Se on osa ihmisenä olemista. Siitä huolimatta kukaan tuntemani ei myönnä pitävänsä tekemisistä WordPress kuoleman valkoinen näyttö huvin vuoksi. Tämä on aina totta, jos käytettävissä ei ole viimeaikaista sivuston varmuuskopiota. Lisäksi, kuka haluaa tehdä koko verkkosivustonsa uudelleen, koska he eivät luoneet varmuuskopiota?
  • Päivitysongelmat: Joskus kun päivität WordPress-ytimen, teeman tai laajennuksen, verkkosivustossasi menee vikaan. Jos näin käy, sivustosi suunnittelu, toiminnallisuus tai molemmat voivat vaikuttaa. Sivuston varmuuskopiointi vahingon korjaamiseksi on helpoin tapa päästä eroon tästä sitoumuksesta.
  • Ratkaise haittaohjelmaongelmat: Riippumatta siitä, kuinka turvallinen WordPress-verkkosivustosi on, siellä on hakkeri, joka vain odottaa murtautua sisään. Jos näin käy sinulle, verkkosivustosi on vaarassa saada kaikenlaisia ​​ongelmia. Onneksi niille, joilla on sivuston varmuuskopiot, voit ratkaista hakkerointihyökkäyksen melko helposti.
  • Varmista käyttökokemus ja tulovirta: Pidätkö blogia, jolla on paljon seuraajia tai omistat suuren verkkokaupan, seisokit vaikuttavat käyttökokemukseen ja menestymisen mahdollisuuksiin. Vaikka seisokkeja ei voi pysäyttää , hyvä asia on, että kun olet saanut varoituksen, että jotain on vialla, voit palauttaa sivustosi käden käänteessä varmuuskopion avulla.
🔥 Empfohlen:  Bingbot-käyttäjäagentti muuttuu

Kuten näet, on monia syitä, miksi jokaisen verkkosivuston omistajan, olipa se kuinka suuri tai pieni, tulisi rutiininomaisesti luoda WordPress-varmuuskopioita.

Katsotaanpa, miten se tehdään käyttämällä ilmaista WordPress-varmuuskopiointilaajennusta UpdraftPlus.

Kuinka varmuuskopioida WordPress ilmaiseksi UpdraftPlus-laajennuksella

UpdraftPlus on suosittu WordPress-varmuuskopiointilaajennus, joka antaa kaikenlaisille verkkosivustojen omistajille helpon tavan varmuuskopioida WordPress. Mutta hanki tämä, toisin kuin monissa ilmaisissa ja ensiluokkaisissa WordPress-varmuuskopiointiratkaisuissa, UpdraftPlus tekee verkkosivustosi palauttamisesta yhtä helppoa kuin varmuuskopion luomisen.

Se on enemmän kuin monet varmuuskopiointiratkaisut voivat sanoa.

Tällä varmuuskopiolaajennuksella voit luoda manuaalisesti sivuston varmuuskopioita, ajoittaa toistuvia varmuuskopioita () ja tallentaa sivustosi tiedot ja tiedostot suojattuihin pilvipalveluihin, kuten Dropboxiin ja Google Driveen.

Ja 4,8 tähden ja yli 2 miljoonan aktiivisen asennuksen ansiosta tämä varmuuskopiolaajennus on loistava ratkaisu.

Vaihe 1: Asenna ja aktivoi UpdraftPlus

Jos haluat varmuuskopioida WordPressin ilmaiseksi UpdraftPlusin avulla, sinun on ensin asennettava ja aktivoitava laajennus.

Aloita menemällä kohtaan Plugins > Lisää uusi ja etsit “UpdraftPlus”.

Klikkaus Asenna nyt ja sitten Aktivoida
joten laajennus on valmis käytettäväksi verkkosivustollasi.

Vaihe 2: Määritä varmuuskopiointiaikataulu ja -asetukset

Kun UpdraftPlus on asennettu ja aktivoitu sivustollesi, siirry osoitteeseen asetukset >
UpdraftPlus-varmuuskopiot WordPressin hallintapaneelissa.

Kun teet tämän, sinut ohjataan päävälilehdelle Varmuuskopio. Täällä näet ajoitetut varmuuskopiot, lokiviestit ja jo luomasi olemassa olevat varmuuskopiot.

Voit määrittää varmuuskopiointiaikataulun napsauttamalla asetukset -välilehti.

Tässä voit määrittää, haluatko luoda manuaalisesti tiedosto- ja/tai tietokantavarmuuskopioita sivustostasi vai ajoittaa varmuuskopiot säännöllisin väliajoin. Sinulla on myös mahdollisuus säilyttää tietty määrä sivuston varmuuskopioita verkkosivustosi taustaohjelmassa.

Vieritä seuraavaksi alas etätallennuspaikkojen () ohi ja määritä seuraavat:

  • Jokaiseen sivuston varmuuskopioon sisällytettävät tiedostot
  • Sähköpostiosoite, johon perusraportti lähetetään
  • Asiantuntijaasetukset, jos olet kyllästynyt ja haluat tietää lisää

Klikkaus Tallenna muutokset tallentaaksesi asetuskokoonpanot.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nähdä, kuka katseli Facebook-profiiliani vuonna 2023

Vaihe 3: Valitse etätallennuspaikka

Kun olet tallentanut laajennuksen asetukset, vieritä taaksepäin hieman ja valitse etätallennuspaikka, johon haluat lähettää sivustosi varmuuskopiot.

On aina hyvä idea tallentaa WordPress-varmuuskopiot turvalliseen ulkopuoliseen sijaintiin siltä varalta, että pääset ulos verkkosivustostasi etkä pääse käsiksi verkkosivustosi taustajärjestelmään tallennettuun varmuuskopioon.

Onneksi UpdraftPlusin ilmainen versio tarjoaa sivustojen omistajille paljon valinnanvaraa etätallennustilan suhteen.

Napsautan esimerkiksi Google Drivea aloittaakseni sivustoni varmuuskopioiden lähettämisen Google-tililleni.

Voit käyttää sinulle luotua automaattista Google Drive -kansion nimeä tai muokata sitä tarpeidesi mukaan. Kun kansio on nimetty, napsauta Todenna Google-linkin avulla.

Kun napsautat linkkiä, sinua pyydetään kirjautumaan Google-tiliisi. Napsauta seuraavaksi Sallia antaaksesi UpdraftPlusille pääsyn Google Driveen ja lähettääksesi sivuston varmuuskopiot sinne automaattisesti puolestasi.

Napsauta lopuksi Täydellinen asennus -painiketta viimeistelläksesi UpdraftPlusin yhdistämisen Google Driveen ().

Vaihe 4: Varmuuskopioi WordPress

Jos haluat aloittaa heti ja varmuuskopioida WordPressin, sinun tarvitsee vain napsauttaa Varmuuskopioi nyt -painiketta, kun olet määrittänyt etätallennuspaikan asetukset.

Päätä seuraavaksi, sallitaanko sivustosi tietokanta, tiedostot vai molemmat varmuuskopiossa. Napsauta lisäksi valintaruutua lähettääksesi varmuuskopiosi etätallennuspaikkaasi.

Napsauta sitten Varmuuskopioi nyt.

Kun teet niin, näet laajennuksen varmuuskopioinnin edistymispalkin. Tietysti mitä suurempi sivustosi, sitä kauemmin se kestää. Joten et ehkä halua istua ja katsella edistymispalkkia, jos sinulla on suuri verkkosivusto.

Kun varmuuskopiointi on valmis, näet sen verkkosivustosi taustaosassa kohdassa Olemassa olevat varmuuskopiot.

Ja jos tallensit sen etätallennustilaan kuten minä, näet myös sivustosi varmuuskopion siellä!

Johtopäätös

Ja siinä se on! Tiedät nyt kuinka varmuuskopioida WordPress luotettavasti ilmaiseksi käyttämällä tunnettua WordPress-varmuuskopiointilaajennusta UpdraftPlus.

En voi korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeää on, että WordPress-verkkosivustosi uusin versio on tallennettu turvalliseen paikkaan.

Ei ole paljon pahempaa kuin käyttää paljon aikaa ja vaivaa rakentaaksesi vilkkaasti liikennöidyn verkkosivuston, jolla on suuri seuraaja- tai asiakaskunta, ja menetät kaiken hetkessä. Mutta kerron sinulle yhden asian, joka on pahempi – .

🔥 Empfohlen:  Alembic Pharma: Yksi vanhimmista geneeristen lääkkeiden valmistajista

Joten ota se minulta ja aloita WordPress-verkkosivustosi varmuuskopiointi jo tänään. Asennus kestää vain muutaman minuutin, eikä se maksa senttiäkään, joten ei ole mitään syytä olla tekemättä.

Mutta muista, että jos haluat tehdä varmuuskopioita suuremmille sivustoille, saatat löytää WP STAGEING suorituskyvyn kannalta parempi vaihtoehto kuin UpdraftPlus.


Table of Contents