Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka viedä yrityksesi verkkoon: vaiheittainen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka viedä yrityksesi verkkoon: vaiheittainen opas

COVID-19-pandemian seurauksena yhä useammat yritykset kamppailevat pysyäkseen pinnalla.

Vaikka suuret myymälät ja tunnetut tuotemerkit ovat selviytyneet, se on ollut erityisen haastavaa perinteisesti henkilökohtaisesti palveleville yrityksille. Loppujen lopuksi, kuinka tarjoat henkilökohtaista koulutusta tai terapiaa tai koiran hoitoa verkossa? Ja miten ansaitset rahaa tekemällä sitä?

Se näyttää haastavalta, mutta on olemassa ohjeita, joita voit noudattaa siirtääksesi offline-yrityksesi verkkoon.

Miksi sinulla pitäisi olla online-suunnitelma offline-liiketoimintaasi varten

Verkkosuunnitelman tekeminen yrityksellesi ei ole välttämätöntä, mutta se voi tarjota muutamia asioita:

  • Näkyvyys. Kun tarjoat palveluita verkossa, potentiaalisten asiakkaiden on helpompi löytää sinut ja ottaa sinuun yhteyttä.
  • Markkinointi. Videoiden tai opetusohjelmien jakaminen tai julkaiseminen sosiaalisessa mediassa on ilmaista mainontaa, joka korostaa tekemäsi ja tarjoamasi palvelut.
  • Tulo. Verkkoyrityksen omistaminen tarkoittaa, että vaikka joudut sulkemaan henkilökohtaisen toimipisteesi, voit silti ansaita rahaa.
  • Keskity. Siirtyminen offline-tilasta online-tilaan voi auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi kaventamalla palveluidesi laajuutta tai laajentamalla sitä vaativampiin ja tuottoisempiin.

Ennen kaikkea suunnitelman tekeminen helpottaa yrityksesi siirtämistä verkkoon. Kuin henkilökohtainen hätärahastoon parempi, että sinulla on se etkä tarvitse sitä kuin ei ole ollenkaan.

11 askelta henkilökohtaiseen liiketoimintaasi verkossa

Jos harkitset offline-yrityksesi siirtämistä verkkoon, saatat olla epävarma siitä, mitä tehdä, jos et ole koskaan aiemmin työskennellyt verkossa. Nämä vaiheet tarjoavat puitteet online-liiketoimintasuunnitelman ja -strategian luomiselle.

1. Arvioi asiakkaidesi tarpeet.

Kun avaat minkä tahansa yrityksen, sinun on ensin määritettävä, mitä palveluita tarjoat. Henkilökohtaisen yrityksesi siirtäminen verkkoon ei eroa toisistaan. Sinun on arvioitava, mitä tarjoat ja kuinka voit jatkossakin vastata asiakkaidesi tarpeisiin.

Ensimmäinen huomioitava asia on arvokkaimmat ja kysytyimmät palvelusi. Ei vain suurimmat tuloja tuottavat (vaikka haluat varmistaa, että sisällytät ne), vaan myös ainutlaatuisimmat, jotka saavat ihmiset valitsemaan sinut muiden sijaan.

Jos olet leipuri, se voi olla gluteenittomia cupcakesi. Jos olet kampaaja, se voi olla korostustaitosi. Mistä tahansa sinut tunnetaan, sinun on keksittävä, kuinka voit tarjota sitä verkossa.

Toinen huomioitava asia on se, mitä asiakkaasi vaativat. Minkä ongelman ratkaiset heille? Kun he tulevat toimistoosi, myymälään tai studioon, mitä he eniten haluavat tai tarvitsevat? Asiakkaasi tarvitseman ja pyytämän tarjoaminen on paras tapa taata, että he silti maksavat palveluistasi, vaikka he eivät pystyisikään tekemään sitä kasvokkain.

Lopuksi harkitse fyysisiä resursseja, joita asiakkaillasi saattaa olla tai ei, ja muokkaa tarjontaasi sen perusteella. Jos esimerkiksi omistat kuntosalin, asiakkaillasi ei välttämättä ole kotona laitteita, kuten kahvakuulat tai vastusnauhat, ja he tarvitsevat harjoituksia, joita he voivat tehdä ilman niitä.

Kun olet selvittänyt, mitä tarjoat, varmista, että asiakkaillasi on helppo tapa ottaa sinuun yhteyttä ja sopia tapaamisia tarvittaessa. Voit luoda ilmaisen tapaamiskalenterin aikataulusovelluksella, kuten Calendly, tai voit pyytää heitä ottamaan sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yritä poistaa kaikki esteet, jotka saattavat saada heidät harkitsemaan tapaamisen varaamista uudelleen.

Varmista, että työkalenterisi on synkronoitu henkilökohtaiseen kalenteriisi – et halua missata kokouksia. Haluat myös varmistaa, että sinulla on järjestelmä tuotteiden lähettämiseen tai toimittamiseen.

2. Harkitse palveluitasi.

Kun olet selvittänyt, mitä palveluita haluat tarjota, päätä, mitkä niistä siirtyvät parhaiten verkkoon. Jos olet esimerkiksi koiran trimmaaja, et ehkä pysty trimmaamaan koiraa henkilökohtaisesti, mutta voit tarjota FaceTime-puheluita, valmentaa asiakkaitasi leikkaamalla koiran kynsiä tai harjaamalla hampaita.

Näin teki Eric Thompson, tumblervalmentaja ja TumbleChef, LLC:n perustaja/toimitusjohtaja. Hän tiesi, että vaikka cheerleaderit olivat poissa kuntosalista, he haluaisivat edelleen kehittää taitojaan, ja hän tiesi voivansa auttaa heitä henkilökohtaisessa valmennuksessaan. Joten hän päätti tarjota virtuaalisia yksityistunteja ja virtuaalisia klinikoita, ja niistä on tullut hänen lippulaivapalvelunsa.

Riippumatta omistamasi yrityksen tyypistä, voit tarjota palveluita verkossa, vaikka ne olisi pakattava uudelleen. Jos et ole varma, mitkä niistä voisivat toimia verkossa, tee luettelo tuotteistasi tai palveluistasi ja katso, mitä vastaavat yritykset tekevät. Saatat saada inspiraatiota omaan yritykseesi.

Aiheeseen liittyvät: 16 Online-liikeideaa aloittelijoille

3. Kehitä sosiaalisen median strategiaasi.

Verkkoyrityksen markkinointi ei ole niin paljon erilaista kuin henkilökohtaisen markkinointisi, mutta on vielä tärkeämpää, että rakennat läsnäoloasi verkossa. Asiakkaat tarkastavat sinut Facebook-sivusi, Instagram-profiilisi, verkkosivustosi ja niiden käyttötavan perusteella. He tarkastelevat seuraajasi määrää, jakamasi sisällön tyyppiä, kenet he tietävät seuraavan sinua ja kuinka usein jaat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Faith VanderMolen ansaitsee 3,5 000 dollaria kuukaudessa edistämällä vegaaniruokavaliota

Voit käyttää Facebook-mainoksia yrityksesi mainostamiseen, mutta sosiaalisen median profiilin strategisuus on yhtä tärkeää. Thompson, joka myöntää, ettei hän alun perin löytänyt sosiaalisesta mediasta mitään hyödyllistä, on käyttänyt sitä liiketoimintansa, brändinsä ja maineensa kasvattamiseen. Hän suunnittelee analytiikan avulla tarkasti, mitä sisältöä hän jakaa mihin aikaan vuorokaudesta, mitä hashtageja hän sisältää, ja räätälöi sisällön siten, että hän tavoittaa yleisönsä siellä, missä he ovat.

“Käytän Facebookia pitääkseni yhteyttä vanhempiin ja Instagramia lasten kanssa”, hän sanoi.

Jos sinulla ei ole läsnäoloa verkossa, voit Aloita yksinkertaisella blogilla ja Facebook-sivu sellaisen rakentamiseksi. Varmista, että jakamasi on hyödyllistä, hyödyllistä ja kohdeyleisöllesi kuratoitua.

4. Käytä saatavilla olevia tekniikoita.

Kun siirrät offline-liiketoimintaasi verkkoon, on tärkeää, että ajattelet asiakkaidesi pääsyä teknologiaan ja Wi-Fi-verkkoon. Haluat varmistaa, että tavoitat heidät paitsi hintaan, johon heillä on varaa, myös tavalla, joka on heidän saatavillaan.

Vaikka useimmilla ihmisillä on älypuhelimet, heillä saattaa olla epäluotettavia Internet-palveluita tai datarajoituksia matkapuhelinsuunnitelmissaan. Tämä saattaa tarkoittaa, että sinun on järjestettävä enemmän luokkia, työpajoja ja tapahtumia FaceTimen kautta sen sijaan, että striimaat Facebookissa tai Zoomissa. Sinun on ehkä myös tallennettava palvelusi, jotta ihmiset voivat katsoa videoita, kun he voivat muodostaa yhteyden julkiseen Wi-Fi-hotspotiin sen sijaan, että he käyttäisivät sitä kotona.

Lauren Martinezin, suuren valtakunnallisen voittoa tavoittelemattoman järjestön tapahtumista vastaavan johtajan, oli otettava tämäntyyppiset asiat huomioon suunnitellessaan tapahtumia yritykselleen. Hän varmistaa, että kaikki hänen tapahtumiensa puhujat voivat soittaa videon käytön sijaan ja että hänellä on saatavilla valokuvia tai diaesityksiä siltä varalta, että esiintyjät viivästyvät.

Jos et ole varma, mitä rajoituksia asiakkaillasi voi olla, voit kysyä. Luo kysely Facebookissa tai Instagramissa tai ota yhteyttä joihinkin asiakkaisiisi erikseen. Voit myös keskustella muiden yritysten omistajien kanssa nähdäksesi, onko heillä tietoa.

Ja muista, että se, mitä asiakkaasi voivat käyttää henkilökohtaisesti, ei välttämättä ole sama kuin mitä heillä on kotona, joten ota huomioon myös nämä puutteet. Heillä ei esimerkiksi ehkä ole ammattitason saksia (hiusten leikkaukseen tai lemmikkieläinten hoitoon) tai tilaa pitkän pysähdyspassin tekemiseen, ja sinun on ehkä räätälöitävä oppituntisi tai palvelusi tiettyjä tai yksittäisiä asiakkaita varten.

Aiheeseen liittyvä: 12 käytännöllistä tapaa saada ilmainen Internet-yhteys kotona ja julkisesti

5. Aseta hinnat.

Jokainen yrittäjä tietää, kuinka vaikeaa on hinnoitella palveluitaan. Hinta liian alhainen ja ihmiset luulevat tarjoavasi huonolaatuisia tuotteita (etkä ansaitse rahaa). Hinta on liian korkea ja asiakkailla ei ehkä ole varaa sinulle (etkä ansaitse rahaa). On hankala kompromissi ansaita arvoisensa, veloittaa sitä, mihin asiakkailla on halukas ja varaa, ja tuottaa voittoa.

“Verkkohintojen asettaminen voi olla vieläkin hankalampaa”, Thompson sanoi.

Kun hän määritteli virtuaalisten yksityistuntien hintoja, hänen oli otettava huomioon asiakkaidensa tulonmenetys. Hänen oli myös otettava huomioon se tosiasia, että se, mitä hän tarjoaa keittiöstään, on erilaista kuin se, mitä hän tarjosi kuntosalilla. Ei tuntunut reilulta veloittaa samaa.

Kuultuaan yritysjohtajaansa ja muita mastermind-ryhmänsä valmentajia hän alensi korkoaan. Hän asetti reilun ja edullisen hinnan ja tarjoaa myös strategisesti osan valmennuksistaan ​​ilmaiseksi Facebook- ja Instagram-sivuillaan.

“Valmentajilla on oltava useampi kuin yksi tapa opettaa taitoa”, hän sanoi. “Joten tarjoan yhden tavan ilmaiseksi ja jos kuntosalin omistajat tai vanhemmat haluavat jotain muuta, he voivat ottaa minuun yhteyttä maksullisen valmennusjakson saamiseksi.”

Tämä on tapa, jolla hän tavoittaa pienemmät kuntosalit ja pienemmän tulotason perheet, mutta tarjoaa silti laadukasta valmennusta, josta hän on tunnettu.

Kun määrität hintoja, ota huomioon kaikki tekijät, mukaan lukien se, onko verkossa tarjoamasi erilainen kuin se, mitä tarjoat offline-tilassa. Ja jos tarvitset, anna jotain ilmaiseksi. Sen ei tarvitse olla tuote; voit tallentaa lyhyen opetusohjelman tai videon tai tehdä Facebook Liven. Mikä tahansa, joka antaa potentiaalisille asiakkaille esimakua siitä, mitä tarjoat.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Discord Server Boost ja onko se sen arvoinen?

Aiheeseen liittyvät: 37 pientä yritysideaa aloitteleville yrittäjille

6. Ole luova palveluiden ja tuntien suhteen.

Jos omistat kuntosalin tai tanssistudion, saatat olla tottunut tarjoamaan erilaisia ​​tunteja eri aikoina. Yrityksesi siirtäminen verkkoon ei ole erilainen. Jotta voit tavoittaa ja palvella tehokkaasti eniten asiakkaita, sinun on tarjottava kurssejasi eri aikoina. Vaikka tiistaisin keskipäivä saattaa olla sinulle parasta, se ei välttämättä toimi asiakkaillesi.

Martinez on samaa mieltä tästä ja pitää sitä tehokkaana.

“Työskentelin tiimin kanssa, jolla oli tapahtuma klo 17.30, koska joku ehdotti, että se oli työpäivän jälkeen, mutta ennen kuin ihmiset olivat täysin kirjautuneita ja poissa tietokoneistaan, ja se toimi hyvin”, hän sanoi.

Suuri osa tässä on nyt, että voit olla luova aikataulusi kanssa. Sen sijaan, että tarjoat vain töiden ja koulun jälkeisiä tunteja, voit sisällyttää joitain varhain aamulla tai keskellä päivää. Pelaa aikataulujen kanssa, kunnes löydät sen, mikä toimii sinulle ja asiakkaillesi, mutta muista pitää heidät ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tämä yrittäjä loi yrityksen ainutlaatuisesta palvelusta

7. Etsi uusia palveluita, joita voit tarjota.

Yrityksesi siirtäminen verkkoon on täydellinen aika testata uusia ideoita. Se on edullinen ja pieniriskinen, ja jos se ei toimi, voit aina poistaa sen. Jos se toimii, olet lisännyt uusia palveluita pitääksesi asiakkaasi kiinnostuneena.

Voit harkita esimerkiksi verkkokaupan avaamista, jossa on jo varastossa olevia tavaroita, luoda tulosteita, tarjota henkilökohtaista valmennusta tai tarjota uusia kursseja tai tuotteita, joita olet halunnut, mutta olet epäröinyt osallistumis- tai kiinnostuksen vuoksi. .

Muista, että voit aina ottaa asiakkaasi mukaan tähän prosessiin. Voit kysyä heiltä, ​​mitä he saattavat haluta sinun tarjoavan tai olisivatko he kiinnostuneita uudesta luokasta tai tuotteesta. Saatat huomata, että kiinnostusta on enemmän kuin luulit, tai he saattavat antaa sinulle idean, jota et ollut ajatellut.

Yrityksesi tyypistä riippuen voit myös harkita kumppanuutta tuotemerkkien ja muiden yritysten kanssa tytäryhtiömyynnissä tai ristikkäisissä kampanjoissa, kunhan mainostamasi tuotteet ovat merkityksellisiä ja hyödyllisiä asiakkaillesi.

Aiheeseen liittyvä: Asiantuntijan neuvoja siitä, miksi oudot sivuhustit toimivat (ja kuinka löytää sellainen)

8. Käytä muita taitojasi.

Valitettavasti offline-yritystäsi ei ehkä ole mahdollista siirtää kokonaan verkkoon. Jos näin on, sinun on ehkä vaihdettava vaihteita ja kokeiltava uusia asioita jo olemassa olevien taitojen avulla.

Oletetaan, että olet teatteriohjaaja tai työskentelet teatterissa. Vaikka et voi ohjata näytelmiä tai musikaaleja, voit silti antaa ääni-, instrumentti- tai näyttelijätunteja, auttaa toimialakohtaisissa ansioluetteloissa tai muokata koevideoita. Voit ehkä pitää tanssitunteja, improvisaatiopajoja tai kokeilla käsikirjoitettujen YouTube- tai Instagram Live -videoiden ohjaamista.

On myös muita kysyttyjä taitoja, joita voit käyttää tulojen hankkimiseen. Jos osaat muuta kieltä sujuvasti, voit työskennellä tulkina tai opettaa lapsia verkossa. Jos haluat käyttää organisatorisia taitojasi, harkitse a virtuaalinen avustaja. Tai ehkä voit käyttää näyttelijätaitojasi ja tehdä äänitöitä.

Kirjoita ylös kaikki taitosi ja kykysi ja katso, kuinka voit käyttää niitä tulovajeen täyttämiseen, kunnes voit palata liiketoimintaan.

9. Pelaa vahvuuksillasi.

Todennäköisesti yritykselläsi on vahvuuksia, joiden avulla voit siirtyä saumattomasti henkilökohtaisesta palvelusta verkkoon. Suurin vahvuutesi? Nykyiset asiakkaasi.

Jos olet rakentanut asiakasuskollisuutta, he seuraavat sinua riippumatta siitä, oletko verkossa tai poissa. He ottavat kurssisi, ilmoittautuvat klinikoillesi ja jopa mainostavat tarjontaasi. He pitävät sovitun ajan, maksavat jäsenmaksunsa tai jäsenmaksunsa ja ostavat tuotteitasi niin kauan kuin sinä jatkat niistä huolehtimista.

Toinen vahvuus, jota voit hyödyntää, on kykysi haastaa itsesi ja halu kokeilla uusia ideoita. Thompsonille tämä tarkoittaa uusien taitojen ja tietojen oppimista laajentaakseen paitsi brändiään myös sitä, mitä palveluita hän voi tarjota asiakkailleen.

Martinezille tämä tarkoittaa sitä, että etsitään uusia ja tuoreita tapoja järjestää tapahtumia, jotka täyttävät edelleen tapahtuman tavoitteen, ilahduttavat sponsoreita ja saavat osallistujat tai kunnianosoittajat tuntemaan olonsa sitoutuneeksi ja mukaansa.

Älä unohda joustavuutta, jota verkkoliiketoiminnan harjoittaminen tarjoaa. Sen avulla voit tavoittaa asiakkaita paikallisen alueen ulkopuolella, kokeilla uusia tapoja ottaa yhteyttä asiakkaisiin ja muuttaa aukioloaikojasi.

Voi olla vaikea löytää vahvuuksiasi, mutta ne ovat olemassa. Kun tunnistat ne, yrityksesi siirtäminen verkkoon on paljon helpompaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda sijainti Instagramissa vuonna 2023 (lisää mukautettu tunniste)

10. Hyväksy mahdolliset haasteet.

Saatat jo tietää, että raha tai pääsy teknologiaan ja Internetiin voivat olla ongelma asiakkaillesi, mutta ennen kuin siirrät offline-yrityksesi verkkoon, mieti hetki muita haasteita, joita asiakkaasi saattavat kohdata.

Lastenhoito voi olla suuri huolenaihe. Jos suurin osa asiakkaistasi on vanhempia, heidän voi olla vaikea löytää lastenhoitoa, kun he käyvät luokkaasi tai työpajaasi. Ja jos olet vanhempi, saatat kohdata saman haasteen.

Toinen haaste on tilaa varastolle. Jos myyt tuotteita, kuten vaatteita, saippuaa tai kirjoja, sinulla ei ehkä ole paikkaa tavaroiden säilyttämiseen ja saatat joutua joko vähentämään varastoasi tai siirtymään online dropshipping-kauppa. Siitä voi aiheutua sinulle lisäkuluja tai tulonmenetyksiä.

Tapahtumien järjestäminen nopeasti ja edullisesti voi myös olla haastavaa. Mutta Martinez varoittaa tinkimisestä helppouden vuoksi.

“Koska virtuaalitapahtumien tuottaminen voi olla halvempaa, ympärillä on paljon ideoita siitä, mitä pitäisi tehdä, ja halu toteuttaa heti”, hän sanoi. “On haaste todella hioa tavoitteita varmistaaksesi, että tarjoat laatua yleisöllesi sen sijaan, että järjestäisit tapahtuman, koska se näyttää helpolta.”

Olipa yrityksesi mikä tahansa, mieti mahdollisia ongelmia, joita saattaa syntyä siirtäessäsi yrityksesi verkkoon. Kirjoita ne muistiin ja yritä keksiä mahdollinen ratkaisu. Et ehkä pysty ratkaisemaan kaikkia ongelmiasi, mutta sinun pitäisi pystyä tasoittamaan useimmat niistä.

11. Tee siitä kestävä.

Vaikka voit avata offline-yrityksesi uudelleen, harkitse joidenkin online-palveluiden pitämistä asiakkaiden saatavilla, varsinkin jos olet hankkinut palveluita, jotka eivät asu paikallisesti. Haluat varmistaa, että heillä on edelleen pääsy.

Tehdäksesi verkkoliiketoiminnastasi kestävän, voit tehdä muutaman asian:

  • Varaa tiettyjä tunteja viikossa vain online-asiakkaille. Jos olet esimerkiksi personal trainer, voit käyttää keskiviikkoiltaisin vastuullisuus- ja suunnitteluistuntoja näiden asiakkaiden kanssa.
  • Jatka virtuaalisen pääsyn tarjoamista. Käytä henkilökohtaisen harjoitusesimerkin avulla Zoom-linkki virtuaalisille asiakkaillesi, jotta he voivat “liittyä” henkilökohtaiseen voimaharjoittelutunneille.
  • Luo yhteisö. Perusta jälleen henkilökohtaisen harjoitusesimerkin avulla Facebook-ryhmä, jossa sekä henkilökohtaiset että online-asiakkaat voivat keskustella, esittää kysymyksiä ja voit olla yhteydessä heihin reaaliaikaisten Q&A-istuntojen ja harjoitusten ja kuntohaasteiden julkaisemisen kautta.
  • Pitää yhteyttä. Voit tehdä tämän uutiskirjeiden, YouTube-kanavan, podcastin avulla – kaiken, mikä auttaa pitämään asiakkaat yhteydessä sinuun ja yritykseesi. Tämän persoonallisuuden lisääminen erottuu joukosta ja saattaa jopa yhdistää sinut uusiin asiakkaisiin.

Tämä on tilaisuutesi olla luova pitkän aikavälin strategisessa suunnittelussasi. Jos et ole varma, miten verkkopalvelut sisällytetään liiketoimintasuunnitelmaasi, harkitse johtajan luomista muiden yritysten omistajien kanssa tai liittymistä online-verkostoitumisryhmään.

Yrityksesi verkkokomponentin kestävän kehityksen idea on kaksiosainen: yksi, se tarjoaa lisätuloja, vaikka henkilökohtaiset palvelut ovat taas toiminnassa, ja toiseksi se tarjoaa sinulle välittömän ratkaisun, jos offline-yrityksesi joutuu lopettamaan .

Verkkopalveluista voi tulla passiivisia tuloja

Jos olet käyttänyt aikaa yrityksesi siirtämiseen verkkoon vain huomataksesi, että voit palata tarjoamaan henkilökohtaisia ​​palveluita, saatat ajatella, että se oli ajanhukkaa. Se ei ole.

Voit käyttää tekemiäsi asioita luomiseen passiivinen tulo tai tuottoisa sivutouhu.

Jos esimerkiksi tarjoat suoraa koulutusta koirien trimmauksesta, nauhoita itsesi ja lataa video Teachable-palveluun myytäväksi kurssille. Jos järjestät kirjoitustyöpajoja, harkitse ohjatun työkirjan tai kirjoittajan päiväkirjan luomista, jota voit myydä Etsyssä tai omassa Shopify-kaupassasi. Ja jos teet virtuaalista henkilökohtaista koulutusta, voit luoda ja myydä ateria- ja harjoitussuunnitelmia asiakkaillesi tekemiesi suunnitelmien perusteella.

Voit olla niin luova kuin haluat, kun kehität passiivista tulovirtaasi. Ja koska olet jo tehnyt työn, se on helppo toteuttaa.

Aiheeseen liittyvät: 19 digitaalista tuotetta, joita voit myydä verkossa tuottaaksesi passiivisia tuloja

Table of Contents