Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka voittaa myynnin lama näillä 10 strategialla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka voittaa myynnin lama näillä 10 strategialla

Oletko menossa myynnin taantumaan? Ehkä olet juuri huomannut, että sopimus, jonka parissa olet työskennellyt kovasti, on vihdoin kaatunut. Ehkä olet juuri törmännyt tiiliseinään pyrkiessäsi olemaan yhteydessä mahdollisiin asiakkaisiin ja järjestäessäsi kokouksia.

Myynnin romahdus on negatiivisten vuorovaikutusten, pettymysten ja hylkäämisen loputon kierre. Ne voivat iskeä erityisen kovasti hedelmällisen kuukauden tai vuosineljänneksen jälkeen. Myynnin ammattilaisena tiedät, kuinka tuhoisaa myynti voi olla yhtäkkiä putoamassa. Jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka voit voittaa myynnin laman.

Jos myynti romahtaa, olemme koonneet 10 hyväksi todettua strategiaa, jotka auttavat sinua selviytymään siitä.

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Kuinka voittaa myynnin lama

 1. Siirry pois työstäsi käynnistääksesi uudelleen
 2. Arvioi myyntiaktiivisuuttasi ja suorituskykyäsi
 3. Uudista myyntistrategiaasi
 4. Tarkista ei-sulkeutuvat johdot
 5. Tarkista nykyiset asiakkaasi
 6. Työskentele jonkin muun parissa, josta olet erinomainen myynnin ulkopuolella
 7. Pyydä tukea työkavereiltasi
 8. Pyydä motivaatiota alan johtajilta
 9. Ole johdonmukainen myyntiponnisteluissasi
 10. Tiedä, että lama on vain väliaikaista

1. Siirry pois työstäsi käynnistääksesi uudelleen

Pitkän aikavälin myynnin menestyksen salaisuus on kiinnittää täysi huomio asiakkaan toiveisiin ja vaatimuksiin. Kun olet myynnin taantumassa ja menetät kiintiösi, ensimmäinen vaistosi saattaa olla soittaa jokaiselle listallasi olevalle liidille. Näin tekemällä voit kuitenkin priorisoida tarpeitasi – tehdä myyntiä – ennen kuin kuluttajat.

Vaikka saatat tuntea olosi ahdistuneeksi ja omistautuneeksi tässä vaiheessa, sinun on otettava aikaa rentoutumiseen. Laita hetkeksi puhelimesi alas, sammuta tietokone ja hengitä muutaman kerran syvään. Hylkäysten sarja voi järkyttää taitavintakin myyjää.

Pelkästään työstäsi eroaminen voi auttaa sinua palaamaan siihen uudella näkökulmalla ja uudella energialla.

2. Arvioi myyntitoimintaasi ja suorituskykyäsi

On helppoa tuntea, että olet menettänyt kaiken tehon ja valmistautua huonompaan neljännekseen, kun useita myyntiä putoaa kerralla. Mutta epäonnistuneille liiketoimille on yleensä erityinen syy.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon mobiilipelialan arvoinen on vuonna 2023?

Kun kysyt itseltäsi seuraavat kysymykset, voit arvioida, oletko myynnin perusteet läpi:

 • Onko sinulla oikeat kriteerit potentiaalisten asiakkaiden hyväksymiseksi?
 • Onko ostajan toiveiden ja tarjouksesi välillä selvä yhteys?
 • Kuinka paljon aikaa tuhlasit asiakkaisiin, jotka eivät olleet tosissaan ostamassa tai joilla ei ollut tarpeeksi vaikutusvaltaa päätöksentekoon?
 • Tunnistatko merkittäviä ongelmia tai huolenaiheita ja keskustelitko niiden vaikutuksista potentiaalisten ostajien kanssa?

Olet ehkä soittanut vähemmän puheluita tässä kuussa, koska olit huolissasi valtavan myynnin viimeistelemisestä. Ehkä ajoit useita esityksiä, mutta näit huonon asiakaskonversioprosentin. Vaikka et tiedä mitä tehdä myynnin lisäämiseksi, aktiivisuuden ja suorituskyvyn arviointi on tärkeä ensimmäinen askel.

Mittaa mittareita, jotka vaikuttavat sinun lopputulos.

Oletko kiinnostunut yksilöllisistä liiketoimintatarpeistasi mukautetuista raportoinnista? MarketingCloudFX:n tarjoama WebFX luo mukautettuja raportteja yrityksellesi tärkeimpien mittareiden perusteella.

 • Johtoja
 • Tapahtumat
 • Puhelut
 • Tulot

Lisätietoja

3. Uudista myyntistrategiaasi

Kun tarkastelet myyntihistoriaasi, sinun olisi pitänyt pystyä tunnistamaan, mitä teit toisin parhaiden kuukausien aikana. Puhdista siis myyntistrategiat ja käytä niitä koko myyntiprosessisi päivittämiseen.

Terve myyntiputki on nopein tapa toipua myynnin taantumasta. Tunnet olosi itsevarmemmaksi ja sinulla on paremmat mahdollisuudet tehdä sopimuksia, jos sinulla on enemmän myyntikelpoisia liidejä (SQL:itä). Varaa joka viikko ylimääräistä aikaa etsiäksesi aktiivisesti uusia mahdollisuuksia päästäksesi irti myynnin taantumasta.

4. Tarkista ei-sulkeutuvat johdot

Hylkäämisen kohtaaminen suoraan on haastavaa, mutta se on ainoa tapa kasvaa siitä. Jos myynti on romahtanut ja kohtaat hylkäämisen toisensa jälkeen, luo laskentataulukko, jossa voit järjestää viittaukset myynnin epäonnistumisen mahdollisten syiden mukaan.

Saattaa esimerkiksi olla, että he eivät olleet tarjouksesi markkinoilla, heitä sitoo olemassa oleva sopimus toisen yrityksen kanssa tai heillä ei ole varaa tarjontaasi.

Yhteisen säikeen löytäminen siitä, miksi myyntisi ei mene läpi, voi auttaa sinua nollaamaan lähestymistapasi erityispiirteet, jotka kaipaavat parantamista. Voit tehdä tämän tutkimalla yrityksesi yleisimmät myyntiprosessin haasteet.

🔥 Empfohlen:  Mahdollisuus voittaa palkintoja arvoltaan 3,5 lakh INR ja olla osa Wiproa! Ilmoittaudu Wipron Sustainability Machine Learning Hackathoniin

5. Tarkista nykyiset asiakkaat

Yrityksesi liikevaihto ei aina ole laskenut. Olet itse asiassa tehnyt useita sopimuksia ja sinulla on tyytyväisten asiakkaiden luettelo.

Iloinen naistukioperaattori kuulokkeissa

Yritä ottaa yhteyttä joihinkin näistä asiakkaista, kun tunnet olosi masentuneeksi. Ota yhteyttä heihin puhelimitse tai sähköpostitse nähdäksesi kuinka asiat etenevät. Tämän yhteydenoton tarkoituksena ei ole tehdä myyntiä, vaan kirjautua sisään ja tarjota apuasi.

Tämä toiminta osoittaa, että välität asiakkaasta ja olet aloitteellinen. Se saa sinut myös positiiviseen mielentilaan, jonka avulla voit mennä mukavasti kylmään puheluun. Asiakkaalla voi myös olla odottamaton tarve tarjouksellesi, mikä voi johtaa myyntiin.

6. Työskentele jotain muuta, jossa loistat myynnin ulkopuolella

Vaikka se voi tuntua kielteiseltä, keskittyminen johonkin muuhun, jossa menestyt ulkopuolisessa myynnissä, saattaa auttaa sinua selviämään lamasta. Esimerkiksi missä tunnet olosi tyytyväisimmäksi? Myyntikonferenssin puheenjohtajana? Esittelylevyn luominen? Keskitä ponnistelusi sinne myynnin taantuman aikana.

Kun myynnin tahtosi on alhaalla ja yrität selvittää, kuinka voit voittaa myynnin laman, keskittyminen siihen, missä olet erinomainen, voi pitää mielesi vireänä ja antaa sinulle kaivattua itseluottamusta ja tärinää eteenpäin.

7. Ota yhteyttä työtovereihisi saadaksesi tukea

Aika, jolloin olet myynnin taantumassa, määrittää, tarvitseeko sinun kertoa tilanteestasi kollegoillesi vai ei. Keskustele siitä esimiehesi tai työtovereiden kanssa seuraavassa tiimikokouksessa. Et luultavasti ole ensimmäinen tiimin jäsen, joka joutuu myynnin romahtamiseen, etkä viimeinen.

Lisäksi voit pyytää ylimääräistä valmennusaikaa esimiehesi kanssa. Osana tätä prosessia esimiehenne merkitsee myyntipuheluihin neuvoja ja ohjeita. Valmennuksella on oltava monia positiivisia vaikutuksia.

Tutkimukset osoittavat, että myyntiedustajat, jotka käyttävät enemmän aikaa johtajiensa valmennukseen, ovat tehokkaampia myymään ja täyttämään kiintiönsä.

8. Käänny alan johtajien puoleen saadaksesi motivaatiota

Menestys syntyy epäonnistumisesta, ja parhaat myyjät menestyvät tästä syystä. Jopa taitavimmat myyntijohtajat kokevat myynnin romahtamista ajoittain.

Pyydä rohkaisua ja neuvoja menestyneiltä myyjiltä, ​​jos tarvitset apua vauhtiin pääsemiseen. Motivoi itseäsi kuuntelemalla myyntipodcastia, katsomalla aiheeseen liittyviä videoita YouTubessa tai lukemalla inspiroivia lainauksia taitavilta myyjiltä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta myyjää on Amazonissa?

Julkaisemme videoita joka maanantai.

Jep. Joka Maanantai.

Liity mukaan 5000 markkinoijaa jotka saavat markkinointitietonsa WebFX-videoista.

Tilaa nyt

9. Ole johdonmukainen myyntiponnisteluissasi

Kun kohtaat myynnin taantuman, sinun ei tarvitse muuta kuin jatkaa työsi tekemistä – valmiuden ylläpitäminen kaupan tekemiseen edellyttää tavoitteiden luomista ja saavuttamista.

Siksi kehitä liiketoimintastrategia päivittäisten myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. Jos jatkat myyntiponnisteluissasi tasaista tahtia, et koskaan jää tappiolle etsittävien liidien suhteen.

10. Tiedä, että lama on vain väliaikainen

Pahimmatkin romahdukset loppuvat lopulta. Ymmärrä, että tämän suhdannesyklin loppu on näköpiirissä, joko tänään tai tässä kuussa. Työnantajasi palkkasivat sinut, koska he näkivät potentiaalisi keskeisenä avustajana. Olet asemasi ansainnut. Joten nyt kun tiedät kuinka päästä eroon myynnin lamasta, soita puhelimeen ja aloita myynti!

Aika nostaa myyntiäsi

Pitkä palveluluettelomme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi kaikkia osa-alueita markkinointistrategioilla, joiden on todistetusti lisättävä alimman rivin mittareita, kuten tuloja ja tuloksia.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme onnistuneet enemmän kuin 12,9 MILJOONAA liiketoimia koko asiakaskuntamme alueella.

Tuntuuko sinusta siltä, ​​että olet oppinut selviytymään myynnin taantumasta?

Tarjoamme myös pitkän listan suosituksia ja ehdotuksia verkkomyynnin lisäämiseksi verkkosivuillamme. Ota yhteyttä tai soita 800-280-1062 jos olet kiinnostunut kasvattamaan myyntiä yhteistyössä myynnin optimointi- ja automaatioasiantuntijoidemme kanssa.