Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka voittaa naispuolisena leivänvoittajana olemisen haasteet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka voittaa naispuolisena leivänvoittajana olemisen haasteet

Sukupuolinormit ovat muuttuneet merkittävästi viimeisen 50 vuoden aikana.

Suurimman osan Amerikan historiasta oli yleistä, että miehet olivat perheen ainoa tai ensisijainen huolto, kun taas naiset jäivät kotiin huolehtimaan kodista ja lapsista. Oli harvinaista, että nainen teki kokopäivätyötä, puhumattakaan siitä, että hän oli kotitalouden pääasiallinen elättäjä.

Nykyään näin ei enää ole. Bureau of Labor Statistics havaitsi, että 29 prosenttia amerikkalaisista vaimoista heteroseksuaalisissa avioliitoissa, joilla on kaksi tuloa, ansaitsee enemmän kuin miehensä.[1]

Danielle Holtjer on esimerkki naispuolisesta elättäjästä. Hän omistaa neuvolan, kun hänen puolisonsa työskentelee rakennusalalla. Aluksi hän tunsi olevansa kotinsa suurituloinen ja ylpeä. Mutta vuosien kuluessa hän kohtasi haasteita ja kritiikkiä, joita hän ei koskaan odottanut.

Hänen menestyksensä heikensi vakavasti hänen kumppaninsa itsetuntoa, ja hänen ystävänsä ja perheensä kommentoivat kielteisiä hänen elättäjänsä asemaansa.

Holtjer sanoi, että vaikka naispuoliset elättäjät eivät ole enää tuntemattomia, elämme edelleen yhteiskunnassa, jossa miesten “oletetaan” ansaitsevan enemmän.

Miksi on vaikeaa olla nainen, joka ansaitsee suurimman osan rahasta

Holtjerin tilanne ei ole ainutlaatuinen. Monet naiset huomaavat, että elättäjänä oleminen tuo mukanaan erilaisia ​​haasteita.

Syyllisyys

Vaikka yhteiskunta on kehittynyt, saatat tuntea syyllisyyttä, jos ansaitset enemmän kuin miespuolinen kumppanisi.

“Syyllisyys on usein seurausta luolamiehen psykologiasta, mikä saattaa saada sinut uskomaan, että miehen on oltava palveluntarjoaja ja naisen on huolehdittava talosta”, sanoi talousterapeutti Denise Hughes.

Hughes, joka on perheensä elättäjä, sanoi, että hän torjuu tämän syyllisyyden harjoittamalla kiitollisuutta miehensä kyvystä ottaa “viihdejohtajan tai toimitusjohtajan rooli”. Kun hän on kiireinen töissä, hän suunnittelee kaikki konsertit, päivälliset ja muut sosiaaliset aktiviteetit, joihin he osallistuvat.

Aiheeseen liittyvä: Mielipide: Avioparilla tulisi olla erilliset pankkitilit. Tässä on miksi

🔥 Empfohlen:  Kuinka siirtää Binancesta Coinbase-tilille

Negatiivisuutta muilta

Naispuolisena elättäjänä saatat kuulla negatiivisia huomautuksia ystäviltäsi, perheeltäsi ja jopa satunnaisesti tuntemattomilta. Monet ihmiset pitävät edelleen kiinni perinteisistä uskomuksista eivätkä hyväksy sitä, että naiset ansaitsevat puolisonsa enemmän.

Finanssiterapeutti Lindsay Bryan-Podvin sanoi, että ihmiset todennäköisesti sanovat esimerkiksi: “Miehesi täytyy rakastaa sitä, että ansaitset kaiken rahan” tai “En voisi koskaan olla avioliitossa, jossa mieheni ei ansaitsisi enemmän. ”

Hänen neuvonsa: Jätä huomioimatta vastustajat ja ymmärrä, että kukaan ei tiedä mikä on parasta perheellesi, paitsi sinä. Hän myös suosittelee, että tunnistat menestyksesi ja olet ylpeä siitä.

“Kun muut saavat sinut tuntemaan olonsa huonoksi ansaita enemmän kuin kumppanisi, saatat tuntea houkutusta vähätellä saavutuksiasi”, Bryan-Podvin sanoi. Sen sijaan muistuta itseäsi kovalla työllä ansaituista onnistumisistasi ja siitä, kuinka pitkälle olet päässyt.

Aiheeseen liittyvä: Raha ja suhteet: Kuinka yhdistää taloutta ilman draamaa

Painetta menestyä

Kun kumppanisi ja lapsesi ovat riippuvaisia ​​leipääsi asemasta elääkseen hyvää elämää, saatat tuntea valtavia paineita. Mikaela Kiner tuntee tämän usein ja uskoo, ettei hänen huolehtiva luonteensa auta. Hän kokee, että hänen on kunnostattava asemassaan HR-konsulttiyrityksen toimitusjohtajana, mutta myös hänen on oltava paikalla kahden teini-iän puolesta.

Poistaakseen painetta itsestään hän pitää suuren hätärahasto ja ehdottaa, että muut hänen asemassaan tekevät samoin. Näin kun taloudessa, yrityksessäsi tai asemassasi ilmenee epävarmuutta, et pelkää. Tunnet olosi rauhalliseksi, koska sinulla on säästöjä ja mielenrauhaa.

Vaikeus olla yhteydessä muihin naisiin

Markkinointijohtaja Kelly Schuknecht on perheensä elättäjä. Hänellä on kolme lasta ja hän on aina työskennellyt vaativissa johtotehtävissä. Vuosien mittaan Schuknechtin oli vaikea olla yhteydessä muihin naisiin ja kehittää merkityksellisiä ystävyyssuhteita heidän kanssaan.

“En ole se äiti, joka seuraa jokaista kenttäretkiä tai leipoo keksejä koulun juhliin”, hän sanoi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa uusi yritys vuonna 2023

Monilla naisilla on vaikeuksia ymmärtää häntä, koska hän ei sovi heidän käsitykseensä siitä, mitä hyvän äidin pitäisi tehdä perheensä hyväksi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka parantaa talouttasi enneagrammityyppisi perusteella

Vinkkejä leipävoittaville naisille

Jos olet nainen, joka kamppailee ansaitakseen enemmän kuin kumppanisi, muista pitää kommunikaatiolinjat avoimena parisuhteessasi ja ota yhteyttä muihin naispuolisiin elättäjään saadaksesi tukea.

Keskustele usein puolisosi kanssa.

Sen sijaan, että sivuuttaisit tilanteen, varmista, että keskustelet puolisosi kanssa säännöllisesti avoimesti, rehellisesti ja rakentavasti. Jaa tunteesi ja huolesi siitä, että olet ensisijainen tulonsaaja, ja rohkaise heitä tekemään samoin.

Jos olet hurahtanut elättäjänä olemiseen, koska sinulla on myös lastenhoito- ja kotityötehtäviä, pyydä puolisoasi ottamaan osa näistä tehtävistä pois lautaselta. Jos elättäjäasemasi saa puolisosi tuntemaan olonsa vähemmän riittäväksi tai epävarmaksi, vakuuta hänelle rakkaudella, että hänen panoksensa ovat tärkeitä perheellesi.

“On tärkeää, että olette molemmat selvillä siitä, mitä tarvitsette ja odotat toisiltanne”, sanoi talousterapeutti Amanda Clayman. “Yhtä tärkeää on joustavuus ja muutosten tekeminen toistensa auttamiseksi.”

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada puolisosi mukaan velan maksamiseen

Ota yhteyttä muihin naispuolisiin elättäjiin.

On paljon helpompi selviytyä naispuolisen elättäjän haasteista, kun ympäröit itsesi toisilla naisilla, jotka voivat samaistua. Bryan-Podvin ehdottaa, että osallistuisit verkostoitumistapahtumiin tai liity ammattijärjestöihin tapaamaan muita naispuolisia elättäjiä.

“Nämä naiset voivat kannustaa sinua ja jakaa arvokkaita neuvoja, kun asiat vaikeutuvat”, hän sanoi. “Ne voivat antaa sinulle tunneyhteyden, jota tarvitset menestyäksesi perheesi menestyksekkäänä palveluntarjoajana.”

Älä koskaan saa puolisostasi pahaa mieltä.

Miehet ovat yhteiskunnassamme ehdollisia uskomaan, että heidän ensisijaisena velvollisuutensa on huolehtia perheestä. Tämän koetun odotuksen täyttämättä jättäminen voi aiheuttaa kaunaa, turhautumista tai itsearvon puutetta.

Robin Rucinsky on ollut perheensä elättäjä viimeiset seitsemän vuotta. Hän työskentelee mediajohtajana, kun hänen miehensä on kotona heidän neljän lapsensa kanssa. Ainoana palveluntarjoajana ollessaan hän stressaantui ja kommentoi miehelleen tämän taloudellisen panoksen puutteesta. Nuo sanat osuivat johtoon, ja he palaavat yhä joskus kummittelemaan heidän avioliittoaan.

🔥 Empfohlen:  3dcart v6.0 sisältää vahvistetun kumppanuuden Canada Postin kanssa

Sen sijaan, että arvostelet toisiamme, tunnusta ja tunnusta henkilökohtaiset panoksesi.

Ajan myötä Rucinsky ja hänen miehensä huomasivat, että hänen työskentely miehensä ollessa kotona on paras päätös, jonka he ovat tehneet perheelleen. “Tyttöillämme on uskomaton suhde nykyiseen isään”, hän sanoi. “Poikamme saa viettää aikaa isänsä kanssa ja oppia, kuinka miehet voivat olla sekä hoitajia että hoitajia.”

Aiheeseen liittyvä: Taloudellinen uskottomuus: 4 merkkiä siitä, että kumppanisi ei ole rehellinen rahasta

Muista, että olet joukkue.

Kelly Andersen työskentelee rahoituspalveluissa ja hänen miehensä lukion jalkapallovalmentajana. Hän ansaitsee huomattavasti miehensä, mutta ei käytä elättäjäasemaansa voimadynamiikkana.

Andersen suosittelee, että muut naiset muistavat hänen tilanteessaan, että he ovat loppujen lopuksi osa tiimiä puolisonsa kanssa. Älä anna jokaisen ihmisen tekemisen määrittää keitä he ovat.

Kuten Andersen, James Pollard omaksuu tämän joukkuementaliteetti. Hänen vaimonsa ansaitsi hänet heidän suhteensa alkuvuosina, ja hän sanoo, että se ei häirinnyt häntä. Hän ihaili vaimonsa kunnianhimoa ja rohkaisi tätä ansaitsemaan enemmän, koska tiesi, että he molemmat hyötyisivät.

“Ellei vaimosi piilota teiltä rahaa tai anna sinulle korvausta, kaikki rahat virtaavat kotitalouteenne”, hän sanoi. “Sinun pitäisi haluta hänen tienaavan enemmän.”

Aiheeseen liittyvä: Pitäisikö velan olla avioliittosopimusten katkaisija? Kuinka keskustella velasta