Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Xiaomi menestyi Intiassa [Xiaomi Case Study]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Xiaomi menestyi Intiassa [Xiaomi Case Study]

Xiaomi Corporation on kiinalainen laitevalmistaja, jonka Lei Jun perusti vuonna 2010 ja jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä. Xiaomi valmistaa ja sijoittaa resursseja matkapuhelimiin, monipuolisiin sovelluksiin, trimmereihin, kuulokkeisiin, televisioon ja lukuisiin muihin tuotteisiin. Sijoitus 468. Xiaomi oli vuoden 2019 nuorekkain organisaatio Fortune Global 500 -listalla.

Xiaomi lanseerasi ensimmäisen matkapuhelimensa elokuussa 2011 ja otti nopeasti osan koko teollisuudesta Kiinassa. Siitä tuli Kiinan suurin matkapuhelinorganisaatio vuonna 2014. Vuoden 2018 toisen neljänneksen alussa Xiaomi oli maailman neljänneksi suurin matkapuhelinvalmistaja. Xiaomi rakensi myöhemmin laajemman laitteistoluettelon, mukaan lukien loistavan kodin (IoT) vempaimen ekosysteemin.

Xiaomilla on 15 000 työntekijää Kiinassa, Intiassa, Malesiassa ja Singaporessa; se laajenee nyt eri maihin, kuten Indonesiaan, Filippiineille ja Etelä-Afrikkaan. Forbes-lehden mukaan Xiaomin toimitusjohtajalla Lei Junilla on yli 12,5 miljardia dollaria omaisuutta.

Lei Jun on Kiinan yhdestoista ylellisin yksilö ja 118. maailmassa. Xiaomi on maailman neljänneksi tärkein innovatiivinen startup sen jälkeen, kun se on saanut 1,1 miljardin dollarin tuen rahoitusasiantuntijoilta, mikä sitoo Xiaomin arvon yli 46 miljardiin dollariin.

Xiaomi Corporationin historia
Xiaomi Corporationin liiketoimintastrategia
Kuinka Xiaomi menestyy ja kasvattaa tulojaan?
Xiaomi Corporationin liiketoiminnan kasvu
Xiaomin tulevaisuuden suunnitelmat
UKK

Xiaomi Corporationin historia

Lei Jun perusti Xiaomin huhtikuussa 2010. MIUI, Xiaomin tekemä ROM, muuttui valtavaksi saavutukseksi ja se on siirretty lukuisiin laitteisiin. Vuodesta 2014 lähtien MIUI on voitu ladata ja asentaa yli 200 vempaimeen sekä englanniksi että kiinaksi. Vuoden 2013 loppuun mennessä Xiaomilla oli yli 30 miljoonaa MIUI-asiakasta ympäri maailmaa, mikä on vaikuttava luku nuorekkaalle organisaatiolle.

MIUI ROM ei ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin Applen iOS ja tarjoaa nykyaikaisen hallinnon, esimerkiksi pilvivahvistuksen, helppokäyttöisen musiikkisoittimen ja sovelluskaupan. Xiaomin ryhmä ottaa iloisesti vastaan ​​fanien kritiikkiä useiden kanavien avulla ja päivittää ROM:ia säännöllisesti virheenkorjauksilla, parannuksilla ja lisäkohdilla.

Vuonna 2011 Xiaomi lanseerasi Mi One -puhelimen. Xiaomi ei vain tee omaa tuotettaan, vaan se valmistaa omat laitteet. Mi One oli huippuluokan puhelin, jolla oli merkittäviä ominaisuuksia.

Vaikka kommentaattorit ryntäsivät kutsumaan Pekingissä toimivaa organisaatiota “Kiinan omenaksi”, Xiaomi haluaa asettaa itsensä vastakkain Amazonin kanssa. Xiaomi valmistaa uraauurtavia laitteita, joita se myy ja riippuu hallinnosta ja sisällöstä saadakseen suurimman osan tuloistaan.

Pelkästään Xiaomin tulot vuonna 2013 olivat yli 5 miljardia dollaria, mikä on erittäin huomionarvoista nuorelle organisaatiolle. Xiaomin ja Applen välillä on vertailuja, koska molemmat ovat laite- ja ohjelmointiorganisaatioita, molemmilla on vahva valta osakeketjuissa ja molemmilla on kuuma fanikunta.

Tämän lisäksi nämä kaksi organisaatiota eivät jaa käytännössä mitään muuta. Apple hinnoittelee puhelimensa uskomattomilla kustannuksilla eikä ota paljon asiakkaiden panosta, kun taas Xiaomi on päinvastainen.

Xiaomi lähetti 7,2 miljoonaa puhelinta vuonna 2012 ja 18,7 miljoonaa puhelinta vuonna 2013. Se myi jopa enemmän kuin Apple yhden neljänneksen aikana. Vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä Xiaomi myi yli 11 miljoonaa puhelinta, enemmän kuin mitä se myi vuoden 2012 aikana.

Xiaomin kysyntä kasvaa jatkuvasti, koska sen laitteet ovat hyviä ja sen tuotteita myydään edulliseen hintaan yleismarkkinoilla, esimerkiksi Hongkongissa, Taiwanissa ja Singaporessa.

Hugo Barra (entinen Googlen Android-virkamies) on saanut tehtäväkseen valvoa Xiaomin laajentumista Kiinan ulkopuolelle. Malesia, Filippiinit, Thaimaa, Indonesia ja Intia näkevät Xiaomi-puhelimet heti.Xiaomi Corporationin liiketoimintastrategia

Xiaomi saavutti upeita saavutuksia kolmannen vuoden aikana laitteen luojana. Yhtiö myy tänä vuonna 60 miljoonaa puhelinta, ja se on varmistanut jalkansa (jos melko maltillisesti) Aasian eri markkinoille, esimerkiksi Indonesiaan ja Intiaan. Organisaation kehitys on hämmästyttävää, kun otetaan huomioon sen tuoteluettelon monimuotoisuus puhelimia lukuun ottamatta.

Parhaillaan Resonance Chinan Xiaomin sosiaalisen merkinnän raportti erittelee valtavan valikoiman startupin menetelmiä ja osoittaa, kuinka miellyttävästi ne toimivat.

Liiketoimintastrategiat on kuvattu alla:

Xiaomi – Web-pohjainen yritysorganisaatio

Liiketoiminnan visionääri ja Xiaomin päätukija Lei Jun sanoo Xiaomin verkkopohjaiseksi yritysorganisaatioksi – yksi monista syistä, miksi hän inhoaa peräkkäisiä Xiaomin ja Applen tutkimuksia. Heidän mielestään vertailu Amazoniin on merkityksellisempi. Xiaomilla on verkkokauppa ja asiakkaille päin oleva julkisivu Alibaban Tmallissa. Numerot tukevat Lei Junin tapausta.

Xiaomin sivusto on kolmanneksi suurin business-to-customer (B2C) -verkkokauppa Kiinassa kauppojen määrällä mitattuna (Tmallin ja lähimmän kilpailijan JD:n jälkeen). Kiinan sinkkujen päivänä 11. marraskuuta Tmall-kauppaan käytettiin 9,3 miljardia dollaria. ja Xiaomi oli Alibaban kaupallisen keskuksen huippubrändi sinä päivänä.

Xiaomi myi 1,2 miljoonaa puhelinta 24 tunnin tarjoustapahtuman aikana ja keräsi muutamien eri laitteiden tarjousten lisäksi 1,56 miljardia RMB (254 miljoonaa dollaria) myyntiä.

Xiaomi myy vempaimiaan pääsääntöisesti rajoitetuissa välähdyksessä, tavallisesti noin 50 000–100 000 klustereissa Kiinassa ja suurempia summia ulkomailla. Siten Xiaomi valmistaa vain sen, mitä varmasti myydään.

🔥 Empfohlen:  Verkkokaupan sisältömarkkinoinnin merkitys [Tips & Ideas]

Ylösnousevan organisaation yritys tehdä kauppa ei lopu, kun joku on ostanut puhelimen. Uudet asiakkaat huomaavat, että heidän puhelimessaan on esiasennettu Xiaomi-kauppasovellus.

Aloitussivu on verkkokauppa

Useimmat laitemerkit käyttävät aloitussivujaan esittelytiloihin tai juhlittuihin verkkomainoksiin. Xiaomi pääsee asiaan tekemällä aloitussivustaan ​​vääristymättömän verkkopohjaisen yrityskaupan.

Xiaomin verkkokauppaa päivitetään joka päivä korostamaan sitä, mitkä tuotteet ovat seuraavaksi saatavilla sen etenevässä sarjatarjouksessa. “Xiaomin tuotesivut kopioivat parhaita käytäntöjä Tmallilta”, sanoo Rand Han, Resonance Chinan järjestäjä ja valvova johtaja.

Tmall on Kiinan suurin imagojärjestetty verkkokauppakeskus, jossa on valtava määrä kauppiaita, esimerkiksi Uniqlo, Costco ja Burberry. Tämä tekee Xiaomin sivuston suunnittelusta tunnistettavissa valtavalle määrälle asiakkaita Tmallissa ja muilla valtavirran verkkoliiketoiminnan alueilla Kiinassa.

Siinä on tyypilliset välilehdet kuvien, tietojen ja ostajien tarkastusten ja arvioiden välillä vaihtamiseen. Applen sivusto eristää kaiken tämän Applen verkkokauppaan, kun taas Xiaomi säilyttää sen etukäteen.

Käyttää toisenlaista sosiaalista kauppaa

Koska Xiaomi myy puhelimiaan yleensä verkon kautta, verkkoverkostoituminen on merkittävää. Se tekee tämän Kiinassa suurimmaksi osaksi käyttämällä Weiboa, ja uusilla markkinoilla Xiaomi käyttää Facebookia, Twitteriä ja Google+:aa.

Resonance China -raportin mukaan Xiaomi tarkkailee Weibossa säännöllisesti yli 60 prosentin sitoutumistasoja, mikä johtuu jatkuvasta jokapäiväisestä postauksesta hämmästyttävästä teemavalikoimasta.

Siellä ei ole pelkästään tavaroita ja uutisia kimaltelevista tarjouksista, mutta myös motivoivia voimia uudelleentwiittauksiin, ohjeapua ja hauskoja asioita, kuten valokuvahaasteita. Xiaomin Weibo myös uudelleentwiittaa joitakin käyttäjilleen tärkeitä suosittuja aineita kiertämällä Kiinan verkkoa. Uudelleentwiitti liittyy myös yhteiskunnallisiin ongelmiin, jotka liittyvät juonteisiin ja innovaatioihin.

Jokaisella tuotealueella on sosiaalinen keskus

Xiaomilla on 10 ensisijaista Weibo-tiliä, joista merkittävin on Xiaomi Mobile Weibo, jolla on lähes 11 miljoonaa fania; Uusin MiPadin tili on ylittänyt 500 000 seuraajaa.

Xiaomin yrityksen Weibo-tilillä on 4 000 000 seuraajaa, mikä osoittaa, että yksilöt haluaisivat kommunikoida mieluummin verkossa (ikään kuin ne) organisaation sijaan.

Huolimatta Xiaomin sosiaalisista tietueista, yrityksen ylläpitäjät ovat myös aktiivisia Weibossa ja täyttävät brändin edustajia. Lei Junilla on yli 11 miljoonaa kannattajaa, kun taas Lin Binillä on yli 4 000 000 kannattajaa.

Jatkuva pula

Xiaomin loistavat tarjoukset auttavat sitä hallitsemaan varastoja ja vähentämään hävikkiä pysyen erossa sellaisista yliluomisen onnettomuuksista, joita on nähty viime aikoina Amazonin Fire Phonen ja Microsoftin Surface RT:n kanssa.

Vaikka tämä vaikeuttaa Xiaomi-laitteen hankkimista, organisaatio on keksinyt, kuinka se voidaan muuttaa positiiviseksi, tehden satunnaista promootiota tarjoamalla ennalta määrätyn määrän laitteita viikoittain.

Xiaomin online-elämän tilit, erityisesti Weibossa ja WeChatissa, ovat avainasemassa ohjattaessa ihmisiä ilmoittautumissivulle jokaisen uuden räjähdyssopimuksen yhteydessä.

Siinä vaiheessa, kun välähdyssopimus on saatu päätökseen, Xiaomi käyttää “nopeasti loppuunmyyty” -tilastoja muissa verkkoverkkojulkaisuissa; esimerkiksi 50 000 Mi4-matkapuhelinta myytiin loppuun vain 25 sekunnissa. Kaikki eivät kutsu sarjatarjouksia. Toimenpide on kiistatta paljon hämmentävämpi kuin tyypillinen snap-and-checkout useimmissa verkkoliiketoiminnan paikoissa.

Kehys näyttää saaneen enemmän analyyseja Kiinan ulkopuolella kuin Xiaomin kotimaassa. Kun Xiaomi lähti liikkeelle Intiassa syyskuussa, se kohtasi reaktion, kun kiinnostus ylitti tarjonnan kaksinkertaisesti, mikä johti hämmenneiden ja pettyneiden huomautusten rynnäkkään brändin Facebook India -sivulle. Näistä haitoista huolimatta uudet puhelinvalmistajat jäljittelevät Xiaomia (OnePlus) käyttämällä räjähdystarjouksia.Alentaa “Premiumin” kustannuksia

Applen vakuutusmaksut alkavat noin 700 dollarista. Samsungille se on noin 600 dollaria. Xiaomi kuitenkin puolitti sen vuonna 2011 tarjoamalla puhelimille premium-ominaisuuksia (mutta yksinkertaisen, lohkorakenteen) alhaisilla hinnoilla – vain 325 dollarilla. Xiaomi on myös lisännyt laitteiden konfigurointipeliään tavoitteenaan, että puhelimen tuntu ei ole ristiriidassa hämmästyttävien speksien kanssa.

Applen elävöittämä Xiaomi opastaa ostajia suunnitelman perusteluissa ja korostaa tuotteidensa yksinkertaisuutta ja hyödyllisyyttä. Xiaomin oma Android-versio, nimeltään MIUI, on lisäksi auttanut tässä erinomaisessa tunnelmassa, koska se on suositumpi kuin useimmat Android-skinit.

Suorittaa alueensa

Varovaisen online-verkostoitumisensa ohella Xiaomi on myös dynaamisesti pääosassa aluekokoustensa eli BBS:n järjestämisessä. Tämä on paikka, jossa brändin pahimmat “Mi-fanit” -nimiset fanit kokoontuvat tutkimaan laitteita, jakamaan tietoja ja viettämään aikaa.

Tämä on kiinalaisille organisaatioille säännöllistä, mutta suurelta osin ulkomailla merkittävien tuotemerkkien käyttämätöntä. Xiaomin BBS:llä on 30 miljoonaa rekisteröitynyttä asiakasta ja se näkee 579 000 uutta viestiä päivittäin.Kuinka Xiaomi menestyy ja kasvattaa tulojaan?

Vuoden 2018 toisella neljänneksellä Xiaomin ulkomaantulot kasvoivat 152 prosenttia, joiden arvo on noin 16 700 rupioita. Internet-palvelut auttavat Xiaomia saamaan noin 60 % nettohyödyn. Kun Xiaomi aloitti tehtävänsä Intiassa, se luotti syvästi epäviralliseen julkisuuteen säästääkseen kaikenlaisilta yleiskustannuksilta.

Tämän ansiosta kiinalainen jättiläinen pystyi myymään tuotteitaan (etenkin matkapuhelimia) halvemmalla kuin kilpailijansa. Xiaomi pystyi saamaan lisää asiakkaita tämän seurauksena. Lisääntynyt hankinta tarkoittaa, että Xiaomi-gadgeteja käyttäviä asiakkaita on enemmän.

Jotkut sen asiakkaista tulevat yleensä uskollisiksi hallinnoille, kuten MIUI, Mi Store ja niin edelleen. Tätä Xiaomi tarvitsi siitä lähtien, kun se aloitti puhelimien valmistuksen. Xiaomin toimintasuunnitelma on myydä parhaita laitteita halvemmalla ja luoda oma fanikunta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata NordVPN, jos se ei toimi

Asiat eivät kuitenkaan olleet niin yksinkertaisia ​​kiinalaiselle yritykselle. Matkapuhelinsopimusten taustalla olevan nousun jälkeen Xiaomi laski sijoittuessaan pian sen jälkeen, kun pelaajat, kuten Oppo, Vivo ja Huawei (Honorin kanssa), ylittivät puhelintilan katkaistujen streamien kautta. Vaikka Xiaomi oli verkkoavaruuden edelläkävijä, ihmiset suosivat silti puhelinten fyysistä ostamista.

Siksi Xiaomi alkoi kasvattaa irrallista läheisyyttään avaamalla Mi Home -myymälöitä ja liittämällä kädet lähikauppiaiden kanssa. Mi Home Storesin avaaminen saavutti kaksi tavoitetta:

  1. Xiaomilla oli nyt yksi kanava lisää puhelimien myyntiin.
  2. Mi Home Storesissa vierailevat ihmiset päätyivät säännöllisesti ostamaan erilaisia ​​lisävarusteita, kuten virtapankkeja, kuulokkeita ja muita Xiaomin valmistamia lisävarusteita.

Xiaomi Corporationin liiketoiminnan kasvu

Vuoden 2021 toisella neljänneksellä Xiaomin kokonaisliikevaihto oli 1 87,8 miljardia RMB. Xiami on äänittänyt an 64,0 % enemmän kuin vuotta aiemmin. Sen oikaistu tilikauden voitto oli 6,3 miljardia RMB.

Kiinalaiset ovat sitoutuneet luomaan maailman ennakkotapauksia. Joten kun Xiaomi ajoi 500 irrotettua myymälää Intiassa lokakuussa 2019 samaan aikaan, se rekisteröi maailmanlaajuisen ennätyksen nimelleen. Brändille, joka on ollut suuresti riippuvainen verkkopohjaisista blaze-tarjouksista, niin monen myymälöiden avaaminen oli uusi strategia.

Kansainvälisesti matkapuhelintoimitukset laskivat 4,1 % vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä, mikä ylitti “kaikkien aikojen huomattavimman kauhean vuoden” matkapuhelintoimituksissa alan seurantakeskuksen IDC:n raportoimana. Oli miten oli, Intia ei ole nähnyt pysähtymistä.

Vuonna 2018 Intiaan lähetettiin lähes 142,3 miljoonaa matkapuhelinta. Tämä tarkoittaa 14,5 prosentin kehitystä edelliseen vuoteen verrattuna. Intiassa myydyistä matkapuhelimista Xiaomi on saavuttanut merkittäviä edistysaskeleita yksikkökaupoissa 58,6 prosentin vuosikasvulla vuonna 2018, ja se on vallannut osan koko toimialasta 28,9 prosentilla (IDC:n tilastot).

Se on ollut Intian puhelinmarkkinoilla vain neljä vuotta, mutta on ohittanut Samsungin. Jälkimmäisen osuus koko toimialasta on 22,4 %. Intia edustaa yli 33 prosenttia Xiaomin matkapuhelinkaupoista kaikkialla.

Vuonna 2018 Xiaomi India kirjasi 23 000 rupian (3,24 miljardin dollarin) tulot, mikä on 174 %:n kehitys edelliseen vuoteen verrattuna, ja se myi puhelimia normaalihintaan 142,53 dollaria. Samsungin matkapuhelinliiketoiminta Intiassa pyöristyi noin 37 349 miljardiin rupiaan (4,82 miljardia dollaria) samana ajanjaksona, mikä on 9 % enemmän kuin edellisenä vuonna.

Etelä-Korean järjestön puhelimia arvostetaan korkeammalle, ja luettelo alkaa 250 dollarista.

Vuonna 2016 Xiaomi otti käyttöön RedMi Note 3:n ja RedMi 3S:n – molemmat myivät kuin kuumat kakut ja auttoivat organisaatiota leikkaamaan intialaisten valmistajien, kuten Micromaxin ja Lavan, tarjouksia.

Xiaomi myy tällä hetkellä irrotettuja tuotteita yli 40 kaupunkiyhteisössä, ja sillä on yli 4 000 suositeltua rikoskumppania, jotka myyvät Xiaomi-puhelimia. Se vauhditti myös valtavia organisaatioiden jälleenmyyjiä sinä vuonna Sangeetan, Poorvikan, Croman ja Reliance Digitalin kautta. Kolmas tukipilari organisaation irrotetussa menettelyssä oli Mi Home -myymälöiden edistäminen, jotka myyvät vain Xiaomi-laitteita.

Yksi seikka, joka on toiminut erittäin hyvin Xiaomille, on organisaation arviointimenettely. Xiaomin toinen perustaja Lei Jun sanoi vuosi sitten laajasti, että organisaatio ei koskaan pystyisi saavuttamaan yli 5 %:n etuja laitevalikoimastaan, mikä mukauttaa organisaatiota sen visioon, jonka mukaan se menisi ohi laitteiden luojana.

“Intia on erittäin arvokas ja lähes (jokainen) asiakaskysely Xiaomi-puhelimesta sanoo, että se on hyödyllinen hinnallaan”, sanoo Vijay Raj, bengalurulainen bloggaaja ja analyytikko.

Kyse ei ole vain vaatimattomien älypuhelimien tekemisestä. Täällä on myös jotain poikkeuksellisen älykästä, joka vaikuttaa kaikkeen. Kuten Harvard Business Review -artikkeli tuo esiin, Xiaomi pitää mallinsa markkinoilla pidempään kuin muut puhelinvalmistajat.

Joten kun segmentin kustannukset laskevat, Xiaomi hyötyy. Puoli vuotta aiemmin se tuotti 2,1 miljardia dollaria liiketoiminnastaan ​​ensimmäisellä neljänneksellä avoimilla markkinajärjestelyillä.

Yhden mittarin mukaan Xiaomin MIUI:lla on noin 70 miljoonaa kuukausittain dynaamista asiakasta. Tämä tekee siitä uraauurtavan kuljetusvaiheen. “Heidän olisi tutkittava, mitä voimme tehdä saadaksemme siitä ylimääräisiä dollareita”, sanoo Kawoosa TechArtista. Xiaomi ansaitsee 40-45 rupiaa jokaiselta asiakkaalta kuukaudessa, hän sanoo.

MIUI oli yksi varhaisimmista matkapuhelimien toimintakehyksistä, joka käytti paikallisesti saatavilla olevaa infrapunablasteria ohjaamaan laitteita kotona. Lisäksi se esitteli älykkäitä kohokohtia, joiden avulla asiakkaiden on helppo kopioida kertaluonteisia salasanoja online-vaihtoa varten ja järjestää junavarauksen vahvistusviestit PNR-numeron näyttämiseksi näkyvästi.

Xiaomin avulla asiakkaat voivat myös järjestää kaksi WhatsApp-numeroa samassa puhelimessa. Yleisesti ottaen Xiaomilla on yli 200 kohteen järjestely – kynästä puhdistuslaitteisiin, konsoleihin ja tietokoneisiin – luettelo, joka on luotu sen “biologisen järjestelmän rikoskumppaneidensa kautta” .” Suurin osa näistä ei ole vielä myynnissä Intiassa.

Organisaatio aikoo hankkia niin monta loistavia vempaimia kuin kohtuudella mahdollista tyypilliselle Internet of Things -alustalle, jota se kutsuu “Mi Home -sovellukseksi”. Intian perusluokat ovat tällä hetkellä puhelimet, televisiot, ohjauspankit, äänet, puettavat laitteet ja ilmanpuhdistimet. Syyskuussa Xiaomi käynnisti kodin valvontakameran.

Xiaomin tulevaisuuden suunnitelmat

Intian-vierailullaan Xiaomin perustaja ja toimitusjohtaja Lei Jun keskusteli organisaation järjestelyistä, tekniikoista, tavoitteista ja muutamasta viitteestä Intian markkinoille tulevista tuotetarjonnasta. Tässä on joitain hänen keskustelunsa tärkeimpiä kohokohtia:

🔥 Empfohlen:  9 parasta työnkulun hallintaohjelmistoa parempaan tuottavuuteen vuonna 2023

Suunnittelee Disconnected Piece Of The Piece of The -laajennusta

“Jos katsomme laajalti markkinoita, verkko on pieni pala… joten se riippuu jossain määrin siitä, kuinka monta ihmistä käyttää Internetiä. Kiinassa, kun olemme saavuttaneet tällaisen mittakaavan (verkkomarkkinoilla), testi on se, kuinka me voi saavuttaa vastaavan tehokkuudesta irrallaan.

Intiassa, kun olemme saaneet aikaan yli puolet piirakasta online-tilassa, kysely on, kuinka tehdä samoin irti”, Jun sanoi.

Uusi kokoonpanotehdas

Xiaomi palkkasi äskettäin kokoonpanotehtaan Andhra Pradeshiin ja takasi, että yli 95 % sen Intian markkinoille tarkoitetuista puhelimista tuotetaan nyt paikallisesti. Kuten tässä ET-raportissa todetaan, organisaatio saattaa jopa harkita Intian tuotettujen puhelimien lähettämistä myöhemmin.

Matkapuhelinvalmistaja takasi viime aikoina, että se on ylittänyt miljardin dollarin tulot Intian toiminnoistaan. Xiaomi ansaitsee rahaa myymällä puhelimia, puettavia vaatteita, röyhelöitä, ilmanpuhdistimia ja niin edelleen.

IDC:n mukaan Xiaomi oli vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä toiseksi suurin kauppias Intiassa puhelintoimituksissa. Organisaation Mi Band -toimitukset edustivat lisäksi 10,3 % Intian puettavien tuotteiden markkinoista vuoden 2016 toisella neljänneksellä.

Lisää varastohuoneita ja hallintokeskuksia

Organisaatio on lisäksi perustamassa kolmatta jakelukeskusta Delhi NCR:ään ja aikoo kaksinkertaistaa hallintonsa tarkistuksen 250:stä 500:aan kuluvan vuoden pääpuoliskolla.

Huomaa, että Xiaomilla on verkkopohjainen yrityskauppa nimeltä mi.com Intiassa. Heinäkuussa 2015 Xiaomi ilmoitti, että se sijoittaa resursseja myös korvausten jakelukeskuksen perustamiseen ja koordinointiin.

Kuten The Hindulle on kerrottu, Xiaomi lähettää toisen esinejärjestelyn, vaikka Lei Jun ei maininnut, millaisia ​​esineitä ne olisivat. Jun merkitsi lisäksi, että organisaatio on innokas uskaltautumaan rahaan liittyvään segmenttiin Intiassa.

Tutkimme budjettihallinnon todennäköisyyttä Intiassa. Oli miten oli, tämä osa on poikkeuksellisen hoidettu. Se vaatii erilaisia ​​lisenssejä. Jos saisimme tällaiset luvat, olemme iloisia voidessamme olla osa tätä rahahallinnon kehitystä Intiassa.

Meidän on ymmärrettävä, jos etäaineissa on rajoituksia”, Jun sanoo. Xiaomilla on lisäksi Mi Pay -niminen osamaksuhallinto, joka on tällä hetkellä saatavilla vain Kiinassa ja joka on sidottu Bank of Chinan ja Union Payn kanssa, korttijärjestelyt Kiina.

Uusien aukkojen ja tulotavoitteiden luomisesta

Jun puhui myös siitä, kuinka organisaatio keskittyy avaamaan 20 000 uutta avausta seuraavan kolmen vuoden aikana ryhtymällä irrotettuihin vähittäismyyntiin, kokoonpanoon ja jakeluun. Puhuessaan ET:lle Jun sanoi, että organisaatio aikoo luoda lähes 15 miljardia dollaria yleisiä tuloja keskittymällä kehittyville markkinoille, kuten Intiaan ja Indonesiaan.

UKK

Mikä on Xiaomin alkuperä?

Lei Jun perusti Xiaomin huhtikuussa 2010, ja sen pääkonttori sijaitsee Pekingissä, Kiinassa.

Kuka on Xiaomin perustaja?

Xiaomin perustivat Lei Jun, Lin Bin, Zhou Guangping, Wong Jiangji, Wang Chuan, Liu De, Li Wanqiang ja Hong Feng.

Miten Xiaomi ansaitsee rahaa?

Xiaomi ansaitsee rahaa myymällä puhelimia, puettavia vaatteita, röyhelöitä, ilmanpuhdistimia ja niin edelleen. IDC:n mukaan Xiaomi oli vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä toiseksi suurin kauppias Intiassa puhelintoimituksissa. Organisaation Mi Band -toimitukset edustivat lisäksi 10,3 % Intian puettavien tuotteiden markkinoista vuoden 2016 toisella neljänneksellä.

Mikä tekee Xiaomista ainutlaatuisen?

Sen monipuolinen ja ainutlaatuinen tuoteekosysteemi ja erilainen markkinointitapa tekevät Xiaomista menestyvän ja ainutlaatuisen muista.

Onko Xiaomi luotettava merkki?

Xiaomi Corporation on luotettava kiinalainen laitevalmistaja, jonka Lei Jun perusti vuonna 2010 ja jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä.

Miksi Xiaomi menestyy Intiassa?

Xiaomi kuljetti 500 irrotettua myymälää Intiassa lokakuussa samaan aikaan, ja se rekisteröi nimensä maailmanlaajuisen ennätyksen. Brändille, joka on ollut suuresti riippuvainen verkkopohjaisista blaze-tarjouksista, niin monen myymälöiden avaaminen oli uusi strategia. Kansainvälisesti matkapuhelintoimitukset laskivat 4,1 % vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä, mikä ylitti “kaikkien aikojen huomattavimman kauhean vuoden” matkapuhelintoimituksissa alan seurantakeskuksen IDC:n raportoimana. Oli miten oli, Intia ei ole nähnyt pysähtymistä.

Onko Xiaomi ja Huawei sama yritys?

Ei, Xiaomi Corporation on kiinalainen laitevalmistaja, jonka Lei Jun perusti vuonna 2010 ja jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä, kun taas Huawei on toinen monikansallinen kiinalainen yritys ja Xiaomin kilpailija.