Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka yhdistää CRM Facebookiin [+ Why You Should Have One in the First Place]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka yhdistää CRM Facebookiin [+ Why You Should Have One in the First Place]

Facebook on vilkas paikka, ja kun kyse on yrityksistä, on tarjolla paljon viittauksia. Mutta kun markkinointitoimenpiteesi tuovat liidejä, sinulla on oltava tehokas tapa seurata niitä kaikkia ja pitää ne järjestyksessä tulevaa käyttöä varten. Siinä otetaan käyttöön asiakassuhteiden hallintajärjestelmä (CRM).

Kun CRM on yhdistetty Facebook-sivullesi, voit virtaviivaistaa myyntiäsi. Lue lisää CRM:n yhdistämisestä Facebookiin ja miksi sinulla pitäisi olla CRM asiakkaidesi hallintaan.

Etsitkö all-in-one CRM:ää, joka auttaa sinua hallitsemaan yhteystietojasi? Pähkinänkuori voi tehdä yhteyden muodostamisesta johtoihin helppoa. Haluta lisää? Nosta markkinointiponnistelujasi WebFX:n avulla! Lisätietoja WebFX:n ja Pähkinänkuoren avustamisesta saat soittamalla meille numeroon 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään.

Mittaa mittareita, jotka vaikuttavat sinun lopputulos.

Oletko kiinnostunut yksilöllisistä liiketoimintatarpeistasi mukautetuista raportoinnista? MarketingCloudFX:n tarjoama WebFX luo mukautettuja raportteja yrityksellesi tärkeimpien mittareiden perusteella.

 • Johtoja
 • Tapahtumat
 • Puhelut
 • Tulot

Lisätietoja

Mikä on CRM ja miksi yhdistää se Facebookiin?

CRM-ohjelmisto on työkalu, jota yritykset käyttävät luomiensa liidien ja kontaktien järjestämiseen ja hallintaan. CRM-järjestelmän avulla yritykset voivat tallentaa asiakastietoja, seurata asiakkaiden vuorovaikutusta mainoskampanjoiden ja myyntiedustajien kanssa, automatisoida tiettyjä myyntitehtäviä ja paljon muuta.

Monissa CRM-järjestelmissä on integrointiominaisuudet, joten voit yhdistää ne muihin työkaluihin, kuten verkkokauppajärjestelmiin, hallintajärjestelmiin ja tässä tapauksessa sosiaalisen median markkinointialustoihin, kuten Facebook ja Meta.

Facebook CRM:n suurin hyöty on organisaatio, jonka se tarjoaa sinulle ja myyntitiimillesi. CRM-integraation avulla voit varmistaa, että Facebookin kautta luomasi liidit kerätään ja seurataan ajoissa.

Näin voit mahdollisesti saavuttaa korkeamman konversioprosentin yrityksellesi ja hallita asiakassuhteitasi tavalla, joka kannustaa pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Kuinka yhdistää CRM Facebookiin

 1. Siirry ensin Facebook-sivullesi ja napsauta Julkaisutyökalut. Valitse Kaikki työkalutja siirry sitten kohtaan Pikalomakkeet.
 2. Sisällä CRM-asetukset -osiossa, kirjoita CRM-järjestelmäsi nimi hakupalkkiin. Kun CRM-järjestelmäsi tulee näkyviin, edessäsi on kaksi vaihtoehtoa: Yhdistä verkkosivustolta ja Kytkeä.
 • Yhdistä verkkosivustolta: Jos valitsemasi CRM-järjestelmä antaa sinulle a Yhdistä verkkosivustolta -linkkiä, napsautat sitä ja seuraat CRM-palveluntarjoajasi verkkosivustolla annettuja ohjeita. Kun olet valmis, CRM integroidaan Facebookiin, ja voit alkaa vetää liidejä suoraan CRM:stäsi.
 • Kytkeä: Jos valitsemasi CRM-järjestelmä sanoo Zapierin kautta sinisen kanssa Kytkeä -painiketta sen vieressä, napsauta sitä muodostaaksesi yhteyden CRM-järjestelmään.
🔥 Empfohlen:  Kuinka monta autoa Tesla tuottaa vuodessa vuonna 2023?

Kuinka yhdistää CRM Facebookiin Zapierin kautta

Noudattamalla näitä ohjeita voit integroida CRM:si Facebookiin Zapier-yhteyden kautta.

 1. Kirjaudu sisään Meta Business Suite ja valitse Kaikki työkalut valikosta. Klikkaus Pikalomakkeetsitten CRM-asetukset.
 2. Kirjoita hakupalkkiin CRM-järjestelmäsi nimi ja valitse se, kun se tulee näkyviin. Napsauta sitten Kytkeä.
 3. Kirjaudu sisään Zapier-tilillesi tai luo tili, jos sinulla ei vielä ole tiliä. Luo Zap siirtymällä kohtaan Valitse Tili -osio ja valitse Meta-tili, jota käytät liidimainoskampanjasi suorittamiseen. Klikkaus Jatkaa vahvistaaksesi tilisi.
 4. alkaen Sivu avattavasta valikosta, valitse Facebook-sivu, jota haluat käyttää liidimainoskampanjasi suorittamiseen, ja napsauta Jatkaa vahvistaaksesi sivusi.
 5. Valitse oletusvaihtoehto lähettääksesi tiedot kaikista lomakkeistasi, napsauta sitten Jatkaa. Jos haluat lähettää tietoja yhdestä tietystä lomakkeesta, valitse Lomake avattavasta valikosta ja valitse sitten haluamasi lomake. Napsauta Test Trigger luodaksesi näytejohdon varmistaaksesi, että integrointi toimii, ja valitse sitten Jatkaa. Jos haluat valita tietyn toiminnon, jonka triggeri suorittaa, valitse Toimintatapahtuma avattavasta valikosta ja valitse vaihtoehto.
 6. Kirjaudu CRM:ään varmistaaksesi, että Zapier voi luoda tietueita kyseisessä sovelluksessa. Jos olet jo aktivoinut CRM:n, valitse se avattavasta valikosta ja napsauta Jatkaa.
 7. Vuonna Määritä toiminto -osiossa, napsauta kunkin vaihtoehdon oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa määrittääksesi toiminnon. Varmista, että kentäsi vastaavat kenttiäsi Välitön lomake. Napsauta sitten Jatkaa.
 8. Melkein siellä! Klikkaus Testaa & Jatka varmistaaksesi jälleen kerran, että integraatiosi on määritetty oikein. Saat malliliidin, joka luodaan CRM:ssäsi. Kun olet valmis, napsauta Ota Zap käyttöön.

Zapier vie nyt tiedot liidimainoksistasi CRM-järjestelmääsi.

Liidien käyttöoikeuksien määrittäminen CRM:lle

Jos olet aiemmin mukauttanut liidien käyttöoikeuksiasi Facebook-tililläsi, sinun kannattaa määrittää käyttöoikeudet äskettäin yhdistetylle Facebook CRM:lle, jotta voit alkaa nähdä liidien läpikulkua.

Voit määrittää liidin käyttöoikeudet CRM-järjestelmällesi muutamalla yksinkertaisella vaiheella:

 1. Ensin mene osoitteeseen Meta Business Suite ja klikkaa vasemman yläkulman avattavaa valikkoa ja valitse yritystilisi.
 2. Mene luoksesi asetukset sijaitsee vasemmassa alakulmassa ja valitse Lisää yritysasetuksia. Valitse sieltä vaihtoehto Integraatiotsitten Lead Access. Tämä vie sinut integraatioiden, kuten CRM:n, käyttöoikeusasetuksiin.
 3. Valitse Määritä CRM:t. Täällä näet luettelon CRM-järjestelmistä, jotka on integroitu Facebook-sivullesi. Valitse CRM-järjestelmä, jonka juuri liitit Facebook-sivullesi.
🔥 Empfohlen:  Kuinka mainostaa OnlyFans -profiilia vuonna 2023 (parhaat tavat!)

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, Facebook CRM -järjestelmälläsi on pääsy sivusi tuomiin liideihin. Niin kauan kuin CRM:lläsi on käyttöoikeus ja luvan myöntäneellä sivun järjestelmänvalvojalla on käyttöoikeus, CRM jatkaa liidien hakemista. tiedot Facebook-sivultasi.

Facebook Lead -mainokset

Facebookin liidimainosten avulla voit kerätä tietoja niiltä, ​​jotka saattavat olla kiinnostuneita yrityksestäsi Instant Formsin avulla. Näiden lomakkeiden avulla voit kerätä arvokkaita asiakastietoja, kuten heidän nimensä, sähköpostiosoitteensa ja paljon muuta.

Facebook Lead -mainokset, joita joskus kutsutaan Meta Lead -mainoksiksi, näkyvät käyttäjän:

 • Facebook-syöte ja tarinat
 • Välittömät artikkelit
 • In-Stream-videot
 • Facebook Marketplace
 • Instagram-syöte ja tarinat

Facebookin räätälöintityökalun avulla voit luoda Lead-mainoksillesi kysymyksiä, jotka auttavat sinua ymmärtämään yleisöäsi ja keräämään tietoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi. Kun käyttäjät napsauttavat mainostasi, heitä kehotetaan täyttämään lomake.

Kun CRM on yhdistetty Facebook-tiliisi ja Ads Manageriin, voit ohjata äskettäin kerätyt tiedot suoraan Facebook CRM:ään.

Facebook Lead Ads CRM-integraatio

Integroidaksesi CRM:n Facebook Lead -mainoksiin, toimi seuraavasti:

 1. Mene Facebook-sivullesi ja valitse Julkaisutyökalut sivun yläreunassa.
 2. Klikkaa Johtojen asennus. Kirjoita hakupalkkiin CRM-järjestelmäsi nähdäksesi, onko se integroitavissa. Jos sininen Kytkeä -painike tulee näkyviin, olet valmis! Napsauta sieltä Kytkeä ja noudata ohjeita.

Ohjeet CRM-järjestelmän integroimiseksi Facebook Lead -mainosten kanssa vaihtelevat näiden kahden ensimmäisen vaiheen jälkeen. Joissakin CRM-järjestelmissä napsautat vain Yhdistä, jolloin integrointiprosessi alkaa. Muut voivat ottaa muutaman lisävaiheen, mutta hetkessä ohjaat liidejä CRM:ään!

37 % Markkinoijat sanovat, että korkealaatuisten liidien luominen oli yksi heidän suurimmista haasteistaan.

Haluamme vähentää tätä prosenttiosuutta.

WebFX voi auttaa sinua luomaan korkealaatuisia liidejä mukautetulla markkinointistrategialla.

Lisätietoja liidien luontipalveluista

Yksinkertaista myyntiäsi Nutshell CRM:n ja WebFX:n avulla

WebFX ja Nutshell ovat voittava kaksikko, ei kilpailua. Pähkinänkuoren all-in-one CRM:n avulla voit hallita liidejäsi tehokkaasti ja löytää tarvitsemasi asiakastiedot nopeasti. Putkien hallintatyökalumme auttavat sinua pitämään kirjaa siitä, mistä liidit tulevat ja kuinka markkinointitoimesi vaikuttavat tuloksiin.

🔥 Empfohlen:  Zoe Ashbridge Kuinka aloittaa myynti verkossa, täydellinen opas aloittelijoille Lue artikkeli

Markkinoinnista puhuttaessa WebFX on koti digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille, jotka voivat auttaa sinua kehittämään markkinointikampanjan, joka sopii brändisi tavoitteisiin ja tuo lisää viittauksia yritykseesi (ja pähkinänkuoressa CRM:ään!).

Aloita WebFX:n ja Pähkinänkuoren voittavan kumppanuuden hyötyjen hyödyntäminen ottamalla yhteyttä WebFX:ään verkossa jo tänään tai puhelimitse osoitteessa 800-280-1062.