Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka yhdistää Instagram- ja Facebook-tilit vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka yhdistää Instagram- ja Facebook-tilit vuonna 2023

PARHAAT INSTAGRAMIN KASVUTYÖKALUT

#1 Parhaiten arvioitu

OSTA OIKEITA SEURAAJAA
#1 Instagram-kasvupalvelu 2023

HANKI SEURAAJIA

#1 Parhaiten arvioitu

OSTA OIKEITA SEURAAJAA
#1 Instagram-kasvupalvelu 2023

HANKI SEURAAJIA

Haluatko oppia yhdistämään Instagram- ja Facebook-tilit?

Instagram- ja Facebook-tilisi linkittäminen toisiinsa on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä sosiaalisen median läsnäolon hyväksi.

Suuri osa minkä tahansa yrityksen pyörittämisestä on sen mainostaminen sosiaalisessa mediassa.

Ja mikä olisikaan parempi paikka esitellä brändiäsi kuin Instagram tai Facebook? Yli 60 miljoonaa brändiä käyttää jo Facebookia mainostaakseen brändiään ja yli 25 miljoonaa yritystä käyttää Instagramia.

Yrityksesi Instagram-sivu toimii hyvin. Muista ladata sisältöä usein, olla yhteydessä asiakkaisiisi ja sinulla on paljon seuraajia.

Mutta toisaalta sinulla ei vain ole aikaa huolehtia Facebook-sivustasi.

Entä ne käyttäjät, jotka voisivat olla potentiaalisia asiakkaitasi Facebookin kautta vain, jos olisit aktiivisempi Facebookissa?

Jos haluat parantaa sosiaalisen median peliäsi ja helpottaa vaihtamista kahden alustan välillä, sinulla on helppo tapa: linkitä molemmat tilisi.

Instagram on Facebookin omistama, ja siksi sosiaalisen median jättiläinen on tehnyt käyttäjiensä helpoksi linkittää molemmat tilinsä yhteen, jotta he voivat jakaa viestejä molemmissa verkostoissa samanaikaisesti.

Monet ihmiset eivät kuitenkaan osaa linkittää Instagram- ja Facebook-tilejä, ja sitä varten olemme täällä. Jatka artikkelimme lukemista saadaksesi selville, kuinka voit yhdistää nämä kaksi alustaa.

Kuinka yhdistää Instagram- ja Facebook-tilit: Miksi yhdistää Instagram Facebookiin?

Ennen kuin alamme keskustella Instagram- ja Facebook-tilien linkittämisestä, katsotaanpa sen tekemisen edut, jos et ole vieläkään vakuuttunut.

  • Yksi molempien alustojen yhdistämisen suurimmista eduista on, että voit jakaa julkaisun molemmilla samanaikaisesti, eikä sinun tarvitse tehdä erillistä viestiä jokaiselle alustalle. Tämä säästää paljon aikaa ja antaa sinulle liikkumavaraa keskittyä muihin yrityksesi tekijöihin, jotka tarvitsevat huomiota. Lisäksi tämä varmistaa myös, että viestiesi laatu säilyy.
  • Jos aiot mainostaa brändiäsi Instagramissa, sinun on linkitettävä molemmat alustat, koska kaikki mainokset hoitaa Facebookin Business Manager. Mainokset ovat loistava tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä.
  • Molemmilla alustoilla julkaiseminen lisää kattavuuttasi. Ne, jotka eivät ole Facebookissa, löytävät brändisi Instagramista ja ne, jotka eivät ole Instagramissa, löytävät sivusi Facebookista. Tämä varmistaa, että monet käyttäjät saavat näkyvyyttä brändillesi ja lisää todennäköisyyttä, että heistä tulee potentiaalisia asiakkaita.
  • Sen lisäksi, että jaat viestisi molemmilla tileillä, voit myös jakaa tarinasi molemmilla tileilläsi. Tästä on hyötyä, jos et halua luoda erilaisia ​​tarinoita eri tileillesi. Tämän vaihtoehdon avulla voit myös valita, haluatko jakaa viestisi vain molemmilla tileillä vai myös tarinat molemmilla tileillä.
  • Molempien sosiaalisen median tilien yhdistäminen edellyttää myös lisävahvistusta. Jokainen Facebookia tai Instagramia käyttänyt tietää, kuinka tiukat turvatoimet heillä on käytössä. He yrittävät aina poistaa tilejä, jotka he pitävät jopa hieman epäilyttävänä. Et halua joutua sen uhriksi. Kuvittele, että rakennat brändisi joko Facebookissa tai Instagramissa tyhjästä ja menetät sen vain siksi, että et ole linkittänyt molempia tilejäsi. Kun linkität tilisi, se antaa sosiaalisen median jättiläisille tietävän, että olet todellinen käyttäjä. Tällä tavalla ne irtoavat selästäsi etkä ole vaarassa menettää tilisi.
  • Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, molempien tilien linkittäminen auttaa yhteystietojen synkronoinnissa. Mitä tahansa päivityksiä tapahtuu yhteystietoihisi, olipa kyseessä sitten puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, synkronoidaan automaattisesti molempien tilien välillä. Tämä varmistaa, että seuraat molempia tilejä aina.
🔥 Empfohlen:  11 oikolukukurssia verkossa vuonna 2023 (henkilökohtainen kokemus!)

Ennen kuin menet eteenpäin

Ennen kuin opit yhdistämään Instagram- ja Facebook-tilit, pidä seuraavat ohjeet mielessä. Sinulla on oltava Instagram-yritysprofiili, ennen kuin voit yhdistää molemmat tilit.

Jos et tiedä kuinka muuttaa henkilökohtaista Instagram-tiliäsi ammattimaiseksi, opastamme sinut nopeasti sen läpi; se on helppo prosessi:

Vaihe 1: Käynnistä Instagram-sovellus laitteellasi. Napauta profiilikuvaasi oikeassa alakulmassa, joka vie sinut profiiliisi.

Vaihe 2: Napauta seuraavaksi hampurilaiskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten Asetukset.

Vaihe 3: Napsauta sitten Tili ja näet luettelon vaihtoehdoista kyseisen sivun alla. Vieritä alas ja näet vaihtoehdon, jossa lukee “Vaihda ammattitiliin”. Napauta sitä ja määritä yritysprofiilisi noudattamalla näytön ohjeita.

Sinun on myös varmistettava, että sinulla on Facebook-sivullasi Editor- tai Admin-sivurooli. Sinun on myös tarkistettava, onko sähköpostiosoitteesi vahvistettu.

Jos ei, tarkista se heti ennen kuin jatkat prosessia.

Kuinka yhdistää Instagram- ja Facebook-tilit

Nyt kun olemme käsitelleet Instagram- ja Facebook-tilien linkittämisen oppimisen perusteet, katsotaanpa, miten voit määrittää molemmat tilit yhdessä.

On kaksi tapaa tehdä se:

Linkitä Instagram-tilisi Facebook-tiliisi: Ensimmäinen vaihtoehto antaa sinun linkittää molemmat alustat Instagramin kautta.

Tämä vaihtoehto on kätevämpi, jos haluat linkittää yhden Instagram-profiilin vain yhteen Facebook-tiliin.

Linkitä Facebook-tilisi Instagram-tiliisi: Tämä vaihtoehto on hieman monimutkaisempi ja hyödyllinen vain, jos haluat yhdistää useita Facebook-sivuja Instagram-profiiliisi.

Instagramista

Vaikka voit linkittää molemmat tilit joko puhelimesta tai verkkoselaimesta, on suositeltavaa tehdä se mobiilisovelluksesta, koska se on helpompaa, kun selvittää, kuinka Instagram- ja Facebook-tilit linkitetään.

Vaihe 1: Käynnistä Instagram-sovellus laitteellasi. Napauta profiilikuvaasi oikeassa alakulmassa, joka vie sinut profiiliisi.

Vaihe 2: Napauta seuraavaksi hampurilaiskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten Asetukset.

Vaihe 3: Napsauta sitten Tili ja näet luettelon vaihtoehdoista kyseisen sivun alla. Vieritä alaspäin, kunnes näet vaihtoehdon, jossa lukee “Linkitetyt tilit”. Napauta sitä. Huomautus: Vaihtoehtoa voidaan kutsua myös “Jakaminen muihin sovelluksiin”.

🔥 Empfohlen:  Osta SoundCloud-seuraajia halvalla: 6 parasta sivustoa vuonna 2023

Vaihe 4: Löydät Facebookin ylimpänä vaihtoehtona. Valitse se ja kirjoita sitten Facebook-sähköpostitunnuksesi ja salasanasi. Napsauta Yhdistä.

Vaihe 5: Näkyviin tulee uusi ponnahdusikkuna, jossa kysytään, haluatko ottaa Facebook-jakamisen käyttöön. Valitse Aloita jakaminen Facebookiin tai Ei nyt haluamallasi tavalla.

Huomautus: Vaikka valitsisit Ei nyt, voit olla varma, että tilisi on yhdistetty. Tämän vaihtoehdon avulla voit valita manuaalisesti, mitkä viestit haluat jakaa Facebook-sivullasi.

Voila! Instagram- ja Facebook-sivusi on nyt linkitetty! Eikö se ollut helppoa? Aloita nyt lähettäminen molemmille tileillesi helposti!

Facebookista

Kuten jo mainittiin, on helpompi linkittää molemmat tilisi Instagramin kautta. Siitä huolimatta, jos uskot, että sinulla on mukavampi tehdä se Facebookin kautta, olemme tukeneet sinua.

Muista kuitenkin ennen sitä, että pidät yllä luetellut osoittimet mielessä – varmista, että olet sen Facebook-sivun editori tai ylläpitäjä, johon haluat muodostaa yhteyden, ja että sinulla on sähköpostiosoitteesi vahvistettu.

Mukavuuden vuoksi esittelemme älypuhelimen vaiheita.

Vaihe 1: Käynnistä Facebook-sovellus laitteessasi. Siirry Facebook-sivulle, jonka haluat yhdistää Instagram-tiliisi. Napauta vasemman sarakkeen alta Asetukset.

Vaihe 2: Asetukset-kohdasta löydät vaihtoehdon Instagram. Napauta sitä. Näet uuden näytön, jossa lukee “Yhdistä Instagramiin”. Napsauta tällä sivulla “Yhdistä tili” -välilehteä.

Vaihe 3: Seuraavaksi näet näytön, joka pyytää Instagram-tunnistetietojasi. Anna käyttäjätunnuksesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Napsauta Kirjaudu sisään ja tilisi yhdistetään nyt!

Kuinka irrottaa Instagram- ja Facebook-tilisi

Olet linkittänyt Instagram- ja Facebook-tilisi yhteen ja jakanut niillä viestejä samanaikaisesti.

Nyt olet kuitenkin ymmärtänyt, että et vain ole tyytyväinen ajatukseen tilien yhdistämisestä.

Jotkut käyttäjät ovat usein huolissaan tiliensä yhdistämisestä, koska he uskovat, että se tekee heidän tilitiedoistaan ​​haavoittuvia.

Vaikka näin ei ole, todellisuudessa on aina hyvä seurata vaistojaan ja viihtyä sosiaalisessa mediassa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lähettää YouTubeen: Lopullinen aloittelijan opas

Jos haluat purkaa Instagram- ja Facebook-tilisi linkityksen, voit tehdä sen. Prosessi on yhtä yksinkertainen kuin tilien yhdistäminen toisiinsa.

Noudata alla olevia ohjeita.

Instagramista

Mukavuuden vuoksi esittelemme sen älypuhelimella. Jos kuitenkin haluat tehdä sen tietokoneellasi, vaiheet ovat samat.

Vaihe 1: Käynnistä Instagram-sovellus laitteellasi. Napauta profiilikuvaasi oikeassa alakulmassa, joka vie sinut profiiliisi.

Vaihe 2: Napauta seuraavaksi hampurilaiskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten Asetukset.

Vaihe 3: Napsauta sitten Tili ja näet luettelon vaihtoehdoista kyseisen sivun alla. Vieritä alaspäin, kunnes näet vaihtoehdon, jossa lukee “Linkitetyt tilit”. Napauta sitä. Huomautus: Vaihtoehtoa voidaan kutsua myös “Jakaminen muihin sovelluksiin”.

Vaihe 4: Löydät Facebookin ylimpänä vaihtoehtona. Valitse se ja napauta Poista tili. Napauta “Kyllä, poista linkitys” uudelleen vahvistaaksesi toimintasi.

Voila! Tilisi linkitys on nyt poistettu! Jos muutat mielesi ja haluat linkittää tilisi uudelleen, seuraa alla olevia ohjeita.

Sinun ei ehkä tarvitse edes kirjoittaa Facebook-tunnuksiasi, koska on mahdollista, että Instagram muistaa ne.

Facebookista

Jos tilien linkityksen poistaminen Facebookista on helpompaa, siihen on myös menetelmä. Seuraa vain alla olevia ohjeita.

Mukavuuden vuoksi esittelemme älypuhelimen vaiheita.

Vaihe 1: Käynnistä Facebook-sovellus laitteessasi. Siirry Facebook-sivulle, jonka haluat yhdistää Instagram-tiliisi. Napauta vasemman sarakkeen alta Asetukset.

Vaihe 2: Asetukset-kohdasta löydät vaihtoehdon Instagram. Napauta sitä.

Näet uuden näytön, josta löydät kaikki tiliäsi koskevat tiedot: yksityiset, perustiedot ja yhteystiedot.

Vaihe 3: Jatka vierittämistä, kunnes löydät osion, jossa lukee “Katkaise yhteys Instagramiin”. Napsauta tässä osiossa “Katkaise yhteys” -välilehteä.

Näet viestin, jossa kerrotaan, että kaikki Facebook-sivullasi jaetut Instagram-tiedot poistetaan. Ohita se ja napauta “Katkaise yhteys”.

Tehty! Tilisi yhteys on nyt katkaistu. Jos haluat linkittää ne uudelleen, voit tehdä sen Facebook-sivultasi.

Lopulliset ajatukset

Facebook ja Instagram hallitsevat sosiaalisen median alustoja. Näin ollen molempien verkostojen yhdistäminen antaa sinulle parhaan työkalun, jolla saat online-brändisi erottumaan joukosta.

Hallitse viestejä samanaikaisesti ja säästä aikaa ja energiaa, jonka voit ohjata muihin brändisi tekijöihin.

Toivomme, että opastamme noudattamalla olet onnistunut yhdistämään Instagram- ja Facebook-tilisi!