Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka yksi kirpputorin flipperpariskunta ansaitsee 133 000 dollaria vuodessa myymällä käytettyjä tavaroita verkossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka yksi kirpputorin flipperpariskunta ansaitsee 133 000 dollaria vuodessa myymällä käytettyjä tavaroita verkossa

Tällä viikolla meillä on erikoishaastattelu todella siistin parin kanssa, jota olen seurannut sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa, Robin ja Melissan kanssa Flea Market Flipperistä.

Flipping alkoi heidän tapana ansaita ylimääräistä rahaa, ja siitä on sittemmin tullut heidän kokopäivätyönsä.

Heidän pääkurssinsa, Flipperin yliopistoopettaa muille, kuinka ansaita kokopäiväiset tulot itselleen – unelma, jonka tiedän monien DollarSprout-lukijoiden jakavan.

Minulla oli äskettäin tilaisuus istua Robin kanssa ja tutustua hänen liiketoimintaansa hieman paremmin. Tässä on mitä hänen oli sanottava.

Voisitko kertoa meille tuntemattomille kirpputoreilla käymisen perusteet?

Flipping on termi, joka kuvaa omaisuuden ostamista halvemmalla yhdeltä markkinalta ja sen myymistä voitolla (korkeampaan hintaan) toisilla markkinoilla.

Tutuin kääntötapa on kiinteistöjen kanssa, mutta tätä voi tehdä myös muiden tavaroiden kanssa. Meidän tapauksessamme teemme sen tavaroilla, joita löydämme kirpputoreilta, kirpputorialeista, huutokaupoista ja pihamyynnistä.

Rob ja Melissa kuvassa kahden pienen tyttönsä kanssa.

Kauanko olet heilauttanut?

Olen kääntänyt tavaroita voittoa tavoittelemassa yli 20 vuoden ajan. Aloitin 16-vuotiaana ja käytin vanhempieni autotallia tavaroideni säilyttämiseen, kunnes ne myivät. Olin paikalla eBayn ja kaikkien siihen liittyvien vuosien aikana tapahtuneiden muutosten kanssa.

Mikä sai sinut päättämään aloittaa flippauksen?

16-vuotiaana halusin alkaa ansaita itselleni tuloja huvin vuoksi. (Tykkään edelleen käyttää rahani hauskanpitoon.)

Olen kotoisin suuresta perheestä, jossa on seitsemän lasta (minulla on kuusi vanhempaa sisarta), joten vanhempani kävivät aina ostoksilla käytettyjä tavaraliikkeitä ja pihamyynnit auttamaan vähentämään kustannuksia. Äitini alkoi myydä ilmoituksissa vauvanvaatteita ja nukkeja, joten ajattelin, että voisin tehdä saman muiden tavaroiden kanssa.

Aloitin Nordic Tracksilla. Koska asumme Floridassa, ihmiset pohjoisesta muuttaisivat tänne jäämään eläkkeelle koko ajan. Kun he olivat täällä, he eivät enää tunteneet tarvetta harjoitella sisällä, koska he voisivat olla ulkona suurimman osan vuodesta.

Voisin noutaa Nordic Trackin noin 15–30 dollarilla ilmoituksista ja paikallisista huutokaupoista ja myydä sen sitten eBayssa (yleensä jollekulle pohjoisempana) hintaan 200–500 dollaria mallista riippuen. Tein tämän yhä uudelleen ja uudelleen ja se oli suuri raha 16-vuotiaalle.

Minkä tyyppisillä tuotteilla on yleensä korkein voittomarginaali?

Tämä on vaikea, koska myyn kaikenlaisia ​​tuotteita.

Pidän mielenkiintoisista ja oudoista, mutta myyn melkein kaiken, mikä tuottaa voittoa. En sotkeudu pienten voittomarginaalien kanssa. Minun on ansaittava vähintään 100 dollaria tuotteesta, jotta se olisi aikani arvoista.

Haluan löytää tuotteita 5–50 dollarilla, mutta kulutan enemmän, jos on mahdollista saada suuri voitto. Pidän kaupallisista laitteista, kun löydän niitä edullisesti. Harjoitusvälineet, keittiövälineet, lääketieteelliset laitteet, terassikalusteet, lastentarvikkeet ja venevarusteet ovat kaikenlaisia ​​asioita, joita etsin yleensä.

🔥 Empfohlen:  Patentti paljastaa, kuinka Google voi tulkita kyselyitä kokonaisuuden tietojen perusteella

Alla on yksi kone, jonka ostin kirpputorilta 5 dollarilla. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä se teki, mutta näytti siltä, ​​​​että se voisi olla jotain, ja ajattelin, että otan sen 5 dollarin mahdollisuuden.

Istuin sen päällä jonkin aikaa ja lopulta myin sen eBayssa 700 dollarilla. En vieläkään tiedä, miten se toimii. Sillä on jotain tekemistä magneettiterapian kanssa, mutta se on kaikki mitä tiedän. Se on kaikki mitä minun todella tarvitsee tietää. Se, ja se toi minulle hyvän voiton.

Myin äskettäin arcade-pelin eBayssa 1 300 dollarilla, jonka ostin 100 dollarilla. Minulla on suuri visio valtavasta pelihuoneesta jonakin päivänä, joten on vaikea nähdä tällaista esinettä, mutta otan tuon voiton.

Tässä on keittotaso, jonka ostin käytetystä kaupasta 45 dollarilla. Myin sen eBayssa 350 dollarilla. Haluan löytää mukavia keittotasoja, mikroaaltouuneja ja uuneja myytäväksi.

Löydätkö parempia tarjouksia henkilökohtaisesti tai sivustoilta, kuten eBay, Craigslist jne.?

Käytän eBayta joka päivä, mutta enemmän myydä kuin ostaa. En yleensä osta tavaroita myydäkseni eBaysta.

Ostan edelleen tarvitsemiani ja käyttämiäni tuotteita, mutta en yleensä löydä eBaysta jälleenmyytäviä tuotteita tarpeeksi alhaisella hinnalla. Tällä hetkellä minulla on kaksi suosikkilähdettä: kirpputori ja OfferUp-sovellus. Löydän hyviä tarjouksia sekä henkilökohtaisesti että verkossa.

Liittyvät: 22 eBay-vaihtoehtoa tavaroiden ostamiseen ja myymiseen verkossa

Ostatko koskaan jotain etkä voi kääntää sitä jostain syystä?

Vaimoni ja minulla saattaa olla erilaisia ​​vastauksia tähän kysymykseen.

Joskus pidän tavaroista jonkin aikaa ja odotan, että oikea henkilö ostaa sen. Tuotteeni ovat hieman erilaisia, joten yleensä tarvitaan joku, joka etsii nimenomaan kyseistä tuotetta. Vaimoni Melissa haluaisi minun laskevan hintojani ja saavan suuremman kierroksen, mutta hän ei valita, kun tietenkään myyn enemmän.

Vastatakseni kysymykseesi, minulla on asioita, jotka lopulta myyn halvemmalla, mutta en usko, että menetän koskaan rahaa. Saan vain vähemmän voittoa. Autotallissani ja säilytysyksiköissäni saattaa olla joitain näistä tavaroista, joiden päällä “istun” juuri nyt.

Mikä on hulluin, satunnaisin esine, jonka olet koskaan kääntänyt?

Olen myynyt muutaman satunnaisen tuotteen. Yksi hullu oli jalkaproteesi. Ostin sen 30 dollarilla ja myin sen 1000 dollarilla seuraavana päivänä. Rakastan nopeita kierroksia, mutta tämä sai minut toisen arvauksen, myinkö sen liian halvalla.

Toinen satunnainen esine oli kaupallinen hummerisäiliö. Se oli pyöreä ja näytti suurelta hattarakoneelta. Löysin sen säästäväisestä kaupasta 100 dollarilla ja myin sen eBayssa 1 200 dollarilla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehostaa WiFi-signaalia alumiinifoliolla ja muilla

Minusta oli hauskaa, että löysin hummerisäiliön, koska pyydämme hummeria joka vuosi Keysissä. Tuntui sopivalta pitää tankki, mutta mieluummin tulot.

Mikä on eniten rahaa, jonka olet ansainnut yhdelläkään käännöllä? Useimmat hukassa?

Viime syyskuu oli tähän mennessä suurin käännemme. Ostimme turvatornin huutokaupasta 6 000 dollarilla. Myimme sen ensi kuussa 25 000 dollarilla! Se oli upea voitto. En yleensä sijoita niin paljon (ja nuo suuret luvut saavat Melissan hermostumaan), mutta tämä kannatti ehdottomasti.

En oikein osaa sanoa summaa mitä olen menettänyt, koska kaikki mitä en ole vielä myynyt on vielä autotallissani ja myyn sen lopulta.

Jos sinä ja Melissa olette eri mieltä käännettävän tuotteen ostamisesta, miten ratkaisette asian?

Tämä on meillä jatkuva keskustelu. Tyypillisesti hän ei rakasta minua kuluttavan yli 50 dollaria tuotteisiin, vaikka kerronkin hänelle, että niillä on suuri tuotto. Hän ei kuitenkaan välitä siitä, kun he myyvät.

Puhumme isoista hankinnoista ja jos hän todella vastustaa sitä, teen parhaani ollakseni tekemättä sitä.

Keskustelemme budjetistamme ja yritämme selvittää, mitä kuluja on varattu kyseiselle kuukaudelle. Koska tulomme ja menomme vaihtelevat niin paljon kuukausittain, tämä on alue, jonka parissa työskentelemme jatkuvasti.

Mikä on realistinen budjetti sellaiselle, joka haluaa päästä mukaan kirpputoreilla?

Parasta tässä yrityksenä on, että voit tehdä sen a sivuhulina ja niillä on todella alhaiset käynnistyskustannukset.

Suosittelen opiskelijoille, joita opetan, aloittamaan 20–50 dollarin budjetilla tavaroiden löytämiseksi. Siitä huolimatta heidän pitäisi pystyä tienaamaan 100–300 dollaria ja sitten ottamaan osan voitosta ja tekemään sen uudelleen.

On jopa tapoja saada tavaroita ilmaiseksi. Kirjoitin äskettäin e-kirjan aiheesta 5 tapaa saada ILMAISIA tuotteita jälleenmyydäksesi voiton saamiseksi auttaa ihmisiä, jotka ovat vasta aloittamassa.

Olet tehnyt tätä jo jonkin aikaa. Mitä neuvoja antaisit vasta aloittavalle?

Kuten missä tahansa muussakin, ole johdonmukainen ponnisteluissasi.

En löydä kirpputorilta 10 000 dollarin arvoisia tavaroita yhdessä tunnissa. Vierailen jatkuvasti viikoittain paikallisilla kirpputoreillamme ja säästökaupoissamme. Teen sen löytääkseni aarteita ansaitakseni rahaa, mutta teen sen myös siksi, että rakastan sitä todella. Mielestäni on erittäin tärkeää, että sinulla on intohimo siihen, mitä teet.

Johdonmukaisuus ja intohimo ja kova työ ovat kaikki tärkeitä, mutta sen sanottuani olen työnarkomaanin vastakohta. Tykkään pelata liikaa. Tästä syystä oma aikatauluni toimii minulle niin hyvin.

Sanoisin jollekin vasta aloittavalle, että asioiden havaitseminen ja eBayn ja toimituksen ymmärtäminen kestää jonkin aikaa, mutta mielestäni se on täysin sen arvoista.

🔥 Empfohlen:  Verkkokaupan personointistrategia: kattava opas

Mikä on yksi suurimmista haasteista esineiden kääntämisessä?

Sanoisin, että toimitus voi olla yksi suurimmista esteistä useimmille ihmisille. Se voi olla hyvin pelottavaa aloittaessa, mutta se on täysin toteutettavissa.

Viime vuonna aloin lähettää joitain suurempia tuotteita, ja se vaikutti merkittävästi myyntiimme. Koska voisin lähettää nämä paikallisen noudon sijaan, voisin myydä suuria tuotteita helpommin. Kirjoitin äskettäin myös e-kirjan, joka koskee suurten tavaroiden lähettämistä. Sitä kutsutaan: Toimituksen taito: Kuinka pakkaat ja lähetät suuria tavaroita tuottoa varten.

Katamme myös toimitukset Flea Market Flipper eCourse Flipper Universityssä. Luulen, että se saattaa olla yksi asia, joka pitää useimmat ihmiset poissa tekemästä tätä sivutoimina.

Kerro meille lisää kurssistasi.

Opetamme Flea Market Flipperissä kurssia nimeltä Flipperin yliopisto.

Vaimoni ja minä loimme sen vuonna 2015 auttaaksemme ihmisiä, jotka haluavat aloittaa rahan ansaitsemisen sivuhulinana, mutta tarvitsivat apua päästäkseen liikkeelle. Halusimme luoda jotain, joka voisi viedä jonkun läpi koko prosessin eBay- ja PayPal-tilien perustamisesta hyvien myytävien tuotteiden löytämiseen ja huomattavien tulojen luomiseen itselleen.

Olen aina tehnyt tätä harrastuksena, mutta en ole koskaan seurannut myyntiä. Blogimme aloittamisesta lähtien olemme seuranneet paremmin. Vuonna 2015 teimme 42 000 dollaria sivutulona (10-15 tuntia viikossa). Kun menimme kokopäiväisesti (20-35 tuntia viikossa) vuonna 2016, tienasimme 133 000 dollaria.

En halua ihmisten odottavan samoja lukuja aloittaessaan, koska se vaatii jonkin verran jalkatyötä ja kokemusta, mutta sanon sen, koska haluan ihmisten tietävän, että se on täysin mahdollista.

Liittyvät: 28 parasta sovellusta tavaroiden myymiseen verkossa (ja paikallisesti)