Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka yksi mies ansaitsee 1 500 dollaria kuukaudessa vuokraamalla asuntoautonsa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka yksi mies ansaitsee 1 500 dollaria kuukaudessa vuokraamalla asuntoautonsa

Kiinteistökehittäjä Mike Braeuer latasi ensimmäisen kerran RVsharen vuonna 2018 myydäkseen 8 800 dollarin Jayco Jay Flight -trailerinsa.

Mitä hän ei odottanut, oli ylivoimainen kiinnostus perävaununsa vuokraamista kohtaan, mikä johti hänet ja hänen vaimonsa Christin ansaitsemaan 3 600 dollaria ensimmäisten 90 päivän aikana – lähes puolet myytävän yksikön arvosta.

Kahden ja puolen vuoden aikana Braeuer on siirtynyt yhden asunnon vuokraamisesta neljään, ja hän on kerännyt yli 100 varausta kaikenkokoisille perheille, jotka tarvitsevat ikimuistoisen ja edullisen loman.

Braeuerin todellinen bonus on se, että hän voi jakaa rakkautensa avoimeen tiehen muiden kanssa, vaikkakaan tuhansien kuukausitulojen tulo ei ole liian nuhjuista.

Kuinka Mike Braeuer ansaitsi 50 000 dollaria kahdessa vuodessa RVsharella

Koska Braeuer, hänen vaimonsa ja heidän neljä lastaan ​​ovat suuri perhe, he etsivät aina tapoja leikata kulujaan. Itse asiassa he törmäsivät matkailuautoilun taloudellisiin hyötyihin tehtyään matkailuautomatkan Disney Worldiin. He havaitsivat, että 10 000 dollarin matka maksoi noin 80 % vähemmän.

Aluksi Braeuer ei ollut kiinnostunut asuntoautonsa vuokraamisesta. Hän halusi myydä sen. Hänen tutkimuksensa parhaan asuntoauton myyntipaikan löytämiseksi sai hänet vuokraamaan sen RVshare sen sijaan. Kun hän sai tietää, että asuntoautojen vuokraaminen voisi olla kannattava sivukeikka, Braeuer lähti auttamaan muita näkemään ulkoilmaa murto-osalla kustannuksista. Tätä varten hän tekee laskelmia sijoituksistaan.

A-luokan asuntoautojen sijaan Braeuer ostaa edullisempia vaihtoehtoja ja maksaa ne nopeasti saadakseen voittoa.

Ennen kuin ostat uuden tai kalliin asuntoauton, hän neuvoo sinua tutkimaan neljä kriittistä tekijää: mitä malleja ihmiset haluavat vuokrata, kuinka usein he vuokraavat ne ja kuinka paljon ja kuinka paljon voit ostaa kyseisen mallin.

Kun listaat asuntoautosi, tarkista markkinat ja tarjoa kilpailukykyiset hinnat. Vaikka et halua mennä liian matalalle tai korkealle, on sinun päätettävissäsi, mitä veloitat.

5 vinkkiä, joilla saat eniten rahaa vuokraamalla matkailuauton RVSharesta

Kun harkitset, onko matkailuautojen vuokraus sijoituksesi arvoinen, pidä nämä vinkit mielessä.

1. Hallitse irti päästämisen taito.

Jos ajatus vieraista sängyssäsi tai kylpyhuoneessa on sietämätön siivouksen jälkeenkin, vuokrata tilasi ei ehkä ole kutsumuksesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä verkkotunnuksen auktoriteettia vuonna 2023: 5 todistettua tapaa

Ihmisten saaminen tilaan on “luultavasti suurin este, joka matkailuauton omistajien on ylitettävä”, Braeuer sanoo. Koska viime kädessä on ratkaisuja, kuten siivouspalvelut ja päiväpeitteet tai jopa uusi patja, jos tarvitset niitä.

Toinen karu todellisuus on, että asiat hajoavat, ja sinun tulee harjoitella kärsivällisyyttä, kun ne rikkoutuvat. Sen sijaan, että suuttuisit, vaihda tai korjaa rikkinäiset tuotteet nopeasti tai sovi yhteen vakuutusyhtiösi kanssa.

112 varauksen jälkeen Braeuer on jättänyt vain neljä “puolittain suurta” vakuutusvaatimusta, joista korkein oli 12 000 dollaria sen jälkeen, kun vuokraaja ajoi 15-jalkaisen matkailuautonsa 14 ja puolen jalan sillan alle ja raapui AC-yksikön. katolta.

Vaikka Braeuer oli turhauttavaa, hän sai nopeasti 12 800 dollarin vakuutussekin vahingon kattamiseksi.

Melkein kolme vuotta myöhemmin hänellä on uusi näkemys: “Olemme olleet varhaisessa vaiheessa herkempiä niille matkailuauton vivahteille, joihin olemme tottuneet, koska joku, joka tekee sen ensimmäistä kertaa, ei edes tiedä kysyä [a certain] kysymys.”

On helppo syyttää vuokraajaa, joka ei osaa sytyttää liesi tai lämminvesivaraaja, mutta nämä tehtävät eivät ole ensikertalaiselle toissijaista.

Braeuer suosittelee selkeää kommunikointia alusta alkaen ja ohjaa ihmisiä hyödyllisiin resursseihin, kuten opetusvideoihin tai oppaisiin.

Aiheeseen liittyvä: 7 tapaa ansaita passiivisia tuloja autollasi

2. Varmista oikea vakuutusturva.

Vaikka Braeuer joutui jättämään vakuutuskorvauksen toisella varauksellaan, RVshare prosessin tehokkuus rohkaisi häntä jatkamaan vuokraamista.

Ammattitaitonsa lisäksi Mike teki vaikutuksen heidän avustaan ​​paperityössä ja halukkuudestaan ​​auttaa ylläpitämään sujuvaa viestintää kaikkien osapuolten välillä. He huolehtivat kaikesta; Ainoa asia, jonka Braeuer joutui itse tekemään, oli tehdä vaatimus.

Kaikki korjaukset eivät vaadi korvausvaatimusta, mutta kun niitä tarvitaan, käytä RVshare-vuokravakuutus:

  • Se tarjoaa jopa miljoonan dollarin vastuuvakuutuksen ja 200 000 dollaria kattavan ja törmäysturvan MBA-vakuutuksen kautta.
  • Vuokravakuutus aktivoituu ilmaiseksi, kun olet listannut ja varannut asuntoautosi.
  • Kun asuntoautosi on katettu RVsharen vakuutuksella, vakiovakuutus sisältyy automaattisesti varaustarjoukseen.
  • Jos asuntoautosi on yli 15 vuotta vanha, olet oikeutettu vain vastuuvakuutukseen.

Hinnat vaihtelevat matkailuautomalleittain, mutta Braeuer sanoo, että RVshare neuvotteli reilun hinnan hänen puolestaan, ja se auttoi häntä valitsemaan tarpeisiinsa parhaiten sopivan politiikan.

🔥 Empfohlen:  Bitget Spot -kauppa: Kuinka se toimii ja paljon muuta

Voit turvata oman vakuutusturvasi, jos et halua käyttää RVsharen vakuutusta. Molempia ei kuitenkaan voi käyttää samanaikaisesti.

Ja koska et voi täyttää vakuutuksen kattavuusaukkoja RVsharen vakuutuksella, muista valita vakuutuksenantaja, joka tarjoaa parhaan ja kattavimman vakuutuksen, joka saa sinut ja vuokraajasi tuntemaan olosi turvallisimmiksi kaikissa tilanteissa.

Aiheeseen liittyvä: 37 luovaa tapaa ansaita rahaa nopeasti

3. Pidä kaupan päätteeksi: Säilytä hyvä asiakaspalvelu.

RVsharen alusta on jokaisen tapahtuman dokumentoimisesta ja jokaisen asiakkaan tarkastamisesta tieavun tarjoamiseen ja ennakkokulujen laskuttamatta jättämiseen. passiivinen tulo paratiisi omistajille.

Mutta vaivattomuudestaan ​​huolimatta vuokrausyrityksesi ei menesty ilman huomaavaista asiakaspalvelua. Sinun on silti oltava käytettävissä vastaamaan kysymyksiin ja huolenaiheisiin, kuten Braeuer tekee. Hän varmistaa, että hän keskustelee vuokralaisten kanssa heidän huolenaiheistaan ​​ja tukee heidän visiotaan heidän unelmamatkastaan.

Ja varmista, että vastaat nopeasti. “Jos et vastaa jollekulle, kun hän painaa “varaa nyt” -painiketta, et saa sitä varausta”, Braeuer varoittaa.

Hyvästä asiakaspalvelusta hyötyvät kaikki: vuokralaiset arvostavat huomaavaisuuttasi, ja on hyvä taktiikka päihittää kilpailijasi.

Aiheeseen liittyvä: Kiinteistösijoittamisen aloittaminen aloittelijoille

4. Ennakoi nämä kustannukset ja ole luova pitääksesi ne alhaisina.

Braeuerin ylläpitokustannukset nousivat neljällä asunnolla, mutta hän sanoo: ”Suurin osa asuinalueista [of RVs] eivät ole liian kalliita ylläpitää.”

Monet korjaukset ovat yksinkertaisia ​​ja tarvitsevat vain matkan rautakauppaan ja YouTube-opetusohjelman tai kaksi. Braeuer arvioi kuluttavansa 30–50 dollaria korjauksiin varausta kohden. Ja joka neljäs tai viides matka hänen on ehkä ostettava 100 dollarin osa.

Siivouspalvelut maksoivat 60 dollaria per varaus, mutta Braeuer säästi rahaa ja teki siivouksen itse, kun hänellä oli vähemmän yksiköitä. Lisäksi hän varastoi yksikkönsä pienelle tontille, johon hänellä on pääsy edelliseltä työnantajalta. Tämä säästää matkailuautojen säilytystilojen kustannuksissa.

Kustannusten noususta huolimatta Braeuer on pystynyt maksamaan asuntoauton pois, ostamaan lisää ja pitämään palkallista lomaa tekemällä suuren osan huoltotöistä itse.

Jos haluat saada saman kokemuksen, seuraa Braeuerin jalanjälkiä. Ole avoin uusille taidoille, jotka vaativat vähemmän palvelua muilta, ja ole valmis likaamaan kätesi. Voit säästää kuluissa tekemällä huoltotyöt itse tai vaihtamalla verkostosi sisällä.

Se voi myös auttaa priorisoimaan ylläpitokulut budjetissasi. Osoita heille osa tuloistasi joka kuukausi ennen kuin maksat itse.

🔥 Empfohlen:  Mikä on AI-hallusinaatio? Mikä menee pieleen AI-chatboteissa? Kuinka havaita hallusinoiva tekoäly?

5. Huomaa vuodenaikojen ylä- ja alamäet.

Tyypillisesti Braeuerin yksiköt ansaitsevat hänelle keskimäärin 1 500 – 2 000 dollaria yksikköä kohden kuukaudessa Austinissa, Texasissa. Suosituimmat vuodenajat ovat kevät, kesä ja syksy.

Itse asiassa hän koki äskettäin menestyneimmät kuukautensa, kun hän ansaitsi lähes 20 000 dollaria toukokuussa, 26 000 dollaria kesäkuussa ja 28 000 dollaria heinäkuussa ostaessaan neljännen yksikkönsä.

Mutta Braeuer ei ole mukana vain rahan takia.

Vaikka se oli aluksi järkyttävää, heidän ensimmäinen talvityynynsä muistutti häntä ja hänen vaimoaan siitä, että hitaat kuukaudet antavat heille mahdollisuuden käyttää omaa matkailuautoaan.

Ennen kuin ostat asuntoauton vuokrattavaksi, hyväksy kaikki mahdollisuudet. Toki saatat ansaita rahaa heti kuten Braeuer. Mutta voiton saaminen voi kestää jonkin aikaa, varsinkin jos et ole suositussa kohteessa, kuten Austin.

Joka tapauksessa nauti siitä, mitä prosessista tulee. Ei ainakaan haittaa, kun tietää, että lomalle ei tarvitse muuta kuin pakata tavarat ja ajaa.

Asuntoautosi vuokraaminen: tutustumisen arvoinen sivuseikka

Braeuer sanoo, että hänen elämänsä on yksi kokeilu toisensa jälkeen, ja hän vain odottaa nähdäkseen, mikä toimii.

RVshare varmasti toimii. Lopulta hän myi Jayco Jay Flight RV -perävaununsa 7 700 dollarilla. Yhdessä sen vuokraamisesta ansaitsemansa kanssa hän sai enemmän kuin yksikkö oli sen arvoinen.

Taloudellisten hyötyjen lisäksi Braeuerin matka RVsharen kanssa on ollut täynnä myönteisiä kokemuksia. Hän mielellään esittelee ensikertalaisia ​​asuntoautoilun maailmaan, ja on palkitsevaa auttaa ihmisiä samalla, kun hän hoitaa itsensä takaisin maksavan sivuhulinan.

Et voi lopettaa työtäsi vuokraamalla yhden asuntoauton, mutta se on a mahtava sivutouhu jotka voivat auttaa maksamaan lomasi ja laittamaan ylimääräistä rahaa taskuusi.