Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka yksi säästäväinen äiti ansaitsee 830 dollaria vuodessa Cash Back -sovelluksilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka yksi säästäväinen äiti ansaitsee 830 dollaria vuodessa Cash Back -sovelluksilla

Elintarvikkeiden, vaatteiden ja muiden arjen tavaroiden ostaminen voi rasittaa lompakkoasi. Cashback-sovellusten hyödyntäminen on fiksu tapa ansaita takaisin osan käyttämistäsi ja säästää rahaa.

Ibotta ja Rakuten ovat kaksi suosituinta ostossovellusta, joilla voit ansaita rahaa takaisin ostoksista. Molemmat voivat tarjota käteispalkintoja, kun teet ostoksia kumppanikauppiailta – mutta miten saat niistä kaiken irti? Tana Williams, henkilökohtaisen talouden asiantuntija ja perustaja Velaton neljäkymmentäjakaa parhaat säästäväiset salaisuutensa satojen dollarien säästämiseen Ibotan ja Rakutenin kanssa.

Kuinka maksimoida säästöt Cash Back -sovelluksilla

Sekä Ibotta että Rakuten ovat käteispalautussovellukset jotka palkitsevat sinua ostoksista myymälässä tai verkossa. Williams on kerännyt noin 500 dollaria säästöjä Ibottan kanssa ja 330 dollaria Rakutenilla.

Se on helppoa Ilmoittaudu Ibottaan tai luo ilmainen tili Rakutenilla. Kun olet tehnyt niin, voit kasvattaa käteispalautustulojasi näillä vinkeillä.

1. Vertaa käteispalautustarjouksia ennen ostosten tekemistä.

Williamsin ensimmäinen vinkki käteispalautustarjousten hyödyntämiseen Ibottan ja Rakutenin kanssa on laskea numerot ennen ostosten tekemistä.

“Vertaa käteispalautusprosentteja ja kuponkeja”, hän sanoi. “On yllättävää, kuinka hurjasti säästöjen määrä voi vaihdella.”

Se alkaa tutustumalla kunkin sovelluksen kauppiasverkoston jälleenmyyjiin. Ibotta tekee yhteistyötä noin 300 jälleenmyyjän kanssa, mukaan lukien päivittäistavara- ja tavaratalot. Rakutenin kumppaniverkostoon kuuluu yli 2 500 myymälää. Mutta näiden kahden välillä on jonkin verran päällekkäisyyttä.

Esimerkiksi tällä hetkellä voit ansaita jopa 10 % käteistä takaisin Macy’sissa Rakutenin kautta, mutta korko on vain 6 % Ibottan kautta. Jos et käytä aikaa vertaillaksesi kauppiaiden tarjouksia molemmilla alustoilla, saatat pienentää käteispalautustulojasi.

Aiheeseen liittyvä: Rakuten-arvostelu: Kuinka Cash Back -sovellus toimii? Onko se laillista?

2. Osta aika huolellisesti.

Cash back -tarjoukset voivat vaihdella kausittain, joten on järkevää pitää kalenteria silmällä säästämisen maksimoimiseksi. Esimerkiksi Rakuten tarjoaa rutiininomaisesti kaksinkertaisia ​​ja kolminkertaisia ​​käteispalautustarjouksia kausiluonteisesti saa palkkaa kaupasta vieläkin houkuttelevampi.

🔥 Empfohlen:  Scalenut Review: Kuinka hyvä tämä AI SEO -työkalu on?

Joitakin kausitarjouksia, joita kannattaa ehkä pitää silmällä, ovat:

  • Takaisin kouluun ja syksyn tarjoukset
  • Loman ostokset
  • Äitienpäivä ja isänpäivä
  • Valmistumispromootiot

Vaikka nämä tarjoukset eivät yleensä koske kaikkia kauppoja, kannattaa odottaa ostoksen tekemistä saadakseen ne kiinni, Williams sanoi. Jos olet kärsivällinen, voit helposti moninkertaistaa säästösi asioissa, joita aiot ostaa joka tapauksessa.

Aiheeseen liittyvä: Ibotta-arvostelu: Onko 20 dollarin rekisteröitymisbonus sen arvoinen?

3. Älä jää paitsi lisäkupongisäästöistä.

Ibotta ja Rakuten voivat molemmat laittaa käteistä taskuusi, mutta kuponkikaupat voivat lisätä säästöjäsi vieläkin enemmän, Williams sanoo.

Kummallakin sovelluksella on kaksi tapaa hyödyntää kuponkeja. Aloita ensin tarkistamalla kuponkitarjouksia verkossa Rakutenissa.

Rakuten sisältää päivittäisiä kuponkeja ja tarjouskoodeja, jotka voivat säästää rahaa. Näissä kuponkitarjouksissa yhdistyvät välittömät säästöt ja käteispalautus, joten kannattaa tarkistaa, mitä on saatavilla kyseisenä päivänä ennen ostoksen tekemistä.

Toinen tapa hyödyntää kuponkeja on pinoamalla ne, kun teet ostoksia Ibotan kanssa. Oletetaan, että sinulla on valmistajan kuponki pyykinpesuaineelle. Voit käyttää kupongin kassalla tehdessäsi ostoksia kaupassa ja skannata sitten Ibotta-kuittisi saadaksesi käteispalautusalennuksia.

Kupongit ja tarjouskoodit ovat yksinkertainen tapa upottaa kasaan, mutta lue pienellä painettu teksti ja varmista, että voit pinota niitä käteispalautustarjouksilla. Jos voit valita vain yhden, Williams kehottaa tarkistamaan tarjouskoodin tai kupongin säästöjä käteispalautustarjouksessa nähdäksesi, kummalla on suurempi voitto.

Katso myös kauppoja, joissa on merkintä “Vain kupongit” tai “Ei alennusta”, kun ostat Rakutenia. Siinä tapauksessa saat vain kuponkitarjouksen mainostettuna, mutta et ansaitse käteistä takaisin.

Aiheeseen liittyvä: 10 parasta sovellusta, kuten Ibotta, ansaita alennuksia ja saada rahaa takaisin

4. Vertaa myymälän ja online-tarjouksia.

Sekä Ibotta että Rakuten antavat sinun ansaita käteispalautuksia, kun teet ostoksia verkossa tai myymälöissä. Mutta se ei tarkoita, että käteispalautussopimukset ovat aina samat.

🔥 Empfohlen:  Instagram-bloggaaminen: Kuinka aloittaa onnistunut Instagram-blogi

Esimerkiksi Dick’s Sporting Goods tarjoaa 1 % käteistä takaisin, kun teet ostoksen verkossa, mutta 1,5 % käteistä takaisin, kun teet ostoksia kaupassa Rakutenilla. Toisaalta voit ansaita 10% käteispalautuksia Calvin Klein -ostoksista verkossa, mutta vain 2% käteistä takaisin kaupoissa.

Kun punnitat Rakutenin myymälän ja online-cash back -tarjouksia, harkitse kompromisseja.

Voit esimerkiksi ansaita enemmän rahaa takaisin menemällä kauppaan, mutta käytät myös aikaa ja rahaa ajaessasi siellä. Jos rahat takaisin -ero ei ole niin laaja, voi olla järkevämpää tehdä ostoksia verkossa ja säästää aikaa.

“Jos teet ostoksia myymälässä Ibotan kanssa, varmista, että olet lisännyt tarjoukset, joita haluat hyödyntää ennen kuin teet ostoksesi”, Williams sanoo. Muuten et voi lunastaa tarjouksia uloskirjautumisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvä: 11 parasta ostossovellusta eeppisiä säästöjä varten

5. Harkitse käteispalautusluottokorttia, mutta punnitse edut ja haitat.

Cash back -luottokortit ovat toinen helppo tapa pinota käteispalautussäästöjä Ibottan ja Rakutenin kanssa, Williams sanoo.

Oletetaan, että sinulla on käteispalautuskortti, joka maksaa sinulle 3 % takaisin ruokakaupoissa ja tavarataloissa. Sinulla on Ibotta-alennustarjous 3 % takaisin suosikkiruokakaupassasi ja Rakuten-tarjous 10 % takaisin tavaratalossa, jossa ostat useimmin.

Jos yhdistäisit korttisi näihin tarjouksiin, voit helposti ansaita 6 % takaisin päivittäistavaraostoista ja 13 % takaisin tavarataloostoksista. Tämä edellyttää kuitenkin, että maksat korttisi saldon kokonaisuudessaan joka kuukausi.

Saldon kantaminen kuukausittain tarkoittaa koron maksamista, mikä käytännössä mitätöi käteispalautesi. Ennen kuin teet ostoksia, harkitse luottokorttikulujasi ja maksutapojasi varmistaaksesi, ettet maksa itsellesi rahaa pitkällä aikavälillä.

Rahan säästäminen Ibotan ja Rakutenin kanssa ei ole koskaan ollut helpompaa

Jos ajatus käyttää rahaa säästäviä sovelluksia kuulostaa hyvältä, niin Ibotta ja Rakuten voivat molemmat auttaa tekemään säästäväisestä tavoitteestasi totta. Tärkeintä on tietää, miten kukin niistä toimii, jotta voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ilmoittaa Black Hat SEO:sta Googlelle

Älä unohda tehdä suunnitelmaa ansaitsemistasi rahan takaisinmaksuista, jotta voit venyttää niitä ylimääräisiä dollareita budjettiasi mahdollisimman pitkälle. Voit käyttää varoja säästääksesi omakotitalon käsirahaa varten hätärahastotai ylimääräisenä käyttörahana budjettiisi.