Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ylläpitää online-läsnäoloa, kun kamppailet mielenterveytesi kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ylläpitää online-läsnäoloa, kun kamppailet mielenterveytesi kanssa

Sisältövaroitus: Sisältää rehellistä (ja joskus henkilökohtaista) keskustelua masennuksesta, ahdistuksesta, stressistä ja muista mielenterveysongelmista.

Mukaan Mieliyksi neljästä ihmisestä kokee jonkinlaisen mielenterveysongelman Englannissa joka vuosi – ja tämä on tilasto, joka on otettu julkaistuista papereista pandemia iski. Englannin väkiluku on noin 56 miljoonaa ihmistä. Tämä tarkoittaa, että noin 14 miljoonaa ihmistä Englannissa kokee jonkinlaisen mielenterveysongelman.

Katsotaanpa nyt mielenterveyshäiriöiden maailmanlaajuisia tilastoja – mukaan Maailmamme datassajoka kymmenes ihminen ympäri maailmaa kärsii jonkinlaisesta mielenterveysongelmasta, jonka uskotaan olevan yli 792 miljoonaa ihmistä.

Nuo luvut ovat hämmästyttäviä, eikö niin? Ja tulevien tilastojen ennustetaan jo olevan vielä surkeampia vuoden 2020 jälkeen, erityisesti maailmanlaajuisen pandemian, maailmanlaajuisen talouden laman ja epävakaiden poliittisten tapahtumien vuoksi.

Syy, miksi jaan nämä tilastot kanssasi, johtuu siitä, että haluan sinun tietävän, että et ole ainoa henkilö, jolla on tällä hetkellä vaikeaa mielenterveytesi kanssa – ja oletan, että sinä sinulla on vaikeaa, jos olet päässyt ja luet nyt tätä blogikirjoitusta.

Elämä on kovaa. Olemme usein vielä tiukempia itsellemme… ja tämä voi saada meidät EI halua olla seurallisia / tuottavia / läsnä verkossa. Kuten voit kuvitella (tai olet jo kokenut itse), tämä ei edistä menestyvän blogin tai yrityksen johtamista. On asioita, joita voit tehdä ylläpitääksesi läsnäoloa sosiaalisessa mediassa, kun mielenterveytesi on kuitenkin rikki. Jos sallit minun, haluaisin jakaa joitakin parhaista vinkeistäni.

Ottakaa kahvia, hyvät ihmiset. Ole mukava. Tehdään asioiden sosiaalisesta puolesta paljon vähemmän ylivoimainen näkökohta sinulle.

1 – Älä mene verkkoon

Tiedän, että tämä on suoraan vastoin koko tämän blogikirjoituksen pointtia ja sitä, mitä yrität saavuttaa, mutta pysy kanssani hetki. Olen todella menossa jonnekin tämän kanssa.

Ensinnäkin, et TARVE olla verkossa ollaksesi läsnä verkossa.

Tämä on asia, josta puhun melko yksityiskohtaisesti Tarvitsetko sosiaalista mediaa ollaksesi menestyvä bloggaaja?mutta tarinan erittäin lyhyt versio on tämä: voit olla erittäin menestyvä bloggaaja, joka saa miljoonia katselukertoja, ilman, että sinun tarvitsee kipsiä Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa jne.

Monet bloggaajat tekevät sitä jo. Ja onnistuneen Pinterest- ja sähköpostimarkkinointistrategian myötä ihmettelet, miksi olet koskaan viettänyt niin kauan hiuksiasi Instagram-Twitter-Facebook-pelissä.

Toiseksi voit olla verkossa ilman, että olet verkossa.

Mutta pääsen siihen pisteeseen hetken kuluttua.

Kolmanneksi voit leikata pois sosiaalisen median.

Jos verkossa oleminen saa sinut tuntemaan olosi enemmän ahdistuneeksi, stressaantuneeksi, paineen alaisena tai jollain muulla negatiivisella tavalla, leikkaa se pois elämästäsi hetkeksi. Muuten tulee noidankehä. Sinusta tulee huono olo, yrität tehdä töitä verkossa, luet negatiivisia juttuja ja tunnet olosi vielä pahemmaksi.

Maailma ei lopeta, jos vietät muutaman päivän/viikon/kuukauden poissa sosiaalisen median alustoistasi ja palatakseni siihen, mitä juuri sanoin: on olemassa tapoja olla verkossa ilman, että olet verkossa.

2 – Sovi

Aion kertoa sinulle totuuden, jonka kanssa sinun on tultava toimeen, jos haluat tehdä verkossa olemisesta paljon helpomman paikan viettää aikaa. Mitä nopeammin hyväksyt tämän totuuden, sitä helpompaa elämäsi on.

Oletko valmis siihen?

Sinun numerosi tahtoa pulahda, jos vähennät online-aikaasi tai poistat itsesi kokonaan.

Puhun seuraajista, sitoutumisasteesta, kasvusta, paljon.

Ja kyllä, se on erittäin pettymys katsottavaa.

Tämä lasku on paljon nopeampaa, jos katoat verkkomaailmasta kokonaan. Pienenkin tauon ottaminen saa analytiikkasi heikkenemään, ja on melko suuri mahdollisuus, että tunnet olosi kauhealta sen vuoksi.

Hyvä uutinen on, että on olemassa tapoja torjua laskua. Ei tosin täysin, mutta voit tehdä monia asioita varmistaaksesi, että sinulla on edelleen jonkin verran läsnäoloa verkossa, kun et voi kohdata verkkomaailmaa itse.

Blogiviestien, videoiden ja sosiaalisen median viestien ajoittaminen on loistava ensimmäinen askel. Blogiviestien optimoinnin oppiminen hakukoneita varten tuo liikennettä, vaikka sosiaalinen media ei myöskään tuota.

Ja jos et voi luoda uutta sisältöä, käytä vanhaa sisältöä uusiin asioihin. Blogiviestien uudelleenkäyttö YouTube- tai IGTV-videoihin on helpompi prosessi kuin uskotkaan, tai voit luoda infografioita Pinterestiin, videotekstikatkelmia Instagram-/Facebook-tarinoihin ja paljon muuta.

Jos haluat lisätietoja vanhan sisältösi uudelleenkäytöstä, suosittelen kurkistamaan muutamaan näistä:

3 – Aikataulu aikataulu

Muistatko, kun sanoin, että voit olla verkossa – olla todellinen online-läsnäolo – ilman, että sinun tarvitsee olla verkossa? Sosiaalisen median viestien ajoittaminen on tapa tehdä se, ja voit tehdä saman myös blogikirjoituksilla.

Aloitan blogikirjoituksista. Henkilökohtainen taisteluni masennusta ja ahdistusta vastaan ​​vaikeuttaa minun todella jakaa sisältöäni verkossa, koska INHOAN kiinnittää huomiota itseeni, joten minulla on taipumus kirjoittaa blogitekstejä enkä koskaan julkaise niitä.

**

Onko otsikko typerä? Ovatko kuvat roskia? Olenko lisännyt tarpeeksi ulkoisia linkkejä? Meneekö se pilkku sinne? Miksi en ymmärrä puolipisteitä? Onko tuossa lauseessa järkeä? Haluaako kukaan edes lukea typeriä ajatuksiani? Onko neuvoistani edes hyötyä?

Siihen mennessä, kun olen käynyt läpi ahdistuksen täyttämien kysymysten karusellin päässäni, olen vakuuttunut siitä, että kaikki sisältöni on roskaa eikä kukaan koskaan aio lukea sitä… joten en laita se maailmaan. Kuten voitte kuvitella, se tekee minusta kauhean sisällöntuottajan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoälyhakukoneet voivat muuttaa verkkosivustoja

Mutta sisällön ajoittaminen on tehnyt siitä helpompaa. Voin ajoittaa useita jo kirjoitettuja blogikirjoituksia kerralla ja jakaa julkaisuajat tuleville päiville/viikkoille/kuukausille. Ja kun olen painanut sitä aikataulupainiketta, unohdan kaiken. En paina ‘julkaise’-painiketta, joten en ole huolissani työni jakamisesta maailman kanssa… vaikka jaan työni, kun viesti julkaistaan.

Jos ahdistunut mielesi tekee temppuja sinulle, tee temppuja sen kanssa heti takaisin – jos olet ahdistunut napauttamalla ‘julkaise’-painiketta, älä paina ‘julkaise’-painiketta.

Ja mitä tulee sosiaalisen median aikatauluihin… no, se on parasta mitä sosiaalisen median markkinoinnille on koskaan tapahtunut, jos kysyt henkilökohtaista mielipidettäni. Voit ajoittaa julkaisuja Twitteriin, Instagramiin, Pinterestiin ja Facebookiin – ILMAISEKSI.

Pinterestillä on oma aikataulupalvelu, joka tarjoaa 30 ajoitettua viestiä jopa 2 viikkoa etukäteen.

Business Suitessa on Facebook- ja Instagram-aikataulut.

Ja Twitter-mainostili avaa ajoitetun Twitterin.

Ne ovat kaikki ILMAISIA, ja voit käyttää paljon muita kuin talon sisäisiä resursseja, sekä ilmaisia ​​että maksullisia. Jotkut tarjoavat hashtag-ehdotuksia ja muita kasvua edistäviä ominaisuuksia sekä aikataulutyökaluja; toisilla on syvällisempää analytiikkaa kuin mitä sosiaalisen median alustat itse tarjoavat.

Huomautus: Jotkut sosiaalisen median julkaisutyökalut tarjoavat myös ilmaisia ​​suunnitelmia ja ovat käyttäjäystävällisempiä. Katso tästä viestistä kuinka ajoittaa nastat ilmaiseksi Pallyyn kanssa. Se tukee myös Facebookia, LinkedIniä, Twitteriä ja paljon muuta.

Tässä mitä teen:

Hyvänä päivänä, kun ahdistukseni ei tee minua hulluksi ja saa minut ajattelemaan, että kaikki työni on roskaa, istun pöytäni ääreen, käynnistän kannettavan tietokoneeni ja tulen hulluksi aikataulujen kanssa. Minulla on kaksi viikkoa täydet Pinterestit, Twitter, Facebook ja jopa Instagram, kaikki vain muutamassa tunnissa. Ja sitten, kun olen valmis, olen valmis. Kaikki pyörii taustalla riippumatta siitä, käynkö sosiaalisilla alustoilla tai en, jakaen sisältöä seuraajilleni, vaikka en tunne itseäni kykenemättömäksi.

Sitoutuksesi heikkenee ja luultavasti tavoittavuus heikkenee, kun luotat sosiaalisen median ajoitettuun sisältöön ilman, että olet tekemisissä yhteisön kanssa, mutta vaihtoehtona ei ole sisältöä ollenkaan. Kumman uskot seuraajasi suosivan?

Anna itsellesi pieni tauko täällä – on hyvä olla välillä hiljaa ja antaa aikataulujen ottaa vallan. Kyllä, nuo seuraajat, tykkäykset, kommentit ja jaot ovat sinulle tärkeitä… mutta ne ovat vain numeroita. Henkinen ja fyysinen terveytesi on ehdottomasti tärkeämpi. Brändisi tai blogisi ei voi toimia hyvin, jos et toimi hyvin.

Viimeisenä huomautuksena, voit jopa koota ja ajoittaa koko sähköpostimarkkinointikampanjan ilman, että sinun tarvitsee olla fyysisesti verkossa ja olla tekemisissä ihmisten kanssa. Kirjaimellisesti jokainen osa bloggaamista ja itsensä mainostamista voidaan tehdä etukäteen ja ajoittaa myöhemmin.

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää sähköpostimarkkinoinnista ja automaatiosta, tutustu näihin:

4 – Kerro ihmisille siitä

Sinun ei tarvitse jakaa sisuasi verkossa joukolle täysin tuntemattomia, mutta kun muistat kuinka monet ihmiset ympäri maailmaa kärsivät mielenterveysongelmista muodossa tai toisessa, huomaat, että olla avoin ja rehellinen verkossa siitä, miten sinusta tuntuu, voi olla HYVÄ asia.

Sinulla on ihmisiä, jotka katsovat sinuun, luottavat sinuun ja seuraavat sanojasi tai sisältöäsi säännöllisesti, ja on suuri mahdollisuus, että suuri osa yleisöstäsi tuntee samoin tai jotain samanlaista. Jakamalla ajatuksiasi ja kokemuksiasi saatat rohkaista jotakuta toista tekemään samoin – ja ihmisten rohkaiseminen PUHUA ja JAKAmaan, kun heillä on vaikeaa, on erittäin hyvä asia.

Sitä paitsi viimeinen asia, jonka haluat, on se, että ihmiset ajattelevat, että olet lopettanut bloggaamisen, brändin johtamisen tai Insta-vaikuttamisen. Jos kuitenkin katoat, yleisösi saattaa ajatella, että olet lopettanut tai vain kadonnut. Tämän seurauksena he saattavat lopettaa seuraamisen. Jokainen koskaan hoitamani tili on menettänyt seuraajia pitkän hiljaisuuden aikana.

Kun kerrot ihmisille, että käytät aikaa keskittyäksesi mielenterveytesi ja hyvinvointiisi, yleisösi tietää, että et ole lopettanut tai kadonnut. He tietävät, että tulet takaisin jossain vaiheessa, joten ei ole mitään järkeä painaa tätä lopetuspainiketta. Voit lisätä “tauko” -viestisi kuvaukseen, kiinnitettyyn viestiin tai twiittiin syötteesi yläosassa tai kohokohtana Instagramissa.

Huomaat myös enemmän kuin todennäköisimmin, että ihmiset ovat erittäin tukevia ja myötätuntoisia/empatiakykyisiä kamppailujesi suhteen ja jakavat omia kokemuksiaan tai vinkkejä asioiden parantamiseksi tai helpottamiseksi. Jos opit jotain *tästä* blogikirjoituksesta, kuvittele vain, mitä muuta voisit oppia, kun alat keskustella yhteisösi kanssa mielenterveydestäsi.

5 – Tee siitä parempi paikka

Näetkö mykistys- ja estopainikkeet? Ne tekevät sosiaalisen median tiloistasi mukavampia, ystävällisempiä ja paljon miellyttävämpiä. Et halua kaikukammiota, jossa kaikki ovat samaa mieltä ajatuksistasi ja mielipiteistäsi ilman, että koskaan törmäät johonkin, joka haastaa uskomasi; mutta samaan aikaan et halua viettää aikaa tilassa, joka saa sinut tuntemaan olosi vielä huonommaksi kuin jo nyt.

Mykistys on loistava vaihtoehto lyhytaikaiseen sulkemiseen. Jos joku sanoo jotain, mikä ärsyttää sinua ja haluat hänen olevan hiljaa hetken, mykistä hänet. Voit aina poistaa mykistyksen myöhemmin. He eivät koskaan saa tietää siitä. (He saattavat epäillä, mutta he eivät koskaan tiedä varmasti.)

Facebookissa voit tilapäisesti (30 päivää) ja pysyvästi lopettaa muiden sivujen viestien näkemisen sekä torkkua (30 päivää) tai lopettaa seuraamisen (mutta silti olla ‘ystäviä’) tavallisia henkilökohtaisia ​​tilejä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pitää Microsoft Teams -tilasi aktiivisena

Joskus on myös mahdollisuus mykistää hashtagit (alustasta riippuen) ja tietyt sanat. Jos huomaat tiettyjä asioita häiritsevän tai laukaisevan verkossa, säädä asetuksiasi, jotta sinun ei enää tarvitse nähdä niitä.

Lohkovaihtoehto on täydellinen niille ihmisille, joilla on PAHIMMAT näkemykset ja mielipiteet. En tarkoita vain ihmisiä, jotka ovat eri mieltä siitä, mitä muut ajattelevat tai tuntevat, vaan niitä, jotka aktiivisesti tekevät kaikkensa saadakseen muut ihmiset tuntemaan olonsa huonoksi; Sellaiset ihmiset, joiden mielestä ainoa tapa voittaa taistelu on kääntyä henkilökohtaisten loukkausten puoleen siviilien, aikuisten keskustelun sijaan.

(PS En KOSKAAN estäisi KFC:tä. Olen käyttänyt niitä vain esimerkkinä. Anteeksi, KFC.)

Sosiaalisen median tilasi voi olla mitä haluat. Se on sinun tilasi. Vaikka olisit brändi tai yritys, tämä tila on silti sinun omasi. Liikkeillä on oikeus kieltäytyä palvelusta keneltä tahansa [good] syy. Sinulla on sama oikeus – ja sinulla on varmasti oikeus viettää aikaa verkossa loukkaamatta tai loukkaantumatta.

6 – Siirry verkkoon tarkoituksella

Ja mitä tarkoitan tällä, älä mene vain Twitteriin rullaamaan puoleksi tunniksi tai Instagramiin nähdäksesi kuinka hienoa kaikkien muiden elämä on, tai Facebookissa nähdäksesi, kuinka paljon paremmin kaverisi voivat. Sen sijaan jatka sinne päämäärä mielessä. Keskity johonkin, joka ei ole vain negatiivisuuden massa.

Tavoitteen asettaminen on joskus kaikki mitä tarvitset tehdäksesi sen asian, jota olet lykännyt. Tavoitteet eivät tietenkään aina toimi, kun taistelet mielenterveyskriisin kanssa, mutta pienten, saavutettavissa olevien tavoitteiden asettaminen joka päivä voi saada sinut takaisin verkkoon kunnolla. Aloita vauvan askelilla.

Kun avaat Instagram-sovelluksen, kirjoita muistiin asiat, joita haluat tehdä. Napauta puhelimesi ajastin päälle ja anna itsellesi vain 15 minuuttia (tai vastaavaa) ja itse asiassa tehdä tavaraa – paina tykkää-painiketta nähdäksesi muiden ihmisten sisällöt, kommentoi (jos siltä tuntuu) tai tallenna viestit myöhempää käyttöä varten.

Jälkimmäinen on loistava vaihtoehto, koska osoitat tukea sitoutumisen muodossa (“säästöt” luokitellaan “supersitoutuneiksi” – ne ovat parasta sitoutumista, jonka voit saada alustalla) ja sinulla ei ole todella TEHDÄ kaikkea, mikä edellyttää todellista viestintää ulkomaailman kanssa.

Tarinat ovat myös loistava tapa pitää yhteyttä yleisöösi/yhteisöösi ja pysyä mukana – voit jakaa jonkun toisen tarinan tai viestin tai jopa jakaa vanhempia syötepostauksiasi ilman, että sinun tarvitsee keksiä nokkelaa kuvatekstiä tai olla huolissaan kasvoistasi. /itse oleminen ruudulla jne.

Vielä parempi, se kestää noin 5 sekuntia!

Älä kuitenkaan mene verkkoon vain ollaksesi verkossa, varsinkin jos alustat ovat mielestäsi myrkyllisiä.

7 – Vähennä online-aikaasi

Jatkaen ajatusta rajoittaa aikaasi sosiaalisilla alustoilla, suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä. Puhelimessasi on näytön rajoitusvaihtoehto syystäkin.

Mitä kauemmin vietät myrkyllisessä tilassa, sitä huonommin tunnet itsesi ja alustan yleensä. Saatat jopa löytää itsesi vihaavan yhteisöä lopulta. Mutta menemällä verkkoon tarkoituksella ja rajoittamalla käyttöaikaasi, teet sen, mikä on tarpeen, jotta tilisi/blogisi/brändisi pysyy päällä, kunnes olosi paranee – ei enempää, et vähemmän.

Avaa Instagram, tykkäile, kommentoi, jaa ja seuraa aiheesta ja poistu sitten. Ei hengailua nähdäkseen mitään huonoja, myrkyllisiä, laukaisevia ja järkyttäviä asioita.

Suosittelen myös henkilökohtaisesti digidetoxeja silloin tällöin – pari päivää, jolloin et käy sosiaalisilla alustoilla ollenkaan. Annat itsellesi tauon myrkyllisestä negatiivisuudesta, ja tauon pitäminen tietyistä sosiaalisen median toiminnoista on todella suositeltavaa.

Asiantuntijat suosittelevat, että jaat sitoutuneita tarinoita Instagramissa (äänestysten, arvioiden, tietokilpailujen, kysymysten jne. kanssa) ennen kuin menee täysin pimeään 24 tunnin ajaksi, eikä julkaise mitään. Sisällöllä on taipumus painua alas syötteessä erittäin nopeasti Instagramissa, etenkin Storiesissa, joten pimentyminen suositun julkaisun jälkeen on loistava tapa varmistaa, että se saa jokaisen ansaitsemansa lähetysajan, ennen kuin julkaiset jotain uutta.

Laatu määrää, kuten sanonta kuuluu.

8 – Tee hyvistä päivistä mahtavia

Jokainen päivä ei ole huono päivä, kun kamppailet mielenterveytesi kanssa, ja suosittelen käyttämään hyviä päiviäsi mahdollisimman paljon, varsinkin jos luotat blogiisi tulonlähteenä.

Tämä tarkoittaa minulle yleensä sitä, että julkaisen 100 kertaa 3 päivässä ja olen sitten täysin hiljaa kuukauden ajan ennen kuin aloitan syklin uudelleen.

Johdonmukaisuus on TÄRKEÄÄ sosiaalisen median tai blogistrategian kannalta, joten lyhyet aktiiviset jaksot, joita seuraa pitkät hiljaisuus ja toimettomuus, ovat haitallisia. Menetät enemmän pitoa vapaapäivinä kuin pystyt saamaan takaisin ‘on’-päivinä, joten joudut jatkuvasti pienentyvään ympyrään.

Tässä minun neuvoni:

Kirjoita hauskat ajatuksesi muistiin ja säilytä ne luonnoksina Facebookissa/Twitterissä hyvinä päivinäsi. Sen sijaan, että julkaiset kaikki hauskat/opetukselliset/nokkelat/informatiivinen juttusi KAIKKI sinä yhtenä hyvänä päivänä, pidä itsestäsi, säilytä muutama niistä luonnoksina ja jaa ne huonoina päivinä, jolloin et löydä muuta postattavaa.

Voit jopa luoda luonnoksia Instagramissa. Luo vain viesti tavalliseen tapaan, mukaan lukien kuvateksti ja hashtagit, ja paina sitten takaisin-painiketta juuri ennen sen lähettämistä Insta-maailmaan. Sovellus kysyy, haluatko tallentaa luonnoksen, ennen kuin siirrät sen roskakoriin.

Purista viimeinenkin pisara tuottavuutta hyvistä “on” päivistä, jotta sinulla on paljon työtä tehtävänä, kun sisällöntuotantotaitosi väistävät sinua huonoina vapaapäivinä.

Takaosaluettelon sisältö jaettavaksi hetkessä on mielestäni fiksu asia riippumatta siitä, onko sinulla mielenterveysongelmia vai ei.

9 – Tee huonoista päivistä vähemmän huonoja

Älä ajattele, mitä yrität tehdä, koska tämä pitkä, monimutkainen, ylikuormitettu prosessi, joka valtaa sinut täysin. Paloittele sen sijaan pienemmiksi, pureman kokoisiksi, helpommin sulatettaviksi paloiksi.

🔥 Empfohlen:  13 parhaiten palkattua työpaikkaa meriliikenteessä

Joten esimerkiksi sanotaan, että aion istua pimeässä huoneessa koko päivän, piittaamatta maailmasta ja vatvoen huonolla tuulellani. Istun silti kotona, voin yhtä hyvin tehdä huonosta tilanteesta kaiken irti, eikö niin?

Miksi en muokkaa vanhempaa blogikirjoitusta niin, että se on hakukoneoptimoitu ja valmis jaettavaksi uudelleen sosiaalisessa mediassa? En todellakaan ole verkossa myrkyllisillä sosiaalisen median alustoilla, jotka voivat kaataa minut, enkä herätä huomiota itseeni upouudella blogikirjoituksella, enkä tekisi mitään erityisen raskasta.

Iso kuva on kuitenkin SUURI: minun täytyy kirjautua sisään blogiini, löytää blogikirjoitus, lukea se läpi, tehdä muistiinpanoja, lisätä muutokset, päivittää tiedot, tutkia vähän saadakseni selville, voinko parantaa sitä tai osuvampaa, luo uusi esittelykuva, lisää päivitettyä grafiikkaa, kirjoita sosiaalisen median kuvatekstit sen mainostamiseksi, luo uusia Pinterest Pinsejä…

Se on iso, pelottava, ylivoimainen kuva.

Joten yritän hajottaa asioita. Teen luettelon asioista, jotka minun on tehtävä, jotta se toteutuisi, ja merkitsen ne pois tehdessäni niitä.

Aloitan kirjautumalla sisään ja jättämällä huomioimatta Jetpack-tilastot, koska minua ei tarvitse muistuttaa siitä, kuinka huonot tilastoni ovat. Vaihe yksi suoritettu, rastita ✔️.

Sitten etsin blogitekstin ja avaan sen. Vaihe kaksi suoritettu, rastita ✔️.

Sen jälkeen luin blogikirjoituksen läpi alusta loppuun ja tein muistiinpanoja. Kolmas vaihe suoritettu, rasti ✔️… ja se jatkuu, jokainen pieni askel on hallittavissa.

Punkit, niin tyhmiä kuin ne ovatkin, motivoivat minua jatkamaan. Kun mieleni on hajallaan ja keskittymätön ja muistini on hajanainen, minulla on lopullinen luettelo TÄSTÄ asioista, jotka minun on tehtävä, auttaa minua todella tekemään ne.

Se on parempi kuin tehdä tehtävälista, jossa todetaan vain “päivitä vanha blogikirjoitus” ja sitten ei koskaan rastita kohdetta, eikö niin? ❌

10 – Sosiaalisen median haltuunotot

Erittäin näppärä tapa viettää aikaa sosiaalisessa mediassa viettämättä aikaa sosiaaliseen mediaan on osallistua haltuunottoon – ja tämä on jotain, jonka joukko bloggaajia voi tehdä auttaakseen toisiaan.

Sosiaalisen median haltuunotto on hyvin yksinkertaista: joku muu ottaa sosiaalisen median tilisi haltuunsa tietyksi ajaksi, kuten hän itse. (He eivät teeskentele olevansa sinua.)

Brändit ja yritykset tekevät yleensä näin – he saavat julkkiksen tai jonkun, jolla on vaikutusvaltaa, ottamaan sivun haltuunsa ja vastaamaan kysymyksiin, antamaan neuvoja, aloittamaan live-lähetyksen jne. Se antaa brändille mahdollisuuden “salata” joitain vaikuttajan seuraajia ja sitoutumista. ja päinvastoin, aivan kuten tavallisessa yhteistyössä.

On sanomattakin selvää, että sinun ei pitäisi antaa kenenkään saada tilitietojasi (puhumme käyttäjätunnuksesta + salasanasta), jos et luota heihin, mutta jos on joku tai joukko ihmisiä, joihin voit luottaa, miksi ei anna heidän hallita ohjat muutaman päivän? Voit maksaa palveluksen takaisin, kun/jos he koskaan tarvitsevat sitä, ja he saavat mahdollisuuden huutaa muutamaa sisältöään seuraajillesi samanaikaisesti. Se on molempia osapuolia hyödyttävä järjestely.

Pienen sivuhuomautuksena, jos budjettisi sallii, voit aina palkata sosiaalisen median johtajan pitämään tilisi käynnissä tauon aikana. Se ei sovi kaikille, mutta se saattaa toimia sinulle, varsinkin jos online-näkyvyyden säilyttäminen on elintärkeää.

Yhteenveto

  1. Älä mene verkkoon
  2. Tule toimeen sitoutumisen/seuraajan pudotuksen kanssa
  3. Ajoita julkaisut, jotta olet online-tilassa, kun et ole
  4. Kerro yleisöllesi, jos pidät muutaman päivän taukoa, jotta he eivät usko sinun lopettaneen
  5. Tee verkkotilastasi parempi, mukavampi ja ystävällisempi
  6. Siirry verkkoon tarkoituksella tai tavoitteella
  7. Vähennä verkossa viettämääsi aikaa
  8. Tee hyvistä päivistä mahtavia hyödyntämällä tuottavuuttasi
  9. Tee huonoista päivistä vähemmän huonoja jakamalla tehtäväsi paremmin hallittavissa oleviin osiin
  10. Harkitse sosiaalisen median haltuunottoa pitääksesi tilisi aktiivisina

Toivon, että olen antanut sinulle paljon neuvoja yrittääksesi hallita tiesi päälle/pois-syklien läpi, joihin usein liittyy mielenterveysongelmia, mutta älä moiti itseäsi, jos sinulla on päiviä, jolloin et saa mitään aikaan vaikka kuinka. kovasti yrität keskittyä. Kuten jatkuvasti kuulemme tai luemme: elämme ennennäkemättömiä aikoja. Kukaan ei todellakaan tiedä kuinka käsitellä asioita juuri nyt; me kaikki vain “siivetämme” sitä.

Sosiaalisen median alustat voivat toisinaan olla myrkyllisimpiä, epärehellisimpiä ja julmimpia paikkoja, mutta ne voivat olla myös tuottavia, ystävällisiä, yksinäisyyttä murskaavia, ystävyyttä luovia, kohottavia paikkoja. Kyse on tasapainon löytämisestä ja mikä tärkeintä, tauon antamisesta itsellesi, kun sinusta tuntuu, ettet voi kohdata sitä.

Viimeinen huomautus: mielenterveysongelmista on hyvä puhua. Jos huomaat tarvitsevasi jonkun, jolle puhua, United For Global Mental Health tarjoaa a luettelo tukipuhelimista ja verkkosivustoista kannattaa tsekata.