Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka yrittäjät markkinoivat yleisöä tason 2 ja 3 kaupungeissa – tapaustutkimus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka yrittäjät markkinoivat yleisöä tason 2 ja 3 kaupungeissa – tapaustutkimus

Kyllä, asiakkaat ovat varmasti älykkäämpiä päivä päivältä, ja kaikkea tätä ei johda vain maailmanlaajuisesti näkemämme tekniset edistysaskeleet ja innovaatiot, vaan myös nykypäivän toimialoilla, yrittäjillä ja markkinoijilla on merkittävä rooli.

Yksi parhaista esimerkeistä on itse Intia, joka on seuraava iso asia startupien ja yrittäjien kannalta, jotka kasvavat joka päivä, ja sekin tavoitteena on viedä maa eteenpäin globaalilla kankaalla.

Yrittäjyys Intiassa ei ole nykyään enää myytti. Global Entrepreneurship Monitorin (GEM) Intian raportin (21-22) mukaan yrittäjyys Intiassa on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina. Yrittäjyysaste, joka on niiden aikuisten osuus, jotka aloittavat tai aloittavat uuden yrityksen, on noussut vuoden 2020 5,3 prosentista 14,4 prosenttiin vuonna 2021.

Kasvava levinneisyys tason 2 ja tason 3 markkinoilla!
Miksi startupit ja yrittäjät valitsevat Intian tason 2 ja 3 markkinat?
Tier 2- ja Tier 3 -kaupunkien edut, joissa kasvavat startup-yritykset ja yrittäjät keskittyvät niihin:

Amit Nigam – COO ja toiminnanjohtaja, BANKIT
Shalabh Upadhyay – perustaja ja toimitusjohtaja, NEWJ (New Emerging World of Journalism)
Sanjay Tiwari – 21CC Educationin perustaja
Sudha Anand – perustaja, Swaas
Krishna Murthy – Teach My Lessonin perustaja
Shivram Choudhary – Codevidhyan perustaja
Amit Agarwal – OckyPockyn perustaja ja toimitusjohtaja
Raj N – perustaja, Zaggle
Tanul Mishra – toimitusjohtaja, Afthonia Lab
Mahadev Srivatsa – Markkinoinnin ja brändistrategian johtaja, käytännössä

Kasvava levinneisyys tason 2 ja tason 3 markkinoilla!

Vaikka Intian Tier 1 -kaupungit ovat aina olleet pilottialueita yrittäjille ja startup-perustajille eri puolilta maailmaa, Intian yrittäjät eivät ole vain tyytyväisiä pääsyyn maan ensiluokkaisiin kaupunkeihin. He keskittyvät suurelta osin tason 2, tason 3 kaupunkeihin ja muihin.

Äskettäisen väestönlaskennan mukaan Intia on rekisteröinyt yhteensä yli 4000 kaupunkia, joista vain 8 kaupunkia on luokiteltu 1. tasolle. Joten voidaan helposti ymmärtää, että huomattava osa Intian väestöstä asuu tasolla 2, 3. kaupungit ja paljon muuta.

IT-ala oli yksi ensimmäisistä, jotka tajusivat Intian Tier 2- ja Tier 3 -kaupunkien potentiaalin. Tämä tapahtui, kun he havaitsivat, että tason 1 kaupungit ovat saavuttaneet kyllästymispisteen. Intian startup-yritykset ovat suurelta osin kiinni muuttuviin trendeihin. Sen lisäksi, että Intian hallitus on valmistautunut uuden aikakauden Intian hallituksen suunnitelmiin, kuten Digital India, Startup India -aloitteisiin ja muihin, on myös yhdistänyt voimansa nykyisten statusten ja yrittäjien kanssa lahjoittaakseen Intialle kultaisen tulevaisuuden, jonka koko Intia saa nauttia!

Vain 20 % startupeista tuli Intian 2. ja 3. tason kaupungeista vuoden 2017 raportoinnin mukaan. Tämä oli kasvua 16 %:sta Intian startupeista, jotka tulivat Intian tason 2 ja 3 kaupungeista. Nämä luvut nousivat nopeasti 50 prosenttiin huhtikuun 2022 raporttien mukaan.

Tier 2- ja Tier 3 -markkinoiden tunkeutuminen on tänään nousussa pitäen käsissä Intian yksisarvis-startuppeja ja kaikkia muita aloittelevia startup-yrityksiä ja maan lupaavia ideaattoreita.

Vuonna 2019 tehty tutkimus osoitti, että Intiaan tuolloin rekisteröidyistä yli 16 000 startupista lähes puolella niistä on liiketoimintakeskukset pienemmissä Intian kaupungeissa.

Miksi startupit ja yrittäjät valitsevat Intian tason 2 ja 3 markkinat?

Lukuisat teollisuudenalat ja startup-perustajat pyrkivät tunkeutumaan Intian Tier 2- ja Tier 3 -markkinoille useammasta kuin yhdestä syystä. Jotkut näkyvät ovat:

 • Kasvava kilpailu Tier 1 -kaupungeissa
 • Työllisyyden puute 2- ja 3-tason kaupungeissa
 • Lisää yleisöä/asiakkaita näissä kaupungeissa
 • Tason 2 ja tason 3 kaupunkien parantaminen
 • Laajentaa liiketoimintaansa
 • Edullisuus tason 2 ja tason 3 kaupungeissa
 • Intian hallituksen tuki toiminnan aloittamiselle näissä kaupungeissa

Startup-yritysten ja startup-aloitteiden kasvu näissä Intian pienemmissä kaupungeissa ei ole osoittautunut tehokkaaksi vain startup-perustajille ja yrittäjille. Tier 2- ja Tier 3 -kaupungit saavat myös merkittäviä etuja niissä tapahtuvien edistysten ansiosta.

Tier 2- ja Tier 3 -kaupunkien edut, joissa kasvavat startup-yritykset ja yrittäjät keskittyvät niihin:

Jotkut tärkeimmistä eduista, joita Intian tason 2 ja tason kaupungit nauttivat aloilla ja markkinoiden parantuessa startup-yrityksille ja muille yrityksille Intiassa, ovat:

 • Elintason kohottaminen tason 2 ja tason 3 kaupungeissa
 • Lisää tuloja siellä asuville
 • Pääsy laadukkaisiin tuotteisiin ja palveluihin
 • Tilojen parantaminen
 • Vähentynyt liikkuminen tason 1 kaupunkeihin
 • Vähentynyt riippuvuus tuonnista
🔥 Empfohlen:  Mikä on sisältötoimisto ja miten ne voivat auttaa yritystäsi

Viime kädessä kyse on maan markkinoijista ja yrittäjistä, jotka todella olisivat paikalla ja edistäisivät teollisuuden kasvua Intian tason 2 ja 3 markkinoilla.

Tässä on joitain välähdyksiä joistakin suurista yrityksistä, joihin kuuluvat intialaiset yksisarviset, jotka ovat itse asiassa osoittaneet, että tason 2, tason 3 ja tason 4 kaupungit ovat tarpeeksi markkinoitavia näinä nykyaikana:

DailyHunt

DailyHuntin liiketoimintamalli perustuu suurelta osin kansankielisen sisällön jakamiseen, josta suurin osa puhutaan tason 2, tason 3 kaupungeissa ja sen ulkopuolella Intiassa. Joten vaikka Dailyhuntin pääkonttori sijaitsee Tier 1 -kaupungissa, Bengalurussa, yritys keskittyi muihin kaupunkeihin alusta alkaen. Lisäksi sen yritysosto, kuten LocalPlay, hyperpaikallinen video- ja uutissisällön alusta, on myös sen tavoitteen mukainen vahvistaa sen hyperlokaalista läsnäoloa Intian tason 2, tason 3 ja tason 4 maantieteellisillä alueilla sekä vahvistaa sen nykyistä asemaa johtava paikallisen kielen sisällön etsintäalusta.

Moj

Moj Techin omistama Moj, jonka pääkonttori on Bengalurussa, on intialainen videonjakoalusta, joka tukee yli 15 kieltä. Kuten Dailyhunt, Moj’n liiketoimintamalli pyöri myös videosisällön jakamisen ympärillä kansankielisillä kielillä, mikä itse kohdistui Intian Tier 1 -kaupunkien ulkopuolella oleviin kaupunkeihin. Lisäksi viraalisen kiinalaisen videonjakoalustan TikTokin kielto 29.6.2020 enkelin kädellä nostaa alustaa ylös auttaakseen Intiaa nousemaan Aatmanirbhar-maana.

Tiesitkö, että Moj-sovelluksen lataukset ylittivät 50 000 Google Play Kaupassa vain kahdessa päivässä?

Paytm

Vijay Shekhar Sharman perustama fintech-yritys, joka keskittyy UPI-maksuihin ja muihin palveluihin, kuten pankki-, verkkokauppapalveluihin ja muihin palveluihin, ei ole vain Tier 1 -kaupungeissa tunnettu, vaan se on kuuluisa myös niiden ulkopuolella.

Puhuessaan levinneisyydestään Intian tason 2 ja 3 kaupungeissa Paytm paljasti, että noin 50% sen käyttäjäkannasta on Intian pienemmistä kaupungeista – Panipatista, Rohtakista, Pondicherrystä, Suratista, Ranchista ja muista. Tämä Paytmin saama merkittävä palaute johtuu suurelta osin sen monikielisestä sovelluksesta ja helppojen UPI-tapahtumien kasvavasta kysynnästä, joka onnistuu kätevästi puhelimiemme kautta niiden tyypistä riippumatta.

Flipkart

Walmartin tukema Flipkart on johtava verkkokauppayritys, joka ei välitä vain asiakkaistaan ​​Intian Tier 1 -kaupungeissa. Kun Flipkart ilmoitettiin viimeksi 17. kesäkuuta 2021, se paljasti, että yli 52 % sen asiakkaista tulee tason II ja muista kaupungeista. Tämä levinneisyyden kasvu Tier II-, Tier III -kaupungeissa ja sen ulkopuolella on ollut näiden kaupunkien lupaavien mahdollisuuksien ja yrityksen innokkuuden laajentamisen tulos.

Kosmetiikka ja kauneustuotteet Yritykset, kuten Sugar Cosmetics, Nykaa ja muut

Takana ovat ajat, jolloin kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteet ja -palvelut rajoitettiin Intian Tier 1 -kaupunkeihin. Kauneushoidot ovat nyt merkittävä osa tuhatvuotisten naisten päivittäistä rutiinia ja sanastoa riippumatta siitä, mistä he ovat kotoisin. Älypuhelimien nopean leviämisen myötä pienissä kaupungeissa nykyään naiset tason 2, tason 3, tason 4 kaupungeissa ja sen ulkopuolella eivät ole askeltakaan jäljessä tason 1 kollegoistaan.

Raportit paljastivat, että yli 15 % satunnaisista kosmeettisista käyttäjistä, jotka kuuluvat toissijaisiin ja korkea-asteen kaupunkeihin, on kokeillut ensimmäisiä kasvopohjamaaleja, meikkivoiteita, BB-voiteita ja paljon muuta viimeisen 2-3 vuoden aikana. Online-kauneusmarkkinapaikat, kuten Sugar Cosmetics, Nykaa ja muut, ovat kuitenkin mukana siinä, jotka ovat itse asiassa tehneet kosmetiikka- ja kauneustuotteiden ostamisesta, kauneuspalveluista ja monesta muusta helpompaa tuomalla ne verkkoon. Covid-19-pandemian puhkeaminen yhdessä suuren eroamisen, suurten taantumien, talouden romahdusten, irtisanomisten ja muiden vastaavien onnettomuuksien kanssa on myös auttanut toimialoja ja yksilöitä kasvamaan monin tavoin. Yksi koronaviruspandemian hyväntahtoisista vaikutuksista on se, että se aloitti uuden kotoa työskentelyn kauden, jossa maat ja niissä asuvat ammattilaiset oppivat internetin mahdollisuuksista ja olivat lähempänä verkossa tapahtuvaa. Myös halu ostaa kosmeettisia tuotteita kasvoi tällä tavalla.

Saimme tietää, kuinka he markkinoivat ihmisiä tason 2 ja 3 kaupungeissa:

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada joku palkkaamaan sinut ilman kokemusta

Amit Nigam – COO ja toiminnanjohtaja, BANKIT

BANKIT pyrkii tavoittamaan tason 2 ja 3 yleisösegmentin vähittäiskauppiaiden kautta, jotka tuntevat asiakkaan jo entuudestaan ​​ja voivat tavoittaa heidät tehokkaammin. Tämä auttaa selviytymään yleisimmästä haasteesta, jonka yritykset kohtaavat saavuttaessaan kuluttajia tason 2/3 alueilla: heidän luottamuksensa saavuttamisessa.Shalabh Upadhyay – perustaja ja toimitusjohtaja, NEWJ (New Emerging World of Journalism)

Verkkomedian tulevaisuuden määrittelevät ne, jotka luovat sisältöä, tuottavat tarinoita kielellä, jota massat ymmärtävät. Ja juuri sitä me NEWJ:ssä teemme. Lyhyen kahden vuoden aikana perustamisesta olemme kasvattaneet alueellisen verkostomme 12 kieleen (mukaan lukien englanti ja hindi). Omat datakykymme auttavat meitä rakentamaan ennakoivia malleja sisällön kulutustottumuksista sosiaalisessa mediassa. Huippuluokan tekninen arkkitehtuurimme kokoaa käyttäjien kulutus- ja tietokonenäkötiedot saadakseen oivalluksia ja malleja siitä, miten sisältökappale toimii. Tämä antaa meille mahdollisuuden olla yhteydessä sisältöömme ja markkinoida sitä tehokkaasti.Sanjay Tiwari – 21CC Educationin perustaja

Näihin kaupunkeihin kiinnitetään yhä enemmän huomiota ja infrastruktuurin kasvu on nopeaa. Aiemmin viljelysmaalle on nyt tulossa huippuluokan varastot. Kun luomme sisältöä näille yleisöille, käytämme asiantuntemuksemme prosessin selittämiseen, eli mitä on tehtävä ja miksi se on tehtävä – miksi jonkin viileänä pitäminen on tärkeää tai miksi viivakoodilla on merkitystä, miksi on tärkeää pystyä jäljittämään jotain. Joten sinun täytyy selittää paljon enemmän kontekstia.

Sitten on otettava huomioon kieli, joka vaatii jatkuvaa palautesilmukkaa ja älykästä suunnittelua varmistaakseen, että alustan käyttöliittymä on virheetön ja yksinkertainen ilman yksinkertaistamista.

Näillä markkinoilla läsnäolon rakentaminen vaatii erilaista lähestymistapaa, koska tunnettuuden kasvu voi olla hidasta. Kuten edellä mainittiin, teemme sen jakelukumppaneiden kautta, joihin saattaa pian kuulua tiettyjä teknologiayrityksiä. Yritysvastuu-aloitteet tiettyjen logistiikka-alan luotettujen nimien puolesta ovat myös mahdollistaneet toiminnan lisääntymisen näissä paikoissa.

Sudha Anand – perustaja, SwaasKrishna Murthy – Teach My Lessonin perustaja

Tässä on joitain Teach My Lessonin perustajan korostamia kohtia:

 • Esitä tarjottu arvo selkeästi selkeästi
 • Hintaratkaisut osuvia. Hinta on usein laadun korvike, ja huomattavasti vertailukohtaa alhaisemmat ratkaisut eivät ole luottamuksen arvoisia.
 • Hyödynnä paikallisesti taitaneita henkilöitä brändin tukemiseen ja uskottavuuden rakentamiseen. Käytä tähän liittyen paikallisia mikrovaikuttajia eikä megavaikuttajia.
 • Tee asiakkaiden arvioista ja arvosteluista näkyväksi ja äänekkääksi; kaikki luottavat arvosteluihin
 • Lunasta lupaus – asiakasmatka tarvitsee nautinnollisen mutta suoraviivaisen. Alilupaava ja ylitoimitus on parempi kuin päinvastoin
 • Intia edistyy, ja asiakkaiden odotukset ovat korkealla kaikilla tasoilla, “Chalta hai” ab nahi “Chalta hai”


Shivram Choudhary – Codevidhyan perustaja

Onneksi teknologian kehittyessä Tier 2- ja Tier 3 -kaupungeissa on nykyään riittävä pääsy Internetiin. Järjestämiemme kampanjoiden ja toteuttamamme markkinoinnin avulla on helpompi levittää sanaa kohdeyleisölle heidän kaupunkitasoistaan ​​riippumatta.

Amit Agarwal – OckyPockyn perustaja ja toimitusjohtaja

Mitä tulee markkinoinnin lähestymistapaan Tier 2- ja Tier 3 -kaupungeissa, paikallisten kumppanuuksien rakentaminen auttaa suuresti saamaan luottamusta, mutta keskitymme myös digitaaliseen markkinointiin ja sisältömarkkinointiin kansankielellä löytääksemme maksavaa yleisöä.

Raj N – perustaja, Zaggle

Brändien on innovoitava yksinomaan maaseudun kuluttajia varten, koska maaseutuyleisön arvot ja herkkyys ovat jyrkässä ristiriidassa kaupunkilaisten vastaavien kanssa.

Tanul Mishra – toimitusjohtaja, Afthonia Lab

Pandemia on aiheuttanut monia muutoksia kentällä. Yksi näkyvimmistä näistä on käänteinen migraatio ja lisääntynyt verkko-ostaminen tason 2 ja 3 kaupungeissa. Toisaalta useat kirana-liikkeet eri puolilla kaupunkia kääntyivät verkkoon, kun taas toisaalta monet nuoret ammattilaiset ja valmistuneet muuttivat takaisin kaupunkeihinsa maaseudun kulutusta ja kysyntää edistäen. Vakiintuneet pelaajat, kuten Flipkart ja Amazon, Samarthin ja Flipkart Wholesalen ja Prionen kautta, vetoavat voimakkaasti maaseutuyrittäjyyden tarinaan.

Tier III -ympäristö eroaa valtavasti tasosta I ja II, ja siksi viestintä potentiaalisille asiakkaille vaatii erityistä ja integroitua lähestymistapaa. Intian markkinat ovat hyvin monipuoliset ja vaativat alueellisia yhteyksiä. OTT (Over the top) -pelaajien, kuten Netflixin, Amazon Prime Videon, ZEE5:n jne., odotetaan kuluttavan Rs. 150 miljoonaa tänä vuonna. Näemme globaalien yritysten painostuksen kohti paikallisia kieliä päästäkseen Bharatin markkinoille. Samoin fintech-teollisuuden odotetaan myös tarjoavan paikallista kielitukea ja keskittyvän käyttöliittymään, joka on saumaton ja intuitiivinen laajentaakseen käyttäjäkuntaansa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Pinterestissä ilman blogia vuonna 2023 (henkilökohtainen kokemus!)

Mahadev Srivatsa – Markkinoinnin ja brändistrategian johtaja, käytännössä

Markkinointi on aina yleisövetoinen, ja strategiaan on sisällyttävä sekoitus parhaita välineitä, joiden kautta voidaan tavoittaa asiaankuuluvat yleisöt. Ottaen huomioon intialaisten koulutuksen painottaman markkinoiden vivahteet syrjään, käytännössä 11–17-vuotiaiden lasten vanhemmilla ja lapsilla on sama tarve kaikilla markkinoilla, mikä tarkoittaa “innovatiivisen oppimisen tarvetta”. . Heidän tavoittamiseensa COVID-aikakaudella vaikuttavimmat markkinoinnin välineet ovat olleet TV ja digi. Covidia edeltävänä aikana BTL-aktivoinnit tällaisilla markkinoilla ovat toimineet keskeisenä tukena pääkampanjalle. Radio & Print (alueellinen) -palvelua voidaan myös tarkastella näiden yleisöjen tietoisuuden lisäämiseksi ja uskottavuuden lisäämiseksi. Tärkeintä on ymmärtää tuotteesi kosketuskohdat, tutkia asiakaspolkua ja strategoida tehokkaasti markkinointia tälle segmentille. Oikealla välineellä on eniten merkitystä.

Johtopäätös

Paikallisesti taitaneiden henkilöiden hyödyntämisestä kielellisten ominaisuuksien personointiin yrittäjät hyppäävät selvästi omien alueidensa yläpuolelle markkinoidakseen oikeutetusti tason 2 ja tason 3 kaupungeissa. Toivottavasti heidän näkemyksensä antoivat sinulle käsityksen siitä, miten markkinoida tason 2 ja 3 kaupungeissa.

UKK

Mitkä ovat tason 2 ja 3 kaupungit Intiassa?

Tier 1, Tier 2, Tier 3 kaupungit ja sitä pidemmät ovat yksinkertaisesti maan kaupunkien luokituksia kehityksen perusteella. Näin ollen Intian kehittyneimmät kaupungit ovat tason 1 kaupungit, sitten tulevat tason 2 kaupungit ja niin edelleen.

Mitä liikeideoita tason 2 ja 3 kaupungeissa on?

Tason 2 ja 3 kaupungit kasvavat Internetin lisääntyneen imeytymisen ja Intian hallituksen nykyaikaisten aloitteiden ja suunnitelmien myötä parantaakseen kaupunkeja Intian ensiluokkaisten kaupunkien ulkopuolella. Tässä on joitain lupaavimpia liikeideoita kasvua varten tason 2, tason 3 ja muiden Intian kaupungeissa:

 • Rahoitusyhtiö
 • Mainosyhtiö
 • Kauneushoitola
 • Ruokakauppa
 • Konsulttiyritys
 • Kiinteistökauppa
 • Ruoan toimitusyritys
 • Maatilat
 • Taimitarhat
 • Tuotantoyksiköt
 • Vaatekauppa
 • Konsulttiyritys
 • Logistiikkayritys

Mitkä ovat intialaisia ​​yrityksiä, jotka keskittyvät Intian tason 2 ja 3 kaupunkeihin?

Suurin osa yrityksistä keskittyy nykyään Intian tason 2, tason 3 kaupunkeihin ja sen ulkopuolelle. Jotkut tunnetuimmista yrityksistä, jotka rohkaisevat asiakkaita tason 2 ja 3 kaupungeista, ovat Paytm, Moj, Flipkart, Dailyhunt, Nykaa, Sugar Cosmetics ja muut.

Mitkä teollisuudenalat tunkeutuvat tason 2 ja 3 kaupunkeihin Intiassa?

Intian 2. ja tason kaupunkeihin on viime vuosina panostettu yhä enemmän. Jotkut tärkeimmistä teollisuudenaloista, jotka ovat jo tulleet tason 2, 3 ja 4 tason markkinoille Intiassa, ovat:

 • Pelaaminen
 • Fintech
 • Kiinteistöt
 • UPI
 • Edtech
 • Viihde
 • Uutiset
 • Muoti
 • Ruokatoimitus
 • Logistiikka
 • Krypto

Kuinka monta startup-yritystä tavoittaa Intian tason 1 kaupunkien ulkopuolella oleviin kaupunkeihin?

Tuoreen kyselyn tulosten mukaan kaikista maassa tällä hetkellä menestyvistä startupeista noin 50 %:lla on tavoittavuus, yrityskeskuksensa 2. tason kaupungeissa ja sen ulkopuolella Intiassa.

Table of Contents