Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuka maksaa bloggaajille (miten bloggaajat ansaitsevat rahaa)?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuka maksaa bloggaajille (miten bloggaajat ansaitsevat rahaa)?

Monet bloggaajat aloittivat yksinkertaisina freelancerina. Mutta heti kun he ymmärsivät oman blogin perustamisen mahdollisuudet, he aloittivat sen. Kun heidän bloginsa kukoistaa, he pystyivät herättämään kiinnostuksen tuotemerkeistä, jotka halusivat maksaa bloggaajille heidän kirjoittamisestaan.

Freelance- ja sponsoroidut viestit ovat hyvin samankaltaisia, mutta ne toimivat hyvin erilaisille bloggaajille. Freelance-bloggaajat voivat kirjoittaa haamukirjoituksia, vierailla postauksia ja myydä sisältöään eniten tarjoavalle, kun taas sponsoroidut bloggaajat saavat palkkaa brändiin tai yritykseen suunnattujen viestien kirjoittamisesta. Joka tapauksessa, kuinka bloggaajille maksetaan bloggaamisesta tällä tavalla, on palkitsevaa ja tehokasta.

  • WHO? Asiakkaat, brändit ja yritykset maksavat bloggaajille suoraan.

Bloggaajat voivat ottaa yhteyttä asiakkaisiin tarjotakseen palvelujaan tai odottaa jonkun lähestyvän heitä. Freelancerien on yleensä esitettävä portfolio töistään todistaakseen kykynsä, kun taas bloggaajia, joilla on pääsy suuriin, ainutlaatuisiin markkinaraon, arvostavat sponsorit suuresti.

  • Miten? Asiakkaat neuvottelevat hinnan tai tekevät tarjouksen bloggaajalle.

Freelance-bloggaajat voivat veloittaa sanaa, tuntia tai sisältöä kohti, kun taas sponsoroitujen blogiviestien maksut neuvotellaan etukäteen. Bloggaajat saavat maksun suoraan, joko ennen viestin kirjoittamista tai sen jälkeen, ja maksuvaihtoehdot ovat rajattomat.

  • Kun? Bloggaajille maksetaan suoraan (sponsoroidut viestit) tai freelancerina toimivan alustan kautta.

Jos freelance-bloggaaja käyttää Fiverrin kaltaista alustaa, on NET 7-14 odotusaika sekä 20 %:n provisio. Sponsoroidut viestit maksetaan yleensä suoraan bloggaajalle pankkisiirrolla tai PayPalin kaltaisen alustan kautta.

  • Tulopotentiaali: Matalasta korkeaan, lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä ja aktiivinen.

Freelancerina voi olla anteeksiantamaton, varsinkin jos olet vasta aloittamassa. Mutta freelance-bloggaaminen on loistava tapa rakentaa portfolio, oppia köydet ja ansaita lisätuloja samanaikaisesti. Sponsoroidut viestit elävät spektrin toisessa päässä. Jos sinulla on paljon seuraajia tai sinulla on eksklusiivinen pääsy arvokkaille markkinarakoille, brändit maksavat hyvin siitä, että mainostat heidän sisältöään heidän puolestaan.

🔥 Empfohlen:  Nopeimmat ja halvimmat tavat lähettää rahaa Nigeriaan vuonna 2023

Tässä on an yleiskatsaus siitä, mitä freelance-bloggaaja vaatii, ja jos sinulla on mitä se vaatii, tämä opas kertoo sinulle, kuinka saada tuottoisa blogisponsori.