Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuka omistaa uuden brittiläisen Elonspace Ltd:n?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuka omistaa uuden brittiläisen Elonspace Ltd:n?

Elon Musk on ollut parrasvaloissa siitä lähtien, kun hän oli saavuttanut maailman rikkaimman miehen tittelin. Häntä on kutsuttu kryptokuninkaaksi sen jälkeen, kun hänen twiittinsä levisi leviämään ja meemipohjaisen valuutan Dogecoinin arvo oli noussut huimasti.

Elon Musk on Teslan ja SpaceX:n toimitusjohtaja, mutta äskettäin Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröitiin Elonspace-niminen yritys. Katsotaanpa yrityksen tarkempia tietoja.

Mikä on Elonspace Ltd?
Kuka on tohtori Elon Musk?
Elonspace Ltd:n sijainti
Tietoja Companies Housesta
FAQ

Mikä on Elonspace Ltd?

Companies Housessa, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan virallinen yritysrekisteri, on hiljattain tehty hakemus. Äskettäin rekisteröity yhtiö oli yksityinen elinkeinonharjoittaja, joka rekisteröitiin nimetyn ainoan johtajan alle Elon Musk PhD ja yrityksen nimi oli Elonspace Ltd.Kuka on tohtori Elon Musk?

Kun he katsoivat Companies Housessa tehtyä merkintää, johtajan syntymäkuukausi ja kansallisuus on sama kuin Elon Muskin, Teslan ja SpaceX:n toimitusjohtajan.

Vaikka yritys ja johtajan nimi kuulostavat samanlaiselta kuin todellinen Elon Musk, joka on Teslan ja SpaceX:n toimitusjohtaja, ovat molemmat eri henkilöitä. Elon Musk ei ollut suorittanut tohtorintutkintoaan ja oli jättänyt sen kesken kahden päivän kuluttua ilmoittautumisestaan.

Kun tarkastellaan muita yksityiskohtia, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva sijainti ja asuinmaa, se eroaa alkuperäisestä Elon Muskista. Siksi yritys ei näytä olevan väärennös, koska annetut tiedot ovat erilaisia.Elonspace Ltd:n sijainti

Elonspace Oy:n antama yhteysosoite sijaitsee Länsi-Lontoossa joka on tornirakennus, jota käytetään opiskelijoille. Yrityksen kirjaamat rekisteröidyt työt osoittivat, että se koskee IT-alaa, tietojenkäsittelyä ja atk-tilahallintaa.

Elonspace Oy:n todellinen henkilöllisyys on toistaiseksi tuntematon. Mutta mielenkiintoinen tosiasia, joka on huomattava, on se, että uutta kryptoa, jolla oli sama nimi kuin rekisteröity yritys, oli mainostettu sosiaalisen median viesteissä.

🔥 Empfohlen:  W3C julkaisee uuden verkkosivuston uudelleensuunnittelun betaversion

Todettiin, että sosiaalisessa mediassa julkaistu kryptovaluutta oli samalla viikolla, kun yritys oli rekisteröitynyt rekisteriin. Kryptoyhtiön edustaja oli kuitenkin ilmoittanut, että he eivät pystyisi antamaan mitään salaluokiteltua tietoa yrityksestä ja omistajasta sellaisenaan, ja se olisi heidän NDA:n vastaista.

Tietoja Companies Housesta

Companies House on Yhdistyneen kuningaskunnan yhtiöiden rekisterinpitäjä. Ne toimivat myös toimeenpanovirastona ja Hänen Majesteettinsa hallituksen kaupparahastona. Ne sijaitsevat Crown Wayssa, Cardiffissa. Se on toimeenpanovirasto, jota sponsoroi Business, Energy and Industrial Strategy Department.

Kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan yhtiölain sallimat yhtiömuodot on rekisteröity Companies Housen alle.

FAQ

Omistaako Elon Musk Elonspace Ltd:n?

Ei, Elon Musk ei omista Elonspace Ltd:tä.

Kuka omistaa Elonspace Oy:n?

Elonspace Ltd:n alainen johtaja on PhD Elon Musk.

Missä Elonspace Ltd sijaitsee?

Elonspace Ltd sijaitsee Länsi-Lontoossa joka on tornirakennus, jota käytetään opiskelijoiden majoitukseen.

Johtopäätös

Äskettäin rekisteröidystä yrityksestä ei ole ollut saatavilla paljon tietoa sosiaalisessa mediassa leviävästä kryptomerkistä. Meidän on odotettava lisätietoja yrityksestä.

Table of Contents