Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuka voittaa Global Dating App War: Match.com vs Bumble

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuka voittaa Global Dating App War: Match.com vs Bumble

Jos jollain menetelmällä palaat ajassa taaksepäin, noin vuosikymmeniä sitten, hämmästyisit nähdessäsi historian. Se oli aikaa, jolloin ei ollut Internetiä, ei tekniikkaa (tai hyvin perustekniikkaa) ja ihmisillä oli oikeita ystäviä eikä Facebook-kavereita. Se oli aikaa, jolloin seurustelu oli vaikeaa eikä kaikkien saatavilla. Tähän päivään mennessä meillä on treffisovelluksia, ja voit löytää sielunkumppanisi pyyhkäisemällä.

Jos yrität selittää tämän isoisällesi tai äidillesi, he saavat pienen shokin. Yhteiskunnan oletetaan avautuneen Internetin aikakauden kynnyksellä. Internet on muuttanut sitä, miten elämme elämäämme, kuinka asetamme tavoitteemme ja mitä pidimme ihanteelliseksi elämäksi. Se on muuttanut myös tapaamme seurustella, kuinka suhde alkaa, ja kaikkea rakkauden löytämisestä.

Oletko koskaan miettinyt, miltä treffit näyttävät seuraavan vuosikymmenen aikana? Tämä artikkeli kertoo tulevista treffitrendeistä ja yrityksistä, jotka häiritsevät ihmisten tapaamista. Keskeiset toimijat, kuten Bumble, Tinder ja Match, tekevät monia uraauurtavia tekoja tällä alalla. Katsotaanpa joitain tärkeimmistä ennusteista.

Nykyinen tapailun skenaario
Yksityiskohtainen katsaus deittailun tulevaisuuteen
Tietoja Bumblesta
Bumble and Match Groupin kasvuluvut
Tietoja Match Groupista
Bumble vs Match -ryhmä

Nykyinen tapailun skenaario

Jos olet Z-sukupolvi, tiedät sen todennäköisesti enemmän kuin me. Nykyään deittailu on helppoa, tai niin deittailusovellukset sanovat. Kirjaudut sisään deittipalveluiden kerääjään ja löydät ottelusi. Pyyhkäise oikealle niiden kohdalle, joista pidät, ja pyyhkäise vasemmalle niihin, jotka eivät mielestäsi ole yhteensopivia. Kuulostaa helpolta, koska sitä se on.

Online-treffisovellukset ovat tehneet uusien ihmisten tapaamisesta helppoa, mutta ne ovat myös muuttaneet tapaamme nähdä suhteet. On totta, että et löydä sielunkumppaniasi istumasta kotonasi toivoen, että jonain päivänä törmäät elämäsi rakkauteen. Näin ei tapahdu, vai tapahtuuko?

Vitsi, se tapahtuu vain Bollywoodissa. Todellisuudessa sinun on päästävä suhteeseen paljon kärsivällisyyttä, osumia ja koettelemuksia käyttäen. Kuten kuuluisa elokuva ‘Dear Zindagi’ ilmentää, täydellisen kumppanin löytäminen on kuin täydellisen tuolin valitsemista kaikkien maailmassasi olevien tuolien joukosta. Tämä on hyvä analogia ja loistava markkinointipuhe treffisovelluksille.

Yksityiskohtainen katsaus deittailun tulevaisuuteen

Saatat ajatella, että artikkelin tässä osassa puhumme ihmissuhteista robottien kanssa. Älkäämme joutuko liian mukaansa luonnottomiin ja fiktiota rakastaviin aivoihimme.

Tulevaisuudessa on kuitenkin hyvät mahdollisuudet seurustella. On aina jännittävää nähdä, kuinka ihmiset tapaavat toisensa seuraavan viiden, kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden aikana. Tarkoitan, oli hullua ajatella, että voisit tulevaisuudessa tavata sielunkumppanisi yhdellä pyyhkäisyllä, mutta tässä me pyyhkäisemme ja toivomme törmäävämme elämäsi rakkauteen.

Tekoälyn aikakausi

Kyllä, se on kaikkialla. Et voi nähdä sitä, mutta tekoälyä on kaikkialla ympärillämme. Älypuhelimesi kamerasta Netflixin suosituksiin, tekoäly on piilotettu polttoaine. Ei niin piilossa, ettei sitä voisi nähdä, mutta piilossa siinä mielessä, että et ajattele sitä aktiivisesti. Tekoäly on tekniikka, jota käytetään jo useilla aloilla.

Kuten nimestä voi päätellä, älykkyys on keinotekoisesti rakennettua. Se tarkoittaa yksinkertaisesti älykkyyttä, jonka ihminen on sisällyttänyt tietokoneeseen, jotta tietokone voi näyttää älykkäitä vastauksia ja toimia. Maailmassa on robotteja, jotka voivat voittaa ihmiset shakissa.

Jos saat joltakulta imartelevan tekstin, se voi olla robottimielestä peräisin olevaa nokkeluutta. Kyllä, näin voi tapahtua ja todennäköisesti tapahtuu jossain.

Kaikki tällaiset tekoälyt auttavat meitä näyttämään hyviltä ja laillisilta otteluihimme. Tämä auttaa sinua lopulta parempaan treffielämään. Tämä on siistiä, eikö? Iso rasva ja todellinen päivitys.

Haamukuvat eivät muutu paljon

Haamukuvat ovat täällä jäädäkseen todella pidemmäksi aikaa. Pitäisi tottua tapaan kadota ilman kunnollista ja oikeutettua selitystä. Hyvin perustavanlaatuista ihmiskäyttäytymistä on vaikea kadota silmistä. Tekniikka kiristää löysät päät, mutta se ei muuta jäykkiä asenteita.

🔥 Empfohlen:  Blast App Review | Sen arvoinen?

Naimisiinmenon aika

Jos katsot naimisiinmenon keski-ikää, saat iän 30-vuotiaaksi. Jos nainen haluaa mennä naimisiin, se on luultavasti viimeinen ikä. Sen jälkeen mahdollisuudet ovat pienet.

Vuoden 2018 väestönlaskennan ja tietojen mukaan ikä liikkuu nyt 27 vuoden paikkeilla. Se on 7,3 % vanhempi kuin vuoden 2008 keskiarvo. Tämä muutos näkyy naisen ansaintakyvyn noustessa. Nähdään myös, että myös hedelmällisyyttä lisäävillä vaihtoehdoilla on suuri kysyntä. Munien jäädyttämisen kaltaisilla menetelmillä avioliittoikä todennäköisesti kasvaa.

Vaikka joku harkitsee naimisiinmenoa ja asettumista, sovellukset tarjoavat paljon personointia.

Virtuaalitodellisuus

Jos todellisuutesi ei innosta sinua enää, katso uutta tulokasta. Virtuaalitodellisuus on täällä muuttamaan todellisuutesi. Muutos tarkoittaa tässä tietysti parempaa. Se ei ole enää edes tulevaisuus, se on täällä ja kasvaa nopeasti.

Virtuaalitodellisuudella on voimaa ja potentiaalia melkein tappaa koko peli. Voit pian mennä treffeille kenen tahansa kanssa maailmassa ja voit katsoa suoraan heidän silmiinsä. Kiitos virtuaalitodellisuudelle, jonka avulla voit pitää ensimmäisen tapaamisesi jonkun kanssa olohuoneessasi.

Tasa-arvoinen kätisyys

Oletko kuullut MeToo-liikkeestä? Tämä on tulevaisuuden treffitrendien perusta. Kyse on turvallisuudesta ja tasa-arvosta molempien sukupuolten välillä. Ihmiset ovat puhuneet siitä eniten viime aikoina ja sen katsotaan olevan oikein. Suhde on vain tasa-arvoa kahden ihmisen kesken.

Sosiaalinen media vahvistaa ihmissuhteita

Joo, paitsi rullaamisesta ja jakamisesta, jota me kaikki teemme pitkin päivää, sosiaalisen median odotetaan kasvattavan uusia suhteita. Se on vastoin sosiaalisen median yleistä käsitystä. Sosiaalisessa profiilissa jokainen haluaa näyttää parhaalta ja se luo eromuurin kelamaailmaan ja todelliseen maailmaan.

Lisää kaukosuhteita

Oletko kuullut ihmisten sanovan, että pitkä matka ei toimi? Ole valmis kuulemaan lisää näistä dialogeista. Kuten tutkijat sanovat, Long Distance on tullut jäädäkseen, eikä se todennäköisesti muutu lähitulevaisuudessa.

Maailman syrjäytyessä tämä muutos saattaa muuttua, mutta se todennäköisesti säilyy myös tulevaisuudessa. Mutta viime kädessä sinun täytyy tyytyä elämäsi rakkauteen, jota me kutsumme “onnistuneeksi suhteeksi”, eikö niin?

Kielen esteet

Luulin, että ranskalainen tyttö/poika on ulottumattomissasi ja alueesi kielimuurisi, ei pidä paikkaansa tulevaisuudessa. Kielimuurit häviävät varmasti. Mitä hyötyä on internetistä ja kaikesta korkeasta teknologiasta, jos emme voi edes seurustella erikielisen ihmisen kanssa? 2024 on vuosi, jolloin asiantuntijat ennustavat tekoälyn ohittavan ihmisen kielten kääntämisessä. Se on loppujen lopuksi vakava asia.

Olemme keskustelleet kaikista lähitulevaisuudessa deittailumaailman mahdollisista puolista. Keskustelu tämän hetkisistä trendeistä on kuitenkin puutteellista. Tämän päivän trendi ja tämän päivän suunnannäyttäjät. Jos katsot deittailumaailmaa, siellä on kaksi tärkeää suunnannäyttäjää, Bumble and Match Group.

He ovat pystyneet luomaan itselleen hämmästyttävän tuotemerkin. On monia eroja, jotka erottavat ne markkinoiden normeista. Ne molemmat voidaan sanoa tämän alan markkinajohtajiksi. Mikä tekee niistä niin mahtavia ja miksi ihmiset käyttävät niitä. Ja mikä tärkeintä, mitä eri asioita nämä kaksi tarjoavat. Katsotaanpa ne molemmat yhdellä silmäyksellä.Tietoja Bumblesta

On erittäin pieni todennäköisyys, että et ole kuullut tästä nimestä. Bumble on superkuuluisa treffipalvelun tarjoaja. Sen perusti vuonna 2014 Whitney Wolfe Herd. Whitney oli varhainen työntekijä Tinderissä (toinen deittailupalvelu) ja epämiellyttävän lähdön jälkeen aloitti oman pyrkimyksensä löytää täydellinen treffipalvelu.

Vuosia syntyessään hän löysi Bumblen, joka käyttää nyt kahta ensisijaista treffisovellusta – Bumblea ja Badooa. Se on nopeimmin kasvava deittipalvelu, joka on keskittynyt naisiin. Palvelu motivoi myös naisia ​​ensiliikkeisiin, Bumblen sovellus vaatii naisilta viestin ensin.

Toisaalta Badoo oli vanhempi ja jokseenkin kypsä yritys, joka alun perin työnsi treffimarkkinat uudelle tasolle. Kahden yrityksen välinen fuusio sai heidät työskentelemään yhdessä saavuttaakseen uusia korkeuksia tällä deittailualueella.

🔥 Empfohlen:  Investoiko Landomus Group todella 500 miljardia dollaria Intiaan?

Uusi sateenvarjon nimi on “Bumble”. Sillä on nyt kypsän vanhan Badoo-brändin tiedot ja taidot sekä tuore uusi innovaatio Bumblen kanssa. Raporttien mukaan on kerrottu olevan noin 40 miljoonaa yhdistettyä käyttäjää ja 2,4 miljoonasta maksavia käyttäjiä. On myös raportoitu, että suurin osa ilmaisista ja maksullisista käyttäjistä on siirtynyt Badoosta.

Bumble and Match Groupin kasvuluvut

Koko tilivuodelle 2019 Bumble ja yhdistetty yhteisö kasvattivat liikevaihtoaan 36 %, mikä on 489 miljardia dollaria. Huolimatta käyttäjäkunnan ja käyttäjiin liittyvien lukujen huomiotta jättämisestä, Bumble-sovelluksen sanotaan tuottaneen suurimman osan kokonaistuloista.

Sovelluksella on myös itsessään uskomattomia skaalauskykyjä, mikä tekee selväksi, että se on edelläkävijä näillä markkinoilla. Raporttien mukaan Bumblella on noin 40 miljoonaa käyttäjää. Mainituista 40 miljoonasta käyttäjästä noin 2,4 miljoonaa jäsentä on maksavia jäseniä. Mikä myötävaikuttaa Behemoth-organisaation tuloihin.

Jättiläisen vuonna 2019 tekemää 289 miljoonaa dollaria lukuun ottamatta sekä Bumblen että Badoon todelliset rahatulot olivat 92 miljoonaa dollaria. Bumble-sovellus kasvoi vuoden aikana 70 % verrattuna toiseen Badoon, joka kasvoi vain noin 8 % muiden rohkean maailman sovellusten rinnalla.

Vuoden 2020 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana kasvu jäi hieman pysähtyneeksi. Näimme, että kasvuvauhti hidastui, kun pandemia alkoi levitä yli kaikkien rajojen. Kasvun hidastuminen vaikutti koko yritykseen ja jokaisessa sovelluksessa nähtiin joitain samoja trendejä.

Sekä Bumblen että Badoon liikevaihto kasvoi vain noin 15 prosenttia ja yhtiön päivittäiset toiminnot siirtyivät kannattavuudesta ei niinkään kannattavuuteen. Vaikka tosiasia, sovellus menestyi todella hyvin pandemiassa, koska se otti käyttöön asianmukaiset treffinormit, jotka vastaavat covid 19 -varotoimia. Kun lukitukset löystyivät, sovellus menestyi hyvin ja teki hyvän paluun treffimarkkinoilla.

Yksi suurimmista syistä Bumblen hämmästyttävän kasvun takana on sen villi ja virusperäinen luonne. Sovellus mainostaa naisten ensimmäisiä viestejä, ja se on myös äänekäs ja viraalinen sosiaalisessa mediassa.

Katsotaanpa toinen hirveä organisaatio, joka yrittää kaikin voimin muuttaa treffimaailmaa kaikille. Tämä tunnetaan Match Groupina. Se on joukko monista yksittäisistä vahvoista kokonaisuuksista, jotka pyrkivät tarjoamaan saumattoman treffikokemuksen. Katsotaan mitä ottelussa tapahtuu.

Viimeisellä vuosineljänneksellä otteluryhmä raportoi noin 10,8 miljoonasta keskimääräisestä tilaajasta. Kaikista ryhmän tällä hetkellä käyttäjistä noin 61 % tulee suositusta deittisovelluksesta Tinder.

Vuoden 2020 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana. Match Group tuotti paljon enemmän liikevaihtoa kuin Bumble. Tilastot kertovat, että Match-ryhmä menestyi 318 % paremmin kuin Bumble. Myös Match Groupin tuottama vapaa kassavirta oli valtava. Ilmaista rahaa kertyi noin 500 miljoonaa dollaria.Tietoja Match Groupista

Kuten nimestä voi päätellä, Match Group on ryhmä, jossa on monia pieniä organisaatioita. Ne organisaatiot, joita kutsutaan brändeiksi, ovat hyvin kuuluisia, ja olet varmasti kuullut joitakin nimiä.

Match Group sisältää Tinderin, Hingen, Match.comin, OkCupidin ja monia muita treffipalveluita. Ne ovat hyvin tuttuja nimiä, koska he käyttävät paljon näkyvyyteen ja markkinointiin. Tämä on yksi syistä, miksi Match Group on pystynyt seisomaan lujasti kaikkien muutosten joukossa.

Bumble vs Match -ryhmä

Bumble raportoi ARPU:ksi 18,48 dollaria, kun Match Groupin ilmoittama ARPU oli 0,62 dollaria. ARPU tarkoittaa tässä keskimääräistä tuloa käyttäjää kohti. Keskimääräinen tulo käyttäjää kohti on tärkeä mittari, jota käytetään kannattavuuden ja skaalautuvuuden vertailuun.

Bumble menestyi tässä mittarissa paremmin kuin otteluryhmä. On kuitenkin tärkeää huomata, että Bumble ja Match Group eivät käytä samaa menetelmää käyttäjiensä ilmoittamiseen. Myös tavoissa on eroja.

ARPU:n ja muiden mittareiden lisäksi on monia muita mittareita, joiden perusteella yritystä voidaan arvioida. Esimerkiksi tulot tulevat suoraan asiakkailta.

🔥 Empfohlen:  Kiddoware Parental Control App tekee 5 miljoonaa käyttäjää haavoittuvaiseksi

Yksi tärkeimmistä tulonlähteistä on sovelluksen sisäiset ostot. Bumble ja Match Group tarjoavat molemmat palveluissaan pieniä sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotka lisäävät heidän tulojaan.

Bumble luokittelee “maksavan käyttäjän” keneksi tahansa, joka on ostanut tilauksen. Toisaalta Match raportoi vain tilauksia ostaneiden käyttäjien keskimääräisen määrän. Maksavien käyttäjien luokittelutavat ovat ratkaisevia. Tästä syntyvää eroa pidetään jopa raskaana ottelun puolella tai ottelun eduksi.

Vaikka on jännittävää pitää joku häviäjänä ja juhlia toisen voittoa, se ei aina ole tulos. Nettideittailu on uusi trendi ja sitä pidetään kuumana aiheena, joka tulee olemaan täällä pitkään.

Bumble on täällä kestämään vuorovesi, ja myös Match Groupin alaisuudessa toimivat brändit ovat valmiita tutkimaan ja innovoimaan. Molemmat yhtiöt, Bumble ja Match Group, ovat valmiita tulevaisuuteen ja niillä on pitkän aikavälin peliin tarvittava liikerata ja se jatkaa kasvuaan.

Tämänkaltaiset treffipalvelut menestyvät varmasti tulopelissä, kun ihmiset haluavat etsiä kaikkea verkossa. Kun ihmiset alkoivat etsiä sielunkumppaniaan verkosta, näitä suuntauksia oli vaikea ennustaa. Mutta nyt, treffipalveluiden merkittävän ja kestävän kasvun myötä, on todistettu, että online-treffit ovat tulleet pysyäkseen ja kasvaakseen. Mainittakoon, että Match Groupilla on mielestämme paremmat näkymät, koska se ei ole yksittäinen organisaatio, joka yrittää sopia joukkoon.

Lisäksi treffisovellukset elävät enimmäkseen trendinä ja kuolevat trendinä. Tunnetuimmat sovellukset syntyvät, kun ihmiset kokevat jotain viraalista ja tarttuvaa. Treffisovelluksen kasvu ja skaalaus sekä elinkaari ovat paljon kuin videopeliä.

Jos sovelluksessa ei ole tarpeeksi ihmisiä, ei ole hypeä ja motivaatiota muille liittyä peliin. Bumble näkee hyvää kasvua juuri nyt ja sillä on hyvä tulevaisuus itselleen.

Match Groupissa sitä vastoin on runsaasti monipuolisuutta. Todennäköisimmin se sisältää hyvän määrän asiakasdataa, joka voi auttaa hankkimaan lisää asiakkaita. On myös mainittava, että Match Group on iso ja monipuolinen organisaatio, joka on monipuolistunut ja Bumble on enemmänkin itsenäinen brändi, joka yrittää kasvaa. Tulevaisuus on jännittävä, kun molemmat suuret nimet luovat sen meille.Johtopäätös

Tässä artikkelissa keskustelimme siitä, kuinka treffit ovat muuttuneet vuosien varrella ja ovat nyt tulossa verkossa ja digitaalisiksi. Tämä uusi online-treffailu on muuttanut pöytää, toivottavasti hyvään.

Spekuloidaan, että tulevaisuudessa tulee olemaan enemmän virtuaalisia treffejä, pidennettyä avioliiton ikää ja kokonaisvaltaisempaa yksityiskohtaista ja yksilöllisempää lähestymistapaa sielunkumppanien valintaan. Treffisovellukset tekevät personoinnin puolestasi.

Deittailusegmentin ylimmät johtajat ovat Bumble ja kattojärjestö “Match”. Match sisältää kuuluisia brändejä, kuten Tinder, OkCupid ja pari muuta brändiä. Hajauttamisen myötä Match Groupia pidetään turvallisempana vetona monille.

Toisaalta yksittäiset mittarit, kuten ARPU-luku, ovat parempia Bumblen, erillisen soturin, kanssa. Voi olla jännittävää julistaa voittaja, mutta tätä jännittävämpää on tulevaisuus, johon astumme. Koska molemmat behemotit helpottavat sielunkumppanien etsintöä, molemmilla on valtavasti tilaa menestyä ja saavuttaa suuria korkeuksia.

FAQ

Mikä on paras treffisovellus 2021?

Bumble, Tinder, OkCupid, Hinge ja Happn ovat joitakin parhaista treffisovelluksista.

Millä treffisovelluksella on korkein onnistumisprosentti?

eHarmony on vuonna 2000 perustettu online-treffisivusto, jonka menestysprosentti on yksi suurimmista.

Kumpi on parempi match com vai Bumble?

Match com tuottaa enemmän tuloja kuin Bumble maksullisista palveluistaan.