Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kulmakivisisältö: mikä se on ja kuinka sitä käytetään tehokkaasti?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kulmakivisisältö: mikä se on ja kuinka sitä käytetään tehokkaasti?

Riippumatta siitä, tarjoatko palveluita vai tuotteita, tapojen löytäminen erottua, houkutella liikennettä verkkosivustollesi ja houkutella uskollisia asiakkaita voi olla jatkuva haaste.

Yksi tapa saavuttaa kaikki kolme tavoitetta on tarjota parasta mahdollista kulmakivisisältöä tietylle brändillesi tai yrityksellesi.

Tämä sisältömarkkinointitapa ei hyödytä vain nykyisiä asiakkaita; se voi auttaa sinua huomaamaan hakukoneet.

Mukaan viimeaikainen tutkimus, kolme kymmenestä käyttäjästä on tyytymätön tuloksiin, jotka Google alun perin palauttaa kyselylle. Tämä on tilaisuutesi nostaa rimaa ja luoda sisältöä, joka vastaa paremmin heidän toiveisiinsa, tarpeisiinsa tai kipukohtiinsa.

Yksinkertaisemmin sanottuna, keskittymällä siihen, mikä on sisältömarkkinointistrategiasi kulmakivi, voit auttaa Googlea ja potentiaalisia asiakkaita löytämään sinut nopeammin.

Joten mistä me täällä oikein puhumme? Mikä on kulmakivisisältö, miksi se on hyödyllistä hakukoneoptimoijalle ja miten voit loistaa sen luomisessa?

Mikä on Cornerstone-sisältö?

Laajasti määritelty kulmakivisisältö on perustavanlaatuinen korkeatasoinen, korkealaatuinen sisältöä, joka esittelee, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen.

Se palvelee kahta tärkeää tarkoitusta – perustaa osaamisalueesi ja siihen vastaa perusteellisesti tiettyihin hakukoneiden käyttäjien kysymyksiin.

Tuotteesi tai palvelusi ovat tässä toissijaisia. Mutta jos teet sen oikein, he näkevät myös huomion ja mahdollisesti suuremman myynnin.

Kulmakivisisältösi on myös tärkeä osa SEO-strategiaasi.

Vaikka tunnistamasi avainsanat löytyvätkin jo yleisesti verkosta, juuri näitä avainsanoja ja lauseita ympäröivä sisältö voi saada sinut huomioiduksi ja parantaa hakusi sijoitusta. Tee siitä kattava.

Tämän kattavan sisällön sisällä sinun on myös kehitettävä luonnollinen linkitysstrategia, antaa kulmakiven sisällön toimia pääkeskuksena.

Nämä linkit tulevat kerro Googlelle, mikä artikkeli on tärkein, ja tämä voi tehostaa hakukoneoptimointiasi.

Kulmakivisisällön luomisesta on monia etuja.

Se antaa ensimmäiset parhaat vihjeet siitä, mistä brändisi on kyse ja mitä se tarjoaa. Sisältö voi myös lisätä bränditietoisuutta ja tuoda lisää liikennettä verkkosivustollesi.

Tarkemmin sanottuna kulmakivisisältösi on kuitenkin tarkka tapa vahvistaa auktoriteettia, rakentaa luottamusta ja luoda positiivisempi tuotekuva.

Tämä sisältö voi kertoa hakukoneille, että sinulla on mitä tarvitset vastataksesi tiettyihin kyselyihin, ja puolestaan ​​ilahduttaa käyttäjiä hyödyllisillä vastauksilla.

🔥 Empfohlen:  Miksi TikTok ei toimi? ja kuinka korjata se vuonna 2023

Esimerkkejä kulmakivisisällöstä

Muutama esimerkki voi auttaa selventämään, mitä pidetään kulmakivisisällönä. Tutustu näihin brändeihin, jotka löysivät tavan luoda tällaista sisältöä ja saada lisää seuraajia.

Paulan valinta

Paula’s Choicena tunnettu ihonhoitobrändi tajusi, mitä puuttui kauneustuotteita ympäröivästä sisällöstä – ymmärrettävää tietoa tuotteiden ainesosista.

Joten se keskittyi kehittämiseen ainesosien kulmakivisisältöä löytyi näistä kohteista ja loi ainutlaatuisen sanakirjan, joka määrittelee jokaisen hyödylliseksi työkaluksi kuluttajille.

Tästä ainesosasanakirjasta on tullut arvovaltainen ja kattava resurssi joihin asiakkaat ja verkkosivuston vierailijat usein linkittävät tai jakavat.

Casper patja

Casper löysi tavan erottua joukosta erittäin kilpaillussa patja- ja vuodevaateteollisuudessa luomalla arvovaltaista kulmakivisisältöä ja haarautumalla sieltä.

Yksi kulmakappale on sen kattava patjan ostoopas. Sieltä haaroittuu interaktiivinen sisältö, jonka avulla kuka tahansa voi osallistua patjakyselyyn ja saada lisätietoja.

Brändi vie asiaa eteenpäin pyrkimällä auttamaan ihmisiä ymmärtämään hyvän unen tärkeyden ja selittämään, kuinka se hyödyttää heidän terveyttään.

Tyyppimuoto

Typeform loi bränditietoisuutta ympäröivän kulmakivisisällön käyttämättä mitään hypeä. Sen sijaan se keskittyi perusasioihin ja siihen, mitä yrityksen omistajan tulee tietää.

Tämä sisältö on kirjoitettu helpolla, keskustelutyylillä. Se jakaa perusasiat sekä tapoja seurata bränditietoisuutta ja mitata tuloksia.

Typeformin kulmakivisisältö koskee koulutusta. Jokainen luokka käsittelee yksityiskohtaisesti, mitä sinun pitäisi tietää, ja sisältää selkeän linkitysstrategian, jotta löydät helposti lisätietoja sen sivustolta.

Rock-sisältö

Täällä Rock Contentissa lähestymistapamme kulmakivisisältöön on myös onnistunut.

Ymmärrämme, että kaikki eivät ole varmoja markkinointiaiheiden tietämykseensä, joten haluamme kouluttaa lukijoita tavalla, joka auttaa heitä tekemään parempia päätöksiä brändiensä tai yritystensä suhteen.

Esimerkkejä tästä kulmakivisisällöstä ovat erilaiset oppaat, kuten esittelymme digitaalisesta markkinoinnista kokonaisuudessaan. Lisäoppaat kattavat sisältömarkkinoinnin ja vastaavat yleiseen kysymykseen “Mikä on SEO?”

Jokaisessa oppaassa linkitämme muuhun sisäiseen sisältöön, jotta voit oppia niin paljon kuin haluat tai haluat tietää eri aiheista.

5 askelta tehokkaan kulmakivisisällön luomiseen

Kulmakivisisällön luominen on ensimmäinen askel kohti brändisi auktoriteettia ja yleisösi luottamuksen saamista. Tässä on lyhyt opas, jolla pääset alkuun.

1. Valitse kohdeyleisöllesi sisältöaihe

Löytääksesi oikean sisällön aiheen, aloita ymmärtämällä kohdeyleisösimukaan lukien heidän tarpeensa, toiveensa ja kipupisteensä. Tunnista tärkeimmät kysymykset, joihin nykyiset hakutulokset eivät vastaa riittävästi. Mieti sieltä, kuinka voit vastata niihin ainutlaatuisilla tavoilla.

🔥 Empfohlen:  Bootstrapping vs. rahoitus: mikä on oikea strategia startup-yrityksesi rahoittamiseen

Sinun tulee myös tehdä harkitse mitä teet ja päätä tulla tunnustetuksi auktoriteetiksi tietyllä aiheella tai alalla.

Jos haluat lisää ideoita, katso, mitä kilpailijasi julkaisevat, ja mieti jotain uutta tarjottavana yleisöllesi.

2. Luo luettelo olennaisista avainsanoista rakentaaksesi sisällön kulmakiviä

Kun sinulla on yleinen käsitys sisällöstäsi, on aika tehdä perusteellinen avainsanatutkimus. Avainsanojen löytäminen, jotka auttavat sinua saavuttamaan SEO-tavoitteesi, on olennaisen tärkeää sisällön kannalta.

Aloita määrittämällä mitä sanoja ja lauseita kohdeyleisösi käyttää kyselyissään. Käytä niitä sisällön kehittämisen ohjaamiseen.

Myös, tarkista avainsanahakujen määrä jotta voit olla varma, että puhut riittävän suurelle yleisölle.

3. Luo sisältösi

Kun aihe ja keskeiset avainsanat on koottu, on nyt aika luoda kulmakivisisältö. Tämän materiaalin tulee tarjota poikkeuksellisen laadukasta ja kattavaa tietoa. Sen on vastattava kohdeyleisön kysymyksiin selkeästi ja ytimekkäästi.

Sinun on vastattava itsellesi näihin kysymyksiin ennen kuin aloitat:

Jos sinulla on sisäinen markkinointitiimi, voit pyytää yhtä tai useampaa henkilöstön jäsentä työskentelemään kulmakivisisällön parissa. Toinen vaihtoehto on työskennellä ammattimaisen SEO-sisällön kirjoittajan kanssa, kuten WriterAccessissa.

Vaikka suurin osa kulmakivisisällöstä on pitkämuotoista, muista käyttää sitä, mikä sopii brändisi ainutlaatuiselle näkökulmalle ja yleisölle. Esimerkkejä pitkän sisällön lisäksi ovat videosarja, haettava tietokanta (esim. Paulan kauneusainesanakirja) tai ilmainen työkalu (esim. riskinarviointilaskin).

Harkitse luettelomerkkien ja alaotsikoiden käyttöä ja lisää asiaankuuluvia kuvia, kun voit. Nämä ominaisuudet pitävät lukijasi kiinnostuneina. Varmista myös, että sisällössäsi on helppo navigoida. Voit tehdä tämän lisäämällä hakemiston tai sisällysluettelon jokaisen artikkelin yläosaan.

4. Rakenna vahva linkkirakenne

Sinun linkitysstrategia on avain hakukoneoptimointillesi ja auttaa hakukoneita tunnistamaan sisältösi tärkeyden.

Linkitä olemassa oleviin artikkeleihin ja viesteihin, jotka liittyvät jollain tavalla aiheeseesi.

Tunnista, mistä arvokasta sisältöä saattaa puuttua, ja luo lisää, jotta saat perusteellisia tietoja.

Kun luot vahvan sisäisen linkitysrakenteen, todennäköisyys, että sisältösi sijoittuu korkeammalle hakukoneiden tuloksissa, kasvaa.

5. Siirry pidemmälle sivusi optimoinnissa

Kun olet integroinut olennaiset avainsanat ja linkitysstrategian sisältöösi, sinun on ryhdyttävä lisää sivun ja sivun SEO-toimenpiteisiin lisätäksesi mahdollisuuksia sijoittua korkeammalle orgaanisissa hakutuloksissa. Ne sisältävät:

  • Laita pääavainsana URL-osoitteeseen, metaotsikkoon, metakuvaukseen ja otsikkoon (H1).
  • Sisällytä avainsanat alaotsikoihin ja koko tekstiin (ilman avainsanojen täyttämistä).
  • Optimoi visuaalinen sisältösi. Anna esimerkiksi vaihtoehtoinen teksti ja varmista, että kaikki kuvat latautuvat nopeasti.
  • Jos käytät videoita tai infografiikkaa, lisää hakukoneita varten lisätekstiä (esim. transkriptioita).
  • Lisää toimintakehotus.
  • Varmista, että sivusi on optimoitu kaikille laitteille, mukaan lukien matkapuhelimet ja tabletit.
  • Optimoi myös sivun ulkopuoliset elementit, mukaan lukien verkkosivustosi rakenne.
🔥 Empfohlen:  SemrushBotin estäminen (robots.txt-säännöt)

Luo kulmakivisisältöä, joka rokkaa WriterAccessin avulla

Kulmakivisisällön luominen on olennainen osa kattavien markkinointitavoitteidesi saavuttamista, ja se muodostaa perustan verkkonäkyvyydelle ja sitoutumisstrategiallesi.

Tämä olennainen sisältö ei vain kouluta ja tiedota, vaan myös vahvistaa auktoriteettiasi alallasi. Sen merkityksen vuoksi on luonnollista tuntea sen tärkeyden ja sen tuomien haasteiden paino.

Kun pyrit kehittämään huippuluokan kulmakivisisältöä, saatat huomata itsesi ylikuormittuneeksi tai huomata, että nykyisellä tiimilläsi ei ole resursseja tämän tärkeän tehtävän hoitamiseen. Vaikuttavan ja kattavan sisällön luominen vaatii aikaa, asiantuntemusta ja strategista lähestymistapaa, joka on linjassa brändisi tavoitteiden kanssa.

Jos joudut tähän tilanteeseen, harkitse avun hakemista WriterAccessin ammattimaisista SEO-kirjoittajilta. Ymmärrämme, kuinka monimutkaisia ​​on luoda sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa ja noudattaa brändisi ääntä. Ammattitaitoiset kirjoittajamme ovat erikoistuneet luomaan kiinnostavaa sisältöä, joka tuottaa tuloksia.

Kutsumme sinut tutkimaan, kuinka WriterAccess voi parantaa sisältöstrategiaasi hyödynnä 14 päivän ilmainen kokeilumme. Tämä kokeilu tarjoaa ensikäden kokemuksen sisällön laadusta ja esittelee kirjoittajien kykyjä. Ottamalla tämän vaiheen voit delegoida sisällöntuotantoprosessin ja keskittyä markkinointitavoitteidesi strategiseen edistämiseen.