Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kulmakivisisältö: Voittavan sisältöstrategian kehittäminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kulmakivisisältö: Voittavan sisältöstrategian kehittäminen

Onko sinulla vaikeuksia keksiä arvovaltaisia ​​sisältöideoita? Haluatko jatkuvasti julkaista sisältöä ilman vankan sisältömarkkinointistrategian suuntaa?

Aiomme eritellä kulmakivisisällön perusteet ja miten edetä sen luomisessa. Sen jälkeen käymme läpi, kuinka voit käyttää tätä sisältöä blogisi mainostamiseen, saamaan liidejä ja keksimään upeita blogiviestiideoita.

Mikä on kulmakiven sisältö?

Jos olet ahkerasti käyttänyt aikaa blogisi lukitsemiseen, sinun pitäisi pystyä jakamaan se kolmesta viiteen ensisijaiseen aiheeseen. Näille aiheille luomasi sivut, eli yksi sivu aihetta kohden, ovat kulmakivisisältöä.

Olet ehkä julkaissut blogissasi muutaman pitkän artikkelin siellä täällä. Pahus, jokainen julkaisemasi viesti voi olla yli 2500 sanaa pitkä. Kulmakivisisältö eroaa pitkistä artikkeleista, ja sitä tulee käsitellä sellaisena.

On totta, että kulmakiviartikkelit ovat pidempiä kuin keskimäärin blogissasi julkaisemasi teksti, mutta niiden valtava pituus, niiden aiheiden syvyys ja pelkkä tärkeys tekevät niistä niin erilaisia.

Bloggaajia, varsinkin uusia bloggaajia, on aina opetettu kohdistamaan blogeihinsa ei-kilpaileviin avainsanoihin, ja sinun pitäisi ehdottomasti. Tämän neuvon ongelmana on, että se vain kertoo sinulle, että vältät markkinaraon kilpailukykyisimpiä avainsanoja. Näille avainsanoille sinun tulee luoda kulmakivisisältöä.

Miksi kulmakivisisältö on tärkeää sisältömarkkinointistrategiasi kannalta?

Kulmakiviartikkelit ovat paljon pidempiä kuin keskimääräinen blogikirjoitus, koska niihin kohdistetut avainsanat liittyvät tyypillisesti laajoihin aiheisiin, jotka vaativat paljon perusteellisempaa lähestymistapaa.

Vaikka kulmakivisisältö kattaa useita aiheita yhdessä artikkelissa, ne kattavat jokaisen vain lyhyesti. Käytät blogikirjoituksia käsitelläksesi nämä toissijaiset aiheet perusteellisemmin. Näin kulmakivisisältö voi auttaa sinua luomaan sisältömarkkinointistrategiaasi ja yleistä sisäistä linkkirakennettasi.

Tunnistat pienen kourallisen ensisijaisia ​​aiheita ja julkaiset pitkän ja perusteellisen artikkelin jokaisesta. Mainostat sitten näitä artikkeleita perusteellisesti sivustossasi ja sähköpostiluettelossasi, linkkien rakennuskampanjoissa ja jopa mainoksissa.

Rakenna seuraavaksi blogisi toissijaisista aiheista, jotka liittyvät läheisesti kulmakiviartikkeleihisi, ja luo sisäisiä linkkejä niiden välille. Kun Googlen hakukonebotti indeksoi verkkosivustoasi, se seuraa kaikkia linkkejä, jotka johtavat kulmakiviartikkeleihisi, ja indeksoi nämä sivut perusteellisemmin.

Kaikki tämä auttaa sivustoasi sijoittumaan markkinaraon kilpailukykyisimpien avainsanojen joukossa ajan myötä. Sinulla on myös blogi, joka auttaa sinua sijoittumaan vähemmän kilpailukykyisten avainsanojen perusteella ja pysymään ajan tasalla aiheiden kanssa, joita yleisösi hakee eniten.

Sivuston kulmakivisisällön käyttäminen

Sisältömarkkinointistrategian kehittäminen sisällön kulmakiven ympärille alkaa sen luomisesta. Tämä edellyttää avainsanojen tunnistamista tämäntyyppisen sisällön luomiseksi ja sen jälkeen sen luomista.

Sinun tulee sitten työskennellä lujasti mainostaaksesi jokaista kulmakiviartikkelia heti luotuasi samalla kun rakennat sisältömarkkinointistrategiaasi sivuun.

Sisällön kulmakiviideoiden löytäminen

Helpoin ja tehokkain tapa löytää ideoita kulmakivisisällölle on tunnistaa kolmesta viiteen suosituinta avainsanaa, joiden perusteella haluat sivustosi sijoittuvan. Aloita jakamalla markkinarako kolmeen tai viiteen pääkäsitteeseen ja etsimällä avainsanoja edustamaan niitä kutakin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää SocialBeetä täydellisen sosiaalisen median sisältöstrategian luomiseen

Nämä luvut ovat muuten vain suuntaviivoja. Jos vain kaksi konseptia tai jopa kuusi toimii sinulle paremmin, tee se. Muista vain jakaa markkinarako useisiin käsitteisiin, mutta älä niin moniin käsitteisiin, jotta vaarana on levitä liian ohueksi yrittäessäsi kattaa liian monta eri aihetta blogissasi kerralla.

Otetaan esimerkkinä sivusto, joka kattaa verkkomarkkinoinnin, koska se liittyy blogiin. Tämäntyyppiset blogit voidaan jakaa seuraaviin pääaiheisiin:

 • Sisältömarkkinointi
 • Sähköpostimarkkinointi
 • SEO markkinointi
 • Sosiaalisen median markkinointi
 • Kumppanuusmarkkinointi

Nämä ovat viisi tärkeintä markkinoinnin aluetta, joista bloggaajien tulisi huolehtia. Ne edustavat myös tärkeimpiä aiheita, joita verkkomarkkinointiblogi tyypillisesti käsittelee.

Jos sinulla on vaikeuksia pitää luettelosi kevyenä, sinun on ehkä harkittava markkinarakoasi uudelleen ja hajotettava sitä entisestään.

Peruskiven sisällön luominen

Kulmakiviartikkeleiden kirjoittaminen on toisin kuin mikään, mitä olet koskaan tehnyt sivustollasi. Samaan aikaan ne ovat yksinkertaisesti pitkiä artikkeleita, jotka ovat paljon pidempiä kuin mitä olet tottunut kirjoittamaan, ja niitä tulee käsitellä sellaisina.

Päätä, mikä aihe, jonka keksit, on tärkein, ja ala työstää sitä. Aloita yksinkertaisella aivoriihillä ja kirjoita ylös kaikki aiheeseen liittyvä.

Käytä avainsanatutkimusta ja Googlea keksiäksesi lisäaiheita.

Muutama seuraava vaihe sisältää näiden aiheeseen liittyvien aiheiden käyttämisen ääriviivan ja itse kulmakiviartikkelin luomiseen. Tavoitteesi on luoda jokaiselle aiheelle megaopas, kuten “Ulmimate Guide to Affiliate Marketing for Beginners”.

Tässä ei ole pituuden suhteen taikalukua. Sinun tarvitsee vain luoda eeppinen resurssi ensisijaisesta aihepiiristäsi, minkä vuoksi tämäntyyppiset artikkelit ovat luonteeltaan pidempiä.

Muista myös luoda laadukkaita kuvia. Käytä työkaluja, kuten Greenshot ja FireShot ottamaan kuvakaappauksia. Löydät korkealaatuisia attribuutiottomia kuvia esimerkiksi sivustoilta Pexelit, Pixabay, Poista roiskeet ja muut arkistovalokuvasivustot. Voit myös luoda omia grafiikoita ja infografioita työkaluilla, kuten Canva ja Venngage.

Kulmakivisisällön mainostaminen

Voit käyttää suurelta osin samoja sisällön edistämisstrategioita kulmakiviartikkelin markkinoimiseen kuin mitä tahansa muuta artikkelia tai koko brändiäsi yleensä.

Nopein mutta kallein tapa olisi mainostaa Facebook-mainoksilla, Instagram-mainoksilla ja Google Adwordsilla. Voit myös yksinkertaisesti jakaa artikkeleita sosiaalisen median ja sähköpostiluettelosi kautta, mutta nämä edistämisstrategiat ovat aivan liian yksinkertaisia ​​yksinään.

Käydään läpi muutama tehokkaampi edistämistekniikka. Vieraspostituksia on hyvä käyttää kulmakivisisällössä. Sen sijaan, että mainostat tuotetta tai verkkotunnusta, pyydä sen sijaan esittelyyn kulmakiviartikkeliisi osoittavaa URL-osoitetta.

Laadukkaat käänteiset linkit ovat tärkeä SEO-sijoitustekijä, minkä vuoksi sinun tulee käyttää myös white-hat-linkkien rakennusstrategioita. Käytä työkaluja, kuten SEMrush ja KWFinder Voit etsiä kohdistamaasi avainsanaa, löytää blogeja, joissa on samankaltaisia ​​artikkeleita, löytää sivustot, jotka linkittivät niihin, ja lähettää näille sivustoille sähköpostitse yksinkertaisen pyynnön muuttaa linkit artikkeliisi. Tämä toimii parhaiten vanhentuneiden ja huonolaatuisten artikkelien kanssa.

🔥 Empfohlen:  16 parasta hakukoneoptimoinnin tarkastustyökalua (2023 vertailu)

Voit myös sisällyttää artikkeliisi asiantuntijakatsauksen ja pyytää jokaista vaikuttajaa mainostamaan sitä heti, kun se on julkaistu.

Rakentaminen kulmakivisisällöstä

Jos haluat tyhjentää blogisi menestyksen, sinun on asetettava muutama tavoite. Näin sinun on helpompi kartoittaa sisältömarkkinointistrategia ja saavuttaa menestystä entistä nopeammin.

Voit aloittaa sisältömarkkinointistrategiasi kehittämisen heti, kun julkaiset ensimmäisen kulmakiviartikkelisi. Aloita sisältöpäivityksistä, joita voit käyttää itse artikkelissa.

Voit sitten rakentaa näistä artikkeleista täyttämällä blogisi aiheeseen liittyvillä aiheilla. Lopulta tämä tie voi johtaa muutamaan tuotelanseeraukseen.

Tavoitteiden määritteleminen

Käytä jonkin aikaa muutaman tavoitteen keksimiseen, jotka haluat saavuttaa sisältömarkkinointistrategiallasi. Vankka strategia voi auttaa sinua kasvattamaan yleisöäsi ja ansaitsemaan enemmän tuloja tehokkaammin kuin jos vain julkaiset mieleen tulevat aiheet.

Tässä on muutamia tavoitteita, jotka voit asettaa itsellesi:

 • Liikenne – Et tarvitse paljon liikennettä menestyäksesi, mutta blogisi liikenteen lisääminen antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa enemmän alla lueteltuja tavoitteita.
 • Käyttäjien sitoutuminen – Siksi et välttämättä tarvitse paljon liikennettä menestyäksesi. Jos sivustosi ja sisältösi on suunniteltu houkuttelevammaksi, saatat saada korkeampia tulosprosentteja ja myyntiä pienellä liikennemäärällä.
 • Sähköpostin tilaajat – Vastaanota enemmän sähköposti-ilmoittautumisia käyttämällä lyijymagneetteja ja strategisesti sijoitettuja ilmoittautumislomakkeita.
 • Hakukonesijoitukset – Kulmakivisisällön tarkoitus on auttaa blogia sijoittumaan oman markkinaraon kilpailukykyisemmillä avainsanoilla, mutta kun yhdistät nämä artikkelit vahvaan sisältömarkkinointistrategiaan, saavutat todennäköisemmin korkeamman sijoituksen.
 • Tuotteen myynti – Sisältömarkkinointistrategia, joka on suunniteltu rakentamaan yleisöä arvokkaalla ilmaisella sisällöllä, on loistava tapa saada lisää tuotemyyntiä, kun tuotemarkkinointi on kudottu huolellisesti sisältöösi. Se voi myös tehdä tulevista tuotelanseerauksista menestyneempiä.
 • Tytäryhtiöiden tulot ja sponsorointi – Jos et ole vielä valmis lanseeraamaan tuotteita, voit silti ansaita tuloja affiliate-markkinoinnilla ja sponsorointisopimuksilla. Lisää liikennettä ja paremmat sijoitukset voivat kasvattaa näiden hankkeiden kautta ansaitsemaasi määrää.
 • Seuraa sosiaalista mediaa – Käyttämäsi bloggaajien tavoittamiseen ja sisällön edistämiseen liittyvät alustat voivat auttaa sinua ansaitsemaan enemmän seuraajia sosiaalisessa mediassa samalla, kun kasvatat blogia. Tämä, kuten sähköpostiluettelosi, antaa sinulle tavan kommunikoida suoraan suuren osan yleisöstäsi, mikä auttaa valtavasti, kun julkaiset uusia blogiviestejä tai lanseeraat tuotteita.

Voit asettaa määrittelemättömiä tavoitteita, joissa pyrit yksinkertaisesti saamaan enemmän kuin alunperin saavutit, tai voit valita tiettyjä numeroita saavuttaaksesi. Päätös on sinun.

🔥 Empfohlen:  Opetettava arvostelu

Sisältöpäivitysten luominen

Ennen kuin alat rakentaa sisältömarkkinointistrategiaasi luomastasi kulmakivisisällöstä, sinun on valmisteltava kyseiset artikkelit niiden saamaa liikennettä varten. Sisältöpäivitykset tarjoavat loistavan tavan saada osa liikenteestä liideiksi.

Sisältöpäivitykset ovat eräänlainen lyijymagneetti, joka on sidottu suoraan artikkeliin, jossa niitä tarjotaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi tarjota niitä muissa sivustosi osissa, kuten tarjoaisit muita lyijymagneetteja.

Tässä on muutamia sisältöpäivityksiä, joita voit tarjota kulmakiviartikkeleille:

 • Bonussisältö
 • Tarkistuslista
 • Työarkki
 • Lunttilappu
 • E-kirja
 • Sähköpostikurssi
 • Resurssiluettelo
 • Raportoi
 • Tapaustutkimus
 • Haaste
 • Asiantuntijan haastattelu

Sinun tulisi tarjota monenlaisia ​​sisältöpäivityksiä kulmakiviartikkeleihin, koska ne ovat pidempiä kuin keskimääräinen blogikirjoitus ja kattavat useita erilaisia ​​aiheita.

Lisää upotettuja, napsauttamalla paljastavia ja ei-tunkeilevia ponnahdusikkunoita koskevia valintalomakkeita, jotka tarjoavat jokaisen sisällön päivityksen artikkelin aiheeseen liittyviin osiin.

Blogitekstien ja muun sisällön luominen

Kun sinulla on vähintään yksi kulmakiviartikkeli, joka on optimoitu sisältöpäivityksillä ja promootiostrategioilla, ala työstää sisältömarkkinointistrategiasi ydintä – blogia.

Käytä kulmakiviartikkeleitasi ohjeena. Käsittelit todennäköisesti vain lyhyesti jokaisen toissijaisen aiheen artikkeleissa, joten jokainen niistä on ihanteellinen blogikirjoituksiin. Näin voit käsitellä jokaista aihetta perusteellisesti samalla, kun täytät toimituksellisen kalenterin vastaavilla aiheilla.

Tässä on muutamia esimerkkejä aiemman tytäryhtiömarkkinoinnin esimerkistä:

 • Aloittelijan opas vahvan kumppanimarkkinointistrategian kehittämiseen
 • X blogissasi käytettävät kumppanimarkkinointistrategiat [year]
 • Kumppanuusohjelmien löytäminen blogiisi
 • Kuinka tulla affiliate-markkinoijaksi X Easy Steps -vaiheessa
 • Kuinka tuotearvostelut voivat tehostaa kumppanimarkkinointistrategiaasi

Nämä ovat kaikki aiheita, jotka olisi pitänyt käsitellä “The Ultimate Guide to Affiliate Marketing for Beginners” kulmakiviartikkelissa. Niiden lisääminen blogini toimitukselliseen kalenteriin antaa minulle mahdollisuuden käsitellä niitä perusteellisemmin ja sijoittua korkeammalle kumppanimarkkinointiin liittyvissä avainsanoissa.

Lopulliset ajatukset

On olemassa muutamia eri tapoja täydentää sisältömarkkinointistrategiaasi. Aloita luomalla liidimagneetteja, joita voit käyttää koko sivustolla, ei vain kulmakivisivuilla. Niiden tulee olla riittävän laajoja käytettäväksi useissa blogikirjoituksissa.

Voit myös haaroittaa ja luoda muunlaista sisältöä, kuten YouTube-videoita ja podcasteja. Sinun ei tarvitse edes keksiä uutta sisältöä. Voit yksinkertaisesti käyttää uudelleen jo luomaasi sisältöä ja optimoida ne ääntä ja videota varten.

Lopuksi sinun tulisi lopulta työskennellä omien tuotteiden luomiseksi ja blogisi ja kulmakivisisällön avulla niiden mainostamiseen. Kurssit, kirjat ja jäsenyydet ovat bloggaajien helpoimpia tuotteita.