Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuluttajapalveluiden 15 parhaiten palkattua työpaikkaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuluttajapalveluiden 15 parhaiten palkattua työpaikkaa

Vastoin yleistä mielipidettä, voit ansaita paljon rahaa asiakaspalvelussa, ja yritykset pyrkivät edistämään toimintaansa sisältäpäin. Tässä on 15 eniten palkattua työtä kuluttajapalveluissa.

Yhdysvaltain kuluttajapalvelualan arvo on satoja miljardeja dollareita, ja siihen kuuluu yli 450 000 yhdestä tai useammasta toimipaikasta toimivaa laitosta. Huolimatta alan kokonaistyöllisyyden laskusta, asiakaspalvelun edustajille on vuosittain lähes 400 000 avointa työpaikkaa. Bureau of Labor Statistics – osoitus siitä, kuinka kriittinen ala on Yhdysvaltain taloudelle.

Huolimatta alan kokonaistyöllisyyden laskusta, asiakaspalvelun edustajille on vuosittain lähes 400 000 avointa työpaikkaa.

Vaikka kuluttajapalvelualan työpaikkoja ei ole koskaan pidetty yhtä tuottoisina kuin esimerkiksi rahoitusalan työpaikkoja, parhaiten palkatut urat tarjoavat houkuttelevia palkkoja ja muita etuja.

Etsitpä sitten aloittelija- tai johtotehtäviä, tässä on luettelo kuluttajapalvelualan tämän hetken parhaiten palkatuista työpaikoista. Selitän, mitä kukin työ sisältää ja kuinka paljon voit ansaita.

Mitä ovat kuluttajapalvelut?

Kuluttajapalvelut ovat palveluita, joita tarjotaan yksityishenkilöille eikä yrityksille. Monet kuluttajapalvelualan työpaikat ovat asiakaslähtöisiä, kuten kampaajat, pankkipalvelijat tai lentoemännät.

Mitä kuluttajapalvelutyöt maksavat?

Voit ansaita paljon rahaa kuluttajapalveluissa, jos olet valmis työskentelemään kovasti. Usein parhaiten palkatut työpaikat ovat johtotehtäviä, jotka voivat tuoda kotiin 50 000 – 185 000 dollaria vuodessa roolista riippuen. Myös kuluttajapalvelualan myynti- ja IT-tehtävät maksavat erittäin hyvin.

Monet kuluttajapalvelualan yritykset edistävät toimintaansa sisältäpäin, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden uralla etenemiseen ja palkan kasvuun. Tässä mielessä tämä on luetteloni eniten palkatuista työpaikoista kuluttajapalveluissa.

15 parhaiten palkattua työpaikkaa kuluttajapalveluissa

Kuluttajapalveluiden edustajan keskipalkka on 36 920 dollaria vuodessa US News & World Report – alan monista tehtävistä maksetaan huomattavasti enemmän. Tässä on joitain eniten palkatuista kuluttajapalvelualan työpaikoista:

1. Asiakaspalvelujohtaja

 • Palkka: 142 899 – 185 115 dollaria
 • Koulutus: Todistettu kokemus asiakaspalvelusta tai johtamisesta sekä maisterin tai kandidaatin tutkinto ovat erittäin toivottavia.
 • Huipputaidot: johtajuutta, viestintää, ongelmanratkaisua

Asiakaspalvelujohtajilla tulee olla vahvat johtajuus-, viestintä- ja ongelmanratkaisutaidot. Heidän on usein käsiteltävä asiakkaiden valituksia ja ongelmia, ja heidän on pysyttävä rauhallisena paineen alla ja löydettävä ratkaisuja, jotka tyydyttävät kaikkia osapuolia.

Kanssa Asiakaspuhelujen määrä kasvoi 61 % vuonna 2022on tärkeämpää kuin koskaan seurata työntekijöitäsi asettamalla tavoitteita, seuraamalla edistymistä ja tarjoamalla koulutusta uusille työntekijöille.

2. Lentoemäntä

 • Palkka: 61 640 dollaria vuodessa
 • Koulutus: Ylioppilastutkinto tai todistukset FAA
 • Huipputaidot: Turvallisuus ja asiakaspalvelu

Ota kiinni ja valmistaudu lentoon yhdellä kuluttajapalveluiden jännittävimmistä ammateista: lentoemäntä. Lentoemäntänä olet vastuussa lentomatkustajien mukavuudesta ja turvallisuudesta heidän matkansa aikana. Mutta tämä työ ei ole vain juomien ja välipalojen tarjoilua – se on poikkeuksellisen asiakaspalvelun tarjoamista ja järjestyksen ylläpitämistä korkeapaineisessa ympäristössä.

Jotkut lentoemännän kriittisistä tehtävistä ovat seuraavat:

 • Turvallisuusesittelyjen ja lentoa edeltävien tarkastusten suorittaminen varmistaakseen, että kaikki laitteet toimivat oikein
 • Erityistarpeita omaavien matkustajien, kuten vanhusten tai vammaisten, avustaminen
 • Matkustajien pyyntöihin vastaaminen ja lennon tiedoista, kuten saapumisajoista ja jatkolennoista, tiedottaminen
 • Puhtauden ylläpitäminen koneessa keräämällä roskat ja lisäämällä tarvikkeita

3. Myyntipäällikkö

 • Palkka: 61 090 – 173 000 dollaria
 • Koulutus: Markkinoinnin tai liikkeenjohdon kandidaatin tutkinto
 • Huipputaidot: Johtajuus, viestintä, organisointi

Myyntipäälliköt ovat kuluttajapalveluiden parhaiten palkattuja ammattilaisia, ja tehtävän työnäkymien odotetaan kasvavan 5 % vuosina 2021-2031. Työtilastoviraston mukaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka päivittää tuotteen hinta ja erikoishinta CSV:n avulla Magento 2:ssa

Myyntipäälliköt valvovat ja johtavat myyntitiimejä eri toimialoilla varmistaen, että ne saavuttavat tavoitteensa ja säilyttävät korkean asiakastyytyväisyyden.

Myyntitaitojen lisäksi menestyvällä myyntipäällikköllä tulee olla vahvat esimiestaidot. Näitä ovat hintojen asettaminen, tuotekuvausten luominen ja työntekijöiden motivointi. Sinun on myös pystyttävä analysoimaan tietoja ja markkinatrendejä tehdäksesi tietoisia päätöksiä, jotka edistävät tulojen kasvua.

4. Potilashoidon koordinaattori

 • Palkka: 83 180 – 102 910 dollaria
 • Koulutus: Sosiaalityön, sosiologian tai neuvonantajan tutkinto.
 • Huipputaidot: Empatiaa, viestintää, hallinnollista

Potilashoidon koordinaattoreilla on keskeinen rooli terveydenhuoltoalalla, ja he varmistavat, että potilaat saavat parasta mahdollista hoitoa koko hoitomatkansa ajan.

Potilashoidon koordinaattorit vastaavat potilaan terveystarpeiden arvioinnista ja suunnittelusta tapaamisten sovittamisesta lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tehtävään koordinointiin.

Yksi potilaanhoidon koordinaattorin eduista on se, että pääset työskentelemään tiiviisti potilaiden kanssa päivittäin. Olet heidän ensisijainen yhteyshenkilönsä ja sinulla on mahdollisuus rakentaa vahvat suhteet heidän kanssaan, kun autat heitä selviytymään lääketieteellisistä tarpeistaan.

5. Teknisen tuen edustaja

 • Palkka: 57 910 dollaria vuodessa
 • Koulutus: Ylioppilastutkinto.
 • Huipputaidot: Tekninen ongelmanratkaisu, viestintä, vianetsintä

Teknisen tuen edustajat ovat olennainen osa asiakaspalvelutiimiä, jotka tarjoavat teknistä apua sitä tarvitseville kuluttajille. Näillä ammattilaisilla on erinomaiset kommunikointitaidot ja he pystyvät ymmärtämään ja ratkaisemaan tehokkaasti monenlaisia ​​teknisiä kysymyksiä.

Teknisen tuen edustajien tulee pystyä arvioimaan asiakkaiden tekniset ongelmat ja antamaan heille heidän tarvitsemaansa asiantuntevaa ohjausta. He ovat vastuussa asiakkaiden haastattelusta heidän teknisen tuen tiedusteluistaan ​​ja ratkaisujen tarjoamisesta tarvittaessa.

Loistaaksesi, sinulla tulee olla vahvat ongelmanratkaisukyvyt ja syvä ymmärrys yrityksesi tukemista teknisistä järjestelmistä. Sinulla tulee myös olla poikkeukselliset kuuntelutaidot ja pystyä välittämään monimutkaista teknistä tietoa selkeästi ja ytimekkäästi.

6. Call Center Manager

 • Palkka: 78 800 – 104 500 dollaria
 • Koulutus: Viestinnän tai liikkeenjohdon koulutus
 • Parhaat taidot: Johtajuus, ongelmanratkaisukyky, moniajo

Call Center Managerina olet vastuussa asiakaspalveluedustajien tiimin johtamisesta yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Ensisijainen tehtäväsi on palkata ja kouluttaa henkilöitä, joilla on erinomaiset kommunikaatiotaidot ja jotka pystyvät käsittelemään asiakaskyselyitä kärsivällisesti ja ammattitaidolla.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla on oltava erinomaiset motivaatiotaidot pitääksesi tiimisi keskittyneenä ja raiteilla. Ja sinun on kehitettävä strategioita, jotka kannustavat tiimiäsi saavuttamaan tavoitteensa säilyttäen samalla korkean asiakastyytyväisyyden tason.

7. Asiakaspalveluedustaja

 • Palkka: 36 920 dollaria / vuosi
 • Koulutus: Ylioppilastutkinto
 • Parhaat taidot: Kommunikaatio, empatia, asiakaspalvelu

Asiakaspalveluedustajat ovat usein ensimmäinen yhteyshenkilö yrityksille, joissa he työskentelevät, tarjoten tärkeitä tukipalveluita asiakkaille. He vastaavat kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaamisesta, maksujen hyväksymisestä, palautusten/vaihdon käsittelystä ja valitusten käsittelystä. Tämä rooli on kriittinen asiakastyytyväisyyden varmistamisessa ja brändiuskollisuuden rakentamisessa.

Menestyäksesi asiakaspalvelun edustajana, vahvat kommunikointitaidot ovat välttämättömiä. Sinun on kyettävä kuuntelemaan aktiivisesti, puhumaan selkeästi ja välittämään tietoa tehokkaasti.

8. Yhteisöpalvelupäällikkö

 • Palkka: 46 550 – 118 650 dollaria
 • Koulutus: Sosiaalialan, liiketalouden tai kansanterveyden tutkinto
 • Parhaat taidot: Johtajuus, viestintä, suhdetoiminta

Yhteisöpalvelupäälliköt ovat vastuussa yhteisön elämänlaatua parantavien ohjelmien kehittämisestä ja johtamisesta. He tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten organisaatioiden, yritysten ja valtion virastojen kanssa tunnistaakseen alueita, joilla palveluista puuttuu, ja kehittääkseen ratkaisuja, jotka vastaavat asukkaiden tarpeita.

Yhteisöpalveluiden johtajat käyttävät johtamiskykyään ja luovuuttaan luodakseen vahvoja suhteita paikallisyhteisön jäseniin. Käsittelemällä kysymyksiä, kuten köyhyyttä, koulutusta, terveydenhuoltoa tai sosiaalista oikeudenmukaisuutta suoraan, he pyrkivät vaikuttamaan myönteisesti ihmisten elämään.

🔥 Empfohlen:  OpenAI-oikeudenkäynti: ChatGPT Makers haastoi oikeuteen väitetystä datan käytöstä

Jos olet intohimoinen paikkakuntasi heikompien auttamiseen ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja organisointitaidot, tämä voi olla täydellinen urapolku sinulle.

9. Vastaanottovirkailija

 • Palkka: 29 950 dollaria / vuosi
 • Koulutus: Ylioppilastutkinto.
 • Parhaat taidot: Viestintä, asiakaspalvelu, multitasking

Vastaanottovirkailijat ovat jokaisen organisaation ensimmäinen yhteyshenkilö, ja heillä on tärkeä rooli asiakastyytyväisyyden varmistamisessa. Puheluihin vastaamisen, sähköposteihin vastaamisen ja vierailijoiden vastaanottamisen lisäksi vastaanottovirkailijat suorittavat monia muita toimistoon liittyviä tehtäviä.

Vastaanottovirkailijan palkat ovat kilpailukykyisiä muihin asiakaspalvelutehtäviin verrattuna, erityisesti tietyillä aloilla, kuten lääketiede ja laki.

10. Vastaanottovirkailija

 • Palkka: 37 450 dollaria vuodessa
 • Koulutus: Ylioppilastutkinto
 • Parhaat taidot: Viestintä, asiakaspalvelu, ongelmanratkaisu

Vastaanottovirkailijat ovat olennainen osa ravintola-alaa, ja he työskentelevät hotelleissa, lomakeskuksissa ja mökeissä. He tervehtivät asiakkaita, suorittavat toimistotehtäviä, kuten puhelimiin vastaamisen ja tietojen keräämisen, sekä käsittelevät valituksia. Heidän ensisijainen vastuunsa on varmistaa vieraille mukava ja nautinnollinen oleskelu.

Asiakkaiden tervehtimisen ja valitusten käsittelyn lisäksi vastaanottovirkailijat suorittavat sisään- ja uloskirjautumistehtäviä. He keräävät vierailta tietoja, kuten maksutietoja ja huonetoiveita. He vastaavat myös kysymyksiin hotellin mukavuuksista, paikallisista nähtävyyksistä ja kuljetusvaihtoehdoista.

11. Ravintolapäällikkö

 • Palkka: 36 630 – 98 070 dollaria
 • Koulutus: Yläasteen tutkinto liiketaloudesta, ravintola-alan johtamisesta tai kulinaarista
 • Parhaat taidot: Johtajuus, ongelmanratkaisu, asiakaspalvelu

Ravintolapäälliköt ovat vastuussa ravintolan päivittäisestä toiminnasta, ja he valvovat kaikkia liiketoiminnan osa-alueita henkilöstö- ja asiakaspalvelusta taloushallintaan, markkinointiin ja muuhun.

Ravintolapäällikön yksi tärkeimmistä tehtävistä on henkilöstöjohtaminen. Tämä sisältää henkilöstön palkkaamisen, koulutuksen ja aikataulutuksen. Esimiesten on myös varmistettava, että työntekijät noudattavat asianmukaisia ​​elintarviketurvallisuuskäytäntöjä ja ylläpitävät puhdasta työympäristöä.

12. Pankkipalvelija

 • Palkka: 36 310 dollaria vuodessa
 • Koulutus: Ylioppilastutkinto
 • Parhaat taidot: Viestintä, asiakaspalvelu, kassankäsittely

Pankkipalvelijat ovat pankin kasvot ja ovat vastuussa erinomaisesta asiakaspalvelusta. He hoitavat tapahtumia ja neuvovat asiakkaita heidän tileihinsä liittyen, auttavat lainahakemusten käsittelyssä ja varojen siirtämisessä. Pankkipalvelijoiden tulee pysyä ajan tasalla finanssilakeista ja -säännöistä ja pystyä vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin pankkituotteista ja -palveluista.

Menestyäksesi pankkivirkailijana sinulla on oltava vahvat asiakaspalvelutaidot ja kyky ratkaista ongelmia nopeasti. Sinulla tulee olla myös hyvät matematiikan ja käteisen käsittelyn taidot sekä kyky tehdä monia asioita.

13. Online-chat-tuki

 • Palkka: 36 920 dollaria / vuosi
 • Koulutus: Ylioppilastutkinto
 • Parhaat taidot: Viestintä, asiakaspalvelu, ongelmanratkaisu.

Online-chat-tuki on kasvava ala, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden saada vastaukset kysymyksiinsä nopeasti ilman, että heidän tarvitsee odottaa puhelimessa tai matkustaa fyysiseen paikkaan. Online-chat-tuen asiantuntijat vastaavat asiakkaiden tiedusteluihin tekstipohjaisen chatin kautta ja auttavat asiakkaita teknisten ongelmien vianmäärityksessä, vastaamaan tuotteita ja palveluita koskeviin kysymyksiin sekä antamaan yleistä tietoa.

Sinulla on oltava erinomaiset ongelmanratkaisu- ja viestintätaidot, jotta voit vastata tarkasti ja nopeasti asiakkaiden tiedusteluihin ja antaa asianmukaisia ​​ratkaisuja.

14. Tapahtumasuunnittelija

 • Palkka: 49 470 dollaria vuodessa
 • Koulutus: Kandidaatin tutkinto ravintola-alan johtamisesta tai tapahtumasuunnittelusta
 • Parhaat taidot: Organisaatio, ajanhallinta, viestintä

Tapahtumasuunnittelijat koordinoivat ja hallitsevat tapahtuman kaikkia osa-alueita alustavasta koordinoinnista lopulliseen lopputulokseen. He ovat vastuussa paikkojen ja myyjien varaamisesta, budjettien hallinnasta, logistiikan valvonnasta ja muusta. Tapahtumasuunnittelijoilla tulee olla vahvat organisointi- ja ajanhallintataidot, sillä heidän on kyettävä jongleeraamaan useita tehtäviä kerralla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työpaikkaa on saatavilla pakattujen elintarvikkeiden alalla

Siellä on myös budjetointi. Tapahtumasuunnittelijoiden on kyettävä pitämään kiinni budjetista varmistaen samalla, että tapahtuman kaikki näkökohdat hoidetaan. Heillä tulee olla myös erinomaiset viestintätaidot neuvotella myyjien ja muun henkilöstön kanssa.

15. Vähittäiskaupan johtaja

 • Palkka: $46,890/vuosi
 • Koulutus: Ylioppilastutkinto
 • Huipputaidot: Johtaminen, asiakaspalvelu, ongelmanratkaisu

Vähittäiskaupan johtajilla tulee olla vahvat johtamistaidot. Rooli tarjoaa jännittävän mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja työntekijöiden mentorointien kanssa erilaisissa ympäristöissä muotikaupoista lelukauppoihin. Jos olet intohimoinen asiakaspalveluun ja johtaviin tiimeihin, harkitse vähittäiskaupan johtajaksi ryhtymistä.

Kuluttajapalveluiden koulutusvaatimukset

Vaikka jotkin asiakaspalvelutyöt vaativat lisäkoulutusta, kuten kandidaatin tutkinnon tai erikoiskoulutuksen, voit usein palkata lukion tutkintotodistuksella.

Kuten mainittiin, monet kuluttajapalveluyritykset edistävät toimintaansa sisältäpäin ja antavat sinun saavuttaa erilaisia ​​​​toimialan akkreditointeja työssäsi. Pankit ovat hyvä esimerkki. Monet työntekijät aloittavat pankkien pankkivirkailijoina ennen kuin heidät ylennetään korkeapalkkaisiin pankkitehtäviin myynti- tai johtotehtävissä.

Kaiken kaikkiaan näiden töiden koulutusvaatimukset vaihtelevat yrityksen tai alan mukaan, jolle etsit töitä. Varmista, että tutkit kunkin työn erityisvaatimukset ennen hakemista.

Asiakaspalvelun etätyöt

Nykyään yhä useammat asiakaspalvelutehtävät siirtyvät verkkoon, ja ne voidaan hoitaa etänä. Tämän seurauksena yritykset palkkaavat etäasiakaspalvelutöitä, joissa voit työskennellä kotoa käsin. Jotkut yritykset jopa palkkaavat teini-ikäisiä online-asiakaspalvelun edustajiksi.

Seuraavassa videossa tarkastellaan kolmea verkkosivustoa, joista voit löytää etäasiakaspalvelutyön. Ja jos työskentely asiakaspalveluedustajana ei ole sinua varten, on monia muita tapoja ansaita rahaa verkossa kotoa käsin.

Onko kuluttajapalvelut hyvä urapolku?

Usein, kun ajattelemme asiakaspalvelua, ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleen, on myynti, vähittäiskauppa tai vieraanvaraisuus. Vaikka joihinkin rooleihin saattaa liittyä negatiivinen stigma, ne tarjoavat mahdollisuuden saada jalkasi oven väliin ja edetä ylöspäin. Ja saat korvaamattomia taitoja matkan varrella.

Loppujen lopuksi, jos sinulla on intohimoa auttaa muita ja tuottaa tuloksia asiakaslähtöisellä asenteella, kuluttajapalvelu on urapolku sinulle. Pienellä sinnikkyydellä ja kovalla työllä voit menestyä millä tahansa alalla – myös asiakaspalvelussa.

UKK

Mitä yrityksiä on kuluttajapalvelualalla?

Kuluttajapalvelualan yritysten lista on näennäisesti loputon. Taidoistasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit tutkia rooleja, kuten asiakaspalveluedustajia, tilivastaavia, pankkivirkailijoita, tapahtumasuunnittelijoita, vähittäiskaupan johtajia ja paljon muuta. Joitakin suuria kuluttajapalveluita tarjoavia yrityksiä ovat Amazon, Pfizer, Walmart, Bank of America, McDonald’s, JPMorgan Chase, Marriott International ja Apple.

Mikä on korkein palkka asiakaspalvelussa?

Vuodesta 2023 lähtien asiakaspalvelujohtajan tyypillinen palkka Yhdysvalloissa on välillä 203 763 dollaria ja 270 525 dollaria vuosittain – keskimäärin 235 950 dollaria.

Mikä on keskimääräinen asiakaspalvelun palkka?

Vuonna 2021 asiakaspalvelun edustaja mediaanituntipalkka oli 17,75 dollariakun taas keskimääräinen myyntipäällikkö ansaitsi vaikuttavan mediaanipalkka 127 490 dollaria – osoittaa, että palkat tällä alalla voivat vaihdella suuresti toimialan ja aseman mukaan.

Table of Contents