Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuriiriyrityksen perustaminen Intiassa – Aloitusopas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuriiriyrityksen perustaminen Intiassa – Aloitusopas

Intian kuriiriliiketoiminta on viime vuosina kokenut merkittävän noususuhdanteen sähköisen kaupankäynnin kasvun ja verkkokaupan kysynnän kasvun myötä. Markkinoiden nopean laajentumisen myötä kuriiriliiketoiminnan aloittaminen Intiassa voi olla tuottoisa tilaisuus pyrkiville yrittäjille.

Kuriiriliiketoiminnan käynnistäminen Intiassa vaatii kuitenkin huolellista suunnittelua, tutkimusta ja toteutusta. Tarvittavien lisenssien ja lupien hankkimisesta oikeiden laitteiden hankintaan ja luotettavan henkilöstön palkkaamiseen on useita tärkeitä vaiheita, jotka on otettava huomioon kuriiriliiketoiminnan aloittamisessa Intiassa.

Tämä blogikirjoitus käsittelee kaikkea, mitä sinun tarvitsee tietää kuriiriliiketoimintaa ja kuinka aloittaa kuriiriliiketoiminta. Se käsittelee myös käsitteitä, kuten toimitustodistus ja elintarvikkeiden lähettämisen haasteet kuriirin kautta. Vuotuinen kehitysaste on 25 % the kuriiriteollisuuden arvioidaan olevan noin INR 4000 miljoonaa. Intiassa on tällä hetkellä noin 2 300 kuriiriyritystä.

Kuriiriliiketoiminnassa on kyse tavaroiden toimittamisesta paikasta toiseen maksua vastaan. Kuriiripalvelu toimittaa viestejä, paketteja ja postia. Parametrit, kuten nopeus, turvallisuus, seurantapalvelu ja erikoistuminen, määräävät kuriiriyrityksen suosion ja vaikutuksen.

Kuinka aloittaa kuriiriliiketoiminta?
Vaiheet kuriiriliiketoiminnan aloittamiseen Intiassa
1. Alustava suunnittelu
2. Täytä liikeneuvojat
3. Kokoa olennainen laite
4. Kokonaiskulut
5. Mitä veloittaa?
6. Franchising-vaihtoehto
Toimitustodistuksen antamisen merkitys
Haasteet elintarvikehyödykkeiden toimittamisessa kuriiriavun kautta

Kuinka aloittaa kuriiriliiketoiminta?

Kuriiriyrityksen aloittaminen urapoluna on kannattavaa, mutta vaatii panostusta ja valmistautumista. Miten aiot varmistaa toimituksen, mitä eri kuljetustapoja tarjoat asiakkaille ja mikä on hyvitysjärjestelmä? Oikeilla järjestelyillä ja vaivalla voit viedä kuriiriyrityksesi uudelle tasolle.

Vaiheet kuriiriliiketoiminnan aloittamiseen Intiassa

Kuriiriliiketoiminnan aloittaminen vaatii huolellista suunnittelua ja eri tekijöiden, kuten kohdemarkkinoiden, kilpailun, hinnoittelun ja muiden, huomioon ottamista. Tässä on muutamia keskeisiä vaiheita, jotka on otettava huomioon kuriiriliiketoiminnan aloittamisessa:

1. Alustava suunnittelu

Alustava suunnittelu on ratkaisevan tärkeää osa kuriiripalvelua Intiassa. Päätä tukialueesi ja hyväksymäsi matkatavaratyypit. Viimeistele henkilöstön eri osissa palveluksessasi asiakaspalvelun edustajia, jakelupoikia, logistiikka-apulaisia, kirjanpitäjiä, oikeusapua jne. Millaisia ​​paketteja yrityksesi päättää lähettää, riippuu varauksistasi. Jos olet riippuvainen polkupyörästä, saatat joutua rajoittamaan kuriiripalvelut pienikokoisiin astioihin ja kirjekuoriin.

Jos sinulla on käytössäsi valtavia autoja, kuten lava-autoja ja pakettiautoja, ole valmis rikastumaan valtavien toimitusten kautta. Muista, että tietyntyyppisiin laatikoihin sovelletaan lakeja. Esimerkiksi sairaanhoitolaitoksilla ja teollisuuskemikaaleilla on tietyt käsittelytavat ja hoitomääräykset.

Seuraavaksi harkittava tekijä on, toimitko valtioiden välillä, osavaltioiden sisällä vai molemmissa. Vaikka autojen avulla voit suorittaa maantietoimituksia, onko sinulla mielessäsi jokin muu vaihtoehto? Mitä tapahtuu, kun moottoritiet suljetaan? Jos sinulla on rahaa ja resursseja kuljetusmekanismien, kuten rautateiden, ilmateiden ja laivaliikenteen, käyttöön, ole valmis varasuunnitelmien kanssa. On hyvä, että useita vaihtoehtoja on käsillä. Odotatko pakettien lähettämistä eri maantieteellisillä alueilla? Mitä aiot tehdä, kun kuriiriliiketoimintasi on kuivunut pääomasta? Nämä ovat muutamia lisäkysymyksiä, joihin sinun on vastattava.

Tiettyä kuriiriliiketoimintaa voi olla helpompi hallita, koska rannikolta rantaan tapahtuva vapauttaminen voi olla arvokasta ja olisit tekemisissä suurten yritysten kanssa. Käytä aikaa selvittääksesi, kuinka kaukana työvoimasi voi olla, ennen kuin ryhdyt toimiin.2. Täytä liikeneuvojat

Ellei sinulla ole laajaa tietämystä tietystä liiketoiminnasta, on epävarmaa, että pystyt järjestämään kaikki asiaan liittyvän yrityksen osa-alueet yksin. On suositeltavaa ottaa mukaan useita konsultteja kuriiriliiketoimintasi vaiheiden selvittämiseksi. Keskustele liiketoiminnasta asianajajan kanssa, joka on tietoinen viestintäpalvelualasta ja ilmoittaa sinulle seurauksista. Näitä ovat alueelliset kaavoitussäännöt, jotka ovat erityisen tärkeitä, jos käytät alaa asuinpaikastasi käsin.

🔥 Empfohlen:  Digitaalisen markkinoinnin tulevaisuus Intiassa & Maailmanlaajuisesti: 5 nousevaa trendiä vuonna 2023

Pyydä kirjanpitäjää opastamaan sinua, kuinka voit suojata yrityksesi asiakirjoja, tariffiilmoituksia, työntekijöiden taitajia ja huijauksia itsenäisiä urakoitsijoita vastaan, ja järjestä analyysipolitiikka. Haluat ymmärtää, kuinka ostajat voivat hyvittää ja millaiset luottokortit, arvostelut ja muut kuluvalinnat ovat hyväksyttäviä.

Pyydä vakuutusasiantuntijaa kehottamaan sinua keräämään osastollesi kohtuullista liiketoimintaturvaa. Yritysturvallisuus on muutakin kuin markkinoitavissa oleva ajoneuvovakuutus, rahtivakuutus ja työsuhdevakuutus. Lisää halutessasi myös sairausvakuutus.3. Kokoa olennainen laite

Vietä aikaa laitteiden/resurssien järjestämiseen, kun kuljet läpi yrityksesi perustamisvaiheen. Päätä, mitä autoja käytät. Jos lähetät vain viestejä tai pieniä paketteja, harkitse moottoripyörien tai pienten autojen käyttöä. Jos siirrät valtavia hyödykkeitä, saatat joutua käyttämään suuria matkatavara-autoja.

Saatat joutua hankkimaan yrityslainaa kohdataksesi toimitusajoneuvojen hankintakulut. Matkapuhelimet, leikepöydät, kaaviot ja GPS-verkot ovat tärkeitä kuriiriliiketoiminnalle. Jos haluat työntekijöiden käyttävän univormuja, se on toinen tekijä, joka sinun on otettava huomioon.

Sinun on myös käytettävä rahaa markkinointimekanismeihin. Alussa on välttämätöntä lisätä ihmisten tietoisuutta kuriiriyrityksestäsi. Jotkut markkinointivaatimukset sisältävät verkkosivuston, yhteydenottomekanismin ja sosiaalisen median läsnäolon.

Ennen kaikkea sinulla on oltava yksi tai useampi varasto varaston varastoimiseksi ja välitarpeiden käsittelemiseksi.4. Kokonaiskulut

Harkitse kuukausimaksuja. Vietä aikaa kuukausittaisten kustannusten laskemiseen. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä, kun sovitaan siitä, kuinka monta asiakasta voit hankkia.

Kuriiriliiketoiminnassa suurin kuukausittainen kulusi on ajoneuvovakuutukset, rahtivakuutukset ja energia. Subjektiivinen liiketoimintasuunnitelmasi huomioon ottaen saattaa olla ainutlaatuisia kuluja. Laadi luettelo todennäköisistä maksuista, joita saatat kohdata kuukausittain, jotta voit laskea koko kuukausittaisen kulusi.

Arvioi kohteita, kuten tuloja, tapahtumia ja julkisuuspalveluita, saadaksesi selkeämmän kuvan kaikesta, mikä kuuluu kuluihin.5. Mitä veloittaa?

Päätä, kuinka paljon veloitat harkittuasi kuukausikulujasi ja muita ominaisuuksiasi. Käytä jonkin aikaa yrityksenä syyttelemiesi korkojen tarkistamiseen. Koska alueesi sijaitsee valtavalla kunnallisella alueella, sinun on nostettava syytteitä enemmän saadaksesi tuloja.

Sinun tulee analysoida kilpailijasi saadaksesi käsityksen säännöllisistä veroista. Sinun tulisi myös tutkia uhrimarkkinoitasi. Jos ilmoitat laitteiden ja elintarvikkeiden lähetyspalvelun yliopistokaupungissa, verosi voivat poiketa niistä, jotka aiheutuvat toimitettaessa niitä korkeatasoisella alueella.

Jos toimitat kalliita perintötavaroita ja korkeita hierarkiatuotteita vauraalla esikaupunkialueella, voit veloittaa enemmän. Katso kirjanpitäjän avulla, mitä sinun tulee veloittaa saadaksesi riittävät tulot.

Kun kuriiriyrityksesi nimi on vahvistettu, voit muokata hintoja ja hintoja saadaksesi lisää vaurautta. Jos tarvitset apua liiketoiminnan johtamisessa, kannattaa hakea asiantuntija.

6. Franchising-vaihtoehto

Franchising voi olla erinomainen vaihtoehto kuriiriliiketoiminnan aloittamiseen, varsinkin jos olet uusi alalla tai haluat saada vakiintuneen brändin tukea ja ohjausta. Kun sijoitat kuriirifranchising-sopimukseen, ostat käytännössä todistetun liiketoimintamallin, jonka franchising-antaja on jo testannut ja hionut. Voit etsiä parhaita kuriiri- ja toimitus franchising-yrityksiä Intiassa.Toimitustodistuksen antamisen merkitys

Kanta-asiakkaat ovat avain menestykseen. Niiden ylläpitämiseksi on tärkeää tarjota hyvää palvelua. Myyjien on varmistettava, että paketti saapuu täsmälleen perille. Toimitustodistus (POD) on todistus siitä, että vastaanottaja on saanut paketin. Toimitustodistuksen (POD) toimittaminen on tärkeä osa kuriiriliiketoimintaa, sillä se ei ainoastaan ​​takaa, että asiakas on saanut paketin, vaan myös suojaa kuriiriyritystä mahdollisilta riitaisilta tai oikeudellisilta ongelmilta. Tässä on muutamia keskeisiä syitä, miksi toimitustodisteen antaminen on tärkeää:

 1. Asiakastyytyväisyys: Kun asiakas tilaa paketin, hän haluaa olla varma, että se on toimitettu turvallisesti ja ajallaan. Toimitustodistus takaa asiakkaille, että heidän pakettinsa on toimitettu oikeaan osoitteeseen ja oikeaan aikaan, mikä auttaa rakentamaan luottamusta ja uskollisuutta.
 2. Riidanratkaisu: Riitatapauksissa toimitustodistus voi auttaa ratkaisemaan asiakkaan ja kuriiriyrityksen väliset ongelmat tai ristiriidat. Jos asiakas esimerkiksi väittää, ettei hän ole saanut pakettiaan, kuriiriyhtiö voi toimittaa POD:n todisteena toimituksesta ja kumota väitteen.
 3. Oikeussuoja: Toimitustodistus voi suojata kuriiriyhtiötä mahdollisilta oikeudellisilta ongelmilta tai vastuulta. Jos asiakas esimerkiksi väittää, että hänen pakettinsa on kadonnut tai varastettu, POD:ta voidaan käyttää todisteena siitä, että paketti toimitettiin oikeaan osoitteeseen ja sen vastaanottaja on vastaanottanut.
 4. Toiminnallinen tehokkuus: POD on olennainen työkalu toimitusten seurantaan ja hallintaan, sillä se auttaa varmistamaan, että kaikki paketit kirjataan ja toimitetaan ajallaan. Käyttämällä digitaalisia tekniikoita, kuten mobiililaitteita, viivakoodin skannausta ja sähköisiä allekirjoituksia, kuriiriyritykset voivat virtaviivaistaa toimitusprosessejaan ja parantaa toiminnan tehokkuutta.
🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa menestyvä online-lahjoitusyritys vuonna 2023 (täydellinen opas)

Miksi tarvitsemme toimitustodistuksen?

Oikealle asiakkaalle saapuva paketti on menestyvän kuriiriliiketoiminnan salainen kastike. Kohteena voi olla toimisto tai koti, mutta jos vastaanottaja ei ole paikalla, ainoa vaihtoehto on jättää paketti ovelle. POD:n avulla on helppo ilmoittaa paketin toimituksesta. POD ratkaisee toimitusongelmat asiakkaan ja myyjän välillä.

POD-tyypit

 • Paperi POD – vastaanottajan allekirjoitus otetaan paperille.
 • E-POD – vastaanottimen digitaalinen allekirjoitus otetaan. E-POD:n käsittely on helppoa, ja sen kopio voidaan helposti lähettää lähettäjälle. Näin ollen POD mahdollistaa vaivattoman toimituksen viimeiselle mailille.

Haasteet elintarvikehyödykkeiden toimittamisessa kuriiriavun kautta

Ennen toimitusta pidä perustavanlaatuinen tarkoitus säilyttää elintarvikkeet ja muut pilaantuvat tavarat.

 • Käytä tuskin kuivattuja elintarvikkeiden ainesosia: Elintarvikkeet ovat herkkiä pilaantumiselle. Käytä lämmitettyjä elintarvikkeiden komponentteja, jotta ne eivät hajoa. Säilytä kosteat elintarvikkeet ilmatiiviissä astiassa ja niiden kulkumomentti on pienempi.
 • Pakkaus: Hyvä tuotepakkaus kantaa mukanaan ruokavalion tuoreutta tai paahdettuja herkkuja. Tiukat kylmävarastot pitävät pakettisi tavarat jääkaapissa siirron aikana. Kun pakkaat keksejä/suklaata, varmista, ettei yksittäisten yksiköiden välissä ole väliä. Päällystä tuoreet elintarvikkeet pehmopaperilla ja täytepaperilla peittämään niiden välinen alue.
 • Valmistaudu kuljetukseen – Valitse huolellisesti: Valitse kuljetusyritys, joka antaa pätevää apua ja tarjoaa suojatut, oikea-aikaiset ja kustannustehokkaat toimitukset. Jos viet helposti pilaantuvia elintarvikkeita, valitse varustamo, joka ehdottaa jääkaappeja hyödyketuotteita varten.

Johtopäätös

Kuriiriyrityksen perustaminen Intiassa voi olla palkitseva yritys, mutta se vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Tarvittavien lupien ja lisenssien hankkimisesta oikeiden laitteiden hankintaan ja luotettavan henkilöstön palkkaamiseen on useita tärkeitä vaiheita, jotka on otettava huomioon kuriiriliiketoiminnan käynnistämisessä Intiassa.

Seuraamalla tässä blogissa esitettyä vaiheittaista ohjetta voit menestyä näillä kasvavilla markkinoilla. Sähköisen kaupankäynnin ja verkkokaupan kasvun jatkuessa Intiassa kuriiripalvelujen kysynnän odotetaan vain kasvavan, mikä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kuriiriliiketoiminnan aloittamista suunnitteleville yrittäjille.

🔥 Empfohlen:  Paras vakuutusfranchising-liiketoiminta Intiassa

Muista, että menestyvä kuriiriliiketoiminta edellyttää sitoutumista pakettien turvalliseen ja ajallaan toimittamiseen, vahvoja asiakaspalvelutaitoja ja huomiota yksityiskohtiin. Oikealla strategialla ja toteutuksella voit rakentaa kannattavan ja kestävän kuriiriliiketoiminnan Intiaan.UKK

Mikä on kuriiritoiminta tai mikä on kuriiripalvelutoiminta?

Kuriiripalvelu on palvelu, jonka avulla joku voi lähettää paketin tai lähetyksen paikasta toiseen. Lähettäjillä on mahdollisuus noutaa pakettinsa kuriirin toimesta tai pudottaa pakettinsa läheiseen paikkaan, josta kuriiri noutaa myöhemmin.

Kuinka aloittaa kuriiripalvelu Intiassa tai kuinka aloittaa kuriiripalveluyritys?

 • Etsi sijoittajia eri lähteistä ja pidä riittävästi rahaa kädessä.
 • Laillistaa yrityksesi yksityisenä osakeyhtiönä Intiassa.
 • Palveluveron rekisteröintihakemus.
 • Rakenna tiimi ja panosta palvelun laatuun ja koulutukseen.

Mitä asioita sinun tulee tehdä ennen kuriiritoiminnan aloittamista?

Tuotteet, jotka sinun tulee tehdä ennen kuriiritoiminnan aloittamista:

 • Kehitä kuriiriliiketoimintasuunnitelma.
 • Hanki luotettavia ajoneuvoja.
 • Järjestä säilytystila.
 • Hanki tarvikkeita ja materiaaleja.
 • Ota yritysvakuutus.
 • Anna kuriiriyrityksellesi nimi.
 • Hanki logo.
 • Harkitse kuriiriliiketoimintasi oikeudellista rakennetta.

Mikä on halvin aloitettava franchising Intiassa?

 • Stratus Building Solutions.
 • SuperGlass tuulilasin korjaus.
 • Mosquito Squad.
 • Kiinteistönhoito Oy
 • Pilari postitarkastajille.

Kuinka perustaa kuriiriyritys Intiassa?

 • Hanki ja ota yhteyttä luotettavaan kuljetuslähteeseen.
 • Investoi oikeisiin laitteisiin.
 • Löydä kuriiriliiketoiminnallesi ainutlaatuinen mutta kiinnostava nimi.
 • Harkitse sopivaa vakuutusta.
 • Markkinoi yritystäsi viisaasti ja merkitse läsnäolosi.

Kuinka saada kuriirilupa Intiassa?

 • Hanki kuriirilisenssi luomalla nimi kuriiriyrityksellesi.
 • Ota yhteyttä kunnanvirastoon kuriirilupalomakkeen saamiseksi.
 • Täytä hakulomake tarkalla tiedolla.
 • Lähetä se lisenssitoimistolle.

Onko kuriiritoiminta kannattavaa Intiassa?

Kyllä, kuriiripalvelu on loistava liikeidea nykyaikana. Se on liikeidea, jolla on vähän investointeja ja korkea tuotto. Kuriiriyrityksen ylläpitäminen on myös erinomainen uranäkymä.

Mitkä ovat kuriiriliiketoiminnan ideat?

Jonkin verran kuriiriliikeideat: Ruoan toimitus, hedelmien ja päivittäistavaroiden toimitus, pesula- ja kuivapesupalvelu, polkupyöräpalvelukuriiri, huonekalujen toimitus ja kokoonpano jne.

Kuinka saan alhaisen sijoitustoiminnan franchising-yrityksen Intiassa?

Harkittavat vaiheet ennen ostamista a alhaisten investointien franchising-liiketoiminta Intiassa:

 1. Tutkimus.
 2. Tunnista yksittäiset franchising-yritykset.
 3. Franchising-pätevyysvaatimukset.
 4. Lähetä harkintapyyntö/hakemus.
 5. Tutkimusfranchising-ilmoitusasiakirja.
 6. Ilmoitusaika.
 7. Vieraile olemassa olevissa franchising-ottajissa.
 8. Vieraile franchising-antajalla.

Kuinka perustaa franchising-liiketoiminta Intiassa tai kuinka kehittää franchising-liiketoimintaa Intiassa?

Asennuksen vaiheet a franchising Intiassa vähäisin sijoituksin:

 1. Määritä markkinarako.
 2. Muodollisuuksien täyttäminen.
 3. Omistajuus.
 4. Lisensointi.
 5. Rekisteröinti.
 6. Henkilöresurssien vaatimukset.
 7. Verojen maksaminen.
 8. Valuuttariskien hallinta.

Mikä on paras franchising-yritys aloittaa Intiassa?

Parhaat franchising-sarjat: Affinity Salon Franchise, DTDC Franchise, Giani’s Franchise, Lenskart Toimilupa, FabIndia Franchise ja Kake Di Hatti Franchise.