Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuusi uutta OnePlus-laitetta vuotaa, mukaan lukien 10 Ultra

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuusi uutta OnePlus-laitetta vuotaa, mukaan lukien 10 Ultra

OnePlus valmistautuu julkaisemaan kuusi uutta puhelinta vuonna 2022 tuoreen vuodon mukaan. On ollut yleisesti tiedossa, että kiinalainen yritys on ollut kiinnostunut tuomaan ensiluokkaisia ​​laitteitaan ulkomaille, mutta kuusi uutta puhelinta, joiden huhutaan debytoivan myöhemmin tänä vuonna, voivat todistaa, että OnePlus menee täysin ulos uusimpien julkaisujensa kanssa.

91mobilesin ensimmäisenä havaitseman vuodattajan Yogesh Brarin twiitin mukaan kuusi puhelinta julkaistaan ​​vuoden 2022 aikana, yksi puhelin joka kuukausi. Lähimpänä horisonttia oleva laite on OnePlus 10 Pro, ja Brar sanoo, että virallinen ilmoitus sen maailmanlaajuisesta julkaisupäivästä on tulossa ennen maaliskuun loppua. Tämä näyttää sopivan yhteen sen kanssa, mitä OnePlus on toistaiseksi kertonut yleisölle 10 Prosta, joten näyttää uskottavalta, että Brar on oikeassa.

Tässä on joitain tulevista Nord/number-sarjan tuotteista

•OnePlus 10 Pro – maaliskuu
•OnePlus Nord CE 2 Lite – huhtikuu
•OnePlus Nord 2T – huhtikuun loppu/toukokuun alku
•OnePlus 10R – toukokuu
•OnePlus Nord 3 (Nord Pro) – heinäkuu
•OnePlus 10 Ultra (10 Pro Plus) – Myöhäinen Q3

— Yogesh Brar (@heyitsyogesh) 21. maaliskuuta 2022

Muita vuodossa mainittuja puhelimia ovat huhtikuussa lanseeraava OnePlus Nord CE 2 Lite, huhti-toukokuun alussa lanseeraava OnePlus Nord 2T, toukokuussa lanseeraava OnePlus 10R, heinäkuussa lanseeraava OnePlus Nord 3 ja OnePlus 10 Ultra. julkaistaan ​​moniselitteisemmällä “myöhällä Q3”.

Suurin osa vuotoon sisältyvistä puhelimista on melko vakiohintaisia ​​OnePlusin tyypillisille älypuhelimille, mutta OnePlus 10 Ultra on varmasti katseenvangitsija. Base 10 Pron maailmanlaajuista julkaisua on odotettu jo jonkin aikaa, ja kun yhä useammat ihmiset saavat sen käsiinsä, se näyttää olevan vankka laite. Älypuhelinten ystäville on jännittävä tieto siitä, että on tulossa tehokkaampi versio, joka on tarkoitettu mahdollisesti kilpailemaan huippuluokan Samsung- ja Apple-puhelimiin.

🔥 Empfohlen:  Kustomer Vs Zendesk: Mitkä asiakastuen ohjelmistosäännöt?

Tämän vuodon valitettava puoli on se, että Brar ei kerro nimenomaisesti, millä alueilla kukin puhelin on saatavilla. OnePlus on keskittynyt Aasian markkinoille OnePlus 9R:n kaltaisten puhelimien ollessa yksinomaan Intiassa, joten näyttää todennäköiseltä, että Vuotoon sisältynyt 10R ei ehkä näe maailmanlaajuista julkaisua. Tätä silmällä pitäen on todennäköistä, että useat listatuista puhelimista jäävät Aasian markkinoille, ellei niiden kysyntä muualla pakota OnePlusia harkitsemaan muita alueita julkaisua varten.