Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kysymys- ja vastaussivustoluettelo (19 parasta kysymys- ja vastaussivustoa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kysymys- ja vastaussivustoluettelo (19 parasta kysymys- ja vastaussivustoa)

Tämä opas sisältää luettelon kysymys- ja vastaussivustoista.

Löydät yhteensä 19 parasta Q&A-sivustoa verkosta, joilla voit esittää kysymyksiä kaikenlaisista aiheista. Voit myös käyttää näitä lähetyssivustoja tarjotaksesi vastauksia Internetissä osana hakukoneoptimoinnin (SEO) digitaalista markkinointistrategiaasi, jotta voit ohjata kohdistetumpaa liikennettä verkkosivustollesi.

Tämä sivu on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen osa sisältää yhteenvedon kaikista suosituimmista kysymys- ja vastaussivustoista, jotka ovat suosituimpia online-käyttäjien keskuudessa, jotta tiedät, millaisia ​​Q&A-tyyppejä alustoilta löytyy. Toinen osa sisältää taulukon, jossa on vain verkkosivustot, jotka vastaavat mihin tahansa kysymykseen mistä tahansa aiheesta, jotta voit löytää tarpeisiisi parhaiten sopivan verkkosivuston.

Kysymys- ja vastaussivustot

Answers.com

Answers.com on yksi Internetin parhaista kysymys- ja vastaussivustoista. Tämä sivusto, joka tunnettiin aiemmin nimellä WikiAnswers, auttaa sinua saamaan tarvitsemasi vastaukset ja kysymään haluamiasi kysymyksiä mistä tahansa kiinnostavasta aiheesta. Answers.com pyrkii olemaan luotetuin paikka vastata elämän kysymyksiin.

Quora

Quora on yksi suosituimmista Q&A-sivustoista verkossa. Yli 300 miljoonaa käyttäjää vierailee Quorassa joka kuukausi saadakseen ja jakaakseen tietoa kaikista kysymyksistä missä tahansa kategoriassa. Tämän alustan avulla voit olla yhteydessä muihin, jotka tarjoavat ainutlaatuisia oivalluksia ja laadukkaita vastauksia. Se on myös loistava verkkosivusto bränditietoisuuden lisäämiseen ja asiantuntemuksen jakamiseen, jotta voit lisätä toimialaasi auktoriteettia ja luottamusta. Tutustu näihin liittyviin Quora SEO- ja Quora-linkkien rakentamisoppaisiin saadaksesi selville tärkeimmät tavat, joilla voit käyttää Quoraa digitaaliseen markkinointiin.

Reddit

Reddit on sivusto, joka vastaa kaikkiin mieleesi tuleviin kysymyksiin. Sillä on kukoistava verkkoyhteisö, jolla on yli 330 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää. Reddit on yhteisöverkosto, jossa ihmiset voivat sukeltaa kiinnostuksen kohteisiinsa, harrastuksiinsa ja intohimoihinsa Reddit-verkkosivuston sivusäikeissä tai -kategorioissa, joita kutsutaan subredditeiksi.

Reddit on erittäin moderoitu Q&A-sivusto, jossa käyttäjät antavat plus- ja miinusäänestyksen kysymyksiin ja niiden vastauksiin. Käyttäjät keräävät myös Karma-pisteitä, jotka kuvastavat heidän mainettaan. Siksi sinun on esitettävä hyviä kysymyksiä ja annettava hyödyllisiä vastauksia. Muutoin tilisi saatetaan rajoittaa ja/tai estää käyttöjärjestelmästä. Katso nämä Reddit SEO- ja Reddit-linkkien rakentamisoppaat saadaksesi neuvoja tämän sivuston menestyksekkääseen käyttöön digitaaliseen markkinointiin.

Google Question Hub

Google Question Hub on uusi tietomarkkinoiden alusta, joka kerää kysymyksiä suoraan hakukoneesta käyttäjiltä, ​​jotka eivät löydä vastauksia etsimiinsä Hausta. Sitten se luokittelee ja julkaisee vastauksetmattomat kysymykset sisällöntuottajien selvitettäväksi ja vastattavaksi.

Google Question Hubin avulla voit laajentaa verkkosivustosi sisällön kattavuutta ja näkyvyyttä. Kun olet kirjautunut alustalle, voit etsiä kohdeavainsanoja, valita aiheet, joihin haluat lähettää vastauksia, ja yhdistää näihin kysymyksiin uutta (tai olemassa olevaa) sisältöä sen tehokkuuden seuraamiseksi. Kuten aina, korkealaatuisella ja perusteellisella sisällöllä on paremmat mahdollisuudet toimia paremmin Googlen hakukoneessa tietyissä kysymyksissä.

🔥 Empfohlen:  11 parasta sovellusta kuvankäsittelyyn | Valokuvien muokkaussovellus yrityksille

Blurtit

Blurtit on brittiläinen Q&A-sivusto, jossa ihmiset voivat esittää kysymyksiä, oppia uusia asioita, jakaa tietoa ja kasvattaa ymmärrystään maailman eri puolista. Blurtit kattaa monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien sosiaaliset, tekniset ja henkiset asiat. Vastaukset voivat sisältää hyperlinkkejä muille verkkosivustoille, joten voit käyttää tätä alustaa linkkien rakentamiseen parantaaksesi sivustosi sivun ulkopuolista hakukoneoptimointia.

Vastaa vain

JustAnswer on yksi luotettavimmista verkkosivustoista, jotka vastaavat todennettujen asiantuntijoiden kysymyksiisi mistä tahansa aiheesta. Voit keskustella asiantuntijan kanssa milloin tahansa; kysymyksiisi vastaamisesta peritään kuitenkin maksu. Voit maksaa kertamaksun tai kuukausittaisen tilauksen saadaksesi apua yli 150 luokan asiantuntijoilta, kuten eläinlääkäreiltä, ​​mekaanikoilta, kodin kunnostusasiantuntijoilta ja muilta.

Lisäksi JustAnswerilla on kumppaniohjelma, jonka avulla voit ansaita rahaa verkkosivustollasi lisäämällä chat-widgetin, jonka avulla kävijät voivat keskustella suoraan lääkäreiden, lakimiesten, mekaanikkojen ja muiden ammattilaisten kanssa muutamassa minuutissa poistumatta sivustostasi.

Kysy MetaFilteristä

Ask MetaFilter on MetaFilter-blogin alaosasto, johon kuka tahansa voi lähettää linkin tai kommentin. Jäsenet auttavat toisiaan ratkaisemaan ongelmia mistä tahansa aiheesta. Hyperlinkit ovat sallittuja vastauksissa, joten se on hyvä sivusto bränditietoisuuden lisäämiseen, asiantuntemuksen osoittamiseen ja uusien käänteisten linkkien luomiseen verkkosivustollesi.

Aivollisesti

Brainly on verkkosivusto opiskelijoille, jotka voivat saada asiantuntevia ja vahvistettuja vastauksia kotitehtäviin ja kouluprojekteihin. Voit saada 1:1 opettaja-apua tai lähettää kysymyksesi yhteisölle, jossa on yli 200 miljoonaa oppilasta ja opettajaa, jotka voivat auttaa sinua oppimisessasi. Brainly-yhteisöön liittyminen ja avun saaminen on ilmaista, kun taas henkilökohtaisempi apu vaatii kuukausittaisen tilausmaksun.

ResearchGate

ResearchGate on kysymys ja vastaus sivusto tieteellisen tiedon löytämiseen. Se on foorumi, jossa tiedemiehet ja tutkijat voivat jakaa kirjoituksiaan, esittää kysymyksiä ja vastata kysymyksiin sekä olla yhteydessä samanmielisiin ihmisiin tieteen maailmassa. Tämän verkkosivuston avulla voit hankkia edistyneitä tietoja ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa urasi edistämiseksi.

Kysy kirjastonhoitajalta

Ask a Librarian isännöi The Library of Congress. Voit käyttää tätä sivustoa kysyäksesi kysymyksiä asiantuntijalle, joka vastaa 5 arkipäivän kuluessa, tai käyttää chat-toimintoa kysyäksesi yleisiä kysymyksiä reaaliajassa. Lisäksi siellä on Usein kysytyt kysymykset -osio, jota voit selata saadaksesi vastauksia muihin usein kysyttyihin kysymyksiin useista eri aiheista.

🔥 Empfohlen:  7 parasta virtuaalista kaupankäyntisimulaattoria Intian osakemarkkinoille

Ask.fm

Ask.fm on sosiaalinen verkostoituminen sivusto, jonka avulla voit esittää suoria kysymyksiä tietyille ihmisille tai ystäville tai ihmisryhmille. Kysymyksiä voi esittää anonyymisti tai liittää kysymykseen käyttäjätunnuksesi.

Pinovaihto

Stack Exchange on suosittu sivusto, joka auttaa ihmisiä löytämään tarvitsemansa vastaukset silloin, kun he niitä tarvitsevat. Sillä on yli 51 kuukausittaista käyttäjää ja yli 3 miljoonaa kysymystä ja niihin vastataan alustalla.

Pinon ylivuoto

Stack Overflow on kysymysten ja vastausten koodaukseen. Se oli edellä mainitun Stack Exchange Networkin lippulaivasivusto. Jos haluat esittää kysymyksiä ohjelmoinnista, verkkosivustoista jne. tai antaa vastauksia kehittääksesi asiantuntemustasi, luottamustasi ja auktoriteettiasi tällä alalla, Stack Overflow on hyvä Q&A-sivusto, johon voit osallistua.

Superkäyttäjä

Superuser on kysymys ja vastaus -yhteisö tietokoneharrastajille ja tehokäyttäjille. Se on myös osa Stack Exchange Networkia. Superuser on kuitenkin tarkoitettu tietokoneiden oppimiseen yleensä, kun taas StackOverflow on ohjelmointi.

AnswerBank

AnswerBank on Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva Q&A-sivusto, joka vastaa kysymyksiisi mitä tahansa. Todelliset ihmiset antavat oikeita vastauksia.

Kysy minulta Help Desk

Ask Me Help Desk on yhteisö, josta saa vastauksia mistä tahansa aiheesta. Se on järjestetty ala-aiheittain, jotta voit löytää vastauksia tai kysyä omia kysymyksiä. Voit liittyä sivustolle jakaaksesi tietosi tietyn alan asiantuntijana tai yksinkertaisesti kysyä kysymyksiä, joihin tarvitset vastauksia tavallisena käyttäjänä.

Vastauspussi

Answerbag on sosiaalinen verkostoituminen, joka kannustaa tiedon jakamiseen verkossa. Se kokoaa ihmiset yhteen esittämään kysymyksiä ja löytämään vastauksia yksinkertaisessa muodossa.

Chegg

Chegg on koulutusteknologiayritys, jonka verkkosivuilla on oma osio, jossa on laaja kokoelma kysymyksiä ja vastauksia kotitehtäviin. Siinä on myös asiantuntijoita, jotka voivat tarjota vastauksia kysymyksiisi, kun tarvitset välittömiä tuloksia aiheesta riippumatta.

Askbot

Jos olet kiinnostunut lisäämään Q&A-osion omalle verkkosivustollesi, Askbot on vastaus. Askbot on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota käytetään Pythonilla ja Djangolla kirjoitettujen kysymys- ja vastaussuuntautuneiden Internet-foorumien luomiseen.

Jos nyt etsit muun tyyppisiä hakusivustoja, joita voit käyttää hakukoneoptimointiin, bränditietoisuuteen ja asiantuntemuksen jakamiseen verkossa, tutustu näihin artikkelien julkaisusivustoihin, mikroblogisivustoihin ja sosiaalisen median linkkien rakennussivuun saadaksesi lisää hyödyllisiä resursseja.

Poistetut Q&A-sivustot

Seuraavat sivustot olivat aiemmin suosittuja Q&A-sivustoja, jotka on lopetettu:

  • Askville: Tätä kysymys- ja vastaussivustoa hallinnoi Amazon, ja se suljettiin 25. lokakuuta 2013. Se oli sosiaalinen yhteisö sekä kysymys- ja vastaussivusto. jossa online-käyttäjät voivat kysyä ja vastata kysymyksiin erilaisista aiheista.
  • Googlen vastaukset: Tämä verkkosivusto luotiin tavanomaisen hakukoneen laajennukseksi ja suljettiin joulukuussa 2006. Käyttäjät voivat esittää kysymyksen ja maksaa Google Answers -tutkijoille maksun, jotta he etsivät tiedot ja raportoivat niistä takaisin käyttäjälle.
  • LinkedIn-vastaukset: Tämä sivusto antoi jäsenille mahdollisuuden esittää liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä ja vastata niihin, ja se suljettiin 31. tammikuuta 2013. Sivuston Q&A-osio ei houkutellut käyttäjiä niin paljon kuin LinkedIn odotti.
  • WikiAnswers: Tämä Internet-pohjainen tiedonvaihtosivusto lopetettiin 3. toukokuuta 2018. Sen korvasi Answers.com.
  • Yahoo vastaukset: Tämä oli yksi Internetin pisimpään toimivista kysymys- ja vastaussivustoista, joka suljettiin 4.5.2021 suosion laskun vuoksi.
🔥 Empfohlen:  8 parasta Amazonin vaihtoehtoista markkinapaikkaa tuotteesi listalle tänään

Mikä on paras kysymys- ja vastaussivusto?

Paras kysymys ja vastaus -sivusto on Quora, koska sen avulla käyttäjät voivat tarjota perusteellisia vastauksia kysymyksiin ja tarjota linkkejä luotettujen resurssien mainitsemiseen. Quora sisältää myös äänestysjärjestelmän, jonka avulla käyttäjät voivat äänestää kunkin kysymyksen parasta vastausta varten.

Foundationin tutkimustietojen mukaan Quoralla on seuraavat käyttäjätilastot, jotka tekevät siitä yhden Internetin parhaista kysymis- ja vastaussivustoista:

  • Quoralla on kuukausittain 300 miljoonaa aktiivista käyttäjää.
  • Alustalla on saatavilla yli 400 000 aihetta.
  • Käyttäjät viettävät sivustolla keskimäärin 4:11 minuuttia.
  • 65 prosentilla käyttäjistä on korkeakoulututkinto.

Mikä verkkosivusto voi vastata mihin tahansa kysymykseen?

Yhteenveto kysymys- ja vastaussivustoista

Toivottavasti pidit tästä kysymys- ja vastaussivustoluettelosta.

Kuten huomasit, on monia Q&A-sivustoja, joiden avulla voit esittää kysymyksiä kaikenlaisista aiheista tai tarjota asiantuntija vastauksia osana hakukoneoptimoinnin (SEO) digitaalista markkinointistrategiaasi, jotta voit ohjata sivustollesi kohdistetumpaa liikennettä. Toivottavasti löysit parhaan verkkosivuston, joka vastaa kaikkiin haluamiisi kysymyksiin ja joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi verkon käyttäjänä.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.