Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lähetettävä arvostelu 2023: Onko sosiaalisen median hallinta helppoa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lähetettävä arvostelu 2023: Onko sosiaalisen median hallinta helppoa?

Tervetuloa Sendible-arvosteluumme.

Sendible on kattava sosiaalisen median hallintatyökalu, jonka avulla voit hallita kaikkia kanaviasi yhdessä paikassa.

Alustassa on sosiaalisen median aikataulu, pikaraportit, tiimiyhteistyö, prioriteettipostilaatikko ja asiakastuki.

Keskeinen kysymys: onko se paras vaihtoehto sinulle?

Tämän katsauksen loppuun mennessä tiedät vastauksen, mukaan lukien sen, sopiiko se yrityksesi erityistarpeisiin.

Tutustumme Sendiblen ominaisuuksiin, tutkimme saatavilla olevia suunnitelmia ja kerromme yksityiskohtaisesti, mitkä ovat mielestämme ohjelmiston tärkeimmät edut ja haitat.

Aloitetaanpa.

Mikä on Sendible?

Lähetettävä sen lanseerasi vuonna 2009 yrittäjä Gavin Hammar, ja sen kokonaisbudjetti on 45 puntaa. Hän aloitti ohjelmistojen tekemisen aikatauluttaakseen ja lähettääkseen sisältöä minne tahansa sosiaalisen median kanavien, sähköpostin, tekstiviestien ja blogien kautta.

Työkalun avulla voit luoda, ajoittaa ja seurata sosiaalisen median suorituskykyäsi useissa kanavissa sekä olla yhteydessä yleisöösi suoraan.

Vuosien varrella Sendible on lisännyt jatkuvasti ominaisuuksia vaihtoehtoisesta tekstistä sisällön automaattiseen julkaisuun. Viime aikoina ne ovat mahdollistaneet profiilien merkitsemisen Instagram-kuviin.

Alustaan ​​luottaa yli 30 000 virastoa ja ammattilaista, kuten Expedia, Deaf Minds Education ja NHS 24.

Löydät kaiken joukkoaikataulutuksesta analytiikkaan sekä reaaliaikaisen kommentoinnin yhdeltä alustalta.

Mutta onko se paras työkalu yrityksellesi?

Jatka lukemista saadaksesi täyden arvostelumme Sendiblesta. Keskustelen myös eduista ja haitoista sekä muutamasta lähetettävästä vaihtoehdosta.

Mitä ominaisuuksia Sendible tarjoaa?

Sendible on työkalu sosiaalisen median viestinnän, viestien ja sisällön järjestämiseen. Tärkeimmät ominaisuudet, joista kannattaa tietää, ovat seuraavat:

 • Profiilit
 • Asiakasyhteys
 • Raporttikeskus
 • Valvontatoiminto
 • Tärkeät postit
 • Sisältökalenteri
 • Kuvankäsittelyohjelma
 • Resurssikeskus
 • Integraatiot

Tutustumme näihin ominaisuuksiin ja esittelemme työkalun ensikäden.

Huomaa: Jotkut Sendiblen ominaisuuksista ovat saatavilla vain hinnoittelusuunnitelmissa.

Profiilit

Sendible käyttää niin kutsuttuja “profiileja”. Jokainen on henkilökohtainen sosiaalisen median tili, Google-yritysprofiili tai blogi.

Työkalun avulla voit muodostaa yhteyden Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin, LinkedIniin, TikTokiin ja YouTubeen. On myös mahdollisuus muodostaa yhteys useisiin sivustoihin tai blogeihin WordPress.org- ja WordPress.com-sivustojen kautta, mikä lisää joustavuutta.

Rekisteröitymisen jälkeen näytön pitäisi näyttää samanlaiselta kuin alla oleva kuva – voit valita opastetun kierroksen tai sukeltaa itse:

Jos muutat mieltäsi missä tahansa vaiheessa, voit napsauttaa violettia kysymysmerkkikuvaketta päästäksesi Resurssikeskus. Napsauta sieltä Tuotekierrokset. Jokaisesta aiheesta on luettelo, jossa on opetusvideo.

Vasemmalla puolella voit luoda luetteloita yleisesti ryhmitellyistä profiileista ja tarkastella muiden tiimitovereiden jakamia profiileja, jolloin näet yhdellä silmäyksellä, kuka käsittelee tiettyjä profiileja.

Sinun on lisättävä profiilisi, jotta voit luoda ajoitettua sisältöä, tarkastella raportteja ja analytiikkaa sekä seurata toimintaasi sosiaalisissa syötteissäsi.

Voit tehdä sen napsauttamalla Lisätä sosiaalisessa kanavassa, johon haluat muodostaa yhteyden, ja valitse sitten asetustyyppi napsauttamalla asianmukaista Perustaa painiketta, kuten näin:

Noudata kyseisen alustan todennusvaiheita. Lue seuraavaksi ehdot ja hyväksy ne. Napsauta sieltä Sallia:

Jos onnistut, vasemmalla lisättyjen profiilien määrä on muuttunut. Voit tarkistaa napsauttamalla Omat profiilit:

Oikeanpuoleisessa valikossa voit lisätä sivustoja napsauttamalla Blogit. Voit valita alla olevista kahdesta vaihtoehdosta:

Täytä tarvittavat tiedot ja napsauta Tallenna asetukset -painiketta saada valmiiksi:

Pinnan alla Blogit On Valvonta. Täällä voit luoda avainsanan Google-hälytyksetmonitori Twitter-haku lisää hakutermeille Twitter-profiilit laajentaa kilpailua ja luoda Twitter-listat vastataksesi ja priorisoidaksesi aikajanallasi näkemäsi sen mukaisesti:

The Sovellukset -välilehti on kätevä ominaisuus, jonka avulla voit joukkolähettää Facebook-sivuja tai yhdistää uudelleen ne, jotka on jo lisätty tiliisi.

Asiakasyhteys

Sendible tarjoaa ensiluokkaisen käyttöönottoprosessin nimeltä Asiakasyhteys helpottaa siirtymistä useiden sosiaalisten kanavien hallintaan. Se on erinomainen tapa asiakkaille valtuuttaa sinut turvallisesti (postaamaan heidän puolestaan) lisäämällä widget verkkosivullesi.

On tilanteita, joissa asiakkaasi saattavat haluta välttää lisäämästä sinua sosiaalisten tiliensä järjestelmänvalvojaksi turvallisuussyistä. Tai ehkä sinun on lisättävä heidän profiilinsa, koska hallitset heidän sosiaalisia viestejään etkä halua asiakkaidesi kirjautuvan itse alustalle.

Voit valita, mitä sosiaalisia kanavia asiakkaasi tarvitsevat, ennen kuin he lisäävät tietonsa, esimerkiksi:

Kun olet lisännyt widgetin, he voivat lisätä sosiaalisen median profiilinsa napsauttamalla. He voivat myös ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset mille tahansa tilille, jos ne on yhdistettävä uudelleen.

🔥 Empfohlen:  MySmartPrice - Online-alusta hintojen vertailuun

Sendible tarjoaa erillisen vaihtoehdon vain asiakaskäyttöön hallintapaneelissaan – täällä asiakas voi esikatsella ja hyväksyä sisältöä. Tämä vaihtoehto on saatavilla osoitteesta Pito suunnitelma.

Jos haluat parantaa liiketoimintaasi, käytettävissä on valkoinen etikettivaihtoehto, joka sopii brändisi väreihin ja logoon. Se käyttää verkkotunnustasi.

Raporttikeskus

Sendiblen avulla voit luoda sitoutumis- tai yksittäisiä raportteja, jotka mittaavat sosiaalisen median tehokkuuttasi kojelaudalta. Se toimii Twitterin, LinkedInin yritystilien, Facebook-sivujen, Instagramin, YouTuben ja Google Analyticsin kanssa.

Pääset sitoutumisraporttiin napsauttamalla Raportit otsikko ja sitten Sitoumus vasemman käden puolella.

Täältä voit valita päivämäärän napsauttamalla Suodatuspäivämäärä oikealla puolella. Käytät historiallisia tietoja tietyltä ajanjaksolta, kuten eilen, viikoittain, kuukausittain tai viimeiseltä kolmelta kuukaudelta:

Sitoutumisraportit tarjoavat yleiskatsauksen kaikista yhdistetyistä profiileistasi valitulta ajanjaksolta. Voit käyttää tietoja, kuten Yleisö (seuraajien kokonaismäärä), Postita sitoumukset, Viestit lähetettyja Mainitsee.

Alempana näet mittareita ja visualisointeja, kuten Yleisön kasvu päivältä, Sisältötottumuksetja suosituimmat viestisi – nämä ovat erittäin hyödyllisiä, kun ymmärrät, mikä toimii (ja mikä ei), jotta voit mukauttaa strategiaasi sen mukaisesti.

Ne näkyvät kojelaudassa seuraavasti:

On syytä huomata, että jos teet virheen (kuten minä) yhdistät profiilisi uudelleen useammin kuin kerran 24 tunnin aikana, tiedot nollataan.

Tässä on yksittäinen raportti, jonka loin napsauttamalla YouTube vasemmalla puolella ja sitten missä lukee Luo raportti:

Sendible antaa erinomaisen erittelyn tässä, erityisesti Paras aika lähettää vaihtoehto. Se viittaa esimerkiksi siihen, että ihmiset ovat eniten kiinnostuneita videoistani klo 3.00.

Sen alapuolella ovat arvioidut katseluminuutit, keskimääräinen kesto sekunteina ja uudet katselukerrat valitun ajanjakson aikana. Nämä näkyvät selkeästi taulukossa seuraavasti:

Lisäksi voit oppia, milloin ihmiset pitivät (tai kommentoivat), sekä mahdollisesti ennustaa hyödyllisiä malleja eteenpäin:

Sisällä Raportit Sendible tarjoaa vedä ja pudota -raporttien rakennustyökalun, jossa on yli 200 moduulia. Voit tallentaa olemassa olevia raportteja ja muokata niitä tarpeidesi mukaan:

Suunnitelmastasi riippuen saatavilla on myös valkoiset raportit.

Luonteeltaan valkoinen etiketti tarkoittaa, että voit muokata kansilehden, lisätä logon ja käyttää useita jakamisvaihtoehtoja. Pääset myös käyttämään live-linkkejä, PDF-toimintoja ja sähköpostin lähettämistä (valinnalla taajuuden mukaan).

Valvontatoiminto

Brändin ja maineen hallinta on olennainen osa sosiaalisen median johtajan työtä Avainsanavaroitukset Twitterille voit tarkastella ajankohtaisia ​​aiheeseen liittyviä aiheita avainsanojesi avulla – kätevää kilpailijoiden silmällä pitämiseen.

Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Monitori -välilehteä ja napsauta Avainsanavaroitukset vaihtoehdoista:

Napsauta seuraavaksi Uusi hälytysja anna tietosi. Voit halutessasi vastaanottaa sähköposti- ja Googlen RSS-syötehälytyksiä, jotka avautuvat uusilla maininnoilla:

Kun olet napsauttanut Tallenna muutoksetkestää yhdestä kahteen tuntia sosiaalisten viestien tietojen analysoimiseen ja kokoamiseen sekä tulosten näyttämiseen.

Odottaessasi voit napsauttaa Hae vasemmalla puolella (kuten yllä olevassa kuvassa) nähdäksesi viimeisimmät hashtag-trendit Twitterissä. Hyödyllinen etsiessäsi inspiraatiota sisältöösi.

Tärkeät postit

Aikaa menee hukkaan avaamalla useita välilehtiä jokaiselle sosiaalisen median kanavalle, ja eri kirjautumistietojen muistaminen keskeyttää sisällön luomisen.

Lähetettäviä tarjouksia Tärkeät postit toiminto, jossa näet kaikki tärkeimmät viestisi yhdessä paikassa. Lisäksi voit suodattaa tuloksia päivämäärien tai profiilien perusteella, arkistoida viestejä ja viedä postilaatikkosi CSV-tiedostona.

Lähetettävissä kerrotaan, mitkä sosiaalisen median kanavat toimivat, ja sen mukana tarkkoja toimintoja – kannattaa lukea etukäteen:

Tärkeät postit -otsikon alla on oma Sosiaaliset syötteet:

Täällä voit tarkastella yhdistettyjen profiiliesi viimeisimpiä tapahtumia reaaliajassa ja vastata suoraan viesteihisi.

Sisältökalenteri

Yksi parhaista ominaisuuksista on Sendiblen aikataulutyökalu. Sen avulla voit luoda sisältöä kuukausia etukäteen älykkäillä jonoilla, joukkolähettää viestejä ja jopa saada ideoita sosiaalisista lomista itse kalenterista.

Pääset sisältökalenteriin napsauttamalla vasenta navigointivälilehteä ja napsauttamalla Julkaista. Sisältä löydät visuaalisen kalenterin, jossa näet kaiken sisältösi viikon, kuukauden tai päivän mukaan. Voit myös vaihtaa oletusnäkymästä Aikataulutettu to Lähetetty:

Jos haluat siirtää ajoitetut viestit toiseen päivään, vedä ja pudota ne haluttuun päivään, kaksoisnapsauta ja napsauta Muokata muuttaa aikoja.

Jos rastitat Lomat, voit tarkastella yli 300 sosiaalista vapaapäivää. Kun olet valinnut loman, huomaat, että jokaiseen on liitetty kuva ja muokattava hashtag. Voit myös lisätä sosiaalisia profiileja, muokata kopiota ja ajoittaa julkaisun useille kanaville viidessä minuutissa tai vähemmän.

🔥 Empfohlen:  Ilmainen Googlen AI-kuvaanalyysityökalu kuvantunnistusta varten

Sendiblen avulla voit luoda sisältöä aina, kun inspiraatio iskee Säveltää painiketta ja Bulkkituoja kuvake:

Voit luoda uuden postauksen kalenterin kautta napsauttamalla päivämäärää. Valitse sitten profiilisi, luo sisältösi, niin se ehdottaa optimaalista aikaa yleisöllesi. Sieltä voit napsauttaa Ajoittaa tai luettelopisteluettelo -kuvaketta lisätäksesi sen jonoksi. Voit myös tallentaa sen luonnoksena kalenteriisi:

Voit laatia, ajoittaa ja lähettää useita viestejä yhdestä laatikosta napsauttamalla joukkotuojaa tehostaaksesi tulostasi. Työkalun avulla tiimit voivat myös tehdä yhteistyötä CSV-tiedostosta saadakseen sisäänoston sidosryhmiltä:

Älykkäät jonot sopivat erinomaisesti kuukauden sisällön suunnitteluun ennalta asetettujen aikataulujen avulla – voit valita kellonajat ja päivämäärät ja määrittää ne yksittäisille tiimin jäsenille tarpeen mukaan. Siitä on hyötyä, jos käytät myyntikampanjoita tai jaat ikivihreää sisältöä.

Jokainen sosiaalinen kanava näkyy tiettynä kyseiseen alustaan ​​liittyvänä värinä. Esimerkiksi Twitter on vaaleansininen ja Facebook tummansininen:

Viestin nimikirjaimet ovat kyseisen kappaleen luoja, joten jos olet järjestelmänvalvoja, sinulla on pääsy kaikkiin tilisi käyttäjiin. Tämä etuoikeus tarkoittaa, että voit tarkastella kaikkien sisältöä hallintaroolisi kautta ja suodattaa yksittäisiä tiimin jäseniä tai profiileja käytön helpottamiseksi.

Järjestelmänvalvojat voivat myös hyväksyä tiimin jäsenten viestejä, muokata niitä ja poistaa sisältöä klikkaamalla itse julkaisuja. Voit määrittää hyväksyntätyönkulkuja tiimisi kanssa minimoidaksesi virheet.

Lisäksi Sendible tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa kojelautaa:

Klikkaa Kojelautani vasemmassa yläkulmassa päästäksesi tiimin jäsenen tai asiakkaan kojelautaan.

Kuvankäsittelyohjelma

Sendiblen kuvankäsittelyohjelmalla videoiden tai kuvien lataaminen on helppoa.

Alla olevassa esimerkissä napsautin Yksinkertaisuuden päivä kalenteriin, kirjoitti rivin ja valitsi kuvan lisättäväksi julkaisuun:

Sendiblen avulla voit käyttää rojaltivapaita kuvia tai muuta mediaa Pexelsin, Giphyn ja Flickrin avulla. Vaihtoehtoisesti voit suunnitella sulavia visuaaleja Canvalla (ilmaiseksi) tai lisätä YouTube-videoon.

Pidän erityisesti siitä, että voin lisätä kuvia myös tietystä URL-osoitteesta:

Minun piti kuitenkin muokata valitsemaani kuvaa sopimaan vaadituille vaatimuksille. Korjatakseni tämän käytin Sendiblen editoria napsauttamalla kynäkuvaketta. Sitä on saumaton käyttää esiasetettujen kuvamuotojen kanssa jokaiselle alustalle:

Valitsemalla profiilin voit muokata kuvaa näyttämään erilaiselta jokaisessa alustassa. Lisäsin sitten seuraavanlaisen suodattimen:

Tallennuksen jälkeen Sendible antaa sinun esikatsella kuvaasi silmäkuvakkeen kautta:

Kaiken kaikkiaan sisäänrakennettu editori on fantastinen ja saatavilla kaikissa suunnitelmissa.

Resurssikeskus

Sendible tarjoaa kunnollisen tuen kaikissa suunnitelmissa 5-6 tunnin vastausajalla (suunnitelmastasi riippuen) sähköpostiin. Live-chat on saatavilla klo 9.00–22.00 GMT. Lisäksi he tarjoavat asiakkaille menestystä edistäviä webinaareja ja työpajoja.

Se on riittävä vasteaika, varsinkin kun live-tuki ei aina sisälly kaikkiin samankaltaisten alustojen suunnitelmiin. Kokemukseni oli hyvä, ja live-asiakasagentti oli ammattimainen, kärsivällinen ja ystävällinen. Hän vastasi kysymykseeni ja selvensi yksityiskohtia tietystä ominaisuudesta:

Päästäksesi Resurssikeskus klikkaa violettia kysymysmerkkiä. Näet seuraavat vaihtoehdot: Tuotekierrokset, Tunnetut ongelmat, Ilmoitukset, Tukipalvelu (artikkelit ja ohjeet) ja Ota yhteyttä tukeen.

Löysin Tuotekierrokset, Aloita tarkistuslista, ja Tukipalvelu välttämätön alustan oppimiseen. Niiden mukana tulee yksityiskohtaisia ​​opetusvideoita.

Integraatiot

Sendible tukee Canvaa, Google Chrome -selainlaajennusta, GIPHY:tä, Pexelsiä, Bitlyä, Google Analyticsia, Dropboxia, WordPressiä ja Google Drivea.

Saatavilla on kaksi mobiilisovellusta: Lähetettävä julkaisu hyväksyntää ja julkaisua varten iOS:ssä ja Sendible Engagejoka kattaa raportoinnin, sitoutumisen ja julkaisemisen, saatavilla sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmissä.

Paljonko Sendible maksaa?

Sendible tarjoaa kolme ydintasoa: Creator, Traction ja White Label. Luonnollisesti jokainen suunnitelma sisältää erilaisia ​​ominaisuuksia, etuja ja käyttörajoituksia.

Tarkastellaanpa kutakin niistä lähemmin.

The Tekijän suunnitelma alkaa 29 dollarista kuukaudessa (kuukausimaksumallissa) tai 25 dollarista kuukaudessa vuositilauksella. Siinä on seuraavat ominaisuudet:

 • Sosiaalinen media mahdollistaa yhden käyttäjän ja kuuden profiilin yhdistämisen
 • Rajoittamaton aikataulu
 • Raportointitoiminto sosiaalisen median kampanjoihisi
 • Useiden sosiaalisen median tilien seuranta ja vastaaminen
 • Kuvankäsittelyohjelma

The Vetosuunnitelma alkaa 89 dollarista kuukaudessa (kuukausimaksumallissa) tai 76 dollarista kuukaudessa vuositilauksella. Sen mukana tulee kaikki ominaisuudet Tekijän suunnitelmamukaan lukien:

 • Jopa neljä käyttäjää ja 24 profiilia sosiaalisen median tileille
 • Käyttäjien hallinta
 • Voit määrittää postaukset hyväksyttäväksi ennen lähettämistä
 • Asiakkaiden hallintapaneelit
 • 30 älykästä jonoa suunnitelmaa kohden voittoisaa sosiaalisen median strategiaa varten

The White Label -suunnitelma on tällä hetkellä tarjolla hintaan 240 dollaria kuukaudessa (kuukausimaksumallissa) tai 204 dollaria kuukaudessa vuositilauksella “heinäkuun 40 %” alennuksella. Sen mukana tulee kaikki Creator and Starter -suunnitelman ominaisuudet, mukaan lukien:

 • Jopa 10 käyttäjää ja 60 sosiaalista profiilia
 • 100 älykästä jonoa sosiaalisen median markkinoinnin suunnitelmaa kohden – voit asettaa sosiaalisen median viestejä jonoon helposti
 • Mahdollistaa integraatiot Google Driven, Dropboxin ja Bitlyn kanssa
 • Mukautettu brändäys ja verkkotunnus
 • Sisältö ja hashtag-kirjasto sosiaalisen median viesteillesi
 • Tilinhallinta ja käyttöoikeusryhmät
 • Tarjoaa asiakasyhteyden
 • Mukautetut työnkulkuhyväksynnät kiireisille sosiaalisen median johtajille
 • Live-raporttien jakaminen sekä mahdollisuus tallentaa ja jakaa PDF-tiedostoja tiimisi tai asiakkaiden kanssa
 • Raporttien rakentaja ja muokattavat raportit
🔥 Empfohlen:  Chat GPT 4:n julkaisupäivä? Onko se nyt saatavilla?

Sendible tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson Creation- ja Traction-suunnitelmille sekä ilmaisen esittelyn White Label -suunnitelmasta.

Sendiblen hyvät ja huonot puolet

Sendible on ensiluokkainen sosiaalisen median hallintaalusta, mutta sillä on myös heikkoutensa. Tässä on lyhyt yhteenveto mielestämme suurimmista eduista ja haitoista.

Lähetettäviä ammattilaisia

 • Premium-ominaisuudet. Sinä pystyt liitä asiakkaita Client Connectiin sivustosi kautta tai käytä vain asiakaskohtaista hallintapaneelia niille, jotka haluavat käytännönläheisemmän lähestymistavan. Lisäksi voit luoda valkoisen sosiaalisen median hallintapaneelin logollasi, väreilläsi ja brändäykselläsi sekä jakaa sitoutumis- ja yksittäisiä raportteja, mukaan lukien sosiaalisen median tilastot, menestymisesi mittaamiseksi.
 • Tärkeät postit. Pidä yhteyttä seuraajiisi, yleisöösi ja faneihin suoralla viestillä ja kootulla postilaatikolla, joka havaitsee tärkeät viestit yhdestä paikasta. Ei enää huolta kirjautumistiedoista.
 • Sisältökalenteri. Olennainen työkalu, jonka avulla voit suunnitella kuukausien sisältöä eri sosiaalisen median alustoilla Smart Queues -palvelun avulla. Voit luoda sosiaalisen median luonnoksia ja tehdä muutoksia välittömästi. Tarjolla on myös skaalattavia vaihtoehtoja, kuten työnkulun hyväksyntöjen määrittäminen.
 • Analytics. Voit seurata edistymistä, heikkouksia ja luoda toimivan sosiaalisen median markkinointistrategian mittareidesi perusteella.
 • Helppo aikataulutus. Älykkäästi suunniteltu toiminto, jonka avulla voit luoda sisältöä liikkeellä ollessasi riippumatta siitä, minkä välilehden parissa työskentelet. Sendible sisältää joukkolatausohjelman, joten voit luoda useita julkaisuja, jos olet virrassa. Voit myös ladata CSV-tiedostosta.
 • Resurssikeskus. Ensimmäistä kertaa kojelautaan kirjautuessasi apua on saatavilla hyödyllisen perehdytysohjeen avulla. Resurssikeskuksen avulla voit valita aiheeseen liittyviä videoita, lukea ohjeita ja saada asiantuntija-apua.
 • Kuvankäsittelyohjelma. Voit luoda upeita grafiikoita käyttämällä lukuisia maksuttomia vaihtoehtoja, tai voit ladata sisältöä tietokoneeltasi. Hymiöiden, tekstin ja suodattimien lisääminen ja oikean kuvasuhteen valitseminen on helppoa. Jos olet ladannut videon, voit lisätä pikkukuvia Facebookiin, Instagramiin ja TikTokiin.

Lähetettävät miinukset

 • Sosiaalinen media. Ne tarjoavat hyvän valikoiman sosiaalisen median vaihtoehtoja, mutta Twitch ja Pinterest eivät ole tällä hetkellä saatavilla.
 • Muokattavat raportit. Raporttien jakamisen, tallentamisen ja tulostamisen ensisijainen tehtävä on rajoitettu White Label -suunnitelmaan.

Lähetettäviä vaihtoehtoja

Pitäisikö katsoa joitain vaihtoehtoja? Tutustu suositeltuihin sosiaalisen median hallinta-alustoihimme ennen kuin siirrymme Sendible-arvioinnin päätelmään:

 • Agorapulse | Arvostelumme — Kaikki yhdessä sosiaalisen median hallintaohjelmisto, jossa on edistyneitä suorituskykyraportteja ja sosiaalisen median postilaatikon toimintoja.
 • Pally | Arvostelumme — Suunniteltu visuaalisen sisällön tuottajille, jotka tarvitsevat sosiaalisen median hallintatyökalun TikTokille ja Instagramille.
 • SocialBee | Arvostelumme — Paras sosiaalisen median aikataulutustyökalu bloggaajille ja pienille ryhmille budjetilla.

Viimeiset ajatukset Sendiblesta

Tähän päättyy Sendible-arvostelumme.

Kaiken kaikkiaan Sendible on yksi markkinoiden kattavimmista sosiaalisen median hallintatyökaluista, ja se on paljon edullisempi joukkueille verrattuna Sprout Socialin kaltaisiin työkaluihin.

Pidämme erityisesti siitä, kuinka helppoa sitä on käyttää toimitettujen ohjeiden ja video-opetusohjelmien avulla, ja se tarjoaa useita tapoja luoda viestejä sosiaalisille kanaville Smart Queues -jonojen avulla. Kuvaeditorissa on jopa kuvakirjasto, joka pitää asiat liikkeessä.

Tiimit pitävät myös premium-ominaisuuksista, kuten Client Connectista, mahdollisuudesta määrittää julkaisuja hyväksyttäväksi ja käyttöoikeusryhmiä.

Suosittelemme, että kokeilet heidän 14 päivän kokeilujaksoja (Traction- ja Creator-suunnitelmissa).

Kiitos lukemisesta ja onnea!


Table of Contents