Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Laskevatko sijoituksesi hakukoneissasi, jos lopetat bloggaamisen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Laskevatko sijoituksesi hakukoneissasi, jos lopetat bloggaamisen?

Vaikka on vaikea antaa lopullista vastausta, kerran a blogi on ohi Googlen hiekkalaatikon Ja uusi sisältö indeksoituu suhteellisen nopeasti, sanoisin, että käytännössä mikä tahansa blogi voi selviytyä 1-2 kuukautta ilman aktiivisuutta.

Jos sinulla on kehittyneempi blogi, jossa on muutama tusina viestiä, 20+ DA ja sivustosi houkuttelee orgaanisesti paluulinkkejä, saatat luultavasti lähteä liikkeelle useita kuukausia. Ja silloinkin blogisi jatkaisi kasvuaan suurimman osan ajasta.

Jos sinulla on sivusto, jolla on korkea verkkotunnuksen auktoriteetti, erittäin vahvat takaisinlinkit, useita satoja tai jopa tuhansia viestejä, paljon arvokasta alkuperäistä sisältöä ja olet tunnettu auktoriteetti omalla markkinaraollasi, on täysin mahdollista, että sinulla on 6-12 kuukautta. lisäämättä yhtäkään blogitekstiä, eikä se vaikuttaisi haitallisesti hakukonesijoituksiin.

Tämä on yksi hienoista asioista bloggaamisessa. Kovan työsi tulos toteutuu lisääntyneen kasvun muodossa. Vaikka ei missään vaiheessa täysin passiivinen, bloggaaminen voi olla enimmäkseen passiivista tässä tilanteessa.

Kaikki nämä ehdottamani aikakehykset perustuvat olettamukseen, että olet jossain määrin kilpailukykyisellä markkinaraolla, mutta et hyperkilpailun markkinaraolla. Se olettaa myös, että suuri osa sisällöstäsi on ikivihreää ja informatiivista.

Jos olet kuitenkin markkinaraolla, joka vaatii jatkuvaa sisällön päivitystä, jopa kuukausi tai kaksi voi vaikuttaa haitallisesti orgaaniseen hakuliikenteeseen.

Lisäksi, jos haluat varmistaa, että blogisi kasvaa jatkuvasti, en koskaan ottaisi yli kuukauden tai kaksi taukoa jonkin sisällön julkaisemisesta. Jopa vain 2-3 korkealaatuista osaa, jotka on huolellisesti yhdistetty aikaisempiin postauksiin, voivat auttaa viemään vauhtia eteenpäin.

Jos lopetat uusien blogitekstien julkaisemisen, mutta jatkat olemassa olevan sisällön päivittämistä, on täysin mahdollista, että sivustosi toimisi hyvin loputtomiin.

Osa tästä riippuu siitä, mitä teet sisällön parantamiseksi, mutta osa riippuu myös yleisestä kilpailusta omalla markkinaraollasi.

🔥 Empfohlen:  Jos teet nämä 7 asiaa, Google rankaisee sinua

Korkeassa kilpailutilanteessa (kuten bloggaaminen bloggaamisesta, kuten tämä sivusto tekee), et voi koskaan lopettaa uuden sisällön julkaisemista, koska kilpailu on liian kovaa.

Päinvastoin, toisessa kapealla blogisalkkumonilla sivustoillani on vähän suoria kilpailijoita, joten kilpailevalta blogilta kestäisi reilusti yli vuosi, jotta se kattaisi kaikki minulla olevat aiheet, saati sitten tehdä sen omaperäisellä tavalla.

Itse asiassa näissä vähemmän kilpailukykyisiä ja pienempiä markkinarakojaJulkaisen usein suuria määriä sisältöä ja lopetan sitten tarkoituksella julkaisemisen, jotta hakukoneilla olisi aikaa indeksoida ja luokitella uusi sisältö, ja kestää jonkin aikaa arvioida tämän uuden sisällön suorituskykyä samalla, kun se vanhenee.

Tämä on yksi eduista sinulla on useampi kuin yksi blogi työstettävänä (kiertyvä keskittyminen sisältöön), mutta sama periaate pätee kaikkiin blogeihin.