Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lei Jun: Xiaomin toimitusjohtaja eli The Steve Jobs of China

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lei Jun: Xiaomin toimitusjohtaja eli The Steve Jobs of China

2000-luku jää ikuisesti matkapuhelinten kehitykselle. Matkapuhelimet tasoittivat tietä useille innovaatioille ja keksinnöille, jotka muuttivat toimintatapaamme, myös lopullisesti. Muutos mustavalkoisista matkapuhelimista älylaitteiksi on kiehtova. Nykypäivän älypuhelimet eivät ole vähempää kuin sveitsiläinen veitsi; käyttäjä voi surffata Internetissä, soittaa videopuheluita, siirtää tiedostoja, pelata HD-pelejä ja pitää itsensä kiireisenä lukemattomien sovellusten avulla. Sosiaalinen media ja yleinen digitaalinen läsnäolo olisivat olemattomia mobiilisovelluksissa. Apple aloitti älypuhelinvallankumouksen, ja sen jälkeen seurasi lukuisia kilpailijoita – merkittävimpiä olivat Samsung, Nokia, One Plus, Vivo ja Motorola. Mutta mitä tulee kohtuuhintaisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen, Xiaomi on listan kärjessä.

Nykyään MI by Xiaomi on yleinen nimi, joka kattaa matkapuhelimet, televisiot, kuulokkeet, kannettavat tietokoneet, laukut, trimmerit ja mitä muuta! Lei Jun, kiinalainen Steve Jobs, on tärkeä tekijä Xiaomin voimanlähteessä. Lue lisää saadaksesi lisätietoja Lei Junin elämäkerrasta.

Lei Jun – Elämäkerta

Nimi Lei Jun

Syntynyt 16. joulukuuta 1969 – Xiantao, Hubei, Kiina
Ikä 50
koulutus Wuhanin yliopisto
Ammatti Xiaomi Inc:n perustaja ja toimitusjohtajaKingsoftin puheenjohtaja, UCWeb Inc:n puheenjohtaja, YY.comin puheenjohtaja
Tunnettu Xiaomin perustaminen
Perhe Zhang Tong (puoliso), 2 lasta
Nettovarallisuus 2340 crores USD (maaliskuu 2021)

Lei Junin koulutus ja taistelut
Imperiumin luominen
Raskassarjan yrittäjä
UKK

Lei Junin koulutus ja taistelut

Elämä ei ollut koskaan helppoa Leille. Kivun ja kärsimyksen tapaukset ovat tarpeeksi sisältöä kirjan julkaisemiseen! Todellinen yrittäjä, joka hän on, Lei ei koskaan kraateroitunut esteiden eteen ja vetänyt pois tavaroita, joita ihmiset pitäisivät pelottavana. Hän syntyi Xiantaon kaupungissa Kiinassa. Suurin osa hänen lapsuudestaan ​​vaivasi vaikeita vaiheita, kun hän kasvoi lähellä Wuhanin teollisuuskaupunkia. Lei jatkoi tietojenkäsittelytieteen BA-tutkinnon suorittamista Wuhanin yliopisto Vuonna 1991. Valmistumisensa jälkeen hänellä oli vain yksi tavoite – palvella maailmaa oppimisensa kautta.Imperiumin luominen

Lei sen inspiroi opiskelijana Steve Jobs ja lumoutui Applen perustajan teoksista. Hän halusi rakentaa oman yrityksen ja halusi saada yliopiston nopeasti päätökseen omistaakseen kaiken aikansa hankkeelleen. Tämä merkitsi Lein matkan alkua ja muutosta älypuhelinten maailmassa.

Valmistumisensa jälkeen Lei liittyi Kuninkaallinen, kiinalainen ohjelmistoyritys. Hän työskenteli siellä insinöörinä vuonna 1992. Hänestä tuli hetkessä yrityksen toimitusjohtaja pelkän taidon ja päättäväisyyden ansiosta. Yhtiön palveluksessa ollessaan hän perusti Joyo.com. Tämä oli verkkokirjakauppa, jonka Amazon.com osti 75 miljoonalla dollarilla vuonna 2004. Lei sijoitti myös menestyneisiin startup-yrityksiin, kuten YY ja UC tämän vuosikymmenen alussa. Hän valvoi myös yritykselleen yhteensä 70 rahoituskierrosta.

Vietettyään 16 vuotta ohjelmistoyrityksessä Lei erosi toimitusjohtajan tehtävästä terveydellisistä syistä ja ryhtyi Kingsoftin varapuheenjohtajaksi. Muutaman päivän kuluttua hän ilmoitti sijoituksestaan ​​Vancl.comiin ja UCWebiin. Leiistä tuli sitten puheenjohtaja UCWeb. Tänään Alibaba on ostanut UCweb-selaimen, ja se palvelee yli 500 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Vuonna 2010 hän jatkoi intohimoaan ja perusti yrityksen Xiaomi Inc.

Lei Jun halusi osan nopeasti kasvavasta älypuhelinteollisuudesta ja esitteli Xiaomi Inc:n. Mutta kasvaakseen nopeasti hän tarvitsi tiimin. Hän kääntyi Sergey Brinin puoleen, thän oli Googlen perustajaavuksi.

Lei sai mojova rahoitusta Hongkongin miljardööriltä Chan. Chan kontrolloi Hang Lung Propertiesia, joka tuki Morningside Venturesia ja oli säännöllinen sijoittaja Lein yhtiössä useiden vuosien ajan. Chanin lisäksi Lei sai varoja myös Qiming Ceyuan ja IDG Capital Partners. Xiaomi julkaistiin kahdeksan perustajansa kautta 6. huhtikuuta 2010. Aggressiivisen kovan työn jälkeen Xiaomi julkaisi ensimmäisen Android-pohjaisen laiteohjelmistonsa nimeltä ‘MIUI’. Vuonna 2011 yritys lanseerasi ensimmäisen älypuhelimensa, Xiaomi Mi1, jota seurasi Mi2.

Mi1 otettiin hyvin vastaan, ja se tarkoitti, että älypuhelimen seuraava versio sisälsi kehittyneempiä ominaisuuksia. Mobicityn avulla yritys valtasi teknologiamarkkinat sellaisissa maissa kuin Iso-Britannia, Australia ja monet muut. Vuonna 2013 yritys lanseerasi Smart TV -sarjansa.

Xiaomilla on 8 000 työntekijän perhe ja yli 2 miljardin dollarin liikevaihto, ja sillä on merkittävä asema Kiinassa, Malesiassa, Intiassa, Filippiineillä ja Brasiliassa.

Tällä hetkellä Xiaomi on investoinut 20 startup-yritykseen ja aikoo auttaa yli 100 yrityksen kasvussa. Xiaomi on kerännyt yhteensä 45 miljardia dollaria kuudella rahoituskierroksella. Sijoittajaryhmän suuret nimet ovat Ratan Tata, DST Global, Qualcomm Ventures ja Temasek Holdings. Lei Junin nettovarallisuus on 2340 Crores USD maaliskuussa 2021.Raskassarjan yrittäjä

Lei Jun on yksi niistä valituista henkilöistä, jotka ovat mullistaneet älypuhelinteollisuuden. Xiaomista tuli kolmessa vuodessa Kiinan neljänneksi suurin yritys ja on menestyksekkäästi hallinnut ohjelmistoteollisuutta. Lei on yksi parhaista liikemiehistä nykyään. Vuosina 1999, 2000 ja 2002 hän oli IT-huippujen jäsen, ja Kiinan keskustelevisio nimesi hänet yhdeksi vuoden 2012 parhaista yritysjohtajista. Lei tunnetaan laajalti nimellä “Steve Jobs” Kiinassa hänen panoksestaan ​​älypuhelinten kehittämisessä. Hänen yrittäjyydestään oli hyötyä Kiinalle. Xiaomi tukee monien toimeentuloa ja on mahdollistanut yhteiskunnan keskiluokan osan omistaa älypuhelimen.

Lue Xiaomin menestystarina täältä:UKK

Mikä on Lei Junin nettoarvo?

Xiaomin omistajan Lei Junin nettovarallisuus on 2340 Crorea USD maaliskuussa 2021.

Kuka on Xiaomin toimitusjohtaja tai MI:n omistaja?

Lei Jun on Xiaomi Inc:n toimitusjohtaja ja yksi perustajista.

Mikä on Lei Junin koulutus?

Hän valmistui Wuhanin yliopistosta vuonna 1991 tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinnolla.

Missä Xiaomi on valmistettu?

Xiaomin tuotteet kootaan pääasiassa Kiinassa. Viime aikoina se on kehittänyt kokoonpanokeskuksia myös Intiaan, sillä Intia on maailman toiseksi suurin Xiaomin älypuhelinmarkkina. Sillä on myös melkoinen läsnäolo Etelä-Aasian älypuhelinmarkkinoilla.

Onko Xiaomi kielletty Yhdysvalloissa?

Vaikka Yhdysvallat ei ole suoraan kieltänyt Xiaomia. Yhtiö valmistelee suunnitelmia ylläpitääkseen itseään, mikäli Yhdysvaltain hallitus määrää tulevaisuudessa mahdolliset kiellot.

Onko Poco kiinalainen yritys?

POCO on sub-älypuhelinbrändi, jonka Xiaomi loi vuonna 2018. Xiaomi muodosti äskettäin POCO:n itsenäiseksi yritykseksi, jonka kotipaikka on Kiina.

Onko google kieltänyt Xiaomi-yrityksen?

Google poisti väliaikaisesti Xiaomin integroinnin Google Home- ja Nest-tuotteiden kanssa. Heti sen jälkeen, kun käyttäjä ilmoitti tietoturvaongelmasta. Vaikka Xiaomi valmistautuu kohtaamaan epävarman tulevaisuuden Googlen kieltämisen suhteen.

Onko Xiaomi ja MI sama asia?

Molemmat ovat sama yritys, mutta tuotteet tuodaan Intian markkinoille eri nimillä. Xiaomi on kiinalainen yritys. Xiaomi, Redmi, MI ovat samoja merkkejä.

🔥 Empfohlen:  Recordent: Luotonhallinta-alusta yrityksesi kasvun turvaamiseksi