Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lemmikkieläinten trimmausyrityksen perustaminen: sivutoimi eläinten ystäville

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lemmikkieläinten trimmausyrityksen perustaminen: sivutoimi eläinten ystäville

Lemmikkieläinten trimmausyrityksen perustaminen

Jos rakastat eläimiä ja voit viettää tuntikausia katsomassa, kuinka trimmaajat muuttavat nuhjuisia pentuja älykkäiksi, trimmattuiksi näyttelykoiriksi, lemmikkieläinten trimmausyritys voi olla kutsumasi.

Sen menestyminen ei ole helppoa. Se on erittäin aktiivista ja vaatii sitoutumista päästäkseen liikkeelle. Mutta jos teet sen oikein, se on tuottoisa ja palkitseva ura.

Jos olet koskaan miettinyt, miten perustaa lemmikkieläinten hoitoyritystämä viesti antaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Onko koirien trimmausyritys kannattavaa?

Lyhyt vastaus on, kyllä! Lemmikkieläinten hoito on tuottoisaa toimintaa jos panostat markkinointiin ja sinulla on rahaa investoida tarvittaviin laitteisiin. Joten, kuinka paljon rahaa koiran trimmaajat tienaavat? Menestyvänä yrityksenä voit tehdä mistä tahansa 75 000 – 100 000 dollaria vuodessa.

Mitä on lemmikkien trimmaus?

Lemmikkien trimmaaja on henkilö, joka huolehtii lemmikkien (yleensä koirien) hygieniasta. Lemmikkieläinten hoitopalveluihin kuuluvat yleensä:

 • Uiminen
 • Hiusten leikkaaminen
 • Mattaisten hiusten harjaus
 • Kynsien leikkaaminen
 • Korvien karvojen poisto
 • Anaalirauhasten tyhjennys

Lemmikkien trimmaajalle ei todellakaan ole tyypillistä päivää, koska jokainen koira tarvitsee jotain erilaista. Mutta on kolme elementtiä, jotka muodostavat minkä tahansa lemmikkieläinten hoitoyrityksen:

 • Asiakasvaraus
 • Lemmikkieläinten hoito
 • Liiketoiminnan markkinointi

Tyypillinen koiran trimmaajan päivä

 • Aamu: Tarkista aikataulusi, ota vastaan ​​asiakkaiden puheluita, lähetä tapaamismuistutuksia
 • Päivän aika: Ota vastaan ​​asiakkaita ja hoida lemmikkejä
 • Iltapäivä Ilta: Työskentele sosiaalisen median läsnäolon, markkinoinnin, potentiaalisten asiakkaiden etsimisen parissa

Koiranhoitouralla on hyvät ja huonot puolensa. Se on kova työ, joka edellyttää, että olet jaloillasi ja aktiivinen suurimman osan päivästä. Mutta jos olet eläinten ystävä ja haluat työpaikan, joka keskittyy lemmikkieläimiin, lemmikkieläinten hoitoala on loistava vaihtoehto sinulle.

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Kuinka suunnitella hoitoliiketoimintaasi

Onko se a autojen yksityiskohtien liike tai koirien trimmaus, fyysinen palveluyritys vaatii jonkin verran suunnittelua päästäkseen liikkeelle.

Laitteista koulutukseen ja sijaintivaatimuksiin, on useita vaiheita, jotka sinun tulee tehdä, kun harkitset hoitoyritystä. Olipa kyseessä täyden palvelun tai itsepalvelukoirien pesun liiketoimintasuunnitelma:

Käynnistys- ja juoksevat kustannukset

Paras tapa pitää aloituskustannukset alhaisina on avata yrityksesi kotoa käsin tai liikkuvana groomerina asiakkaiden kodeissa. Tämä säästää salonkitilan vuokrauskustannuksia.

Pääinvestointi tehdään työkaluihin ja laitteisiin. On tärkeää investoida korkealaatuisiin hoitotyökaluihin, kuten leikkureihin ja ammattimaiseen fööniin, jotta voimme tarjota asiakkaille parasta palvelua.

Voit odottaa maksavasi jopa 1000 dollaria kaikista laitteista, työkaluista ja hoitotuotteista, joita tarvitset aloittamiseen.

Sinun on myös otettava huomioon jatkuvat kulut, kuten:

 • Lemmikkieläinten käyntikortit
 • Esitteitä ja esitteitä
 • Paikalliset mainokset
 • Sosiaalisen median mainokset

Kohdeyleisö

Lemmikkieläinten trimmauksen parhaat kohdemarkkinat ovat lemmikkieläinten omistajat, joilla on ollut koiransa useita vuosia. Nämä ovat yleensä hieman vanhempia väestöryhmiä, joilla on rahaa käyttää ammattimaiseen hoitopalveluun.

🔥 Empfohlen:  Kuinka generatiivinen tekoäly muokkaa havainnointiratkaisuja

Uudet lemmikkieläinten omistajat ovat yleensä hermostuneempia jättäessään nuoret lemmikkinsä uusien ihmisten luo, ja he käyttävät harvemmin rahaa huippuluokan trimmaajaan.

Ei ole väliä minkä yrityksen olet aloittamassa, olipa kyseessä koiranhoito tai veneiden puhdistusOn parasta valita markkinarako ja tulla tunnetuksi siitä, esimerkiksi:

 • Rotukohtaisten hiustenleikkausten asiantuntijat
 • Suurten rotujen asiantuntijat
 • Erikoisten leikkausten ja koirankarvojen värjäyksen asiantuntijat

Tämä auttaa sinua erottumaan muista paikallisista koiran trimmaajista ja vahvistamaan itsesi asiantuntijana.

Kuinka aloittaa mobiili lemmikkieläinten trimmausyritys

Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka sinun on tehtävä, on se, oletko liikkuva koiran trimmaaja vai sinulla on fyysinen sijainti.

Jotkut koiran trimmaajat tarjoavat kotikäyntipalvelun, joka voi tehdä siitä mukavampaa omistajille. Sinun täytyy kuitenkin harkita jonkun kodin siivoamista.

Toiset käyttävät mobiilihoitopalveluita, joissa on kylpyamme ja asema sisällä ajaakseen omistajan kotiin, mutta hoitavat ulkoa. Tämä voi olla kallista käynnistää, mutta auttaa sinua saamaan lisää paikallisia asiakkaita, jotka haluavat kotipalvelua ilman sotkua.

Lopuksi, fyysinen sijainti on yksi kalleimmista vaihtoehdoista, mutta suurin osa asiakkaista haluaa vierailla paikallisessa salongissa, mikä helpottaa päivittäistä toimintaa huomattavasti.

Hintojen määrittäminen lemmikkieläinten trimmausyrityksellesi

Koiransulhasen keskimääräinen hinta on noin 50 dollaria. Mutta kustannukset riippuvat tarvittavasta hoitotasosta, koiran koosta ja leikkaukseen tarvittavasta ajasta.

Useimmat trimmaajat ovat määrittäneet hinnat pienille, keskikokoisille ja suurille koirille, jotka sisältävät uimisen, leikkaamisen, korvien puhdistamisen, kynsien leikkaamisen ja föönauksen.

Voit sitten tarjota yksilöllisiä palveluita niille, jotka haluavat valita haluamansa palvelut.

Harkitse useiden lemmikkien alennuksia ja kanta-asiakasohjelmaa, jotta asiakkaat palaavat takaisin.

Kun asetat omia hintojasi, muista ottaa huomioon:

 • Shampoon ja veden hinta
 • Koiran koko
 • Aika, joka kuluu hoitoon
 • Yleiskulut, kuten vuokra ja verot
 • Alue, jolla asut (vauraat alueet maksavat enemmän lemmikeistään)

Koulutus ja sertifiointi koiran trimmaajille

Saatat kysyä, tarvitsevatko koiran trimmaajat luvan? Ei ole erityisiä osavaltion lakeja, jotka edellyttävät, että sinulla on lupa lemmikkien hoitoon. Voit kuitenkin hankkia useita sertifikaatteja parantaaksesi taitojasi ja saadaksesi asiakkaiden luottamuksen.

National Dog Groomers Association of America, Inc (NDGAA) tarjoaa sertifioinnin sen kautta National Certified Master Groomer (NCMG) -ohjelma. Tämä kurssi sisältää kirjallisia ja käytännön kokeita ja päättyy todistukseen, jonka voit näyttää salongissasi.

Jos et halua mennä tälle viralliselle tielle, monet groomers aloittavat työskentelemällä kokeneen trimmaajan kanssa ja oppimalla työssä.

Millaisen reitin valitsetkin, mitä enemmän koulutusta ja kokemusta saat, sitä enemmän paikalliset asiakkaat luottavat sinuun lemmikkinsä uutena trimmaajana.

Vaikka tällä hetkellä ei ole olemassa lakeja, jotka edellyttäisivät koiran trimmaajien lisenssiä, jotkut osavaltiot yrittävät muuttaa sitä, joten pysy ajan tasalla asuinpaikkasi nykyisestä lainsäädännöstä.

On kuitenkin lakisääteinen vaatimus, että tiloillasi on vakuutus. Kun koirat ovat hoidossasi, ne ovat sinun vastuullasi, joten premium-koiran trimmaajan vakuutus kattaa sinut onnettomuuden sattuessa.

🔥 Empfohlen:  Mikroyrityksen perustaminen kuudessa helpossa vaiheessa

Osta tiloillesi paras vakuutus, mutta varmista, että olet täysin suojattu onnettomuuksien ja varkauksien varalta.

Lemmikkien hoitoon tarvittavat yritystarvikkeet

Jos olet kasvattamassa aloittaaksesi uuden koiran trimmausyrityksesi, tarvitset joitain tarvikkeita ennen ensimmäisen tapaamisen varaamista:

 • Koiran hoitopöytä
 • Oksasakset
 • Uimaallas
 • Kuivausrumpu
 • Harjat
 • Kammat
 • Kynsileikkurit
 • Shampoo, hoitoaine ja irtoavia suihkeita

Kun yrityksesi kasvaa, löydät lisää erikoislaitteita, jotka sopivat hoitoprosessiisi, mutta näiden valmistaminen on hyvä paikka aloittaa.

Yrityksen omistajana sinun on käytettävä kaikkia hattuja – mukaan lukien “”. Et voi odottaa uusien asiakkaiden jonoon heti, kun uusi salonki avautuu, sinun on saatava sana julki.

Tässä on joitain markkinointivinkkejä, joiden avulla voit mainostaa lemmikkieläinten hoitoliiketoimintaasi ja saada ensimmäiset kanta-asiakkaat:

Käyntikortit ovat aina mukana

Tulosta korkealaatuiset käyntikortit ja pidä ne laukussasi missä ikinä menetkin. Aina kun tapaat jonkun uuden, anna hänelle korttisi.

Sinun tulisi myös pitää pinoa pöydälläsi salongissasi ja rohkaista ihmisiä ottamaan ne mukaasi.

Tee yhteistyötä paikallisesti

Ota yhteyttä lähelläsi oleviin paikallisiin yrityksiin ja katso, haluavatko he tehdä yhteistyötä kanssasi lahjan, kilpailun tai sponsoroinnin järjestämiseksi.

Tämä antaa sinulle välittömän pääsyn heidän yleisöönsä ja vahvistaa uuden yrityksesi osaksi yhteisöä.

Voit ottaa tämän askeleen pidemmälle ja lisätä verkkosivustollesi luettelon hyödyllisistä yrityslinkeistä ja pyytää heitä vastineeksi linkittämään sinuun.

Tutkimustyöt

Valmista laadukkaita, kiiltäviä lehtisiä ja mene ovelta ovelle alueellasi. Pääasiakaskuntasi tulee olemaan lähialueen lemmikkivanhemmat, joten tämä on helppo tapa ottaa heihin suoraan yhteyttä.

Lisää mahdollisia tarjouksia tai erikoistarjouksia heidän ensimmäisen vierailunsa lentolehtiseen rohkaistaksesi heitä tulemaan sisään ensimmäistä kertaa.

Kasvata sosiaalista mediaasi

Ihmiset rakastavat nähdä ennen ja jälkeen söpöjen eläinten muunnoksia sosiaalisessa mediassa, joten tämä on helppo tapa mainostaa yritystäsi.

Lähetä videoita ja kuvia asiakkaistasi omistajan luvalla. Jos sinulla ei vielä ole sellaisia, tarjoa ystävien ja perheen lemmikkien hoitoa ilmaiseksi saadaksesi alustavat markkinointimateriaalit.

Google My Business

Kaikki paikallisille asiakkaille suunnatut yritykset on rekisteröitävä Google My Businessiin. Tämä tarkoittaa, että koiranhoitohuoneesi näkyy Google-kartalla, kun ihmiset hakevat paikallisia yrityksiä.

Aseta a Google My Business tili (se on ilmaista) ja lisää kaikki asiaankuuluvat tiedot, mukaan lukien:

 • Osoitteesi
 • Aukioloajat
 • Kuvia rakennuksesta
 • Kuvia hoitohuoneestasi
 • hinnat
 • Alennukset

Kääri autosi

Olipa kyseessä työauto tai yksityinen ajoneuvo, harkitse bannerien lisäämistä yrityksesi mainostamiseksi.

Tämä voi olla hoitohuoneesi nimi sosiaalisen median kahvoillasi tai yrityksesi osoite ja puhelinnumero.

Joka kerta, kun ajat paikallisen ohi, on helppoa ja ilmaista mainontaa, joka saa huomion.

Lemmikkieläinten hoitoon tarvitsemasi taidot

Suuri osa aiheesta lemmikkieläinten hoito että kuka tahansa voi aloittaa sen kanssa. Mutta pysyäksesi siitä kiinni pitkällä aikavälillä, on olemassa muutamia taitoja, jotka ovat erittäin arvokkaita.

Erinomaiset asiakaspalvelutaidot

Vaikka koiran trimmaajat työskentelevät eläinten parissa koko päivän, he tarvitsevat silti erinomaisia ​​asiakaspalvelutaitoja pitääkseen omistajat tyytyväisinä.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa ansaita rahaa vuokraamalla autosi

Jokaisen asiakkaan tulee tuntea itsensä ymmärretyksi ja kuulluksi, kun hän jättää lemmikin luoksesi, koska he luottavat sinuun paljon.

Joudut myös väistämättä kohtaamaan vihaisia ​​tai tyytymättömiä asiakkaita, joten kärsivällisyys ihmisten kanssa on välttämätön ominaisuus groomersille.

Hyvä silmä-käsi koordinaatio

Useimmat rotukohtaiset leikkaukset vaativat taitoa hallita, minkä vuoksi ihmiset maksavat parhaista dollareista. Taitosi hiominen on asia, jota kehität harjoittelun ja kokemuksen avulla, mutta hyvä käsi-silmä-koordinaatio ja vakaa käsi yleensä tekevät harjoittelusta paljon nopeampaa.

Kärsivällisyyttä

Kaikki koirat eivät pidä hoidosta – useimmat eivät itse asiassa pidä siitä ollenkaan. Vietät paljon aikaa painilleen vääntelevien koirien kanssa ja välttelemällä nappuloita, joten kärsivällisyys eläinten kanssa on avainasemassa.

Jos menetät malttisi helposti tai kyllästyt tekemään samaa tehtävää tuntikausia kerrallaan, tämä ei ole oikea työ sinulle.

Perustiedot koiran terveydestä

Trimmaushoitajat tarkistavat säännöllisesti koirien punkkien, viiltojen, kyhmyjen, infektioiden tai muiden näkyvien terveysongelmien varalta.

Osana työtäsi sinun pitäisi pystyä tunnistamaan kaikki näistä ongelmista ja raportoimaan niistä omistajalle. Sinun tulee myös tietää, mitä tehdä, jos koira sairastuu tai pyörtyy hoidossasi.

Tämä on tietoa, jonka saat kokemuksella, mutta ole valmis tekemään tutkimusta ja perehtymään koirien anatomian ja terveyden perusasioihin varmistaaksesi, että pystyt käsittelemään esiin tulevia ongelmia.

Hyvä bisnestaju

Groroomers yleensä menevät tähän työhön, koska he rakastavat koiria. Mutta kun pyörität omaa yritystäsi, tarvitset hyvää liiketoimintatajua menestyäksesi.

Riippumatta siitä, käytpä liiketalouden kurssilla vapaa-ajalla tai teet omaa tutkimusta, sinun tulee olla erinomainen markkinoinnissa, kirjanpitokulujen hallinta, aikataulutus ja organisaatio antaa yrityksellesi parhaat mahdollisuudet menestyä.

Onko lemmikkieläinten hoito sinulle?

Jos rakastat eläimiä ja olet valmis käyttämään aikaa ja vaivaa koulutukseen, lemmikkieläinten hoito on loistava yritys aloittaaksesi. Puhumattakaan siitä, että se on helppo tehdä kannattavaksi pienellä markkinointimielellä.

Siitä huolimatta työskentely eläinten kanssa ei sovi kaikille. Jos pidät ajatuksesta oman yrityksen perustamisesta, mutta et ole varma, onko tämä oikea tie, siirry oppaaseemme oman siivousyrityksen perustaminen selvittääksesi, sopiiko se sinulle.

Lemmikkieläinten trimmausyrityksen perustaminen