Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Liikeideoita kotiäidille ja -naisille kotona

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Liikeideoita kotiäidille ja -naisille kotona

Kotona asuvana naisena sinulla on todennäköisesti lukuisia ainutlaatuisia taitoja, joita käytät päivittäin ilmaiseksi, jotta perheesi toimii kuin öljytty kone. Mutta saatat haluta olla oma pomosi ja perustaa oma yritys, ehkä käyttää näitä taitoja tai tutkia rakastamaasi harrastusta. Älä huoli, et ole yksin: mukaan SmallBizTrends72 % kotona toimivista startup-yrityksistä on naisten johtamia.

Onneksi nykyaikana oman kotiyrityksen perustaminen on helpompaa kuin koskaan. Järkyttävää 38 miljoonaa yritystä toimii kotona yksin Yhdysvalloissa. Nykyaikaisten työkalujen, kuten Internetin, ansiosta sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot sormiesi ulottuvilla. Internetin avulla voimme myös ajaa yrityksiä, joiden olisi aiemmin täytynyt olla fyysisessä paikassa, kokonaan verkossa!

Jos tämä kiinnostaa sinua, olemme koonneet yhteen parhaita startup-yritysideoita, jotka voit kotiäitinä tai kotinaisena aloittaa täysin itse.

Mitä yrityksiä voin aloittaa?

Kun olet päättänyt, että haluat perustaa yritys, ensimmäinen mieleen tuleva kysymys on “mitä minun pitäisi myydä?” No, käytännössä kaikkeen auringon alla on liiketoimintamalli, joten se riippuu todellakin siitä, kuinka haluat ansaita rahaa.

Yksi vaihtoehto on alkaa an sähköisen kaupankäynnin liiketoiminta, joka sisältää tuotteiden myynnin verkkokaupassa. Toinen vaihtoehto on tarjota ainutlaatuista taitoa a palvelua ihmisille, jotka ovat valmiita maksamaan siitä. Voit myös ansaita rahaa konsultointi henkilöitä, joilla on tietyltä alueelta hankkimaasi tietoa. Voit jopa ansaita rahaa olemalla tytäryhtiö jonkun muun seuralle! Mahdollisuudet ovat rajattomat, joten mieti, missä olet intohimoinen ja lahjakas.

Keskustellaanpa vielä joistakin huipuista ideoita kotiäidille, jonka voit aloittaa kokonaan omasta kodistasi.

Verkkokauppaliiketoiminta

Yksi parhaista tavoista ansaita rahaa kotona on verkkokaupan perustaminen. Kun on kyse myymällä verkossa, taivas on rajana. Käytännössä kaikilla tuotteilla, joita voit ajatella, on markkinarako, joka haluaa ostaa sen, ja markkinoille pääseminen voidaan tehdä kotona. Olitpa sitten valmistamassa tuotteita käsin tai myytkö tuotteita jälleenmyyjältä, menestystä löytyy kaikenlaisista sähköisen kaupankäynnin liiketoiminta.

Verkkokauppasivuston luominen voi olla helppoa oikeilla työkaluilla. Oikeuden kanssa verkkokauppaohjelmisto, sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta ylimääräisestä työstä, joka liittyy sivuston rakentamiseen tyhjästä ja kaikkien tarvitsemiesi ominaisuuksien käyttöönotosta. että kova työ on tehty puolestasi. Joten sinun tarvitsee vain päättää, mitä tuotetta haluat myydä, ja hallinnoida yritystäsi. Tässä on joitain suosituimmista verkkokaupan liikeideoistamme kotona:

Korut

Yksi kotiäidin kannattavimmista liikeideoista on korujen myynti verkossa. Vaikka asiakkaat eivät voi fyysisesti pitää hallussaan ja tarkastaa myymiäsi tuotteita, heitä kiinnostavat korujen verkkokauppiaiden alhaisemmat hinnat verrattuna kivijalkakauppoihin. Hinnat voivat olla alhaisemmat, koska sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa fyysisen myymälän vuokraan ja varastointiin; kaikkea voi tapahtua verkkosivustollasi ja kotonasi.

Kun on kyse korujen myynti verkossa, voit lähestyä sitä kahdella tavalla: käsintehty ja toimitettu. Jos päätät tehdä omia koruja myytäväksi, muista pitää mielessä kunkin prosessissa käytetyn esineen hinta, jotta voit määrittää hinnat oikein saadaksesi voittoa. On hieman helpompi selvittää omasi voittomarginaali kun se tulee myymään koruja toimittajalta, mutta voittosi ovat pienemmät. Sinun on myös varmistettava, että työskentelet luotettavan jakelijan kanssa tuotteidesi korkean lippuhinnan vuoksi.

Tässä ovat parhaat vinkit verkkokoruyrityksen perustamiseen:

 • Varmista, että verkkosivustosi vastaa tuotettasi. Koska myyt koruja, haluat todennäköisesti antaa verkkosivustollesi ylellisen tunnelman. Varmista kuitenkin, että sivustosi teema on mukautettu myymiesi korujen mukaan. Jos pidät vähemmän timanteista ja enemmän bohosta, voit valita maanläheisemmän web-suunnittelun.
 • Sisällytä useita luotettavia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Koska myyt kalliita tuotteita, asiakkaat haluavat käyttää tällaisia ​​rahoja mielellään. Varmista, että tarjoat asiakkaillesi runsaasti maksuvaihtoehtoja, koska jotkut saattavat haluta käyttää suuria summia vain tietyn maksuyhdyskäytävän kautta. Sama koskee myös merenkulun tarjoajia; kukaan ei halua sadan dollarin kaulakorun katoavan postiin.
 • Näytä asiakkaille paljon tuotekuvia. Koska asiakkaasi eivät voi fyysisesti pitää ja tutkia kappaleitasi, saat ne mahdollisimman lähelle aitoa tuotekuvien avulla. Voit jopa sisällyttää 360° kuvia ja videoita esitelläksesi tuotteesi jokaista kulmaa. Tämä tekee asiakkaasta mukavampaa tehdä ostoksia, koska heillä on parempi käsitys siitä, mitä he aikovat saada.
🔥 Empfohlen:  14 parasta sivuharrastusta naisille vuonna 2023

Vauvan tarvikkeet

Jos olet äiti, ymmärrät, kuinka tärkeää on, että vauvasi saa parasta. Vaatteista kaavoihin laatu on välttämättömyys, jos se joutuu kosketuksiin lapsesi kanssa. Joten kotiäitinä oleminen antaa sinulle ainutlaatuisen näkökulman siihen, mitä äidit haluavat vauvan tarvikkeista. Voit käyttää tätä tietoa perustaa oma verkkokauppasi vauvatarvikekauppaan ja auttaa muita vanhempia antamaan lapsilleen parasta. Mutta aiomme olla rehellisiä: vauvatarvike on erittäin kilpailtu markkina. Älä kuitenkaan lannistu, sillä ei ole mahdotonta tasoittaa omaa tietäsi sen läpi ja tehdä voitto.

Aivan kuten myydessäsi koruja, voit myydä joko käsintehtyjä tuotteita tai tukkutuotteita toimittajalta. Käsintehtyjen tuotteiden myynti antaa sinulle edun, koska erotut helposti kaikista muista vauvatarvikekaupoista myymällä tuotteita, joita kukaan ei voi ostaa mistään muualta. Voit jopa tarjota räätälöityjä, monogrammeja ja malleja, jos teet vauvanvaatteita. Tietysti vaihtoehto tälle (jos et pysty upottamaan kustannuksia materiaaleihin tai sinulla ei ole taitoa valmistaa tuotteita) on ostaa tukkumyynti jakelijalta tai dropshipping.

Jos aiot perustaa oman vauvatarvikeliikkeen, tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme:

 • Löydä oma markkinarakosi ja ole täsmällinen. Koska vauvatarvikkeiden markkinat ovat niin kilpailtu, on tärkeää erottua muista. Voit tehdä tämän valitsemalla yhteisön, johon olet yhteydessä ja valmistamalla tuotteita, kuten luomuvaatteita tai vegaanisia vauvanruokia. Haluatko myydä vain vauvanvaatteita vai myös leluja ja maitoa? Oletko ajatellut myydä kaiken mitä äiti tarvitsee vauvalleen, mukaan lukien äitiysvaatteet itselleen? Määritä verkkokauppasi laajuus, jotta tiedät tarkalleen, mikä kohdeyleisösi ja markkinointistrategiasi on.
 • Tee asioista yksinkertaisia. Jos olet itse kotiäiti, sinulla on todennäköisesti kokemusta siitä, kuinka kiireistä elämä voi joskus olla. Kohdeyleisösi tulee olemaan samalla tavalla, joten varmista, että koko kuluttajakokemuksesi on suoraviivainen ja siinä on helppo navigoida. Tuoteluokat tulee esittää selkeästi. et halua asiakkaiden etsivän haluamaansa, ennen kuin he turhautuvat ja lähtevät. Varmista myös, että kassakokemus on stressitön.
 • Käytä sosiaalista mediaa. Kuten varmaan tiedät, äidit rakastavat sosiaalista mediaa. Vauvan verkkokauppojen erittäin kilpailluilla markkinoilla myymäläsi markkinointi sosiaalisessa mediassa on loistava tapa saada tietoa myymälästäsi. Verkkonäkyvyys vahvistaa brändiäsi sellaiseksi, johon vanhemmat voivat luottaa, jolloin he käyvät todennäköisemmin sivustollasi, kun he näkevät mainoksen ponnahdusikkunaan Facebook-uutissyötteessä.

Kun mietit, millaista tuotetta haluaisit myydä, on tärkeää miettiä sellaisen tuotteen valmistamista ja myyntiä, joka raappaa omaa kutinaasi. Jos ostaisit oman tuotteesi, siellä on varmasti markkinoita muillekin, jotka ostaisivat sen.

Palveluliiketoiminta

Jos haluat mieluummin tarjota ammattitaitoista työvoimaasi tuotteena, harkitse oman kotipalveluyrityksen perustamista. Sinulla saattaa jo olla paljon taitoja tai tarvikkeita, joita tarvitset minkä tahansa palvelun suorittamiseen, jota haluat tarjota. Kaikki riippuu siitä, mitä olet valmis antamaan ihmisille ja kuinka kylläiset markkinat kyseiselle palvelulle ovat alueellasi.

Lasten päivähoito

Jos hoidat jo omia lapsiasi kotona, miksi et saisi palkkaa siitä, että hoidat enemmän? Ilmeisesti tämäntyyppinen liiketoiminta ei tule toimimaan kaikille; Jotkut vanhemmat voivat hädin tuskin käsitellä yhtä lasta, eivätkä haaveilisi lisäävänsä joukkoon toisen vanhemman lasta. Mutta jos olet superäiti ja luulet selviäväsi siitä tai jos olet kotiäiti ilman omia lapsia, saatat päätyä rakastamaan tätä yritystoimintaa.

Ennen kuin aloitat kotisi muuttamisen lasten päiväkodiksi, sinun on otettava huomioon muutama seikka:

 • Varmista, että perhe on kyydissä. Jos kumppanisi tai lapsesi eivät ole täysin kunnossa pitämään muiden ihmisten lapsia kotonaan tuntikausia kerrallaan, sinun on keskusteltava heidän kanssaan ennen kuin hyppäät tähän.
 • Tarkista alueesi kilpailu. Jos lähistöllä on paljon päiväkoteja, kannattaa harkita hintojen alentamista tai tarjota jotain, jota heillä ei ole kilpaillakseen.
 • Selvitä, mitä lisenssejä ja vakuutuksia tarvitset. Koska hoidat muiden lapsia, siihen liittyy paljon vastuuta. Varmista, että olet suojattu ja laillinen ennen kuin aloitat.
 • Selvitä liiketoimintasuunnitelmasi ja budjettisi yksityiskohdat. Määritä, kuinka monta lasta otat kerralla, kuinka paljon veloitat jokaiselta asiakkaalta ja kuinka paljon käytät materiaaleihin.
 • Markkinoi itseäsi alueesi yhteisölle. Vie sana jokaiselle tuntemallesi äidille; ensimmäiset asiakkaasi ovat todennäköisesti ihmisiä, jotka tuntevat sinut ja luottavat sinuun!
🔥 Empfohlen:  Kuinka nostaa rahaa Robinhoodista

Ateriapalvelu

Jos olet saanut sanan “vau” joka kerta, kun olet tuonut mukanasi kotitekoisen aterian ruukkua varten, tai jos olet aina haaveillut kokin ammatista, sinun kannattaa harkita oman catering-yrityksen perustamista kotoa käsin. Ennen kuin aloitat, sinun on kuitenkin kysyttävä itseltäsi muutamia asioita. Millaista ruokaa aiot valmistaa? Teetkö ruokaa kotonasi vai asiakkaan luona? Koska tarjoat ruokaa, minkä tyyppisiä lisenssejä ja lupia tarvitset tämän tekemiseen?

Kun olet selvittänyt nämä yksityiskohdat, voit aloittaa yrityksesi. Tässä on 6 tärkeintä askelta oman catering-yrityksen perustamiseen:

 1. Hanki kaikki tarvitsemasi lisenssit, luvat ja vastuuvakuutukset.
 2. Määritä kaikki yrityksesi tiedot, mukaan lukien rakenne, nimi ja liiketoimintasuunnitelma.
 3. Laadi markkinointisuunnitelma ja aloita sanan levittäminen.
 4. Muotoile valikko, jonka haluat tarjota.
 5. Osta kaikki tarvitsemasi elintarvikkeet, laitteet ja tarvikkeet.
 6. Säilytä maineesi ja kerää arvosteluja ja suosituksia tyytyväisiltä asiakkailta.

Konsultointiliiketoiminta

Tuntuuko sinusta, että sinulla on paljon ainutlaatuista tietoa aiheesta, jota useimmilla muilla ei ole? Sitten sinun kannattaa harkita oman kotikonsultointiyrityksen perustamista. Kuten palvelu, aiot antaa taitosi muille tuotteena. Asiakkaiden puolesta tekemisen sijasta voisi kuitenkin tarjota esimerkiksi englannin tutorointi, kuntovalmennus tai yrityskonsultointi; miten olla parempia siinä, mitä he haluavat saavuttaa. Sinulla saattaa olla paljon ammatillista tietoa aiemmista ammateista tai koulutuksesta tai tietoa koko päivän kotona työskentelystä. Mitä tahansa sinulla onkin, on ihmisiä, jotka maksavat kuunnellakseen.

Terveysvalmennus

Jos intohimosi on terveys, olipa kyse sitten kuntoilusta, laihduttamisesta tai ravinnosta, voit ansaita rahaa valmentamalla muita ihmisiä ylläpitämään hyvinvointia. Terveysvalmentajana olet vastuussa siitä, että autat asiakastasi saavuttamaan kaikki tavoitteet, jotka hän haluaa saavuttaa. Tätä varten laadit heille terveyssuunnitelman arvioituasi heidän tarpeet ja nykyisen terveydentilan. Tämä suunnitelma sinun avullasi tulisi suunnitella saamaan heidät oikealle tielle.

Tämäntyyppinen liiketoiminta on helppo tehdä kotoa käsin; Sinun tarvitsee vain tavata asiakkaasi ja auttaa opastamaan heitä minkä tahansa ennalta määritetyn tavoitteen saavuttamisessa, jossa he tarvitsevat apua. Yksi suosituimmista suosituksista on rakentaa personal trainer -sivusto; tämä ei ole pakollista, mutta se auttaa sinua saamaan lisää liiketoimintaa ja saa sinut näyttämään laillisemmalta.

Terveysvalmennuskentällä on useita erilaisia ​​markkinarakoja, joten harkitse yhden markkinoiden valitsemista ja yrityksesi erottamista helpommin. Tässä muutama esimerkki:

 • Naisten terveys
 • Perheen terveys
 • Autoimmuunisairauksien terveys

Vanhemmuuden valmennus

Jos sinusta tuntuu, että olet ollut tekemisissä lasten kanssa tarpeeksi monta kertaa niin pitkälle, että olet ammattilainen vanhemmuudessa, sinun tulee harkita vanhempien valmennusta. Kuten luultavasti tiedät, vanhemmuus voi olla yksi vaikeimmista töistä. Joten siellä on valtavat markkinat, ja vanhemmat etsivät ammattimaisia ​​neuvoja siitä, kuinka uskaltaa lähteä tähän uuteen elämäänsä suhteellisen harvoin hikkauksin. Ennen kuin alat miettiä tätä liiketoimintaa enemmän, sinun tulee muiden näiden ideoiden tavoin tutkia alueesi kilpailua ja toimia sen mukaisesti.

On monia asioita, joiden kanssa voit auttaa valmentamaan uusia äitejä, joten päätä, minkä markkinaraon haluat hoitaa yrityksesi. Joitakin esimerkkejä kohdistetusta vanhemmuuden valmennuksesta ovat:

 • Kotikoulun valmennus
 • Ammattimainen pottakouluttaja
 • Lasten käyttäytymiskonsultti

Affiliate Business

Kotona toimiva tytäryhtiöyritys on yksi vähiten riskialttiimmista liikeideoista kotiäidille tai kotona oleville naisille aloittaakseen toiminnan. Jos et ole koskaan kuullut kumppanuusmarkkinointi, se on itse asiassa melko yksinkertaista. Kun sinusta tulee yrityksen tytäryhtiö, saat korvauksen jokaisesta tuomastasi vierailijasta/asiakkaasta. Tytäryhtiönä luot yleensä verkkosisältöä, joka linkittää takaisin yritykseesi, jonka kanssa olet. Pohjimmiltaan se toimii kuin palkkion saaminen myynnistä, mutta teet vain jonkun muun tuotteiden markkinoinnin omassa sisällössäsi. Kyllä, voit tehdä tästä bisnestä, ja näin:

 1. Valitse markkinarako jonka tunnet. Kun olet tehnyt tämän, voit perustaa verkkosivuston, kuten blogin, keskittyen tähän markkinarakoon. Kun olet alkanut saada painoarvoa valitsemassasi yhteisössä luomallasi sisällöllä, sinusta tulee houkutteleva mahdollisena kumppanina.
 2. Tehdä tutkimusta eri yritysten kumppanuusohjelmiin markkinoillasi. Päätä, minkä kumppaniohjelman kanssa haluat aloittaa, ja liity siihen.
 3. Aloita markkinointi tuotteita sivustollasi. Yksi suosituimmista tavoista tehdä tämä on lisätä kumppanilinkkejä viestiisi, mutta voit myös isännöidä mainoksia kumppaniohjelmastasi sivustosi sivupalkissa ja yläbannerissa.
 4. Laajentaa toimintaansa useammille kumppaniohjelmille ja yrityksille. Jos näet menestystä pienessä mittakaavassa, harkitse siirtymistä ylöspäin ja ulottuvuuden laajentamista suurempiin yrityksiin. Hetken kuluttua sinulla on oma yritys!
🔥 Empfohlen:  19 upeaa stipendiä mustille naisille

Kotona toimivat yritykset, jotka tappavat sen

Jos et vieläkään usko, että voit aloittaa kannattavan yrityksen omasta kodistasi, katso nämä todelliset esimerkit kotiyrityksistä, joiden menestys on kasvanut pilviin.

GetBetterBack

Se, mikä alkoi turhautuneelta naiselta, joka yritti hoitaa kroonista alaselkäkipuaan, on muuttunut miljoonan dollarin bisnekseksi, kaikki mukavasti hänen San Franciscon kotitoimistossaan. Katherine Krug on keksijä takana GetBetterBack, selkätuki, jonka tarkoituksena on parantaa ryhtiä ja lievittää kroonista alaselän kipua. Tekemällä tuotteen, joka raaputtaa hänen omaa kutinaansa ja täytti markkinoiden tarpeen, hän loi yrityksen alusta alkaen, kaikki kotoa käsin. Nyt onnistuneen Kickstarter-kampanjan jälkeen, joka onnistui keräämään yli 1,5 miljoonaa dollaria, hänen yrityksensä myy takaisin olkaimet kaikkialla maailmassa ja kasvaa edelleen.

EasyLunchboxit

Äidin ainutlaatuisen näkökulman ansiosta, joka yrittää tehdä jokapäiväisestä työstä terveellisten lounaiden pakkaamisesta lapsilleen nopeampaa ja tehokkaampaa, Kelly Lester aloitti yrityksen nimeltä EasyLunchboxit. Tämä kotiäiti on saanut inspiraationsa japanilaisesta elintarvikkeiden pakkaustaidosta, nimeltään Bento. hän perusti erittäin kannattavan yrityksen, joka puhui äitejä ympäri maailmaa, jotka tunsivat hänen kipuaan. Lester pyörittää yritystään edelleen kokonaan verkossa ja kotoa käsin, jopa useiden vuosien ja miljoonien voittojen jälkeen.

Eikä se lopu tähän…

Oletko koskaan kuullut Spanx? Kyllä, tämäkin miljardin bisnes alkoi tuotteesta, jonka teki neljän lapsen äiti, joka suunnitteli sukkaratkaisun omaan kotiinsa. Sieltä perustaja ja neljän lapsen äiti Sara Blakely näki maailmanlaajuista tunnustusta ja menestystä, jopa Oprahin kaltaisten julkkisten tukemana. Nyt Spanx on yksi maailman suurimmista sukkahousuyrityksistä ja on ollut vahvana viimeiset 20 vuotta.

Toinen suuri esimerkki on Aden & Anais, vauvatarvikkeiden verkkokauppa, jonka perusti äiti, jolla oli erityinen tarve, jota ei täytetty Yhdysvalloissa: musliinikapalohuovat. Vaikka hänellä oli neljä lasta, perustaja Raegan Moya-Jones perusti yrityksensä eikä työskennellyt kokopäiväisessä työssään The Economistissa ennen kuin Aden & Anais saavutti miljoonan dollarin tulot (mikä kesti yli neljä vuotta).

Johtopäätös

Jos olet kotiäiti, kotiäiti tai vain nainen, joka on kotona koko päivän, mikään ei estä sinua perustamasta omaa yritystäsi. Nykyään se voi olla niin yksinkertaista kuin verkkokaupan perustaminen ja mistä päin maailmaa hankittujen tuotteiden myyminen omasta kodistasi. Voit jopa perustaa yrityksen vain tarjoamalla palvelua, konsultoimalla asiakkaita tai markkinoimalla muiden ihmisten tuotteita. Toivottavasti kotinaisten liiketoimintaideoiden luettelomme on auttanut sinua selvittämään polun, jonka haluat kulkea. Hyödynnä ainutlaatuista tietoa, jonka olet ansainnut kaikesta kovasta työstäsi kotona eduksesi; voit olla seuraava Spanx!

Table of Contents