Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Liikenneyrityksen perustaminen: Laita pyörät liikkeelle jo tänään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Liikenneyrityksen perustaminen: Laita pyörät liikkeelle jo tänään

Jos haluat tietää, kuinka aloittaa kuljetusyritys, nyt on paras aika.

Viimeaikaiset tilastot osoittavat, että globaalit kuljetusmarkkinat kasvavat tasaisesti ja ovat saavuttamassa 10,4 biljoonan dollarin rajan vuonna 2026. Tämä vastaa 9,6 prosentin vuotuista kasvua.

Mutta miten pääset alkuun? Mikä on oikea tapa saada pala tuosta suuresta piirakasta?

Tässä lopullisessa oppaassa “Kuinka aloittaa kuljetusyritys” näytämme sinulle, miltä menestyvä kuljetusliiketoiminta näyttää ja miten kuljetusyritys aloitetaan.

Valitse sinulle paras kuljetusliike

Jos olet koskaan pyytänyt taksia tai tehnyt U-Haul-varauksen, olet tehnyt liiketoimintaa kuljetusyrityksen kanssa.

Tämä tarkoittaa, että kuljetusliiketoimintatyypit hallitsevat kirjon.

Joten on tärkeää valita keinoihisi ja tavoitteisiisi parhaiten sopiva.

Lentoliikennepalvelut

Lentoliikenne on nopein tapa matkustaa tai lähettää tavaroita. Suihkukoneita käytetään yleensä matkustajien ja rahdin kuljettamiseen paikasta A paikkaan B, mutta myös helikopterit ovat vaihtoehto.

Ennakkoinvestoinnit lentokuljetusliiketoimintaan ovat valtavat, varsinkin jos aiot perustaa täyden palvelun kaupallisen lentoyhtiön.

Lentäjien ja miehistön jäsenten on myös läpäistävä tiukat sertifiointistandardit ennen kuin he käyttävät lentokonetta tai työskentelevät lentoyhtiössä.

Lentoyhtiöt jaetaan kolmeen pääluokkaan:

 • Kansainvälinen – Ne tarjoavat kansainvälisiä lentoja, operoivat suuria matkustajasuihkukoneita ja työllistävät tuhansia ihmisiä.
 • kansallinen – Kansalliset lentoyhtiöt liikennöivät ensisijaisesti kotimaassaan, mutta voivat majoittua kansainvälisiin lentoihin kysynnän mukaan.
 • Alueellinen – Alueellisten lentoyhtiöiden kysyntä on yleisesti ottaen vähäistä, mutta ne tarjoavat jatkolentoja kansainvälisille ja kansallisille lentoyhtiöille.

Muuttofirma

Miljoonat asunnonomistajat muuttavat vuosittain, minkä vuoksi turvallisten ja tehokkaiden muuttopalvelujen kysyntä jatkuu.

Movers jakautuvat useisiin luokkatyyppeihin:

 • Asuntojen muutto – Asuinmuuttajat hoitavat erilaisia ​​kodin muuttotarpeita, mukaan lukien pakkaamisen ja lastauksen.
 • Kaupallinen muutto – Nämä siirtävät yrityksiä turvallisesti ja tehokkaasti pienistä toimistoista suuriin varastoihin, paikasta toiseen.
 • Paikallinen muutto – Muutto on paikallinen, jos se tapahtuu 100 mailin säteellä.
 • Pitkän matkan muutto – Yli 400 mailin matkaa pidetään pitkänä matkana. Se tunnetaan myös osavaltioiden välisenä, pitkän matkan matkana tai maastoliikenteenä.
 • Kansainvälinen muutto – Muutto maasta toiseen. Kansainvälisten muuttajien on noudatettava erityisiä lakeja ja tullivelvoitteita.

Vanhusten kuljetus

Tämän matkustajakuljetusyrityksen ansiosta et tarvitse muodollista koulutusta tai todistusta ikääntyneiden lastaamiseen ajoneuvoosi ja sieltä pois.

Olet valmis lähtemään, jos sinulla on turvallinen ja luotettava ajoneuvo ja puhelin tai muu viestintälaite pyyntöjen vastaanottamiseen.

Varustamot

Varustamo harjoittaa meriliikennettä.

Vaikka useimmat varustamot omistavat ja operoivat aluksia, sinun ei tarvitse omistaa laivastoa aloittaaksesi laivayhtiön. Monet varustamot tekevät yhteistyötä laivarahdin kanssa, joka vuokraa tai vuokraa laivoja.

Merenkulun yrityskuljetussektori on jaettu eri tyyppeihin:

 • Yleisrahti – Rahti kuljetetaan määritellyissä kuormayksiköissä. Esimerkkejä ovat lavoissa, laatikoissa tai tynnyreissä kuljetettava lasti.
 • Irtolasti – Rahti kuljetetaan irtotavarana. Nestemäinen irtolasti sisältää öljyä ja nesteytettyä maakaasua (LNG). Kuiva irtolasti voi sisältää hiekkaa, hiiltä ja rautamalmia.
 • Matkustajarahti – Matkustajalinjat kuljettavat ihmisiä joko virkistys- tai muuttotarkoituksiin. Esimerkkejä ovat sairaala-alukset ja risteilyalukset.
 • Erikoislasti – Lasti, joka vaatii erityistä huomiota käsittelyn, kuljetuksen ja vastaanoton aikana.

Taksipalveluyritys

Vaikka useimmilla taksipalveluilla on ajoneuvoja, sinun ei tarvitse omistaa niitä aloittaaksesi taksikuljetustoiminnan. Joissakin tapauksissa ajoneuvot ovat kuljettajien itsensä omistuksessa.

Taksiyritykset koostuvat seuraavista:

 • Hallinto – Ylemmillä yrityksillä on liiketoimintaa, mukaan lukien rahoitus, vakuutus, henkilöstö ja mainonta.
 • Asiakasviestintä – Tämä osasto vastaa asiakkaiden valituksiin ja ottaa vastaan ​​puheluita asiakkailta, jotka haluavat taksin tiettyyn paikkaan.
 • Kuljettajat – Taksiyritykset palkkaavat usein kuljettajia kuljettamaan ajoneuvokantaa. Mutta muut kuljettajat voivat suostua maalaamaan ajoneuvonsa yrityksen väreillä ja logolla.
 • Auton huolto – Tämä organisaation osa hoitaa öljynvaihdot, pyörätyöt, jarrujen linjaukset ja muut ajoneuvojen huollot, jotta ajoneuvot pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Kuljetuspalvelut

Kuljetusliiketoiminta harjoittaa kuorma-autoja tavaroiden, rahdin ja muun omaisuuden kuljettamiseen maateitse (ja loimme myös täydellisen oppaan sinua mahdollisesti kiinnostavan kuljetusyrityksen perustamiseen). Se voi olla “yksi kuorma-auto, yksi omistaja” -yritys tai yritys, joka omistaa useita eri kuljettajien kuljettamia kuorma-autoja.

Kuljetusyritykset kuljettavat erilaisia ​​tavaroita, mukaan lukien:

 • Raaka-aineet, osittain valmiit tuotteet ja valmiit tuotteet – yleensä tuotantolaitoksesta tai varastosta vähittäismyyntikeskukseen.
 • Rakennustarvike sisältää suuria määriä betonia, likaa, kiviä ja muita rakennusmateriaaleja.
 • Tavarat, kuten ruoka, vaatteet ja maataloustuotteet.

Perusta yrityksesi

Kun olet määrittänyt kuljetusliiketoiminnan tyypin, jota haluat harjoittaa, yrityksesi laillistaminen on seuraava kriittinen askel tässä “kuljetusyrityksen perustaminen” -kehyksessä.

🔥 Empfohlen:  Airbnb-yrityksen perustaminen: Lopullinen opas

Määritä yrityksesi

Liiketoimintakokonaisuus toimii kuljetusyrityksesi liiketoimintarakenteena. Valitsemallasi yksikön tyypillä on sekä oikeudellisia että taloudellisia vaikutuksia, kuten:

 • Maksettavien verojen määrä.
 • Riskialtisuutesi tai vastuusi, jos joku haastaa yrityksesi oikeuteen.
 • Käytettävissäsi olevat lainatyypit tai rahoitusvaihtoehdot (esimerkiksi pienyrityslaina vs. sijoittajarahoitus).

Kuljetusyrityksesi voi kuulua johonkin seuraavista yksiköistä:

 • Yksinomainen elinkeinonharjoittaja – Yksinomistaja ilmoittaa kaikki yrityksen ansaitsemat tulot tuloveroilmoituksessaan ja on myös tilivelvollinen mahdollisista yritysvastuista.
 • Kumppanuus – Tämän liiketoimintayksikön omistaa ja sitä ylläpitää vähintään kaksi henkilöä, jotka jakavat yrityksen voitot ja velat.
 • Yritykset – Yksilö tai ryhmä voi perustaa yhteisöjä ja toimia omistajista erillisinä kokonaisuuksina.
 • Osakeyhtiö (LLC) – Osakeyhtiö on hybridityyppinen liiketoimintakokonaisuus, jossa yhdistyvät yhteisön ja yksityisen elinkeinonharjoittajan tai henkilöyhtiön ominaispiirteet. Se suojelee jäseniä henkilökohtaiselta yrityksen velkojen tai velkojen takaamiseksi. Voitot ja tappiot siirtyvät jäsenille, jotka ilmoittavat ne tuloveroilmoituksessaan. Jos tarvitset apua LLC:n tai yrityksen perustamisessa, Northwest Registered Agent voi auttaa vain 39 dollarilla.
 • Rajavastuuyhtiö (LLP) – LLP:t ja LLC:t yhdistävät kumppanuuksien ja yritysten ominaisuudet. Ensisijainen ero on se, että LLP:iden on rekisteröidyttävä kumppanuussuhteena.

Rekisteröi yrityksesi

Kuljetusyrityksen rekisteröinti vaihtelee paikasta toiseen. Mutta yksi ensimmäisistä asioista, joita tarvitset, on yrityksen nimi – katso kattava kuljetusyritysnimien luettelo.

Maksa vaadittu maksu yrityksesi nimen rekisteröinnistä ja toimita yritysyhteisöäsi koskeva lomake. Jotkut lainkäyttöalueet edellyttävät myös ilmoituksen julkaisemista paikallisessa sanomalehdessä.

Seuraavaksi haetaan työnantajan tunnusnumeroa (EIN). Tarvitset rekisteröidyn yrityksesi nimen saadaksesi sellaisen.

Kun yrityksesi nimesi on rekisteröity valtuutuksen myöntävässä toimistossa tai viranomaisessa, harkitse sen tavaramerkin lisäämistä. Tällä tavalla muut yritykset eivät voi perua kovaa työtäsi brändisi rakentamiseksi ja vahvistamiseksi.

Suojaa oikea dokumentaatio

Kuljetusliiketoiminta vastaa ihmisten ja tavaroiden turvallisesta kuljettamisesta. Tästä syystä se vaatii enemmän lisenssejä ja liiketoimintalupia kuin vaatekaupat, kynsisalongit (voit katsoa kynsisalongin nimiluetteloomme) ja muut liiketoimintatyypit.

Riippuen käynnistämästäsi yrityskuljetustyypistä ja toimintapaikasta, suojattavat luvat ja lisenssit voivat sisältää:

 • Kaupallinen ajokortti (CDL) jokaiselle kuljettajalle, joka kuljettaa suurta ajoneuvoa tai vetoautoa
 • Hyötyajoneuvojen rekisteröinti
 • Polttoainekuljettajan lupa
 • Kansainvälinen polttoaineverosopimus (IFTA)
 • Matkaluvat

Keskustele asianajajan kanssa varmistaaksesi, että kuljetusyritykselläsi on kaikki tarvittavat asiakirjat ja lisenssit ja että se noudattaa kaikkia sovellettavia sääntöjä ja määräyksiä.

Avaa yrityspankkitili

Hanki yrityksesi sekkitili pitääksesi yrityksesi ja henkilökohtaisen talouden erillään.

Rahasi, jotka virtaavat sisään ja ulos tililtäsi, jota ei ole linkitetty tiliisi, voivat auttaa veroilmoituksessa, tulojen laskemisessa ja lainan hakemisessa.

Hanki seuraavaksi yrityksen luottokortti. Se voi hämätä, kun kuljetusyrityslainan saaminen on vaikeaa.

Mutta muista maksaa saldo ajoissa. Tämä parantaa merkittävästi luottoluokitustasi ja lisää mahdollisuuksiasi saada lainaa tulevaisuudessa.

Lisäksi joissakin yritysluottokorteissa, kuten polttoainekorteissa, on hyödyllisiä etuja.

Luo Web-sivusto

Kohdeasiakkaasi etsii todennäköisesti yritystäsi verkosta.

Joten jätät vakavan rahan pöydälle ilman verkkosivustoa.

Mutta kuljetusyrityksen verkkosivuston luominen voi olla pelottavaa, varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta, kun rakennat sellaisen.

Verkkosivustosi ei saa vain näyttää kauniilta, vaan sen tulee myös olla helppokäyttöinen ja helppo ylläpitää. Lisäksi sinun on optimoitava se oikeilla avainsanoilla hakukoneiden käyttäjille.

Auttaaksesi sinua tässä, rekisteröidy Authority Hackerin The Authority Site System (tai TASS) -palveluun. Se on aloittelijaystävällinen kurssi korkean tason verkkosivustojen rakentamiseen.

Oppitunnit esitetään videokierroksina, ja Facebookissa on samanhenkisten ihmisten yhteisö, jos tarvitset tukea.

Se vie sinut askel askeleelta läpi koko prosessin.

Verkkotunnus

Verkkotunnus on luettavissa oleva osoite, jonka ihmiset kirjoittavat selaimensa osoitepalkkiin löytääkseen verkkosivustosi.

Verkkotunnuksilla on oltava seuraavat ominaisuudet:

 • Lyhyt, noin 3-4 tavua pitkä
 • Tarttuva
 • Ei väliviivoja tai väliviivoja
 • Heijastaa brändiä
 • Sisältää avainsanoja
 • Helppo kirjoittaa
 • Käyttää yleisiä ja helposti muistettavia verkkotunnuksen laajennuksia, kuten .com.

Luodaksesi verkkotunnusideoita kuljetusyrityksellesi, voit:

 • Käytä ilmaisia ​​verkkotunnusgeneraattoreita.
 • Aivoriihi verkkotunnusideoita perheen, ystävien tai työntekijöiden kanssa.
 • Palkkaa brändäyksen asiantuntija.

Kun olet päättänyt verkkotunnuksen nimestä, seuraava vaihe on rekisteröidä se verkkotunnuksen rekisteröijälle, kuten Namecheapille.

Isännöinti

Jotta verkkosivustosi olisi käytettävissä Internetissä, tarvitset verkkopalveluntarjoajan. Tämä online-palvelu antaa sinulle palvelintilan, joka tarvitaan kaikkien verkkosivustosi tietojen ja tiedostojen ylläpitämiseen.

Web-isännät ovat vastuussa seuraavista:

 • Verkkosivustosi pitäminen käynnissä
 • Turvatoimenpiteiden toteuttaminen
 • Varmista, että kaikki verkkosivustosi elementit näkyvät oikein vierailijoiden selaimissa

Web-isännöintipalveluita on useita:

 • Jaettu hosting – Useat käyttäjät jakavat samat resurssit, kuten prosessointitehon, tallennustilan ja muistin. Tämä tarkoittaa, että liikenteen lisääntyminen muilla verkkosivustoilla voi vaikuttaa sivustosi tehokkuuteen.
 • Virtual Private Server (VPS) hosting – Tämä verkkoisäntätyyppi on samanlainen kuin jaettu hosting. Mutta käyttäjien välillä on virtuaalisia osioita, ja kullekin on varattu tietty määrä resursseja. Tämä tarkoittaa, että sivustosi toimii tasaisesti ajan mittaan.
 • Pilvi hosting – Pilvipalvelimet käyttävät useita verkkopalvelimia sivustojen isännöimiseen. Jos yksi palvelin kaatuu, muut ottavat vallan pitämään verkkosivuston käynnissä.
 • Omistettu hosting – Jokainen verkkosivusto saa fyysisen palvelimensa tällä hosting-paketilla. Yrityksen omistaja tai verkkosivuston ylläpitäjä voi määrittää koko hosting-ympäristön omien tarpeidensa mukaan.
 • WordPress hosting – Tämä verkkohotellityyppi tarjoaa ihanteellisen palvelinympäristön WordPress-sivustoille. Sen mukana tulee yleensä esiasennettuja laajennuksia, teemoja ja muita ominaisuuksia. Esimerkki on Iridium, jossa isännöintisuunnitelmat alkavat 20 dollarista kuukaudessa.
🔥 Empfohlen:  Kyle Southwick Miksi sinun pitäisi investoida hakukoneoptimointiin Lue artikkeli

Teema

Verkkosivuston teema on, miltä verkkosivustosi näyttää ja tuntuu yleisesti. Se yhdistää väripaletit, typografian, ylä- ja alatunnisteet sekä sivupalkit.

Kaiken kaikkiaan verkkosivustoteemoja, kuten Astra ja GeneratePress, on olemassa, joten käyttäjien ei tarvitse luoda verkkosivustoja tyhjästä.

Web-sivuston teema eroaa verkkosivuston mallista siinä, että jälkimmäinen koskee vain yhtä sivua, kun taas edellinen koko sivuston asettelua.

Turvallinen rahoitus

Kuljetusyrityksen aloittaminen vaatii paljon enemmän alkupääomaa kuin muut liiketoimintatyypit.

Yrityksen kuluista ja käynnistyskuluista on pitkä lista (palkanlaskenta, vakuutus, lisenssit, luvat jne.).

Jos huomaat yrityksesi kaipaavan käteistä, tässä on joitain rahoitusvaihtoehtoja, joita kannattaa harkita:

Lainat

Lainayhtiöt ottavat huomioon useita tekijöitä arvioidessaan lainahakemuksia.

Uudella kuljetusyrityksellä on todennäköisesti vaikeuksia saada hyväksyntää, koska heillä ei ole luottohistoriaa. Tässä tapauksessa lainanantaja voi tarkastella luottohistoriaasi.

Toisaalta yli 2 vuotta toimivat kuljetusyritykset, joilla on hyvä luottokelpoisuus ja vähintään 100 000 dollarin liikevaihto vuodessa, saavat todennäköisesti kohtuulliset korot.

Joitakin tapoja rahoittaa yritystäsi lainoilla ovat perinteiset lainat, verkkolainanantajat, henkilökohtaiset lainat ja mikrolainat.

Apurahat

Kaikentyyppisiä pienyritysapurahoja on tarjolla startupeille.

Valintakriteerit ovat erilaiset kaikille mahdollisuuksille, mutta apurahan myöntäjät etsivät yleensä yrityksiä, jotka vastaavat organisaation tarkoitustaan ​​ja tuovat lisäarvoa toimialalle tai yhteisölle.

Muista, että apurahat eivät ole lainoja, joten lainanantajat eivät odota edunsaajien maksavan niitä takaisin. Avustuksiin liittyy kuitenkin ehtoja, ja lainanantajat odottavat, että rahat käytetään tietyllä tavalla.

Pidä mielessä seuraavat asiat, jotta voit lisätä mahdollisuuksiasi saada apurahaa:

 • Etsi toimialakohtaisia ​​apurahoja. Esimerkiksi Yhdysvaltain liikenneministeriö tarjoaa SMART (Strengthening Mobility and Revolutionizing Transportation) -apurahoja.
 • Lue apurahan kelpoisuusvaatimukset huolellisesti. Et halua käyttää aikaa ja energiaa sellaisen apurahan hakemiseen, johon et ole pätevä.
 • Liiketoimintatavoitteidesi tulee olla linjassa apurahan myöntäjän tehtävän ja tarkoituksen kanssa.
 • Varmista, että myyntipuhe keskittyy laajentumiseen ja innovaatioihin.

Kumppanuus

Kuljetusyrityksen perustamisen oppiminen tarkoittaa kumppanuuksien solmimista ihmisten kanssa, jotka voivat jakaa kustannukset kanssasi.

Pääoma ja resurssit, joita he voivat tarjota kuljetusyrityksellesi, vievät huomattavan taakan harteiltasi.

Houkuttele siis oikeat ihmiset sijoittamaan yritykseesi toimimalla seuraavasti:

 • Verkko – Osallistu paikallisiin verkostoitumistapahtumiin ja tutustu sijoittajiin yhteisössä.
 • Näytä veto ensin – Esittele todistettuja tuloksia saadaksesi mahdolliset kumppanit luottamaan, että pystyt toimittamaan. Tämä voi olla yrityksen käynnistämistä, kunnes olet tuottanut tuloksia, kuten vankan luettelon toistuvista asiakkaista.
 • Liity käynnistyskiihdyttimeen – Startup-kiihdyttäjät eivät takaa, että joku saa kumppanisi kanssasi, mutta he voivat esitellä sinut verkostoihinsa ja lisätä uskottavuutta kuljetusliiketoimintaasi.

Ajoneuvojen ja laitteiden ostaminen

Yrityksesi tarvitsemat ajoneuvot ja laitteet riippuvat perustamastasi kuljetusliiketoiminnasta. Mutta yleensä näitä ovat:

 • Raskaat kuljetuskalusto, kuten kippiautot, betoniautot, perävaunut, säiliöautot ja kippiautot.
 • Puoliperävaunut, pakettiautot, jakeluautot ja raskaat tavarat.
 • Erilaisia ​​autotyyppejä taksipalveluihisi, mukaan lukien tarkoitukseen rakennetut pyörätuolilla liikkuvat autot ja osioidut henkilöautot
 • Yhdistettyjen kuljetusten laitteet, kuten lavat ja kontit.

Ajoneuvot ja varusteet aiheuttavat kiistatta valtavan kolaran talouteen, joten varmista, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Muutamia vinkkejä pitää mielessä:

 • Arvioi tarpeitasi – Katso isoa kuvaa. Älä tee satunnaisia, yksittäisiä ostoksia.
 • Varmista, että sinulla on varat – Kun varat/rahoitus on paikallaan, olet vahvuusasemassa, kun on aika neuvotella myyjien kanssa.
 • Shoppaile ympäriinsä – Tee tutkimus ennen ostoa.
 • Harkitse kunnostettuja tai käytettyjä laitteita -Ajoneuvojen ja varusteiden ei aina tarvitse olla aivan uusia. Säästät paljon, jos ostat ne vähän käytettyinä tai kunnostettuina.
 • Harkitse leasingia ostamisen sijaan – On olemassa rahtauspalveluita, joiden kanssa voit tehdä yhteistyötä laivojen ja suihkukoneiden kanssa, joiden hintalaput voivat nousta satoihin miljooniin dollareihin.
🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa online-t-paitayritys tänään

Palkkaa oikeat ihmiset

Osa kuljetusyrityksen perustamisen tiedosta sisältää sopivien ehdokkaiden palkkaamisen työhön.

Tämä sanonta työntekijöistä organisaation selkärangana ei ole koskaan ollut tarkempi kuljetusalalla.

Valitsemasi työntekijät voivat kuitenkin luoda tai rikkoa yrityksesi.

Perustamastasi kuljetusliiketoiminnan tyypistä riippuen työntekijäluetteloosi kuuluu todennäköisesti kuljettajia, mekaanikkoja, toimistopäälliköitä, myynti- ja markkinointihenkilöstöä ja paljon muuta.

Kun tiedät, mitkä työntekijän paikat täytetään, seuraavat rekrytointiprosessisi vaiheet voivat näyttää tältä:

 • Mainonta – Tämä sisältää suusta suuhun ja mainoksen sijoittamisen paikallisiin tai alueellisiin sanomalehtiin, verkkolehtiin, työpaikkoihin sekä korkeakouluihin ja yliopistoihin.
 • Haastattelu – Lue jokaisen ehdokkaan ansioluettelo läpi ja määritä parhaat ehdokkaat pistejärjestelmän avulla. Ota sitten yhteys hakijoihin haastatteluja ja muita seulontamenettelyjä varten.
 • Palkkaneuvottelu – Työntekijän palkka riippuu eri tekijöistä, kuten sijainnista (kaupunki vs. maaseutu), kokemuksesta ja vastuun määrästä.
 • Koulutus – Vasta palkatulla työntekijällä voi jo olla vaadittavat taidot ja todistukset. Kouluta heitä kuitenkin alan viimeisimmistä trendeistä ja siitä, miten he voivat käyttää työnsä tehokkaaseen suorittamiseen tarvittavia työkaluja (tutustu avuksi Trainual-katsaukseen).

Yleisön kiinnostuksen luominen ja ylläpitäminen kuljetusliiketoimintaasi kohtaan on jatkuva pyrkimys.

Voit tehdä tämän käyttämällä alla olevia markkinointitaktiikoita laajentaaksesi yrityksesi kattavuutta:

Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalisen median markkinointi käyttää sosiaalisen median verkostoja, kuten LinkedIniä, Facebookia, Twitteriä ja Instagramia yleisön kasvattamiseen ja tulojen kasvattamiseen.

Voit luoda liiketoimintasuunnitelman erityisesti sosiaalisen median markkinointia varten seuraavasti:

 • Asettaa tavoitteita – Tavoitteisiin voi kuulua bränditietoisuuden lisääminen, liidien ja myynnin luominen, brändisi yleisön kasvattaminen, yhteisön sitoutumisen lisääminen ja liikenteen ohjaaminen verkkosivustollesi.
 • Tutki kohdeyleisöäsi – Eri alustat houkuttelevat erilaisia ​​yleisöjä, ja kun tiedät, mitkä alustat ihanteelliset asiakkaasi usein käyttävät, voit keskittyä sosiaalisen median markkinointiponnisteluihin.
 • Julkaise kiinnostavaa ja ajankohtaista sisältöä säännöllisesti – Ainutlaatuisen sisältösi jakaminen sosiaalisessa mediassa. Kuroi myös asiaankuuluvien sivustojen julkaisemia uutisia tai videoita yleisön sitoutumisen lisäämiseksi. Luo sitten julkaisut sisältökalenteriin ja määritä parhaat ajat julkaista.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnin käyttöönotto on nousussa. Itse asiassa tilastot osoittavat, että jokaista käyttämääsi dollaria kohden saat 36 dollaria, mikä on huikeat 3 600 %:n sijoitetun pääoman tuotto (ROI).

Aloita sähköpostimarkkinoinnin suorittaminen seuraavasti:

 • Aseta tavoitteesi – Voit lisätä liikennettä verkkosivustollesi, lisätä myyntiä ja mainostaa tuotteita tai palveluita.
 • Valitse sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja – Suosittuja palveluntarjoajia ovat ActiveCampaign, Constant Contact, MailChimp ja GetResponse. Ne tarjoavat kampanja- ja viestimalleja, joten sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä.
 • Rakenna sähköpostilistasi – Listan rakennustaktiikoita, joita voit noudattaa, ovat etusivun ponnahdusikkunatarjouksen lisääminen, sähköpostimarkkinointilaajennusten lisääminen WordPress-sivustollesi, rekisteröitymispainikkeen lisääminen sosiaalisen median sivuillesi jne.
 • Seuraa kampanjan tehokkuutta – Sähköpostitietojen, kuten ainutlaatuisen avautumisprosentin, napsautussuhteen, välittömän poistumisprosentin ja tilausprosentin, seuranta voi auttaa sinua mittaamaan kampanjan tehokkuutta.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnissa käytetään erityyppistä sisältöä – blogeja, artikkeleita, valkoisia papereita, e-kirjoja, videoita, podcasteja ja paljon muuta – yrityksen mainostamiseen, mutta ei myyntiin perustuvalla tavalla.

Kuljetusalan yritysasiakkaat eivät yleensä tee ostoksia mielijohteesta.

Ennen kuin he ovat valmiita ostamaan, he käyvät läpi ostajan matkan. Se koostuu eri vaiheista: tietoisuus, harkinta ja päätös.

Tässä on joitain sisältötyyppejä, joita voit hyödyntää ostajan matkan jokaisessa vaiheessa:

 • Tietoisuus – Ostaja tietää, että hänellä on ongelma. Sisältötyypit: blogiviestit, artikkelit, e-kirjat, podcastit, videot, webinaarit ja infografiat.
 • Harkinta – Ostaja harkitsee vaihtoehtoja ongelmansa ratkaisemiseksi. Sisältötyypit: tapaustutkimukset ja vertailuoppaat.
 • Päätös – Ostaja on vihdoin valmis ostamaan ja haluaa varmistaa, että hän saa tarvitsemansa palvelun oikealta palveluntarjoajalta. Sisältötyypit: ilmaiset kokeilut, konsultaatiot, kupongit, live-demot jne.

Käytä oikeita sisällönluontityökaluja luodaksesi loistavaa sisältöä. Esimerkiksi Surfer SEO varmistaa, että sisältösi on avainsanoilla optimoitu.

Liikenneyrityksen käynnistäminen oikealla tavalla

Jos olet päässyt näin pitkälle, tiedät nyt kuinka aloittaa kuljetusyritys. Onnittelut!

Tiedän, että kuljetusyrityksen perustaminen voi olla haastavaa. Mutta oikeilla työkaluilla ja strategioilla sinulla voi olla valoisa tulevaisuus tällä alalla.

Voit aloittaa pienestä tai siirtyä maailmanlaajuiseksi välittömästi. Kaikki riippuu resursseistasi ja riskinsietokyvystäsi.