Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Link Whisper Review 2023: Älykkäin tapa lisätä sisäisiä linkkejä [With $15 Saving]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Link Whisper Review 2023: Älykkäin tapa lisätä sisäisiä linkkejä [With $15 Saving]

Tuotteen nimi: Link Whisper

Yhteenveto

Link Whisper on hämmästyttävä sisäinen linkkien rakennuslaajennus, joka auttaa sinua asianmukaisten sisäisten linkkiehdotusten kanssa. Se ei vaikuta verkkosivustosi nopeuteen, mutta auttaa sinua parantamaan linkittämistä ja hakusijoituksia. Tässä on puolueeton arviomme Link Whisper -laajennuksesta sekä sen eduista, hinnoittelusuunnitelmista ja muusta. Käytä kuponkia bloggaajien intohimo saada 15 dollaria alennusta.

Oletko utelias oppimaan, kuinka nopeasti luodaan sisäisiä linkkejä? Onko sinun vaikea lisätä sisäisiä linkkejä blogikirjoituksiisi? Etsitkö laajennusta, joka tarjoaa automaattisesti kontekstuaalisia sisäisiä linkkiehdotuksia kirjoittaessasi?

Sitten sinun tulee asentaa Link Whisper -laajennus.

Napsauta tätä nappaaksesi Link Whisper -laajennuksen tänään (käytä kuponki bloggaajien intohimo saadaksesi heti 15 dollarin alennuksen)

Link Whisper WordPress -laajennus ehdottaa RESERVAANTIA sisäisiä linkkejä, kun alat kirjoittaa blogitekstejäsi suoraan WordPress-editorissa.

Joten jos olet kiinnostunut oppimaan lisää älykkäästä linkityksestä, tämä yksityiskohtainen Link Whisper -arvostelu on tarkoitettu yksinomaan sinulle.

Tässä katsauksessa puhumme;

 • Miksi sisäinen linkittäminen on erittäin tärkeää?
 • Mikä on Link Whisper -laajennus?
 • Mitä hyötyä sen käytöstä on?
 • Kuinka paljon Link Whisper maksaa (alennusten lisäksi)
 • Sen ominaisuudet ja monet muut

Oletko valmis? Aloitetaan ilman suuria puheita.

Linkitä Whisper Review 15 dollarin alennuksella: Onko se WordPressin sisäinen linkityslaajennus #1?

Miksi sisäinen linkitys on tärkeää SEO:lle?

Sisäinen linkki on linkki, joka osoittaa saman verkkosivuston toiselle sivulle.

Tältä HTML-koodi näyttää;

Esimerkkiavainsanateksti

Paras tapa saada enemmän irti SEO:n sisäisestä linkityksestä on käyttää ankkuritekstissä kuvaavia avainsanoja, jotka liittyvät linkittämäsi sivuun.

Tässä on joitain sisäisen linkityksen tärkeimpiä etuja.

 • Sisäinen linkittäminen auttaa levittämään linkkien mehua viesteissäsi
 • Auttaa parantamaan haun indeksointia ja indeksointia
 • Lisää sivustosi kokonaisviipymisaikaa
 • Auttaa lisäämään liikennettä ja näyttökertoja
 • Lisää sisältösi orgaanista näkyvyyttä ankkuritekstien avulla

Ennen kaikkea sisäinen linkittäminen auttaa verkkosivustosi kävijöitä löytämään erittäin osuvaa sisältöä sivustostasi.

Mikä on Link Whisper?

Link Whisper on WordPress-laajennus, joka auttaa sinua antamaan automaattisia sisäisiä linkitysehdotuksia kirjoittaessasi ja joka toimii tekoälyn (AI) tukemien tarkistusten avulla.

Riippuen siitä, kuinka monta blogitekstiä sinulla on WordPress-sivustollasi ja nykyisen sisältösi merkitystäLink Whisper ehdottaa paljon ERITTÄIN osuvia sisäisiä linkkejä muokkaamastasi sisällöstä.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi sisäisten linkkien lisäämiseen viesteihisi, sillä tämä laajennus antaa sinulle automaattisesti älykkäitä sisäisiä linkitysehdotuksia.

Mitä etuja Link Whisperin käytöstä on?

Voit lisätä sisäisiä linkkejä manuaalisesti tai käyttää myös WordPress SEO -laajennuksia, kuten Rank Math SEO.

Miksi sitten pitäisi käyttää eksklusiivista sisäistä linkittävää WordPress-laajennusta, kuten Link Whisper? Mitä etuja Link Whisper -laajennuksesta on? Puhutaanpa niistä nyt.

Ennen kuin sukeltaamme yksityiskohtiin, varmista hanki Link Whisper -laajennus jo tänään ja käytä Link Whisper -kuponkia bloggaajien intohimo saadaksesi 15 dollarin alennuksen.

Tarjoaa sinulle perusteellisen linkkiraportoinnin

Link Whisper antaa sinulle pääsyn “Sisäisten linkkien raporttiin”, joka tarjoaa sinulle seuraavat asiat;

 • Kojelauta
 • Linkkien raportti
 • Verkkotunnusraportti
 • Virhe raportti

Puhutaanpa lyhyesti siitä, mitä löydät kustakin niistä.

Kojelauta

Kojelauta on paikka, jossa pääset käyttämään kaikkia verkkosivustosi linkkejä.

Tältä se näyttää;

Kuten yllä näet, hallintapaneeli näyttää luettelon kaikista WordPress-sivustosi linkkitilastoista, mukaan lukien:

 • Postaukset indeksoitu
 • Linkkejä löytyi
 • Sisäiset linkit
 • Orvot viestit
 • Rikkinäiset linkit
 • 404 virheitä

Voit napsauttaa kutakin niistä (kuten rikkinäisiä linkkejä) löytääksesi luettelon kaikista sivustosi toimimattomista linkeistä.

Saat myös luettelon kaikista ulkoisista sivustoista, joihin olet linkittänyt. Voit myös nähdä ympyräkaavion kaikista sivustollesi johtavista sisäisistä ja ulkoisista linkeistäsi. Voit myös tehdä uuden linkkiraportin napsauttamalla “Suorita linkkien tarkistus” -painiketta.

Linkkien raportti

Linkkiraportti-välilehti näyttää luettelon kaikista saapuvista sisäisistä linkeistä, lähtevistä sisäisistä linkeistä ja lähtevistä ulkoisista linkeistä.

Tältä se näyttää;

Voit myös laajentaa näitä linkkejä saadaksesi linkkiehdotuksia, joihin voit lisätä tai muokata olemassa olevia linkkejä.

Verkkotunnusraportti

Verkkotunnukset-raportti näyttää luettelon verkkotunnuksista, joihin olet linkittänyt.

Tältä se näyttää;

Kuten yllä näet, näet viestien ja linkkien määrän (josta olet linkittänyt kaikkiin verkkotunnuksiin).

🔥 Empfohlen:  Nopein tapa löytää korkeapalkkaisia ​​(CPC) Google AdSense -avainsanoja vuonna 2023

Virhe raportti

Link Whisper -laajennuksen virheraportti näyttää rikkinäiset linkit (jos sellaisia ​​on) sekä vastaavat tilakoodit, kuten 404 ei löydy, 500 sisäinen palvelinvirhe, SSL-yhteysvirhe ja niin edelleen.

Tältä se näyttää;

Pikahuomautus: Toistaiseksi meillä ei ole virheitä (rikkinäisiä linkkejä) sivustollamme HostingMonks, joten näytämme virheraportin laajennuksen kehittäjäsivustolta.

Kaiken kaikkiaan Link Whisperin “Internal Links Report” auttaa sinua hallitsemaan paremmin kaikkia sisäisiä ja ulkoisia linkkejäsi.

Saat automaattisia linkkiehdotuksia kirjoittaessasi

Link Whisper -laajennus toimii tekoälyn avulla, joka auttaa sinua kontekstuaalinen sisäinen linkki ehdotukset jotka voivat auttaa yleisöäsi löytämään osuvaa sisältöä sivustostasi. Lisäksi se auttaa parantamaan sivustosi yleistä linkkirakennetta indeksoitavuuden ja indeksoinnin parantamiseksi.

Paras osa? Link Whisperin avulla saat runsaasti asiaankuuluvia sisäisiä linkkiehdotuksia sisällöstä, jota muokkaat WordPressissä.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse etsiä sisäisiä linkkejä manuaalisesti linkittääksesi muihin verkkosivustosi viesteihin.

Kuten yllä näet, valitse vain valintaruutu ja paina Tallenna ja sisäiset linkit ovat valmiit. Se on niin yksinkertaista.

Voit myös käyttää niiden automaattista linkitysominaisuutta linkittääksesi automaattisesti mihin tahansa URL-osoitteeseen aina, kun tietty avainsana mainitaan missä tahansa viesteissäsi.

Jos esimerkiksi haluat linkittää tietylle sivulle joka kerta, kun avainsana “parhaat SEO-laajennukset” mainitaan, voit saada sen tapahtumaan automaattisesti automaattisessa linkitystoiminnossa.

Tässä ovat optimaaliset asetukset automaattisen linkityksen käyttöön.

Kuten yllä näet, voit kirjoittaa avainsanan ja lisätä tietyn linkin, jotta voit ottaa automaattisen sisäisen linkitysominaisuuden käyttöön.

Näet myös useita Auto-Linking-ominaisuuden asetuksia, jotka ovat;

 • Lisää linkki, jos viestissä on jo tämä linkki (tämä vaihtoehto käskee Link Whisperille lisäämään automaattisia linkkejä viesteihin, joissa on jo linkit, jotka osoittavat automaattisen linkin URL-osoitteeseen)
 • Linkitä vain kerran viestiä kohden (valitsemalla tämän vaihtoehdon lisäät automaattisen linkityksen vain kerran viestiä kohti)
 • Valitse linkit ennen lisäämistä (valitsemalla tämän vaihtoehdon, laajennus antaa sinun valita, mitkä automaattiset linkit lisätään viesteihin)
 • Aseta automaattisen linkin lisäyksen prioriteetti (tämän vaihtoehdon avulla voit asettaa prioriteetin automaattisen linkin lisäämiselle)
 • Lisää linkkejä vain tietyn päivämäärän jälkeen julkaistuihin viesteihin (tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä automaattisen linkin vain tietyn päivämäärän jälkeen julkaistuihin viesteihin)
 • Rajoita automaattiset linkit tiettyihin luokkiin (tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä automaattisia linkkejä vain viesteihin, jotka kuuluvat määrittämiisi luokkiin)

Muista valita “Vain linkki kerran viestiä kohti” -vaihtoehto, jotta se lisää yhden linkin viestiä kohden (sen sijaan, että lisäisit useita linkkejä, jotka kohdistavat samaan URL-osoitteeseen sivulla).

Oliko Link Whisper -arvostelumme hyödyllinen?

Napsauta tästä nappaaksesi Link Whisperin nyt (käytä kuponki bloggaajien intohimo saadaksesi 15 dollaria alennusta)

Kohdista avainsanat

Yksi Link Whisperin käytön SUURIN etu on, että voit käyttää “Target Keywords” -avainsanoja parantaaksesi verkkosivustosi hakukoneoptimointia.

Voit käyttää kohdeavainsanoja kertoaksesi Link Whisperille, millä avainsanoilla haluat viestin sijoittuvan, jotta se voi tarjota sinulle parempia linkitysehdotuksia hakusi sijoituksen parantamiseksi.

Tältä se näyttää;

Link Whisper etsii kohdeavainsanojesi TARKAT vastineet.

Jos sinulla on esimerkiksi kohdeavainsana “parhaat WordPress-laajennukset”, vain lauseet, jotka sisältävät tekstin “parhaat WordPress-laajennukset”, otetaan huomioon automaattisissa linkkiehdotuksissa, EI osittaisen haun avainsanoja, kuten “WordPressin välttämättömät laajennukset”.

Link Whisper -laajennus voi myös saada kohdeavainsanoja useista lähteistä, kuten SEO-laajennuksista, kuten WordPress SEO by Yoast, Rank Math SEO -laajennus, All In One SEO ja paljon muuta.

Voit myös muodostaa yhteyden Google Search Consoleen saadaksesi kohdeavainsanoja.

Voit tehdä sen helposti Link Whisper -laajennuksen asetuksista.

Tältä se näyttää;

Kuten yllä näkyy, voit liittää Link Whisper -laajennuksen Google Search Consoleen, kun napsautat Valtuuta linkin kuiskaus -painiketta, jotta voit saada kohdistettuja avainsanoja verkkosivustollesi.

Joukko-URL-vaihtaja

Onko verkkosivustosi koskaan muuttanut URL-rakennettaan?

Ei ongelmaa. Voit helposti muuttaa WordPress-sivustosi vanhan URL-osoitteen uudeksi URL-osoitteeksi jokaisessa verkkosivustosi maininnassa yhdellä napsautuksella.

Jos esimerkiksi vaihtaisit linkit, joiden suhteellinen URL-osoite on “/tuloraportit/”, linkeiksi, joiden suhteellinen URL-osoite on “tuloraportit/”, Link Whisper -laajennus päivittää myös kaikki linkit, joiden absoluuttinen URL-osoite on “https”. ://www.example.com/tuloraportit/” linkeiksi, joiden URL-osoitteet ovat “https://www.example.com/tuloraportit/”.

🔥 Empfohlen:  Samsungin taitettavat toimitukset lähes 10 miljoonaa, eikä se johdu Z Foldista

Tältä se näyttää;

Kuten yllä näet, voit helposti muuttaa rumat URL-osoitteesi paremmaksi ja muutokset tehdään välittömästi.

Se vie paljon aikaa, jos teet sen manuaalisesti. Voit säästää niin paljon aikaa Link Whisperin URL-vaihtajatoiminnolla, eikö niin?

Joten, mitä sinä odotat? Jos pidät siitä, kuinka voit helposti hallita sisäisiä linkkejäsi Link Whisperin avulla, kokeile sitä jo tänään.

Napsauta tästä nappaaksesi Link Whisperin tänään (käytä kuponki bloggaajien intohimo säästää 15 dollaria)

Hidastaako Link Whisper -laajennus sivustoasi?

Kukaan ei pidä hitaasti latautuvista verkkosivustoista, ei edes Google.

Yksi monien bloggaajien suurimmista huolenaiheista on heidän sivustoaan hidastava laajennus.

Entä Link Whisper -laajennus? Hidastaako se verkkosivustosi nopeutta?

Otetaan selvää.

Pikahuomautus: Käytämme jo Link Whisper -laajennusta niche-sivustollamme HostingMonks.com sisäiseen linkitykseen. Joten testaamme nopeus- ja suorituskykyraportteja samalla sivustolla. Esittelyä varten poistimme laajennuksen käytöstä nopeusraportin suorittamiseksi GTmetrixillä.

Ennen kuin asennat Link Whisper -laajennuksen;

Link Whisper -laajennuksen asentamisen jälkeen;

Kuten yllä näet, sivustomme HostingMonks latautuu TODELLA nopeammin jopa laajennuksen asentamisen jälkeen.

Joten kyllä, voit mielellään asentaa ja aktivoida Link Whisper -laajennuksen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia verkkosivustosi nopeudesta.

Linkki Whisper -hinnat ja -alennukset

Link Whisper toimitetaan 3 hinnoittelupaketissa, jotka ovat;

 • Yhden sivuston lisenssi
 • 3 Sivuston lisenssi
 • 10 Sivuston lisenssi

Puhutaanpa lyhyesti heidän hinnoittelusuunnitelmistaan ​​ja rajoituksista, jotta voit valita parhaan suunnitelman, joka sopii budjettiisi ja verkkosivustosi tarpeisiin.

Yhden sivuston lisenssi: Tämä on täydellinen suunnitelma aloittelijoille, jotka käyttävät yhtä WordPress-verkkosivustoa, ja se maksaa sinulle vain 77 dollaria vuodessa. Saat automaattisia sisäisiä linkitysehdotuksia sekä täyden sisäisten linkkien raportoinnin yhdelle verkkosivustolle.

3 Sivuston lisenssi: Jos käytät useita sivustoja, tämä voi olla loistava valinta sinulle ja maksaa 117 dollaria vuodessa. Saat automaattisia sisäisiä linkitysehdotuksia sekä täydellisiä sisäisiä linkkejä koskevaa raportointia jopa kolmelle verkkosivustolle.

10 Sivuston lisenssi: Jos aiot käyttää tätä laajennusta jopa 10 verkkosivustolla, tämä on sinulle paras suunnitelma ja se maksaa 167 dollaria vuodessa. Saat automaattisia sisäisiä linkitysehdotuksia sekä täydellisiä sisäisiä linkkejä koskevaa raportointia jopa 10 verkkosivustolle.

Joten, mitä sinä odotat?

Napsauta tätä asentaaksesi Link Whisper -laajennuksen tänään

Onko Link Whisper Pluginista alennuksia?

Haluamme säästää enemmän Link Whisperissa. Meillä on sinulle mahtavia uutisia.

Voit käyttää Link Whisper -kuponkia bloggaajien intohimo saadaksesi heti 15 dollarin alennuksen.

Näin voit säästää jopa 25 dollaria Link Whisper -suunnitelmista.

Napsauta tätä ERIKOISTA linkkiä vierailla Link Whisper -sivustolla. Kun olet heidän verkkosivustollaan, napsauta ‘Käytä alennuskoodia “BLOGGERSPASSION” säästääksesi’ -painiketta.

Sitten sinut viedään välittömästi heidän alennettujen hinnoittelusuunnitelmien osioon, joka näyttää tältä;

Valitse nyt budjettiisi ja verkkosivustosi tarpeisiin sopiva paketti ja napsauta Aloita-painiketta.

Syötä kassasivulla bloggaajien intohimo kuponkikoodi säästääksesi 15 dollaria välittömästi.

Kuten yllä näet, saat 15 dollaria alennusta kaikista Link Whisperin hinnoittelusuunnitelmista.

Tässä ovat alennetut hinnat, jos käytät bloggerspassion-tarjouskoodia käyttämällä ainutlaatuista linkkiämme.

 • Yhden sivuston lisenssi maksaa sinulle 62 dollaria (77 dollarin sijaan)
 • 3 sivustolisenssi maksaa sinulle 102 dollaria (117 dollarin sijaan)
 • 10 sivustolisenssi maksaa sinulle 152 dollaria (167 dollarin sijaan)

Joten mene nappaamaan laajennus nyt käyttämällä alla olevaa linkkiä.

Nappaa Link Whisper -laajennus saadaksesi 15 $ alennusta (syötä kuponki bloggaajien intohimo)

Linkitä Whisper-asiakastuki

Link Whisper premium -laajennus antaa sinulle pääsyn asiakastukeen.

Valitettavasti heillä ei ole live-chat-vaihtoehtoa, mutta voit luoda uuden tukilipun täältä, kun olet kirjautunut heidän laajennuksensa. Voit myös seurata lippusi tilaa, kun olet kirjautunut sisään.

Link Whisper tarjoaa myös tietokannan, josta löydät paljon artikkeleita laajennuksen asentamisesta ja aktivoimisesta, raportointiehdotuksista, linkkien hallinnasta ja paljon muuta.

Link Whisperin plussat ja miinukset

Emme voi päättää tätä Link Whisper -laajennuksen arvostelua mainitsematta sen hyviä ja huonoja puolia. Joten mennään näihin yksityiskohtiin.

Plussat:

 • Tarjoaa sinulle tärkeitä automaattisia sisäisiä linkitysehdotuksia kirjoittaessasi (joten voit säästää paljon aikaa sisäisten linkkien rakentamiseen sisältöösi)
 • Se auttaa sinua parantamaan hakukoneoptimointiasi (me kaikki tiedämme, että sisäiset linkit ovat tärkeitä hakukoneoptimoinnissa)
 • Vaikka poistaisit laajennuksen, kaikki sisäiset linkit pysyvät ennallaan (joten voit poistaa asennuksen tai jopa peruuttaa tilisi jonkin ajan kuluttua)
 • Sen mukana tulee myös ilmainen versio
 • Pääset tietokantaan löytääksesi paljon sisältöä heidän laajennuksensa käytöstä. Saat myös yhteyden heidän asiakastukeen, jos tarvitset apua
 • Antaa sinulle pääsyn sisäisiin linkitysraportteihin, joista löydät jokaisen viestin kaikki sisäiset linkit (orposivut, joilla ei ole sisäisiä linkkejä), rikkinäiset linkit ja niin edelleen
🔥 Empfohlen:  Mitä teini-ikäiset ajattelevat suosituista sosiaalisen median alustoista

Haittoja:

 • Hieman kallis, koska heidän hinnoittelusuunnitelmansa alkavat 77 dollarista vuodessa (mutta jos haluat parantaa hakusi sijoitusta lisäämällä parempia sisäisiä linkkejä, se on loistava investointi)

Usein kysytyt kysymykset Link Whisper Pluginista

Tässä on joitain olennaisia ​​ja usein kysyttyjä kysymyksiä Link Whisper -laajennuksesta.

Onko Link Whisper -alennuskoodia saatavilla?

Kyllä, voit käyttää tarjouskoodia bloggaajien intohimo saada 15 dollaria alennus heti, joten voit säästää jopa 25 dollaria Link Whisper -hinnoittelusuunnitelmista.

Mitä kaikille linkeilleni tapahtuu, jos poistan Link Whisper -laajennuksen?

Jos haluat poistaa Link Whisper -laajennuksen tai peruuttaa tilisi Link Whisperin avulla, ongelmia ei tapahdu, koska kaikki linkit pysyvät aktiivisina.

Kun lisäät sisäisiä linkkejä sivustollesi, ne ovat aivan kuten muutkin linkit. Tämä tarkoittaa, että kaikki linkkisi poistetaan VAIN, jos haluat ne, vaikka lopettaisit tämän laajennuksen käytön.

Entä jos tarvitsen apua Link Whisperin kanssa?

Voit ottaa yhteyttä Link Whisperin laajennustukitiimiin täältä. Voit etsiä heidän tietokannastaan ​​tai yksinkertaisesti luoda tukilipun saadaksesi apua heidän tukitiimiltään.

Mikä on paras sisäinen linkkien rakennuslaajennus WordPressille?

Link Whisper on paras WordPress-laajennus sisäiseen linkkien rakentamiseen. Se on helppokäyttöinen, tarjoaa automaattisia linkkiehdotuksia, jotka perustuvat tekoälyyn, antaa sinulle perusteellisen linkkiraportin sivustostasi, auttaa sinua joukko-URL-osoitteiden vaihtamisessa ja niin edelleen.

Voinko käyttää Link Whisper -laajennusta automaattiseen linkitykseen, mutta vain mukautetuille avainsanoille?

Kyllä, voit tehdä sen helposti. Itse asiassa Link Whisper -laajennus antaa sinulle vaihtoehdon nimeltä “Auto-Linking”, jossa voit yksinkertaisesti kirjoittaa avainsanan, josta haluat luoda linkkejä, ja mainita sitten URL-osoitteen, johon haluat linkkien menevän.

Siinä kaikki, laajennus löytää ja korvaa automaattisesti valitsemasi avainsanat postitse.

Onko Link Whisper -laajennus ilmainen?

Link Whisper on ensiluokkainen sisäinen linkki-WordPress-laajennus, jonka hinnoittelusuunnitelmat alkavat 77 dollarista vuodessa. Vaikka voit napata heidän ilmaisen versionsa täältä, se sisältää perusominaisuudet.

Mitä ovat vaihtoehtoiset Link Whisper -laajennukset?

Tässä on joitain Link Whisper -vaihtoehtoja, joita voit harkita sisäiseen linkitykseen:
– Autolinks Manager
– Rank Math
– Internal Link Juicer

Entä jos en ole tyytyväinen Link Whisperiin?

Link Whisper tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Joten jos et ole tyytyväinen Link Whisper -laajennukseen, saat hyvityksen ostoksestasi 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä.

Lukea: SE Ranking Review 2023: Onko se peliä muuttava SEO-ohjelmisto?

Viimeisiä ajatuksia Link Whisper Reviewista

Link Whisper -laajennus on erityisen hyödyllinen sivustoille, jotka ovat julkaisseet paljon artikkeleita. Tämä laajennus tekee sisäisestä linkityksestäsi nopeamman ja paremman.

Se ei myöskään hidasta sivustosi nopeutta. Kaiken kaikkiaan Link Whisper on loistava sisäinen linkityslaajennus ja se on jokaisen pennin arvoinen.

Miten lisäät tällä hetkellä sisäisiä linkkejä? Käytätkö jotain lisäosaa vai teetkö sen manuaalisesti? Onko sinulla lisää kysyttävää Link Whisper -laajennuksesta? Kerro meille mielipiteesi kommenteissa ja vastaamme mielellämme.

Table of Contents