Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

LinkedIn-läsnäolon maksimointi: Vinkkejä ja temppuja LinkedIn-markkinoinnin menestykseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: LinkedIn-läsnäolon maksimointi: Vinkkejä ja temppuja LinkedIn-markkinoinnin menestykseen

Mitä tulee verkkomarkkinointiin nykyään, yrityksesi on löydettävä ja käytettävä arvokkaimpia menetelmiä, ei vain tullakseen huomatuksi, vaan myös saavuttaakseen suuremman yleisön, luodakseen laadukkaita liidejä, ollakseen vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja asettavan itsensä ajatusjohtajaksi. .

Yksi parhaista online-paikoista kaiken tämän tekemiseen on LinkedIn, suurin ammattilaisten sosiaalisen median alusta.

Loistaaksesi LinkedIn-digitaalimarkkinoinnissa tarvitset kuitenkin parhaat menetelmät ja taktiikat saadaksesi parhaan hyödyn siitä, mitä tämä alusta voi tarjota.

Alla on joitain tapoja, joilla voit säästää aikaasi ja tehostaa ponnistelujasi tehokkuuden ja menestyksen parantamiseksi.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Kehitä vahva LinkedIn-profiili

Aloita LinkedIn-markkinointimatkasi mennessä vahvan profiilin kehittäminen osana yrityksesi brändäystä. Brändäys on tapa, jolla erotut itsestäsi, mikä tekee sinusta mieleenpainuvamman kohdeyleisöllesi.

Sen sijaan, että luot profiilin ja jatkat eteenpäin, pidä tätä profiilia ensimmäisenä markkinointityökaluna alustalla. Haluat, että kaikki siellä vierailevat taivutetaan oppimaan lisää tai tekemään liiketoimintaa sinun tai brändisi kanssa.

Kolme ensimmäistä osaa, jotka vierailijat näkevät, ovat profiilikuva, otsikko ja yhteenveto-osio. Niiden on oltava yhtä aikaa ammattimaisia ​​ja vakuuttavia.

Profiilikuva

Vaikka haluat tämän valokuvan olevan ammattimainen, sen on myös näytettävä hieman persoonallisuuttasi. Millaisen kuvan haluat heijastaa kohdeyleisölle?

Optimoi se varmistamalla, että se on korkearesoluutioinen valokuva, näyttää kasvosi ja ettei taustalla ole häiriötekijöitä. Käytä “Julkinen” -asetusta, jotta se näkyy kaikille.

Otsikko

Otsikkosi näkyy siis suoraan profiilikuvasi alla haluat sen auttavan erottamaan katsojistasi kuka olet.

Sen sijaan, että lisäisit nykyisen tehtäväsi, anna tietoja siitä, kuinka voit tuoda lisäarvoa asiakkaille. Ole täsmällinen ja mainitse alasi tai erikoisalasi. Ennen kaikkea tee siitä osuva kohdeyleisöllesi.

Yksi hyödyllinen tapa auttaa otsikon luomisessa on katsoa ympärilleen, mitä muut menestyneet LinkedIn-profiilit käyttävät, ja saada käsitys siitä, kuinka sinäkin voit erottua joukosta.

Yhteenveto-osio

Profiilikuvasi ja otsikkosi voivat houkutella kävijää, mutta se on yhteenveto-osio, joka vetää heidät sisään ja vakuuttaa heidät oppimaan lisää sinusta.

Tee yhteenveto, kuka olet, mitä tarjoat, kuinka voit auttaa heitä ja mitä heidän on tehtävä seuraavaksi (toimintakehotus).

Pidä se lyhyt, sisällytä avainsanoja ja käsittele kohdeyleisösi kipukohdat jollakin tavalla.

Liity LinkedIn-ryhmiin ja osallistu niihin

LinkedIn tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla yhteydessä muihin jäseniin, jotka ovat samanhenkisiä, työskentelevät alallasi tai alallasi tai jakavat kiinnostuksen kohteitasi.

Liittymällä LinkedIn-ryhmiin voit aloittaa jollain tavalla alaasi ja brändiisi liittyviä keskusteluja, kehittää liikesuhteita sekä löytää ja houkutella laajempaa yleisöä.

🔥 Empfohlen:  Verkkoyrityksen perustaminen: vinkkejä ja strategioita menestymiseen

Tässä on muutamia vinkkejä sopivien ryhmien valitsemiseen liittymistä varten.

 • Käytä hakutoimintoa löytääksesi ne, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi ja alaasi.
 • Katso, mihin ryhmiin yhteytesi kuuluvat, ja tutki niitä mahdollisen sisällyttämisen varalta.
 • Haaroittu muihin toimialaryhmiin, jotka voivat jollain tavalla hyötyä siitä, mitä tiedät ja mitä voit tarjota.
 • Etsi alumniryhmiä.

Kun olet ryhmissäsi, voit lähettää arvokasta sisältöä. Vinkki sen tekemiseen on Varmista, että kaikki lähettämäsi tiedot ovat merkityksellisiä ja hyödyllisiä jollain tavalla.

Haluat ehkä vastata ryhmän jäsenten esittämiin kysymyksiin, jakaa alan uutisia ja päivityksiä, antaa ammattimaisia ​​mielipiteitä ryhmälle tärkeistä aiheista ja löytää hyödyllisiä resursseja.

Jakamalla sisältöä ja osallistumalla keskusteluihin ryhmissäsi voit rakentaa ammatillisia suhteita. Muita tapoja edistää näitä suhteita ovat aina vastaaminen kommentteihin ja palautteeseen mitä tahansa julkaisemaasi kohtaan ja muiden jäsenten viestien jakaminen oman verkostosi kanssa.

Jaa mukaansatempaavaa ja informatiivista korkealaatuista sisältöä

Laadukas sisältö pysyy markkinointistrategiasi ytimessä, ja LinkedIn on täydellinen paikka jakaa sitä verkossa.

Alla on hyödyllisiä sosiaalisen median strategiavinkkejä valita asiaankuuluvat aiheet, käyttää visuaalista mediaa ja optimoida viestisi maksimaalisen kattavuuden saavuttamiseksi.

Valitse asiaankuuluvat aiheet

Mitä tulee LinkedIn-aiheisiin, on olemassa muutamia tapoja valita asiaankuuluvat aiheet. Harkitse seuraavaa:

 • Uutisia yrityksestäsi, kuten virstanpylväitä, palkintoja, saavutuksia tai vuosipäiviä.
 • Vastaukset yleisiin kysymyksiin, joita käyttäjät kysyvät, erityisesti LinkedIn-ryhmissäsi.
 • Aiheet viereisillä toimialoilla, jotka liittyvät jotenkin sinun omaasi.
 • Asiakkaiden, työntekijöiden tai tapahtumien huomioiminen.

Toinen taktiikka sisällöllesi osuvien aiheiden löytämiseksi on tarkastella, kuinka jäsenet tekevät hakuja alustalla ja kuinka LinkedIn-algoritmi mittaa sisällön.

Visuaalisen median käyttö

Visuaalinen sisältö, kuten videot, kuvat tai infografiikka, voi olla tehokas, kun sitä käytetään oikein LinkedInissä. Vinkkejä visuaalisen median käyttöön ovat:

 • Käytä vain korkearesoluutioisia ja korkealaatuisia kuvia.
 • Vältä kuvien vääristyminen tuntemalla alustan vaatimukset (1200 x 628 pikseliä) ja noudattamalla niitä.
 • Kokeile jakaa infografiat osiin jaettavaksi, koska ne ovat yleensä liian pitkiä näkyäkseen kokonaan viestissä.
 • Noudata videoiden kohdalla alustan määrityksiä, mukaan lukien enimmäis- ja vähimmäistiedostokoko ja -kesto, resoluutioalue ja paljon muuta. Nämä tiedot löytyvät tässä.

Viestien optimointi maksimaalisen kattavuuden saavuttamiseksi

Parantaaksesi mahdollisuuksia, että viesti tavoittaa suuremman yleisön, optimoi se sisällyttämällä tärkeimmät avainsanat ja ilmaukset sekä käyttämällä hashtageja. Vaihtele sisällön pituuksia ja tyyppejä houkutellaksesi erilaisia ​​katsojia ja sisällytä tarinankerrontaelementtejä tehdäksesi siitä mieleenpainuvamman ja jaettavan.

🔥 Empfohlen:  Googlen takuu (kustannukset, mainokset ja merkki paikallisille palveluille)

The LinkedInissä jakamasi sisältö on suurin tekijä markkinointitoimissasi täällä. Jos kuitenkin koet haastetta tai ajatus oman sisällön luomisesta ahdistaa sinua tai sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa, työskentele kokeneiden kirjoittajien, kuten WriterAccessin, kanssa auttaaksesi sinua pysymään mukana alustassa.

Hyödynnä LinkedIn-mainonta

Sen lisäksi, että markkinoit itseäsi koko alustalla, voit hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia LinkedIn-mainonta tavoittaaksesi tietyt yleisöt ja saavuttaaksesi liiketoimintatavoitteesi.

Joitakin käytettävissä olevia mainosmuotoja ovat:

 • Sponsoroitu sisältöjoka sijoittaa mainoksesi suoraan kohdeyleisösi uutissyötteisiin ja voi ohjata liikennettä verkkosivustollesi.
 • Viestimainoksetjoiden avulla voit lähettää viestejä suoraan yleisösi yksittäisiin postilaatikoihin.
 • Dynaamiset mainoksetjotta voit muokata mainoksiasi.
 • Tekstimainoksetjotka ovat yksinkertaisia ​​PPC- tai CPM-mainoksia, käynnistyvät nopeasti.

Ellet ole jo perehtynyt näihin erityyppisiin mainoksiin ja siihen, miten ne voivat hyödyttää sinua suoraan, paras tapa lähestyä mainontaa LinkedInissä on kokeilla. Kokeile eri vaihtoehtoja, kunnes löydät kampanjallesi parhaiten sopivan.

Haluat myös ymmärtää kustannukset ennen sitoutumista. Alustan avulla voit asettaa budjetin mainontaan, joka parhaiten vastaa tavoitteitasi ja tavoitteitasi. Sinun on määritettävä, käytätkö jokaiselle kampanjalle päivä- vai elinikäistä budjettia, ja noudata vähimmäisvaatimuksia.

Rakenna ajattelun johtajuutta ja auktoriteettia

LinkedIn tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ja alustan rakentaa ajattelujohtajuutta ja auktoriteettia. Vaikka sinun on laitettava siihen oma kokemuksesi ja persoonallisuutesi, tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua matkan varrella.

 • Jaa alan näkemyksiä tehokkaasti varmistamalla, että jokainen niistä on korkealaatuinen ja osuva seuraajillesi, mutta myös henkilökohtaisten tarinoiden ja tosielämän skenaarioiden ympärille.
 • Käytä pitkiä artikkeleita aina kun mahdollista ja pidä sisältö tuoreena, omaperäisenä ja ainutlaatuisena. Käytä niitä vastaamaan kysymyksiin tai käsittelemään asioita, joihin ei jo kiinnitetä huomiota.
 • Sisällytä laajoja yksityiskohtia uskottavuuden vahvistamiseksi.
 • Puhu seuraajiesi kieltä, mukaan lukien alan termit ja muotisanat, jos mahdollista.
 • Liity alaasi liittyviin ryhmiin ja osallistu keskusteluihin.

Jatka vuorovaikutusta myös seuraajien kanssa. Käytä tätä varten päivittäin aikaa alustalla keskustelemalla aktiivisesti, ottamalla yhteyttä muihin ja etsimällä tapoja yhteydenpitoon.

Löydä hyödyllisiä LinkedIn-työkaluja ja -laajennuksia

Etsi ja käytä hyödyllisiä työkaluja ja laajennuksia, joista on hyötyä sekä sinulle että seuraajillesi. Tässä on muutamia esimerkkejä.

 • lisätäksesi verkkosivustollesi, jotta vierailijat voivat muodostaa yhteyden ja seurata sinua helposti LinkedInissä.
 • jolloin kenen tahansa on erittäin helppoa jakaa viestisi verkostojensa kanssa.
 • laajennus, joka tarjoaa mukavuutta työnhakijoille.
 • joka auttaa sinua tunnistamaan potentiaalisia asiakkaita, tarjoamaan oivalluksia ja löytämään tapoja luoda parempia suhteita.
 • joka auttaa sinua luomaan brändisi ja tavoittamaan kohdeyleisöjä.
 • toimii etsintätyökaluna, jonka avulla voit luoda nopeasti luetteloita mahdollisista liideistä, mukaan lukien yhteystiedot.
🔥 Empfohlen:  Vinkkejä SaaS-tuotteesi myymiseen?

Käytä LinkedIniä liidien luomiseen ja myynnin etsimiseen

Harkitse kaikkia tapoja, joilla voit käyttää LinkedIniä liidien luomiseen ja myynnin etsimiseen. Haluat ehkä harkita seuraavia asioita:

 • Sisällytä LinkedIn-työkalut ja -laajennukset, jotka on suunniteltu auttamaan mahdollisten liidien luetteloiden laatimisessa.
 • Käytä LinkedIn Adsin tarjoamia Lead Gen Forms -lomakkeita.
 • Opi käyttämään tehokkaasti LinkedInin Sales Solutions -alustaa, jonka avulla voit tutkia, kohdistaa ja olla vuorovaikutuksessa mahdollisten asiakkaiden kanssa.
 • Aseta hakuhälytykset LinkedInissä.
 • Hyödynnä LinkedInin alumnihakuominaisuutta ja tunnista mahdolliset potentiaaliset asiakkaat, joiden kanssa sinulla on jotain yhteistä.

Analysoi ja mittaa kampanjoidesi menestystä

Analysoi ja mittaa aina kaikkien LinkedIn-markkinointikampanjoidesi menestys selvittää, mikä toimii ja mikä vaatii tarkennusta.

Jos tarvitset apua, tutustu kaikkiin LinkedInin Campaign Managerin ominaisuuksiin, jotka voivat auttaa sinua virtaviivaistamaan toimiasi.

LinkedIn tarjoaa myös pääsyn syvälliseen analytiikkaan, joka auttaa sinua arvioimaan paremmin kunkin kampanjan tehokkuutta.

Tärkeitä seurattavia sosiaalisen median mittareita ovat:

 • Sitoumus
 • Saavuttaa
 • Impressiot
 • Yleisön kasvuluvut
 • Napsautussuhteet
 • Muuntokurssit
 • Keskimääräinen aika sivulla

Käytä näitä saadaksesi paremman käsityksen yleisöstäsi ja saadaksesi oivalluksia tulevien strategioiden tarkentamiseen.

Lisäksi pidä kirjaa omasta yrityssivujen analytiikkajotta voit optimoida siellä jakamasi sisällön paremmin.

Yhteenveto: Löydä ja käytä LinkedIn-markkinoinnin voimaa

LinkedIn on tämän päivän suurin online-ammattimainen verkosto, ja jos et vielä käytä sitä markkinointiin, menetät sen valtavan potentiaalin.

Sen lisäksi, että se voi esitellä sinut ja brändisi maailmalle, se voi myös auttaa sinua löytämään laadukkaita liidejä, kasvattamaan asiakaskuntaasi ja asettumaan ajatusjohtajaksi.

Vaikka tämä voi kuulostaa ylivoimaiselta yhdistää kaikki kerralla, sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse.

WriterAccessin kyvyillämme on taidot ja kokemus luoda sellaista sisältöä, jota tarvitset tavoittaaksesi laajemman yleisön LinkedInissä.

Miksi ei kokeile kirjoittajiamme rekisteröitymällä 14 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon tänään?