Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Linkin Intime IPO -jaon tila

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Linkin Intime IPO -jaon tila

Link Intime on Intian suurin rekisteripalvelun tarjoaja ja osakkeiden siirtoagentti Alkuperäiset julkiset tarjoukset (IPO). Yrityksellä, jonka pääkonttori on Mumbaissa, on myös sivuliikkeet Ahmedabadissa, Coimbatoressa, Kolkattassa, New Delhissä, Punessa ja Vadodarassa. Se on saanut tunnustusta vuosien varrella siitä, että se on käsitellyt eniten julkisia asioita viimeisen seitsemän vuoden aikana 10:stä. Sen lähimmät kilpailijat ovat Karvy Computershare, jolla on eniten osakkeenomistajia, ja Sharepro Services, toinen Mumbaissa pääkonttoriltaan toimiva osakerekisteritoimisto.

Yritys aloitti toimintansa 80-luvun lopulla ja sen jälkeen on käynyt läpi useita fuusioita ja yritysostoja muodostaakseen nykyisen kokonaisuuden ns. Link Intime India Pvt Ltd. Yhtiön rekisteripalveluita käyttää yli 1,5 miljoonaa sijoittajaa vuodesta 2016 lähtien ja se toivoo saavuttavansa 2 miljoonan sijoittajan 2017-18 mennessä.

Luettelo Link Intimen hoitamista viimeaikaisista listautumisista

  • Quick Heal -tekniikat,
  • Tarkkuus nokka-akselit,
  • Lumiukon logistiikka,
  • tohtori Lal Pathlabs,
  • Alkem Laboratories,
  • Teamlease-palvelut,
  • Kahvila Kahvipäivä
  • Inox Tuuli
  • SH Kelkar

Voit määrittää näiden listautumisannin tilan Link Intimen verkkosivustolla

Etsitkö tietoa linkkiryhmästä? Vieraile täällä

Nyt voit tarkastella IPO-jakotilaasi matkapuhelimellasi!

Link Intime ilmoitti kahden mobiilisovelluksen lanseeraamisesta viime vuonna tarjotakseen reaaliaikaisen vuorokauden ympäri tietoa. Näiden mobiilisovellusten kautta sekä sijoittajat että asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla osakeallokointinsa tilasta sekä tarkastella tietoja osakkeenomistajista. BLink-niminen sovellus on tarkoitettu yksityissijoittajille, jotka voivat linkittää Demat-tilinsä tietääkseen osakejaon tilan välittömästi.

Link Intime valmistautuu Sharepron hankintaan

Rekisteripalveluntarjoaja Sharepro, jonka promoottorit SEBI kielsi viime viikolla vilpilliseen osakkeiden siirtotoimintaan osallistumisen vuoksi, on nyt asiakaskuntaansa hankkivan Link Intimen skannerin alla.

Shareproa syytettiin osakkeenomistajille myönnettyjen osinkojen ohjaamisesta Sharepron promoottoriin liittyvien tahojen pankkitileille, jotka sitten käyttivät rahat lyhyen aikavälin tuoton ansaitsemiseen ennen kuin ne siirrettiin takaisin alkuperäisille osakkeenomistajille. SEBI käynnisti tutkinnan saatuaan vähittäisosakkeenomistajilta valituksia yritysten myöntämien osinkojen hyvittämisen kohtuuttomista viivästyksistä.

🔥 Empfohlen:  Linkin vakaus: onko se Googlen sijoitustekijä?

Shareprolla on lähes 280 yritystä, jotka käyttävät sitä rekisteri- ja osakkeiden siirtopalveluihin. Suurin osa näistä yrityssijoittajista haluaa tietää, kuka heidän uusi rekisterinpitäjänsä olisi. Ottaen huomioon Link Intimen vuosikymmeniä luoneen moitteettoman maineen, he voivat olla varmoja siitä, että he ovat nyt turvallisissa käsissä.