Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lisää johdonmukaisuutta toimitukselliseen kalenteriisi synkronoimalla sisältösi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lisää johdonmukaisuutta toimitukselliseen kalenteriisi synkronoimalla sisältösi

Onko sinulla blogia? Podcast? YouTube-kanava? Julkaisetko sisältöäsi useille alustoille?

Toimituksellisen kalenterin hallinta kaikentyyppistä luomaasi sisältöä varten voi olla ylivoimaista. Onneksi on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä tehdäksesi tästä prosessista paljon helpompaa itsellesi.

Tässä viestissä käsittelemme johdonmukaisuuden etuja ja sitä, kuinka se voi muuttaa tapaa, jolla hallitset kaikkia alustoja, joilla julkaiset sisältöä.

Huomautus: Haluatko, että uusin sisältömme toimitetaan postilaatikkoosi? Napsauta tästä tilataksesi ilmaisen Blogging Wizard -uutiskirjeen.

Kolme tärkeintä sisällön muotoa

Kirjoitettu sisältö on ollut olemassa useita vuosituhansia. Kun videokamera ja radio keksittiin 1800-luvun vaihteessa 1900-luvulle, myös videosta ja äänestä tuli nopeasti merkittäviä toimijoita.

Lisäksi näytelmät, musiikkikonsertit, uskonnolliset saarnat ja puhekonferenssit ovat kiehtoneet yleisöä vuosituhansien ajan, kauan ennen sanomalehtien, radio-ohjelmien ja televisio-ohjelmien aikoja.

Digitaalisella aikakaudella sanomalehdet ja aikakauslehdet ovat nykyään mediasivustoja ja blogeja. Radio-ohjelmat ovat podcasteja, ja vaikka TV ja elokuvat hallitsevat edelleen videoteollisuutta, nyt on olemassa alustoja, kuten YouTube, Instagram, Facebook ja TikTok, joissa pienet sisällöntuottajat voivat julkaista.

Riippumatta siitä, mikä vuosisata on kyseessä, älä erehdy sen suhteen, mitkä ovat tärkeimmät sisältömuodot ja mihin sinun kannattaa panostaa: kirjoitettuun, ääni- ja videosisältöön.

Sellaisenaan yleisillä sosiaalisen median sivustoilla julkaistuista blogikirjoituksista, podcasteista ja videoista on tullut tehokkain sisältömarkkinoinnin muoto, ja ne, jotka pystyvät parhaiten auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Silti on olemassa vääriä tapoja lähestyä näitä sisällön muotoja, ja siihen haluamme puuttua tässä viestissä.

Kuinka olla lähestymättä monialustaista sisältömarkkinointia

Monet brändit lähestyvät monialustaista sisältömarkkinointia kahdella tavalla. Ensimmäinen on saman sisällön lähettäminen jokaiselle alustalle. Tällä menetelmällä brändi todennäköisesti julkaisee blogitekstin ja käyttää sitten kyseisen viestin tekstiä videon käsikirjoituksena. Sitten he julkaisevat videon YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa.

Suurin syy tämän menetelmän tehottomuuteen on vaihteluvälin puute kussakin alustassa. Lukijasi voivat myös tilata sinut YouTubessa ja seurata sinua Instagramissa.

Jos he näkevät videosi YouTubessa, he eivät todennäköisesti lue blogitekstiversiota, kun mainostat sitä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilistallasi ja päinvastoin. Tämä vähentää katselukertoja ja sivukäyntejä, mikä johtaa vähemmän jakamiseen.

🔥 Empfohlen:  OnePlus 10T saattaa sivuuttaa OnePlus 10 Ultran tänä vuonna

Toinen syy, miksi tämä menetelmä on ongelma, on sama syy, miksi toinen menetelmä on ongelma, ja tämä menetelmä lähettää vaihtelevaa mutta yleistä sisältöä jokaiselle alustalle.

Kaikilla sisällöillä on vahvuutensa ja heikkoutensa, ja jokaisella alustalla on omat optimointitarpeensa. Et voi odottaa blogissasi julkaisemasi blogitekstin toimivan samalla tavalla Mediumissa. Sinun ei myöskään pitäisi odottaa, että viraalinen, minuutin mittainen TikTok-leike olisi hitti Instagramissa.

Jos aiot luoda erityyppistä sisältöä brändillesi, tee se oikein. Lue useita erilaisia ​​blogeja, tilaa eri YouTube-kanavia ja kuuntele muutamia podcasteja. Tutki niitä, opi, miksi nämä tietyt sisällöntuottajat ovat suosittuja, ja selvitä, mistä pidät ja mistä et pidä heidän sisällössään.

Tämä tutkimus auttaa sinua suunnittelemaan ja luomaan parempaa, optimoidumpaa sisältöä jatkossa. Aiomme hioa suunnittelunäkökohtaa tässä vaiheessa.

Mitä sisällön synkronointi on?

Vaikka sisällön synkronointi ei ole virallinen termi käytännölle, se on sisältömarkkinointistrategia, jossa käsitellään samaa aihetta kaikilla alustoilla, joilla julkaiset suhteellisen samaan aikaan.

Se kuulostaa monimutkaiselta, kun se selitetään tällä tavalla, joten käytetään sen sijaan esimerkkiä.

Oletetaan, että omistat vegaaniruokablogin, mutta isännöit myös podcastia ja lataat videoita YouTubeen. Jos haluat käsitellä blogissasi lihan korvikkeita, kerromme jotain äärimmäisen oppaan tapaan, joka opettaa uusille vegaaneille kaiken, mitä heidän on tiedettävä lihan korvaamisesta ruokavaliossaan.

Ei ole mitään väärää julkaista haluamiasi ideoita jokaiselle alustalle, mutta voit todella lisätä sitoutumista kaikilla alustoilla ja kasvattaa yleisöäsi kokonaisuutena toteuttamalla johdonmukaisuutta sisällössäsi.

Sen sijaan, että julkaiset blogissasi yhden postauksen lihankorvikkeista, lisää odotusta ja sitoutumista omistamalla aiheelle kokonainen viikko tai kuukausi. Julkaise tämä lopullinen opas blogissasi maanantaina. Jatka sitä keskiviikkona YouTube-videolla parhaista lihankorvikkeiden resepteistä. Julkaise sitten perjantaina podcastistasi uusi jakso, joka sisältää haastattelun lihankorvikebrändin perustajan kanssa.

Monimuotoisuus antaa yleisöllesi syyn sitoutua sisältöösi.

Sisällön synkronoinnin sisällyttäminen sisältömarkkinointistrategiaasi

Sinun ei tarvitse keksiä toimituksellisen kalenterin suunnittelutapaa kokonaan uudelleen sisällön toteuttamiseksi. Sinun tarvitsee vain määrittää tietty määrä käsiteltäviä aiheita, keksiä useita ideoita kyseisille aiheille ja koordinoida niitä kaikilla alustoilla, joilla julkaiset sisältöä.

🔥 Empfohlen:  Google: Indeksoimattomat sivut eivät vaikuta indeksointibudjettiin

Voit tehdä tämän noudattamalla muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Tunnista yleisön kipukohdat.
  • Keksi ratkaisuja näihin kipukohtiin ja muuta niistä sitten aiheideoita.
  • Keksi sisältöideoita kyseisille aiheille ja optimoi ne alustoille, joilla julkaiset.

Aloitamme ylhäältä.

Yleisön kipupisteiden tunnistaminen

Ensimmäinen askel on määrittää, mitä aiheita käsittelet tunnistamalla aiheet, joista yleisösi välittää eniten. Voit tehdä tämän muutamalla eri tavalla.

Tehokkain asia, jonka voit tehdä, on kysyä yleisöltäsi suoraan, minkä kanssa he kamppailevat omalla markkinaraollasi. Lähetä lyhyt sähköpostiviesti jostain, jonka kanssa olet kamppaillut aiemmin, ja päätä yksinkertaisella kysymyksellä:

“Mikä on suurin ongelmasi tällä hetkellä?”

Voit myös kysyä kiinnostuneimmilta katsojiltasi, olisivatko he valmiita keskustelemaan kanssasi henkilökohtaisesti, tai yksinkertaisesti ottaa heihin yhteyttä suoraan viestillä.

Saamasi vastaukset auttavat sinua päättämään, mihin aiheisiin keskittyä eniten.

Muutamia lisämenetelmiä yleisön kipupisteiden löytämiseen ovat esimerkiksi yleisön kanssasi esittämien kysymysten ja huolenaiheiden kirjoittaminen muistiin säännöllisesti, markkinarakoasi liittyvien foorumien selaaminen, huonojen arvostelujen lukeminen oman markkinaraon tuotteista ja suosituimpien aiheiden näkeminen avainsanatutkimuksen avulla. .

Ratkaisujen muuttaminen aiheideoiksi

Joten sinun pitäisi saada edellisen vaiheen loppuun mennessä luettelo ongelmista, joita yleisösi tai kohdeyleisösi tällä hetkellä kohtaa. Seuraava askel on muuttaa ongelmaluettelo aiheideoiden luetteloksi. Tämä ei ole ollenkaan vaikeaa, kun jaat sen vaiheisiin.

Aloita ryhmittelemällä ongelmaluettelosi kolmeen luokkaan:

  1. Kiireelliset – ongelmat, joista katsot yleisösi tarvitsevan ratkaisun mahdollisimman pian
  2. Suositut – ongelmat, joista yleisösi puhui eniten, mutta joita ei välttämättä tarvitse käsitellä yhtä kiireellisesti
  3. Vähemmän relevantti – ongelmat, jotka eivät ole kiireellisiä eivätkä suosittuja

Keskity ensin kiireellisiin luetteloihin. Järjestä luettelossa olevat ongelmat uudelleen sen mukaan, mikä sinun mielestäsi on ratkaistava ensin. Kirjoita jokaisen sen jälkeen ratkaisut muistiin ja kirjoita sitten muistiin vaiheet, jotka lukijan on suoritettava saavuttaakseen ratkaisun.

Näistä yksittäisistä vaiheista aiheideoiden tulisi olla peräisin. Esimerkiksi lihan korvaaminen vegaanin ruokavaliossa edellyttää proteiinin, D-vitamiinin ja B12-vitamiinin roolin oppimista ihmisen ruokavaliossa, paremman tiedon hankkimista lihankorvikkeissa käytetyistä ainesosista ja oppimista käyttämään korvikkeita resepteissä, joissa tavallisesti tarvitaan lihaa. . Kaikki nämä ovat mahtavia aiheideoita.

🔥 Empfohlen:  YouTube TV lisää Magnolia Networkin ja muita FAST-kanavia

Keksi aiheideoita omiin askeleihisi tai tee jokaisesta vaiheesta aiheidea.

Sisältöideoiden optimointi useille alustoille

Kun sinulla on luettelo työstettävistä sisältöideoista, seuraava askel on päättää, kuinka sisällytät ne normaaliin toimitukselliseen kalenteriisi ja yleiseen sisältömarkkinointistrategiaasi.

Tämä näyttää erilaiselta kullekin alustalle käyttämiesi julkaisuaikataulujen mukaan. Jotkut teistä julkaisevat yhden blogikirjoituksen, yhden YouTube-videon ja yhden podcast-jakson viikossa. Jotkut teistä julkaisevat muutaman kerran kuukaudessa, kun taas toiset julkaisevat useita kertoja viikossa.

On vain määritettävä, mitkä aiheideat toimisivat parhaiten kullekin alustalle sen jälkeen. Voit myös muokata aiheideoita, jotta ne sopivat paremmin tiettyyn sisältötyyppiin. Aiemmassa esimerkissämme lihankorvikebrändin haastattelupodcast-jakso toimisi enemmän kuin todennäköisesti paremmin kuin parhaille lihankorvikeresepteille omistettu jakso.

Harkitse myös kunkin alustan ja sisältötyypin vahvuuksia ja heikkouksia. Esimerkiksi perusteelliset blogiviestit, joissa on vähintään 2 000 sanaa, toimivat hyvin, kun taas lyhyempi, enintään 15 minuutin sisältö toimii paremmin YouTubessa.

Lopulliset ajatukset

Johdonmukaisuuden lisääminen sisältömarkkinointistrategiaasi on loistava tapa lisätä sitoutumista kaikilla käyttämilläsi alustoilla ja parempi tapa vakiinnuttaa itsesi auktoriteettina omalla markkinaraollasi.

Viimeisenä huomautuksena, älä pelkää poiketa toimituksellisesta kalenteristasi silloin tällöin lataamalla viestejä, jotka eivät välttämättä sovi nykyiseen käsittelemääsi aiheeseen.

Näihin aiheisiin kuuluvat arvostelut, erityisesti yrityksille, jotka järjestävät aikaherkkiä kampanjoita, joista lukijat todennäköisesti kiinnostavat. Ne sisältävät myös haastatteluja, kulissien takana olevaa sisältöä, ilmoituksia ja alan uutisia.

Tämä sisältömarkkinointistrategia on suunniteltu auttamaan sinua täyttämään suurimman osan toimituksellisesta kalenteristasi ja saavuttamaan tavoitteesi tehokkaammin. Siitä huolimatta on tärkeää, että et noudata sitä liian tiukasti siihen pisteeseen, että välität aiheideoita, jotka saattavat toimia sinulle paremmin.

Ja kun olet suunnitellut toimituksellisen kalenterisi, tarvitset ylennyssuunnitelman. Aloita tutustumalla oppaihimme blogiviestien promootio- ja sisällönjakelualustoille.

Table of Contents