Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lodgify-arvostelu: Ultimate Deep Dive

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lodgify-arvostelu: Ultimate Deep Dive

Lodgify-arvostelu

Loma-asunnon isäntänä tiedät, että Airbnb on yksi tehokkaimmista alustoista varausten tekemiseen. Voit rekisteröityä muutamassa minuutissa, ja monet isännät saavat ensimmäiset varauksensa muutamassa tunnissa optimoidulla listalla.

Se on korvaamaton työkalu lomavuokrausliiketoimintasi kasvattamiseen, mutta jos haluat menestyä pitkällä aikavälillä, se ei ole työkalu, johon sinun pitäisi luottaa.

Itse asiassa menestyneimmät isännät tietävät, että heidän on monipuolistettava alustojaan lisätäkseen käyttöastetta ja tavoittaakseen laajemman yleisön.

Siellä Lodgify tulee mukaan.

Jos et ole koskaan kuullut tästä lomanhallintaohjelmistosta tai et ole varma, onko se aikasi arvoinen, tämä perusteellinen Lodgify-arvostelu antaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Lodgify Loma
Vuokraohjelmisto

✅ Hanki lisää varauksia
✅ Yhdistä huippukanaviin
✅ Säästä aikaa ohjelmistomme avulla
✅ Verkkosivujen rakentaja
✅ Maksujen käsittely
✅ Paljon muuta…

Omistaako Lodgify Airbnb?

Ei, Lodgify on riippumaton Airbnb:stä, mutta tarjoaa integraation, jonka avulla voit hallita Airbnb-tietojasi suoraan Lodgify-hallintapaneelissasi. Tämä antaa sinulle keskitetyn hallintaohjelmiston suoria varauksia, maksuja varten ja ammattimaisen verkkosivuston pitäen samalla Airbnb-tietosi aktiivisena.

Mikä on Lodgify?

Kun puhutaan Airbnb:n tärkeistä tuotteista menestyvän yrityksen kannalta, hallintaohjelmistojen tulisi olla listasi kärjessä.

Lodgify on täydellinen lomavuokrausohjelmisto, jonka avulla voit rakentaa verkkosivuston kiinteistöllesi.

Siinä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset loma-asunnon hoitamiseen, mukaan lukien varausohjelmisto, luottokorttimaksujen käsittely ja suora varaus.

Kun yhä useammat ihmiset liittyvät mukaan lyhytaikainen lomavuokrausalaerottuminen on yhä vaikeampaa.

Oma verkkosivusto vuokra-asullesi on loistava tapa erottua ammattimaisena Airbnb-isäntänä ja tuoda lisää varauksia.

Lodgify-hinnoittelu

Lodgifylla on porrastettu hinnoittelurakenne riippuen siitä, kuinka paljon olet sitoutunut lomavuokrausyritykseesi:

  • Lite: Tämä sopii parhaiten lyhytaikaiseen vuokraukseen, jossa on vain satunnaisia ​​varauksia. Kuukausimaksua ei peritä, vaan maksat 3,9 % per varaus.
  • Käynnistin: Jos olet vasta aloittamassa ja haluat säännöllisiä varauksia, valitse Starttipaketti. Se on 11 € kuukaudessa, plus 1,9 % varausmaksu.
  • Ammattilainen: Lisätty ominaisuuksia vakiintuneille vuokrayrityksille. Se maksaa 28 € kuukaudessa eikä varausmaksua ole.
  • Perimmäinen: Jos sinulla on useita kiinteistöjä, tämä on paras vaihtoehto yrityksesi skaalaamiseen. Se maksaa 43 € kuukaudessa eikä varausmaksua ole.
🔥 Empfohlen:  17 blogivinkkiä uusille yrittäjille

Lodgify-ominaisuudet

Lodgify tunnetaan parhaiten lomavuokraussivustojen rakentajana, mutta sen mukana tulee lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä täysin integroidun lomavuokrausohjelmiston.

Kiinteistönhallintaohjelmisto

Keskitetyn järjestelmän avulla voit hallita kalentereita, varauksia, hintoja ja maksuja yhdestä hallintapaneelista. Tämä on loistava työkalu, olitpa loma-asunnon omistaja tai Airbnb-kiinteistönhoitaja.

Lodgify integroituu jopa Airbnb:hen, joten voit hallita kyseisellä alustalla listattuja vuokra-asuntoja Lodgify-tililläsi.

Verkkosivuston rakentaja

Voit luoda ammattimaisen näköisen lomavuokraussivuston asetettujen mallien avulla. Tämä ei ainoastaan ​​luo luottamusta ja auktoriteettia potentiaalisten vieraiden keskuudessa, vaan voi auttaa saamaan enemmän varauksia kuin pelkkä Airbnb.

Kanavan johtaja

Kanavanhallinnan avulla voit synkronoida kalentereita ja varauksia kaikilla varaussivustoilla, mukaan lukien Airbnb, HomeAway, Expedia ja muut.

Ilman tätä kanavanhallintaa olisi vaikeaa tarkistaa kalentereita useilla alustoilla. Tämä varmistaa, että et saa tuplavarauksia eri sivustoille.

Varausohjelmisto

Integroidun online-varausjärjestelmän avulla asiakkaat voivat varata majoituksen vuokra-asunnostasi suoraan Lodgify-sivustollasi. Tämä auttaa välttämään jyrkkiä varausmaksuja muilla sivustoilla ja antaa ammattimaisemman tunteen.

Maksunkäsittely

Lodgify käsittelee myös korttimaksut puolestasi ja integroituu Stripen kaltaisiin maksuyhdyskäytäviin, joten saat maksut suoraan pankkitilillesi jokaisen varauksen jälkeen.

Lodgify plussat ja miinukset

Jos vuokra-autosi on asetettu Airbnb:ssä, myös Lodgifyssa on joitain etuja.

1. Vähemmän riippuvuutta kolmansien osapuolien sivustoista

Et halua olla riippuvainen yhdestä varaussivustosta, kun kasvatat lomavuokrausyritystä. Jos Airbnb kaatui huomenna, menetät koko yrityksesi.

Sen sijaan on parasta monipuolistaa ja vuokrata useissa paikoissa. Lisäksi Lodgify tarjoaa sinulle oman verkkosivustosi, joten et ole yksinomaan riippuvainen kolmansien osapuolien varaussivustoista.

2. Lisää varauksia

Useimmat Internetin käyttäjät tietävät, kuinka tehdä hyviä tarjouksia. Jos he löytävät tietosi Airbnb:stä, he todennäköisesti tekevät Google-haun löytääkseen parhaan hinnan eri hosting-sivustoilta.

Jos he löytävät verkkosivustosi, he välttävät tärkeimpien varausalustojen maksut, mikä tarkoittaa, että he tekevät varauksen todennäköisemmin.

🔥 Empfohlen:  Uutiskirjeen sivuhustlen aloittaminen: 6 vinkkiä kannattavan sähköpostin kasvattamiseen seuraamalla

Vieraidesi on myös paljon helpompi suositella sinua ystävillesi, jos sinulla on oma verkkosivusto, jolle he voivat lähettää heidät.

3. Se on online-käyntikorttisi

Tapaatpa ihmisiä henkilökohtaisesti tai haluat markkinoida uutta vuokraasi verkossa, verkkosivustosi on mainos kiinteistösi.

Se helpottaa mainostamista ja verkostoitumista huomattavasti, kun sinulla on ammattimaisen näköinen verkkosivusto, jolle voit lähettää ihmisiä ja se antaa paremman kuvan yrityksestäsi.

4. Se rakentaa uskottavuutta ja luottamusta

Kuka tahansa voi luoda listauksen Airbnb:ssä, ja monet vieraat ovat varovaisia ​​alustan suhteen, koska huijarit tekevät ylilupauksia ja alitoimituksia. Oma verkkosivusto rakentaa välittömästi luottamusta ja osoittaa, että olet uskottava vuokralainen.

Lodgifyn rajoitukset

Suurin rajoitus Lodgifyn käyttämiselle vuokrasivustosi määrittämisessä on itse verkkosivuston rakentaja. Vaikka voit mukauttaa värejä, fontteja ja kuvia, sinulla on rajoitettu rakenne ja asettelu.

Tämä on hieno uutinen, jos olet uusi verkkosivustojen rakentamisessa, mutta se ei anna niin paljon vapautta kuin esimerkiksi WordPress tai Squarespace.

Toisaalta nämä muut verkkosivustojen rakentajat eivät ole omistautuneet loma-asunnoille, joten niiden mukana ei tule kaikkia erikoistyökaluja.

Kenelle Lodgify on tarkoitettu?

Lodgify on loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat tehdä loma-asunnostaan ​​menestyvän pitkällä aikavälillä. Se ei kuitenkaan ole kaikille.

Jos suunnittelet kiinteistösi listaamista osa-aikaista isännöintiä varten, etkä halua olla täynnä ympäri vuoden, verkkosivuston ylläpitäminen vaatii paljon vaivaa.

Samoin, jos olet isännöity kiinteistön omistaja, joka vuokraa vain huoneen kodistasi, oma verkkosivusto on ylivoimaista.

Toisaalta se on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on siivoustiimi ja/tai esimies, jonka haluat ajoittaa ja seurata.

Lodgify Loma
Vuokraohjelmisto

✅ Hanki lisää varauksia
✅ Yhdistä huippukanaviin
✅ Säästä aikaa ohjelmistomme avulla
✅ Verkkosivujen rakentaja
✅ Maksujen käsittely
✅ Paljon muuta…

Lodgify vaihtoehdot

Lodgify on suosittu loma-asunnon hallintavaihtoehto, ja sillä on tuhansia käyttäjiä. Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto markkinoilla.

🔥 Empfohlen:  Bradley Taylor WooCommerce-keskiviikkoina: WooCommerce-kauppasivun muokkaaminen Lue artikkeli

Jos harkitset erillisen verkkosivuston perustamista Airbnb-vuokraasi varten, harkitse joitakin vaihtoehtoja:

  • Uplisting
  • OwnerRez
  • iGMS
  • Hosthub
  • Vieras
  • Isännöivästi

Lodgify vs Airbnb

Jos käytät jo Airbnb:tä, saatat miettiä, kannattaako käyttää myös Lodgifya. Loppujen lopuksi näyttää siltä, ​​​​että samalle palvelulle on enemmän työtä.

Kun aloitat loma-asunnon, Airbnb on pakollinen. Vakiintuneena alustana sillä on sisäänrakennettu yleisö, joka etsii aktiivisesti loma-asuntoja alueeltasi.

Kyse ei kuitenkaan ole Airbnb:n tai Lodgifyn valitsemisesta. Sen sijaan suosittelemme niiden käyttöä yhdessä maksimoidaksesi käyttöasteen ja hallinnoidaksesi vuokraasi tehokkaammin.

Lodgify integroituu Airbnb:hen, joten voit helposti hallita yritystietojasi Lodgify-tilisi molemmilla sivustoilla.

Tässä on nopea vertailu näiden kahden välillä, jos olet kiinnostunut:

Vertailu

Lodgify Airbnb
Isäntämaksu 0 % 3-5 %
Vierasmaksu 0 % 10-14 %
Luottokorttimaksu ~2,9 % + 0,30 $ 0 %
Tilauskulut alkaen $0/kk 0 dollaria

Bottom Line

Saatavilla on monia työkaluja, jotka auttavat sinua kasvattamaan menestyvää Airbnb-liiketoimintaa. Mutta riippumatta siitä, millaista vuokra-asuntoa sinulla on, hyödyt erillisestä verkkosivustosta ja loma-asunnon hallintatyökalusta.

Lodgify ei ole ainoa vaihtoehto markkinoilla, mutta siellä on lukemattomia loistavia Lodgify-arvosteluja, edullinen hinnoittelusuunnitelma ja helppokäyttöisiä työkaluja, joten on selvää, miksi se on suosittu valinta.

Jos etsit lisää tapoja päivittää Airbnb-tiliäsi ja lisätä käyttöastettasi, tutustu Airbnb-älylukkoarvioihimme ja selvitä, ovatko ne investoinnin arvoisia.

Lodgify-arvostelu