Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Loman jälkeisten palautusten hallinta Shopifyssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Loman jälkeisten palautusten hallinta Shopifyssa

Joulun ostoskausi on ohi. Black Friday, Cyber ​​Monday, Thanksgiving Tuesday…ne kaikki ovat poissa ja tulevat takaisin vasta ensi vuonna.

Jos sait markkinointisi oikein, olemme valmiita lyömään vetoa, että nautit puskurimyynnistä näinä aikoina. Olet luultavasti yksi niistä jälleenmyyjistä, jotka tallensivat yli 207,4 miljardia dollaria myyntiin tänä jouluostosjaksona.

Mutta jos et, uskomme, että sinun täytyy kokeilla sitä uudelleen ensi vuonna.

Nyt lomamyynnissä on ruma osa, josta useimmat verkkokauppiaat eivät halua puhua: loman jälkeiset palautukset.

Loman jälkeinen paluu on erittäin vakava ongelma sähköisessä kaupankäynnissä. Etkö usko meitä?

UPS:n mukaan sähköisen kaupankäynnin palautukset ovat kolminkertaistunut viimeisen 10 vuoden aikana. Eikä siinä vielä kaikki; 58 % ostajista sanoo todennäköisesti palauttavansa ostoksensa tai vaihtavansa sen toiseen tuotteeseen.

Tänä vuonna se vain pahenee.

Joten kysymys kuuluu, kuinka valmistautunut olet käsittelemään valtavia tuottoja, joita tulet todennäköisesti kokemaan tulevina viikkoina?

No, juuri siitä tässä postauksessa on kyse: tarjota sinulle vinkkejä loman jälkeisten palautusten käsittelemiseen.

Aloita suojaamalla kauppaasi

Vaikka on totta, että loman jälkeiset palautukset ovat väistämättömiä, totuus on, että voit välttää ne, vaikkakaan ei kokonaan. Syynä on se, että tutkimukset ovat osoittaneet, että suurin osa loman jälkeisistä palautuksista on vilpillisiä.

National Retail Federation arvioi, että 428 miljardia dollaria Yhdysvaltalaisten kuluttajien vuonna 2020 palauttamista tavaroista 5,9 % oli petollisia. Kun teet laskelman, kyseessä on 25,3 miljardin dollarin petollinen palautus.

Itse asiassa on ostajia, jotka ostavat tuotteita tarkoituksenaan palauttaa ne käytön jälkeen. Tarkemmin sanottuna nämä ostajien väestötiedot tunnetaan vuokralaisina/vaatekaapeina: he ostavat vain testatakseen tuotteen ilman aikomusta pitää ostoksensa.

Et todellakaan tarvitse tällaisia ​​ostajia hengailla myymälässäsi.

🔥 Empfohlen:  Iesh Dixit, Powerplayn perustaja ja toimitusjohtaja, keskustelee siitä, kuinka älykäs hallinta auttaa rakennusalaa vähentämään kustannuksia ja aikaa

Mitä voit tehdä suojataksesi myymälääsi vilpillisiltä palautuksilta? Tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä:

Pidä poissa sarjapalauttajista

Jos joku on palauttanut tilauksia useita kertoja aikaisemmin, on hyvä mahdollisuus palauttaa ne uudelleen. Nämä eivät ole sellaisia ​​ostajia, joita haluaisit, joten sinun on pidettävä heidät poissa.

Joten miten voit tunnistaa nämä sarjapalauttajat? Yksinkertaisesti tarkistamalla heidän ostohistoriansa. Vaikka tämä voi olla hankalaa, on olemassa monia automaatiosovelluksia ja -ratkaisuja, jotka voivat helpottaa työtäsi.

Suojaa myymälääsi petossuojauskäytännöillä

Sarjapalauttajien pitäminen poissa riittää tuskin; sinun on otettava ylimääräinen askel suojataksesi myymälääsi määrittämällä loukkaamattomat petossuojakäytännöt.

Tiukka suojauskäytäntö ei ainoastaan ​​auta pitämään loitolla petollisia ostajia, vaan se auttaa myös suojelemaan yritystäsi pitkälle haitallisilta takaisinperinnöiltä. Lisäksi toteuttamalla vahva kanta-asiakasohjelmapetos ehkäisystrategia voi edelleen suojata kauppaasi haitallisilta toimilta ja varmistaa, että vain lailliset asiakkaat hyötyvät palkkioohjelmastasi.

Muuta palautuskäytäntöjäsi

Palautuskäytäntöjen tarkoituksena on rakentaa ostajien luottamusta. Niiden avulla ostajat voivat nauttia mielenrauhasta, koska he tietävät, että he voivat aina palauttaa viallisia/kellottomia tuotteita.

Häikäilemättömät ostajat voivat kuitenkin myös hyödyntää palautuskäytäntöjesi porsaanreikiä ja hylätä kovalla työllä ansaitut rahasi.

Siksi on järkevää tarkistaa palautuskäytäntösi ajoittain, jotta häikäilemättömät asiakkaat eivät pääse eroon.

Vinkkejä loman jälkeisten palautusten tehokkaaseen hallintaan

Riittävästi sanottu myymäläsi suojelemisesta vilpillisiin motiiveihin perustuvilta ostajilta. Näytämme nyt sinulle, kuinka voit hallita Shopify-myymäläsi lomien jälkeisiä palautuksia tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

1. Automatisoi

Ei todellakaan ole viisasta käyttää niin paljon aikaa ja vaivaa palautusten käsittelyyn ja käsittelyyn.

Sen sijaan se aika ja energia on parasta ohjata tuottavampiin asioihin, kuten markkinointiin, asiakaskokemuksen parantamiseen jne.

Näin ollen sinun on automatisoitava palautusprosessi.

Palautusprosessin automatisointi ei ainoastaan ​​säästä paljon aikaa, vaan se myös parantaa palautusprosessia ja tekee siitä tehokkaamman.

🔥 Empfohlen:  Lisämyynti ja ristiinmyynti Shopifyssa: Kuinka saada siitä kaikki irti

Onneksi Shopify-sovelluskaupassa on useita automaatiosovelluksia, joita voit kokeilla. Ne sisältävät Ilmainen palautusautomaatio, AfterShipja monet muut.

Näiden sovellusten avulla voit käsitellä palautuksia myös nukkuessasi.

2. Tee palautusprosessistasi saumaton

Asiakkaiden palautusten käsittely ei todellakaan ole miellyttävä kokemus. Mutta se, että annat sen vetää pitkään ja vaikeuttavat asiakkaidesi ostokokemusta, ei auta asioita.

Parasta, mitä voit tehdä, on tehdä palautusprosessista mahdollisimman helppoa ja saumatonta.

Palautustesi automatisointi auttaa tässä varmasti paljon.

Lisäksi voit viedä asioita hieman pidemmälle ulkoistamalla palautuslogistiikkaa pätevälle kolmannen osapuolen kuljetusliikkeelle.

Hyvä esimerkki on UPS, joka tarjoaa vankan palautushallinta- ja logistiikkaratkaisun. Vaikka näiden palvelujen käyttö voi syödä voittomarginaaliasi, ne säästävät ainakin vältettävissäsi päänsärkyä.

3. Tarjoa vaihtoa

Lomapalautukset postitse

Hyvitys asiakkaille joka kerta, kun he tekevät palautuksen, voi maksaa sinulle paljon rahaa. Lisäksi se voi olla epäterveellistä yrityksellesi.

Mutta on olemassa ratkaisu.

Sen sijaan, että antaisit hyvityksen heti portilta, voit tarjota heille mahdollisuuden vaihtaa palautus toiseen tuotteeseen.

Itse asiassa voit viedä asioita hieman pidemmälle antamalla heidän tehdä vaihdon aivan heidän ovellaan. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta tämä toimisi, on maksaa hieman ylimääräistä, jotta kuljettajat voivat ottaa tuotteesi mukaan ja antaa heidän valita vaihdettavat.

4. Käytä seurantanumeroita

Seurantanumeroiden käyttäminen tilausten täyttämiseen on turhaa, mutta monet Shopify-kauppiaat eivät käytä niitä.

Seurantanumeroiden lisäämisellä asiakkaiden paketteihin on useita etuja. Yksi on se, että se voi auttaa minimoimaan vilpilliset takaisinperinnät ja ilmoittaa sinulle, onko paketti toimitettu onnistuneesti asiakkaalle. Tällä tavalla asiakkaat eivät voi kieltäytyä vastaanottamasta tilauksiaan, vaikka he todella tekivät.

Lisäksi seurantanumeroiden ansiosta asiakkaiden on myös helppo aloittaa palautukset ja seurata palautuspyyntöjä saumattomasti.

5. Tee asiakkaiden tavoittamisesta helposti

Ennen palautuspyynnön esittämistä useimmat ostajat yrittävät ensin ottaa yhteyttä jälleenmyyjään, jolta he ostivat tuotteen. Jos keskustelu sujuu hyvin, he saattavat päättää olla jatkamatta paluuta enää.

🔥 Empfohlen:  SEO hallinta Googlen SERP:issä [Podcast]

Tämä on tärkeää, jotta asiakkaidesi on helppo tavoittaa sinut. Sähköposti tai live-chat voivat auttaa, mutta mikään ei silti voita ääniviestintää.

Jos voit, perustaa maksuton linja ja kannusta asiakkaitasi ottamaan sinuun yhteyttä linjan kautta. Vielä parempi, avaa fyysinen palautuskeskus ja sijoittaa sinne asiakastukihenkilöstö. Tietysti jos on varaa.

Johtopäätös

Verkkokaupan palautusten käsittely, varsinkin jouluostoskauden jälkeen, ei todellakaan ole miellyttävä kokemus. Valitettavasti et voi paeta sitä, vaikka kuinka yrität.

Sen sijaan, että yrittäisit paeta sitä, on parasta ottaa käyttöön oikea järjestelmä ja mekanismi näiden palautusten hallitsemiseksi.

Toivomme, että olet kerännyt hyödyllisiä oivalluksia Shopify-kauppasi loman jälkeisten palautusten hallintaan tässä viestissä jakamiemme vinkeistä.

Onko sinulla edelleen vaikeuksia saada myyntiä Shopify-kauppaasi? Adoric voi auttaa.

Adoric sisältää monia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua muuttamaan kävijöistäsi tilaajia ja maksavia asiakkaita.

Lisää Adoric Shopify-verkkosivustollesi heti, niin näet sen toiminnassa.

Table of Contents