Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lopullinen lista: 10 parasta miesten hoitotuotemerkkiä, jotka asettavat standardin Intiassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lopullinen lista: 10 parasta miesten hoitotuotemerkkiä, jotka asettavat standardin Intiassa

Viime vuosina on havaittu, että intialaiset miehet ovat yhä tietoisempia ulkonäöstään, ja tämän vuoksi miesten hoitoalalla on ollut nousukausi. Kiitos kaikille kotimaisille ja kansainvälisille brändeille, jotka ovat tehneet jälkensä miesten hoitosegmentin Intian markkinoilla.

Markkinatutkimuksen mukaan Intian miesten hoitoalan markkinoiden odotetaan kasvavan noin 10 %:n vuosikasvulla (CAGR) vuosina 2021–2026. Markkinoiden koon arvioitiin olevan noin 16 800 INR vuonna 2021, ja sen ennustetaan kasvavan saavuttaa 28 000 INR vuoteen 2026 mennessä.

Parhaan hoitobrändin valitseminen monien suosittujen merkkien joukosta voi kuitenkin olla pelottava tehtävä, ja pyrimme helpottamaan sinua. Joten olemme koonneet huolellisesti kuratoidun 10 parasta miesten hoitomerkkiä Intiassa.

Beardo
Mies-yhtiö
Ustraa
Bombay Shaving Company
Mies Arden
Beardinator
Spruce Shave Club
LetsShave
Miehellä on väliä
Forest Essentials

Beardo

Perustettu Vuonna 2015

Perustajat Ashutosh Valani ja Priyank Shah
Päämaja Ahmedabad, Gujarat
Verkkosivusto www.beardo.in

Beardo on Intian huippubrändi miesten hoitotuotevalikoimassa, ja Hrithik Roshan on tällä hetkellä tämän merkin brändilähettiläs. Yritys perustettiin vuonna 2015 DTC-brändiksi, ja se myi aluksi vain parranhoitotuotteita.

Beardo syntyi täyttämään parran kasvattamisesta kiinnostuneiden kaupunkimiesten aukon. Aiemmin Intian markkinoilla ei ollut tarjolla monia vaihtoehtoja.

Brändin laajentumisen jälkeen Beardo alkoi tarjota täyden palvelun miesten hoitoalalla. Nyt he tarjoavat kaikkea parranajovoiteista laajaan valikoimaan miesten hajuvesiä.

Kohtuullisen lyhyessä ajassa Beardo on saavuttanut jälkensä Intian parhaiden miesten hoitotuotteiden joukossa tarjoamalla asiakkaille huippuluokan tuotteita.

Beardon huipputuotteet:

 • Beardo Parranpesu
 • Beardo-parta- ja hiustenkasvuöljy
 • Beardo Godfather Pro Combo

Mies-yhtiö

Perustettu Vuonna 2015

Perustajat Bhisham Bhateja, Hitesh Dhingra, Parvesh Bareja
Päämaja Gurgaon, Haryana
Verkkosivusto www.themancompany.com

The Man Companyn perustivat Hitesh Dhingra, Bhisham Bhateja ja Parvesh Bareja. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita miesten muotoiluun, ja lähes kaikki niistä on valmistettu orgaanisista ja luonnollisista ainesosista.

Ayushmann Khurrana on tällä hetkellä The Man Companyn brändilähettiläs, ja yritys tarjoaa laajan valikoiman partavoiteita, seerumeita ja öljyjä. Myös heidän tuotteensa kannattaa tutustua, jos olet yhtä huolissasi viiksistäsi.

Man Company myy tuotteitaan premium-salonkien, jättimäisten vähittäiskauppojen sekä verkkoalustan kautta.

The Man Companyn suosituimmat tuotteet:

 • Man Companyn kesäinen ihonhoitopaketti
 • The Man Companyn aktiivihiilellä tehty kasvopesuaine
 • Man Companyn vihreää teetä vaahtoava kasvopesu neemillä

Ustraa

Perustettu Vuonna 2015

Perustajat Rajat Tuli ja Rahul Anand
Päämaja New Delhi, Delhi
Verkkosivusto www.ustraa.com

Yritys on perustettu vuonna 2015 Delhissä, Intiassa. Tällä hetkellä Ustraa on yksi suosituimmista intialaisista miesten hoitobrändeistä ja kasvaa päivä päivältä. Siddhant Chaturvedi on nimitetty yhtiön brändilähettilääksi.

Ustraa pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaat hoitokokemukset siten, että se voi kohottaa heidän moraaliaan ja antaa heille mahdollisuuden ilmaista persoonallisuuttaan paremmin.

Voit nähdä heidän virallisilla verkkosivuillaan, että heidän tuotteensa sopivat parhaiten “onnellisille naimattomille” miehille, mutta se ei ole totta. Jokainen mies voi löytää haluamansa hoitotuotteen tältä alustalta, olipa hän naimaton tai naimisissa.

Ustraan huipputuotteet:

 • Ustraa hiusten kasvua edistävä vitalointiaine
 • Ustraa parrankasvatusöljy
 • Ustraa Base Camp Köln

Bombay Shaving Company

Perustettu Vuonna 2015

Perustajat Deepu Panicker, Raunak Munot, Rohit Jaiswal ja Shantanu Deshpande
Päämaja New Delhi, Delhi
Verkkosivusto www.bombayshavingcompany.com

Shantanu Deshpande perusti Bombay Shaving Companyn vuonna 2015 kolmen muun henkilön, Deepu Panickerin, Raunak Munotin ja Rohit Jaiswalin kanssa, ja tällä hetkellä se on ottanut hyvän aseman miesten hoitoalalla. Bombay Shaving Company on tuonut uuden vallankumouksen parranajoon.

Jos haluat kokea jotain uutta tavallisessa parranajossa, käytä Bombay Shaving Companyn Charcoal Shaving Foam -parranajovaahtoa. Sen lisäksi Fitkari aftershave -geeli voi myös korvata vanhan partaveteen antamaan sinulle rauhoittavan kokemuksen.

Bombay Shaving Companyn missio on tarjota asiakkailleen parhaat hoitokokemukset superfoodilla ilman tilaa kompromisseille.

Tällä hetkellä brändi tarjoaa laajan valikoiman miesten hoitotuotteita, mukaan lukien sarjat, hiustenhoitotuotteet, trimmerit, hajuvedet, ihonhoitotuotteet ja parranhoitotuotteet. Ravichandran Ashwin on tällä hetkellä Bombay Shaving Companyn brändilähettiläs.

Bombay Shaving Companyn suosituimmat tuotteet:

 • Bombay Shaving Company -partaöljy miehille
 • Bombay Shaving Company Dexter partaveitsi miehille
 • Bombay Shaving Company hopea miesten partaveitsi

Mies Arden

Perustettu Vuonna 2021

Perustajat Sahil Mehta
Päämaja NA
Verkkosivusto www.manarden.com

Man Ardenin omistaja on Sahil Mehta, ja siitä on tullut maassa hyvämaineinen brändi, joka tarjoaa omaleimaisia ​​hoito- ja tyylitarpeita. Man Arden työskentelee väsymättä nostaakseen standardeja hoitomarkkinoilla. Se on tuonut markkinoille tuotteita useisiin hoitokategorioihin, kuten hiustenhoitoon, kasvojen hoitoon ja parranhoitoon.

Man Arden pyrkii tarjoamaan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät nykyajan kehittyneen miehen päivittäisen hoitotarpeen. He edistävät miesten ihonhoito- ja hoitotuotteiden käyttöä, koska he haluavat juhlia ketään käyttämällä luonnollisia, turvallisia ja ihoystävällisiä ainesosia.

Yritys tarjoaa tuotteita, jotka on suunnattu nykyaikaisille intialaisille miehille, jotka haluavat hoitaa itseään ja huolehtia itsestään. Kaikki heidän tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia ja ovat turvallisia iholle.

Man Ardenin huipputuotteet:

 • Man Arden 7x partaöljy
 • Man Arden Hair Fiber Wax
 • Man Arden kosteuttava kasvovoide

Beardinator

Perustettu Vuonna 2020

Perustajat NA
Päämaja Gurugram, Haryana
Verkkosivusto www.beardinator.in

Beardinator perustettiin vuonna 2020. Brändi on ehdoton ratkaisu jokaiselle parrakkaalle miehelle, joka kaipaa parran kasvua. Yrityksellä on täysi valikoima erikoisvalmisteisia öljyjä (kuten harmaantumista estäviä ja päivittäisiä kasvua estäviä öljyjä) ja trimmereitä sisältäviä hoitosarjoja, mutta juuri niiden Root Biotech -koostumus erottaa ne muista, mikä tekee niistä välttämättömiä parranhoitajille.

Beardinator edistää parran kasvua ja terveellistä tyyliä tuotteillaan, jotka on valmistettu luonnollisista ja turvallisista ainesosista.

Yritys tarjoaa tällä hetkellä partaöljyä, partahuuhteluainetta, taskupartaharjaa, partakuorintaa ja partaöljyä.

Beardinatorin huipputuotteet:

 • Beardinator Advanced -parrankasvuöljy miehille
 • Beardinator 3-vaiheinen Advanced Beard Growth Kit
 • Beardinator Basic -parrankasvatussarja


Spruce Shave Club

Perustettu Vuonna 2016

Perustajat Aditya Advani ja Lalit Advani
Päämaja Delhi
Verkkosivusto www.spruceshaveclub.com

Spruce Shave Club kuuluu myös Intian parhaiden hoitotuotemerkkien joukkoon. He tarjoavat korkealaatuisia tuotteita, jotka tekevät parranajokokemuksestasi hämmästyttävän, ja kaikki heidän tuotteet sisältävät luonnollisia komponentteja.

Yrityksellä on laaja valikoima miesten hoitotuotteita kuivasta parranajosta märkäparranajoon, erityisesti märkään. He ovat sitoutuneet tarjoamaan ylellisiä ja luonnollisia parranajokokemuksia jokaiselle kansakunnan miehelle.

Spruce Shave Club -brändi käynnistettiin tavoitteena auttaa intialaisia ​​miehiä kaikkialla maassa keksimällä uudelleen heidän ajetavansa ja tarjoamalla myös valikoiman tuotteita heidän tyyliinsä.

Heidän innovatiivisten tuotteidensa ansiosta parranajosta on tulossa miellyttävä ja vaivaton osa miesten aamurutiinia.

Spruce Shave Clubin huipputuotteet:

 • Spruce Shave Club luonnollinen parranajogeeli
 • Spruce Shave Club kosteuttava kasvovoide
 • Spruce Shave Club -kasvovoide

LetsShave

Perustettu Vuonna 2015

Perustajat Sidharth S Oberoi
Päämaja Chandigarh, Punjab
Verkkosivusto www.letsshave.com

LetsShave.comin perusti ja sitä johtaa Sidharth S Oberoi. Se on intialainen hoitoalan startup, joka perustettiin marraskuussa 2015. LetsShavesta saat parhaat parranajokoneet ja laajan valikoiman miesten hoitotuotteita edulliseen hintaan. Ne tarjoavat sinulle erilaisia ​​tuotteita, jotka tekevät parranajosta nautinnon.

LetsShave perustuu asenteeseen “Tehdään se”. Alun perin se aloitettiin parranajon juuresta, mutta on vähitellen laajentunut hoitotuotteiden verkostoon. He valmistavat korkealaatuisia jokapäiväisiä hoitotuotteita miehille ja naisille innovatiivisilla tekniikoillaan.

Kun kyseessä on puhdas ja tarkka parranajo vahingoittamatta kasvoja, tämä on erinomainen valinta. Niiden parranajokoneilla saat parhaan mahdollisen parranajon korealaisen tekniikan avulla.

Heidän liikkeessään on erinomaisia ​​parranajo- ja hoitotuotteita miehille, jotka auttavat heitä saamaan puhtaan ja mukavan parranajon.

LetsShaven suosituimmat tuotteet:

 • LetsShave Pro 3 Manuaalinen parranajokone miehille
 • LetsShave Pro 6 Advance Manuaalinen parranajokone miehille, kokeilusarja
 • LetsShave parta-, vartalo- ja pääleikkuri

Miehellä on väliä

Perustettu Vuonna 2020

Perustajat Revant Shirish Bhate, Dhyanesh Shah
Päämaja Mumbai, Maharashtra
Verkkosivusto www.manmatters.com

Man Mattersin toimitusjohtaja on Revant Bhate ja Dhyanesh Shah (perustaja). Mumbaissa toimiva Man Matters on mullistanut miesten terveyden ja hyvinvoinnin vuosia.

Man Matters keskittyy yksinomaan miesten hoitoon maailmassa, jossa jokainen tuote on valmistettu miesten tarpeita ajatellen.

Yritys sijaitsee Mumbaissa, Maharashtran osavaltiossa ja perustettiin vuonna 2019. Man Matters -yritys on paljon enemmän kuin miesten hoitobrändi, sillä se tarjoaa konsultaatioita ja hoitoja myös ihon, hiusten, unen, hygienian ja seksuaaliterveyden parissa.

Ihmisten tärkeimmät tuotteet:

 • Vegaaninen kasviproteiinijauhe
 • Man Pattern Baldness Intermediate Kit
 • Hiustenlähtöä estävä DHT Blocker Shampoo


Forest Essentials

Perustettu Vuonna 2000

Perustajat Mira Kulkarni
Päämaja New Delhi, Delhi
Verkkosivusto www.forestessentialsindia.com

Forest Essentials yhdistää länsimaisen estetiikan muinaisiin Ayurvedic rituaaleihin. Brändi valmistaa erilaisia ​​korkealaatuisia ihonhoitotuotteita käyttäen ainesosia ja tekniikoita, jotka ovat peräisin tuhansien vuosien takaa.

Forest Essentials on aito tuotemerkki, jonka tunnetaan yhdistävän tuotteita, jotka määrittelevät puhtauden, kauneuden ja seesteisyyden eri periaatteet. Forest Essentials pyrkii tarjoamaan aistinvaraisen kokemuksen ja käyttöilon tuotteidensa kautta.

Tämä yritys tarjoaa laajan valikoiman miesten ihonhoitotuotteita. Miehille se tarjoaa parranajovoiteita, partavettä ja ihonhoitotuotteita.

Forest Essentialsin suosituimmat tuotteet:

 • Forest Essentials -parranajovoide, santelipuu- ja appelsiininkuori
 • Forest Essentials After Shave -suihke santelipuu
 • Forest Essentials kasvojenpuhdistusaine santelipuun ja appelsiinin kuoreen

Johtopäätös

Siitä lähtien, kun miehet alkoivat hoitaa itseään, muoti on tulvinut heidän upealla ulkonäöllään. Täydellisistä hoitotuotteista on tullut olennainen osa elämää, mikä varmistaa, että et menetä kosketusta tärkeissä tilanteissa.

Joten, olemme sisällyttäneet 10 parasta miesten hoitomerkkiä Intiassa. Sen lisäksi, että ne täyttävät vaatimukset, ne tarjoavat sinulle kauneuden tunteen ja varmuuden.

UKK

Mikä on paras merkki miesten ihonhoitoon Intiassa?

Jotkut parhaista miesten ihonhoitomerkeistä Intiassa ovat Garnier Men, Nivea Men, Beardo jne.

Mikä merkki on kuin Beardo?

Jotkut parhaista vaihtoehdoista Beardolle ovat The Man Company, Nykaa, Mamaearth jne.

Kuinka paljon miehet käyttävät hoitoon?

Quick-qan julkaiseman raportin mukaan mies käyttää keskimäärin 29 dollaria kuukaudessa hoitotuotteisiin.

Onko Beardo kiinalainen yritys?

Ei, Beardo on intialainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Ahemadabadissa Intiassa.

🔥 Empfohlen:  Meta AI murtaa esteet Voiceboxin avulla: ennennäkemätön generatiivinen tekoälymalli - mullistaa puhesynteesin kentän