Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lopullinen luettelo suosituimmista online-liikeideoista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lopullinen luettelo suosituimmista online-liikeideoista

Näyttää siltä, ​​että hyvistä verkkoliikeideoista ei ole pulaa. Totuus on, että Internet on tehnyt yrityksen perustamisesta helppoa. Pelkän verkkosivuston avulla voit tavoittaa kenet tahansa missä tahansa maailmassa. Kohdista oikeat ihmiset oikealla tarjouksella, niin ansaitset omat rahasi hetkessä. Muita verkkoliiketoiminnan etuja ovat kustannussäästöt, lisääntynyt joustavuus ja vähemmän paperihävikkiä.

Joten jos mietit hiljaa ajatusta aloittaa jotain omaa, tässä on luettelo parhaista pienistä verkkoliikeideoista, jotka ovat lähes kaikkien halukkaiden ulottuvilla. Sosiaalisen median johtajasta julkisen puhumisen valmentajaan ja sisustussuunnittelukonsulttiin – vaihtoehtoja on loputtomasti.

36 parasta verkkoliikeideaa vuodelle 2023

Tässä on lista huipuista verkkoliikeideoita jotta pääset alkuun välittömästi. Parasta on, että kaikilla näillä ideoilla on potentiaalia ansaita rahaa, joten sinun ei tarvitse vahvistaa niitä ennen aloittamista. Jos etsit parasta verkkoliiketoimintaa aloittaaksesi, tämä on ainoa tarvitsemasi luettelo.

Suosituimmat online-liikeideat

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

1. Avaa T-Shirt-verkkokauppa

Alustat, kuten Printful ja Shopify ovat tehneet järjettömän yksinkertaiseksi online-t-paitayrityksen perustamisen kaikille, joilla on vähän mielikuvitusta ja silmää suunnitteluun. Mutta sen ei tarvitse olla online-t-paitakauppa; voit perustaa verkkokaupan myymään mitä tahansa. Tärkeintä tässä on oppia tilaustulosta, joka on tällaisten yritysten perusta.

2. Dropshipping-liiketoiminta

Dropshipping on helpoin tapa aloittaa verkkokauppa ilman, että sinun tarvitsee ostaa tuotteita etukäteen. Käyttää dropshipping-sovelluksia löytää tuhansia tuotteita toimittajilta myytäväksi verkossa. Myy sitten asiakkaille ympäri maailmaa samalla kun rakennat ja mainostat omaa brändiäsi ilman, että sinun tarvitsee investoida varasto- tai valmistuskustannuksiin. Sinun ei tarvitse maksaa varastosta ennen kuin se on myyty todelliselle asiakkaalle. Verkkoputiikeista korukauppaan naisten vaatekaupoista yhden tuotteen myymälään, dropshipping toimii useimmissa verkkokauppaideoissa. Tutustu dropshipping-yrityksen perustamisoppaaseemme saadaksesi lisätietoja tästä loistavasta tilaisuudesta.

3. Kickstarter/Indiegogo Advisor

Uteliaiden selainten huomion kiinnittäminen suosituimmilla joukkolähdealustoilla, kuten Kickstarter ja Indiegogo, on kovaa työtä. Jos olet kekseliäs ja osaat hyödyntää ihmisten tunteita, tämä on tutkimisen arvoinen markkinarako. Monet pyrkivät yrittäjät etsivät henkilökohtaisia ​​​​neuvoja kampanjoidensa viemiseksi maaliin, joten yritä tarjota toimintaan suuntautuneita sähköisiä kirjoja tai verkkokursseja, jotka on suunnattu tälle tietylle yleisölle.

4. SEO-asiantuntija

Yksi online-maailman kuumimmista ammateista tällä hetkellä, tämä yritys on kultakaivos tekniikkataitoisille yrittäjille. Vaikka kaikki ovatkin hieman pakkomielle sivustojensa SEO-optimoimisesta, monet ihmiset eivät voi kietoa päätään tämän aiheen ympärille. Jos päätät mennä tälle alalle, voit harkita linkkien rakentamista, sisällön luomista, verkkokaupan SEO-optimointia ja vastaavia kertaluonteisia paketteja.

5. Verkkokurssien myynti

Derek Halpern on rakentanut todella vahvan henkilökohtaisen brändin. Hän on ohjelmisto- ja yrityskoulutusyrityksen perustaja Sosiaaliset triggerit ja tienaa PALJON rahaa opettamalla ihmisiä myymään sitä, mitä he osaavat parhaiten. Ja hän osaa parhaiten myydä. Jos sinulla on vakavaa asiantuntemusta, ala ansaita rahaa myymällä verkkokursseja tai yksinkertaisesti opettamalla verkossa.

online-liiketoimintamahdollisuuksia

6. Virheiden testaus

Virheiden testaus on palvelu, jota yksikään ohjelmistoyritys ei voi sivuuttaa. Jos pystyt rakentamaan alustan asiantuntijoiden taitojen ja resurssien keräämiseksi tämän alueen ratkaisemiseksi, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada voittoa. Yksi ainutlaatuisimmista online-liikeideoista, bugitestausresurssien tarjoaminen voi olla tuottoisa tapa kasvattaa tulojasi. Löytääksesi sopivia työpaikkoja, käy läpi luettelot osoitteessa ZipRecruiter ja Todellakin.

7. Videon tuottaja

YouTube on maailman toiseksi suurin sivusto, joten ei ole yllättävää, että videoista on tulossa yksi tärkeimmistä viestintävälineistä kaikentyyppisille ja -kokoisille yrityksille. Jos sinulla on tietoa videoiden kuvaamisesta tai editoinnista, asiakaskuntasi rakentaminen ei vie kauan. Kaikki videotuotannon työpajoista ja videoeditointipalveluista ääniraitakirjastoihin ja tee-se-itse tutoriaaleihin voi houkutella yritysmaailmaa. Videon tuottaminen saattaa olla yksi houkuttelevimmista online-liiketoimintaideoista, jossa on paljon luovuutta ja haasteita.

8. Graafinen suunnittelija

Graafiset suunnittelijat ovat aina kysyttyjä pienistä yrityksistä suuriin monikansallisiin yrityksiin. Alkaen a graafinen suunnittelu liiketoiminta voi antaa sinun hyödyntää tätä mahtavaa tilaisuutta. Kokemuksesi esittely aiemmasta portfoliostasi voi auttaa sinua saamaan asiakkaita ilman aggressiivista tavoittelua.

9. Verkkosivuston kehittäjä

Samaan tapaan kuin graafinen suunnittelu, verkkosivustojen kehittäminen on jatkuvassa kysynnässä koska yritykset yrittävät aina päivittää ja parantaa verkkosivustojaan saadakseen lisää myyntiä. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä uusilla ja olemassa olevilla verkkosivustoilla samanaikaisesti ja päästä kokeilemaan uusia asioita koko ajan. Jos etsit jatkuvaa haastetta, verkkosivustojen kehittäminen voi olla sinulle paras online-liiketoiminta.

Verkkosivustojen suunnittelu - Shopify-asiantuntijat

10. Sovellusten kehittäminen

Sovellukset ovat hämmästyttävän tuottoiset markkinat, joten ei ole yllättävää, että yhä useammat yritykset investoivat niihin. Tämä tarkoittaa, että sovelluskehittäjillä on kasvava tarve luoda sovelluksiaan. Sovellusten kehittämisen tarjoaminen on loistava tilaisuus, koska voit työskennellä hyvin erilaisten sovellusten parissa päivittäin.

11. Teemasuunnittelija

Aivan kuten verkkosivustojen kehittäjä, teemasuunnittelija työskentelee verkkosivustojen kanssa, mutta eri tavalla. Teemansuunnittelijan valitseminen sivuideaksi tarkoittaa uusien verkkosivustoteemojen rakentamista yrityksille käytettäväksi verkkosivustollaan. Tämä voi tarkoittaa suosittujen teemojen tutkimista, niiden puutteiden tunnistamista ja teeman luomista, joka ratkaisee nämä kipukohdat samalla kun pysyy uskollisena edellisen teeman suosiolle. Jos olet tietyn alan asiantuntija, teemojen luominen tälle alalle voi saada aikaan paljon menestystä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka vakuutusyhtiöt voivat selviytyä miljoonan dollarin huumeiden hinnoista? Omaksumalla datan ja tekoälyn

12. Kääntäjä

Jos sinulla on lahja useampi kuin yksi kieli, mutta et ole kiinnostunut opettamaan muita, yritä kääntää. Monet yritykset tarvitsevat verkkosivustonsa ja vakuuksiensa käännöksen siirtyessään toisille markkinoille. Voit auttaa heitä saavuttamaan sen ja samalla pysyä aktiivisena useammalla kuin yhdellä kielellä. Muista, että yleisin laskutustapa on hinta per sana, joten hinnoittele viisaasti, jotta voit ansaita älykästä rahaa tästä upeasta verkkoliikeideasta.

13. Sosiaalisen median johtaja

Sosiaalinen media on olennainen osa kaikkea liiketoimintaa, mutta se vie aikaa ja muuttuu jatkuvasti – joten todella vaikea pysyä mukana ja mikä tärkeintä, hyödyntää sitä. Monet yrittäjät ovat valmiita ulkoistamaan tämän aikaa vievän tehtävän, joten se on loistava tilaisuus sosiaalisen median fanaatikolle. Kokoa yhteen muutamia mielenkiintoisia tarjouksia, kuten “Startup Social Media Kit” tai “Small Business Social Media Starter Kit”, jotka kattavat kaiken sosiaalisen median grafiikasta analytiikkaraportteihin, ja saumaton kokemus tuo sinulle enemmän asiakkaita kuin odotat.

Kuinka aloittaa verkkoliiketoiminta vuonna 2020

14. Etäasiakaspalveluagentti

Jos pidät ihmisten auttamisesta, mutta et halua olla koko päivää puhelinkeskuksessa tai toimistossa, ryhdy etäasiakaspalvelun edustajaksi ja auta ihmisiä mukavasti omasta kodistasi. Valitse joko auttamalla ihmisiä chatin, sähköpostin, puhelimen, videon tai muilla tavoilla ja säästää ihmisten päivä joka päivä. Tämä ei ehkä tee sinusta ensimmäistä miljoonaa, mutta tuntuu hienolta auttaa ihmisiä.

15. Virtuaalinen avustaja

Tämä on yksi parhaista online-liiketoimintaideoista, joita voit toteuttaa kotoa käsin. Virtuaaliassistenttina vastaisit sähköposteihin, kirjoitat sisältöä ja tekisit muita tehtäviä yritysten puolesta Rooli voi tarkoittaa mitä tahansa tiedon syöttäjästä tutkijaan, joten ole avoin kokeilemaan uusia asioita ja paljastamaan uusia taitoja samalla maksettu.

16. Etämyyntitiimi

Kun yhä useammat yritykset omaksuvat kevyen, keskimääräisen lähestymistavan liiketoimintaan, kylmäpuhelu- ja puhelinmyyntitoimintojen ulkoistamisesta tulee eräänlainen standardi startup- ja pienyritysympäristössä. Halusitpa sitten myydä tarkasti kohdistettuja myyntipuheita tai asiakastietoja, kuten puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita, potentiaali on valtava.

17. Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinointi tarkoittaa sitä, että henkilö mainostaa tuotetta, jota toinen kauppias myy. Yhteistyömarkkinoija voi houkutella asiakkaita aloitussivulleen käyttämällä mainontaa, sosiaalista mediaa, blogeja ja paljon muuta. Kun asiakkaat napsauttavat linkkiä ostaakseen tuotteen, heidät tuodaan kauppiaan myymälään ostamaan tuote. Internet-liikeideana tämä sopii kaikille aiemmasta kokemuksestaan ​​riippumatta. Tutustu oppaaseemme Affiliate Marketing: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi lisätietoja tästä liiketoimintamallista.

18. Lead Generation Service Provider

Useimmat yritykset jahtaavat asiakkaita ja etsivät tapoja lisätä tulosprosentteja. Tämä tarkoittaa investoimista toimintoihin, kuten liidien luomiseen, mikä saattaa viedä aikaa. Tämän vuoksi monet yritykset ulkoistavat tehtävän liidien luontipalvelun tarjoajalle. Jos puhut hyvin puhelimessa ja nautit tutkimisesta ja vieraiden ihmisten kanssa tekemisestä, tämä on kutsumuksesi!

19. Ryhdy vaikuttajaksi

Vaikuttaja on henkilö, jolla on suuri seuraajakunta sosiaalisessa mediassa ja joka nähdään tietyn alueen, kuten meikin tai fitness-alan, asiantuntijana. Nämä ihmiset ovat kiireisiä julkaisemalla säännöllisesti elämästään ja mainostamalla tuotteita, joita heidän mielestään on hyvä hallita. Tässä Internet-liikeideassa on hienoa, että voit saada palkkaa mainostaaksesi yritystä seuraajillesi, kuten affiliate-markkinointia. Vaikuttajamarkkinointi on tällä hetkellä valtava online-liiketoiminnan trendi, jota voit hyödyntää. Kokeile vloggausta ja podcastin aloittamista, jotka ovat tällä hetkellä alihyödynnettyjä viestintäkanavia vaikuttajille.

20. Käsintehtyjen tavaroiden kauppa

Sinulta voi mennä alle päivä, jotta voit rakentaa liikkeen esittelemään työtäsi ja olemaan yhteydessä asiakkaisiin esimerkiksi alustoilla Amazon ja Etsy. Jos pidät käsitöistä ja tee-se-itse, se on ehdottomasti kannattava liiketoimintavaihtoehto. Voit valmistaa tuotteet itse tai hankkia ne toimittajilta Hongkongista ja Kiinasta. Jos olet maassa, jossa on ePacket-toimitus, tuotteiden hankinta on todennäköisesti parempi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto.

21. Ryhdy yksityiskokiksi

Jos ruoanlaitto on yksi henkilökohtaisista intohimoistasi, on olemassa kymmeniä mahdollisuuksia muuttaa se a kunnollinen yrityshanke. Voit aloittaa perustamalla catering-verkkosivuston, kokeilemalla pop-up-ruokakojuja ja paikallisia ruokatoreja tai liittymällä alustoihin, jotka kannustavat ruoanlaiton harrastajia puristamaan rahaa intohimostaan. Ja jos et ole kameran ujo, voit opettaa ihmisiä valmistamaan erikoisaterioita myymällä verkkotunteja.

22. Ravitsemusterapeutti

Terveellisen syömisen trendi on täällä sanottavana. Silti, kun verkossa on niin paljon ristiriitaisia ​​neuvoja siitä, mikä on meille hyväksi ja mikä ei, yhä useammat ihmiset kääntyvät ammattitaitoisten ravitsemusterapeuttien puoleen saadakseen asiantuntijavinkkejä ja -ohjeita. Löydät helposti ilmaisia ​​verkkokursseja, joilla opit tämän ammatin perusteet ja alat tarjota henkilökohtaisia ​​ravitsemussuunnitelmia verkossa.

23. Aloita leipominen!

Tuoreista voicroissanteista värikkäisiin makaroneihin ja tyynynpehmeisiin aamubageleihin – mahtavan leivonnaisen maailma on rikas ja jatkuvasti kasvava paikka. Verkkomaailmassa on se hieno asia, että suuri intohimo voi muuttua suureksi bisnekseksi melkein yhdessä yössä. Voit perustaa verkkoleipomon tai siirtää olemassa olevan leipomon verkkoon. Shopifyn kaltaiset alustat tekevät siitä helppoa myydä leivonnaisia ​​verkossa.

24. Natural & Organic Beauty Shop

Verkko-ostajat ovat yhä tunnollisempia valintojensa suhteen, erityisesti mitä tulee kauneudenhoitotuotteisiin. Kauneusliikkeen pitäminen, joka perustuu vahvaan eetoosiin ja arvoihin, jotka resonoivat luonnon ja eläinten ystävien kanssa, on yksi tämän hetken kuumimmista verkkoliiketoimintaideoista. Trooppinen ihonhoito näyttää tekevän hienoa työtä yhteydenpidossa näiden ostajien kanssa.

25. Naisten urheiluasut

Kanssa LuluLemon keihäänkärjissä naisten urheiluvaatteiden verkkokaupat nousevat nopeasti verkkokaupan yrittäjien suosituimman idean kärkeen. Koska joogahousut ovat selvästi tulleet jäädäkseen, on turvallista sanoa, että urheilutrendi on tällä hetkellä yksi parhaista ja ehkä vähiten tutkituista verkkokaupan markkinaraoista.

26. 3D-tulostetut tuotteet

Yksi tämän aikakauden suurimmista teknologisista läpimurroista, 3D-tulostus sanelee uuden strategian verkkokaupan maailmassa. Joitakin myydyimmistä 3D-tulostetuista tuotteista ovat korut, kodin tarvikkeet, polkupyörän osat, tekniset tarvikkeet ja paljon muuta. Katso kauniita esimerkkejä 3DigitalCooksja DanitPeleg.

27. Eettinen muotibrändi

Yksi asia on selvä – vaatteet ja asusteet ovat aina yksi erittäin kannattavista verkkokauppaideoista verkkokauppasivustolle. Koska putiikkeja ja muotiverkkokauppoja on kuitenkin niin paljon, melun yläpuolelle nouseminen on erittäin vaikeaa. Silti yksi lupaava idea, jonka taitavat yrittäjät ovat luultavasti jo huomanneet, on “eettisen muodin” kukoistava trendi. Merkkejä, kuten Pachacuti, Ihmisten Puu, Merisuola, ja Matt & Nat ovat onnistuneesti luoneet brändinsä muotituotteiden orgaanisen, eettisen tuotannon konseptin ympärille ja nousevat trendillä vahvimpien merkkien listan kärkeen.

28. Mystery Objects Shop

Jos sinulla on silmää omituisille asioille, ehkä mysteeriesinekaupan pitäminen voi auttaa sinua yhdistämään halun epätavallisiin liikeideoihin vakaaseen tulonlähteeseen.

Mutaiset olennot naulaavat idean yllätysostosta, joka hyödyntää monien meistä omistamaa tutkimusmatkailijavaistoa. Mikään eksaktia tiedettä tai taitoa ei ruokkii tätä liikeideaa – anna mielikuvituksesi valloittaa…

Helposti käynnistettävät online-liikeideat vuodelle 2020

29. Online-tutkija

Vaikka se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, jotkut ihmiset ansaitsevat elantonsa taidoillaan löytää tietoa verkosta. Lahjakkaat tutkijat tietävät, että osaamiselle voi laittaa hintalapun aina infografiikkaa koskevasta datatutkimuksesta aloittelevien startup-yritysten markkinatutkimukseen.

30. Oikoluku

Jos pidät lukemisesta, oikolukijaksi ryhtyminen voi olla kutsumuksesi. Pyydä muita lähettämään sinulle käsikirjoituksensa kirjoista, tutkimuspapereista tai kaikesta muusta, josta olet kiinnostunut lukemaan, ja antamaan heille rehellistä palautetta ennen kuin he julkaisevat taideteoksiaan. Tämä työ vaatii huomiota yksityiskohtiin ja asiantuntemusta alueella varmistaakseen, että kaikki on valmis tulostettavaksi.

31. CV:n kirjoittaminen

Voittavan CV:n purkaminen on monille mahdoton tehtävä. Jos osaat puhua hyvin ja osaat korostaa ihmisten parhaita ominaisuuksia, CV:n kirjoittaminen voi olla varsin suloinen paikka aloittaa yritys. Lisäksi voit myydä hienoja CV-malleja, joiden avulla työnhakijat tulevat nopeammin huomatuiksi ja saavat parempia tuloksia.

32. Puheenkirjoitus

Puheiden pitäminen on pelottava kokemus. Huonojen puheiden pitäminen… No, kukaan ei halua olla sellaisessa tilanteessa. Sanasepillä on erittäin arvokas taito saada ihmiset puoleensa käyttämällä vain hyvin viritettyjen lauseiden voimaa. Jos osaat kirjoittaa, hyödynnä tämä taito tekemällä puheita, jotka tekevät syntymäpäivistä, häistä, palkintoseremonioista tai poliittisista keskusteluista mieleenpainuvamman kokemuksen.

33. Itse julkaistu tekijä

Jos sinulla on seuraava Harry Potter -käsikirjoitus laatikossasi eikä kustannusala ole ollut sinulle ystävällistä, kokeile itsejulkaisemista. Amazonin kaltaisten työkalujen käyttäminen suora julkaisu tai työskentelemään omistautuneiden konsulttien kanssa, kuten Minä olen. Et saa vain tyydytystä työstäsi, vaan myös mahdollisuuden ansaita jäännöstuloja. Etkö usko, että voit kirjoittaa hyvän romaanin? Pysy sitten siinä, mitä tiedät – oma-apu on rahaa tienaava genre!

34. Ghostwriter

Jos kirjoittaminen on sinun juttusi, mutta sinulla ei ole aihetta kirjoittaa, ryhdy haamukirjoittajaksi jollekin toiselle. Jos normaalisti vaatii, että kirjoitat jostain tai jostain paljon yksityiskohtaisesti. Se voi viedä aikaa ja paljon tutkimusta tämäntyyppisen projektin loppuun saattamiseksi, joten muista varata muutama kuukausi vapaata aikaa sen toteuttamiseen.

35. Sisällön kuratointi

Saksalainen taloustieteilijä Schumpeter sanoi kerran, että “ei ole olemassa alkuperäisiä ideoita”, on vain uusia yhdistelmiä vanhoista. Uteliaisuutta herättävän sisällön kuratointi on kiehtova ja vähän tunnettu liiketoimintamalli. Yksi parhaista menestystarinoista Aivopoimintoja – alusta, joka kuvailee itseään “poikkitieteisen kiinnostavuuden luetteloksi, joka kattaa taiteen, tieteen, muotoilun, historian, filosofian ja paljon muuta”. Tilauspohjainen malli ja affiliate-linkkien onnistunut hyödyntäminen ovat tehneet blogista itseään ylläpitävän yrityksen.

suosittuja verkkoliikeideoita

36. Vieraiden kielten opettaja

Kaikki tietävät, että nopein tapa oppia uusi kieli on seurustella äidinkielenään puhuvien kanssa. Jos olit onnekas syntyä englannin, ranskan, espanjan (lisää mikä tahansa maailman tärkeimmistä kielistä) puhuvaan maahan, menetät mahdollisuuden lunastaa itsestäänselvyytenä pitämäsi taidot – menetät! Käytä online-viestintätyökaluja, kuten Skypeä tai Google Hangoutsia, pitääksesi yhteyttä oppilaisiin ja hyödyntääksesi oikeuksiasi. Aika on rahaa, joten paketoi tunnisi opetusistuntoihin ja olet valmis.

Kuinka aloittaa verkkoliiketoiminta

Verkkoyrityksen perustaminen voi viedä aikaa ja rahaa, olipa se kuinka pienestä tahansa. Se voi sisältää myös oikeudellista tutkimusta ja jonkin verran kirjanpitotietoa, joten saatat huomata, että osaamisen lisääminen liittyy monilla eri aloilla. Älä kuitenkaan pelkää, sillä kun saat pyörät liikkeelle seikkailussasi, verkkoyrityksen aloittaminen on hauskaa ja motivoivaa. Erinomaisena tulonlähteenä sivutouhumismahdollisuudet ovat runsaat, sillä sinun ei tarvitse olla asiakkaan vieressä voidaksesi tarjota tavaroita tai palveluita hänelle.

Tärkein ensimmäinen askel verkkoyrityksen perustamisessa on:

1. Päätä yrityksesi

Tämä on tärkein askel, koska ilman sitä sinulla ei ole liiketoimintaa. Tutustu yllä olevaan luetteloomme suosituimmista online-liikeideoista ja valitse itsellesi sopivin.

2. Tutki toimialaasi

Ota selvää, millainen toimialasi on. Ehkä useimmat kilpailijasi noudattavat hinnoittelurakennetta, joka on hyvä sinulle. Tai ehkä kun löydät kilpailijasi, päätät, että toimialasi on ylikyllästetty ja sinun on muutettava liikeideaasi hieman kilpaillaksesi.

3. Luo brändisi

Jokaisen hyvän yrityksen mukana tulee hyvä brändi, ja jos ymmärrät tämän heti alussa, voit olla menestyvämpi verkkoliiketoiminnan alussa. Tämä sisältää hämmästyttävän verkkosivuston ja sosiaalisen median (jos asiakkaasi ovat siellä), tappavan logon luomisen, PR-toimintaan osallistumisen ja muita tiedotus- ja markkinointitoimia.

ulkoinen brändäys

4. Aloita asiakkaiden hankkiminen

Viimeinen askel aloittamiseen on itse asiassa ensimmäisen asiakkaan hankkiminen. Loistavien asiakkaiden takana on menestys yrityksellesi. Löytääksesi nämä asiakkaat sinun tulee selvittää, kuinka pääset yleisösi eteen, lähettää oikea viesti asiakkaiden houkuttelemiseksi ja suunnitella hinnoittelurakenne, joka toimii suurimmalle osalle asiakkaista ja tarjoaa asiakkaille tehokkaasti sen, mitä he tarvitsevat.

Online-liikeideoiden usein kysytyt kysymykset

 • Mistä etsiä netistä parhaita pienyritysideoita?

Voit etsiä parhaita pienyritysideoita yrittäjyysblogeista, kuten Oberlo, Shopify tai 99designs.com. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Googlea saadaksesi tietoa hakemalla sinua kiinnostavista aiheista.

 • Mitä myydä verkkoliikeideana?

Voit myydä melkein mitä tahansa verkkoliikeideana. Jos haluat myydä vaatteita, voit harkita dropshipping- tai print-on-demand-palvelua. Jos olet tietyn alan asiantuntija, voit myydä tietosi konsultoinnin tai kurssien kautta. Taivas on rajana verkkoliikeideoiden suhteen.

Johtopäätös

Verkkoliiketoimintaideoita on loputtomasti ja kaiken kattavia. Useimmat toimistotyöt voidaan nyt tehdä verkossa freelancerina tai etätyönä. Teknologian kauneus tarkoittaa, että kannattavat verkkoyritykset kasvavat ja kasvavat, tehden maailmasta aidosti globaalin markkinapaikan. Jos harkitset siirtymistä pois perinteiseltä urapolulta ja haluat perustaa oman yrityksen, lue liikeidealuettelomme muutaman kerran ja pohdi monia tapoja aloittaa menestyvä verkkoliiketoiminta tänään.

Yhteenveto: Parhaat online-liikeideat vuodelle 2023

 1. Aloita online-t-paitayritys
 2. Avaa dropshipping-verkkosivusto
 3. Tarjoa neuvoja Indiegogosta/Kickstarterista
 4. Aloita SEO-yritys
 5. Myy verkkokursseja
 6. Tarjoa ohjelmistovirheiden testausresursseja
 7. Perusta videotuotantoyhtiö
 8. Tarjoa graafisen suunnittelun palveluita
 9. Myy verkkokehityspalveluita
 10. Luo sovelluksia yrityksille
 11. Rakenna sivuston teemoja
 12. Tarjoa käännöspalveluita
 13. Hallinnoi sosiaalista mediaa pienille ja keskisuurille yrityksille (SMB)
 14. Tarjoa etäasiakastukipalveluita
 15. Tarjoa virtuaaliassistenttipalveluita
 16. Ryhdy etämyyntiedustajaksi
 17. Perusta affiliate-markkinointiyritys
 18. Tarjoa liidien luontipalveluita
 19. Tee vaikuttajamarkkinointia
 20. Rakenna käsintehty tavarakauppa
 21. Ryhdy yksityiseksi kokkiksi
 22. Tarjoa ravitsemusneuvontaa
 23. Myy leivonnaisia ​​verkossa
 24. Rakenna luonnonmukainen kauneuskauppa
 25. Myy naisten urheiluvaatteita verkossa
 26. Tarjoa 3D-tulostettuja tuotteita
 27. Luo eettinen muotibrändi
 28. Aloita mysteeriesineiden kauppa
 29. Työskentele online-tutkijana
 30. Ryhdy oikolukijaksi
 31. Tarjoa CV-kirjoituspalveluita
 32. Ryhdy puheenkirjoittajaksi
 33. Julkaise itse kirjoja ja e-kirjoja
 34. Ghostwrite-sisältö
 35. Kurkkaa mielenkiintoista sisältöä
 36. Opeta vieraita kieliä

Mitä näistä verkkoliiketoimintaideoista aiot kokeilla ensimmäisenä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Haluatko oppia lisää?


Onko jotain muuta, josta haluaisit tietää lisää ja haluaisitko sisällyttää tähän artikkeliin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Table of Contents