Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lopullinen opas Adtech vs. Martech: mitä ne ovat, miten ne eroavat ja milloin niitä käytetään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lopullinen opas Adtech vs. Martech: mitä ne ovat, miten ne eroavat ja milloin niitä käytetään

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa kyse on tekniikasta. Älypuhelimista tabletteihin ja älytelevisioihin teknologialla on edelleen olennainen rooli elämässämme. Markkinoinnin kanssa ei ole eroa – markkinointi edellyttää teknologian käyttöä, jotta yrityksesi kaltaiset yritykset voivat kasvaa.

Mitä tulee markkinointiteknologiaan, kyse on adtech vs. martech. Jotkut ihmiset käyttävät niitä vahingossa vaihtokelpoisina, mikä voi tehdä hämmentäväksi tietää, mitä kukin tekee. Siksi tässä oppaassa käsittelemme kaikkea, mitä sinun tulee tietää, mukaan lukien:

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Adtech vs. martech: Mikä on adtech?

Joten mikä on adtech? Adtech on teknologiaa, jota yrityksesi käyttää mainosten näyttämiseen asiakkaille. Tämä tekniikka tekee erilaisia ​​tehtäviä mainoskampanjoiden käynnistämiseksi, mukaan lukien mainostilan ostaminen ja myyminen, mainosten käynnistäminen ja paljon muuta.

Joitakin esimerkkejä adtechistä ovat:

Tämä tekniikka helpottaa mainosten osto- ja myyntiprosessia kaikille.

Martech vs. adtech: Mikä on martech?

Mitä martech sitten on? Martech on mikä tahansa tekniikka, joka auttaa yrityksiä helpottamaan toimia markkinointikampanjoissaan. Markkinointiteknologia auttaa yritystäsi rakentamaan kampanjoita, toteuttamaan niitä ja mittaamaan niiden tehokkuutta.

Joitakin esimerkkejä martechista ovat:

Näiden työkalujen avulla voit hallita markkinointistrategioitasi ja automatisoida yksinkertaisia ​​markkinointitehtäviä, jotta voit viettää aikaa monimutkaisempiin tehtäviin.

Adtech vs. martech: Mikä ero on?

Jos tarkastelet adtechiä ja martechia, saatat ihmetellä, mikä ero näiden kahden välillä on. Molempien ytimenä on teknologia, joka helpottaa markkinointistrategiaa. Suurin ero on siinä, mitä kukin kategoria sisältää.

🔥 Empfohlen:  Kultaiset kiusaukset: Ferrero Rocherin vastustamattomien markkinointistrategioiden purkaminen

Adtech on erikoistunut mainontaan. Ainoa adtech-tekniikka koskee alustoja, jotka helpottavat mainosten näyttämistä verkossa.

Martech puolestaan ​​on laajempi. Se kattaa minkä tahansa teknologian, jota käytetään missä tahansa markkinointistrategiassa, sosiaalisen median markkinoinnista hakukoneoptimointiin (SEO).

Pohjimmiltaan adtech on yksi martech-luokka, jota voit käyttää yrityksellesi. Martech on laajempi kategoria, joka kattaa kaiken markkinoinnissa käytettävän teknologian.

Adtech vs. martech -sovellukset: Kuinka voin käyttää adtechia tai martechia?

Kun tarkastelet martech vs. adtech -kohtaa, saatat ihmetellä, kuinka voit käyttää molempia digitaalisen markkinointistrategiassasi. Katsotaanpa, missä ja miten voit käyttää tätä tekniikkaa strategiassasi.

Kuinka käyttää adtech

Martech vs. adtech -vertailussa katsotaan ensin, kuinka adtechiä käytetään.

Jos haluat käyttää adtechiä strategiassasi, voit käyttää sitä ohjelmallisten mainosten näyttämiseen. Ohjelmallinen mainonta on mainosten automaattista myyntiä ja ostamista. Tämä strategia käyttää DSP:itä ja SSP:itä auttamaan sinua ostamaan mainostilaa ja käynnistämään mainoksiasi.

Ohjelmallisen mainonnan avulla toimitat mainosmateriaalisi mainosten toimittajille. Sitten DSP:tä ja SSP:tä käyttämällä mainoksia näytetään verkkosivustoilla käyttäjien vieraillessa niillä.

Haluatko lisätietoja ohjelmallisesta mainonnasta? Katso tämä artikkeli!

Lue lisää ohjelmallisesta mainonnasta

Kuinka käyttää martechia

Katsotaanpa nyt, miten martech vs. adtech käytetään.

Jos haluat käyttää martechia, sinulla on useita tapoja ja mahdollisuuksia käyttää sitä. Tässä on joitain strategioita, joissa voit käyttää martechia:

  • Sosiaalisen median markkinointi: Jos sinulla on sosiaalinen media useilla alustoilla, voit käyttää martechia helpottamaan julkaisuja profiiliisi. Alustat, kuten Hootsuite ja Buffer, sopivat erinomaisesti all-in-one-keskuksen luomiseen sosiaalisen median julkaisujen ja toiminnan seurantaan.
  • Sähköpostimarkkinointi: Jos käytät sähköpostimarkkinointikampanjaa, voit käyttää martechia sähköpostin kulun automatisoimiseen. Email martech voi auttaa sinua määrittämään tippakampanjoita, luomaan sähköpostilaukaisimia ja paljon muuta.
  • SEO: Tärkeä osa hakukoneoptimointia on kampanjoidesi tehokkuuden seuraaminen. Martechin, kuten Google Analyticsin, avulla voit seurata arvokasta tietoa ja käyttää niitä strategiasi parantamiseen.
  • Asiakassuhteen hallinta: Jos haluat säilyttää tyytyväisiä, uskollisia asiakkaita, tarvitset CRM-ohjelmiston. Pähkinänkuoren kaltaiset ohjelmat auttavat sinua säilyttämään yleisöstäsi tärkeitä tietoja, joita voit käyttää markkinointipäätöksissäsi.
🔥 Empfohlen:  Google Ads Management: Kuinka hallita mainoksiasi kuin ammattilainen

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka voit käyttää martechia markkinointistrategioissasi.

Lisäksi on tärkeää tietää, että joidenkin martechin avulla voit käsitellä useita kampanjoita ja tehdä useita tehtäviä. Esimerkiksi MarketingCloudFX:n avulla voit seurata SEO-suorituskykyäsi, automatisoida sähköpostivirtasi ja paljon muuta.

Tämän lisäksi jotkut martechit voivat integroitua muihin alustoihin. MarketingCloudFX kaikkine ominaisuuksineen integroituu CRM-ohjelman pähkinänkuoreen ja luo markkinoinnin voimanpesän yrityksellesi.

Martech vs. adtech: Mitä minun pitäisi käyttää?

Nyt kun olet tutustunut adtechiin ja martechiin, saatat miettiä, kumpaa sinun pitäisi käyttää. Totuudenmukaisesti voit hyödyntää molempia yrityksesi hyväksi.

Adtech on vain osa martechia, joka keskittyy teknologiaan, joka auttaa sinua automatisoimaan mainosprosessin. Voit käyttää adtechiä yksinkertaistamaan mainontastrategiaasi samalla kun käytät muita martecheja lisämarkkinointistrategioiden parantamiseen.

Jos haluat maksimoida markkinoinnin tulokset, älä katso sitä adtech vs. martech, vaan käytä adtech martechia yhdessä.

Etsitkö martechia, joka maksimoi tulot?

Investointi oikeaan martechiin on ensimmäinen askel, joka auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi tuloja. Jos haluat saada kaiken irti martechistasi, etsi WebFX. Tarjoamme tuloihin keskittyvää martechia, joka auttaa sinua lisäämään yrityksesi myyntiä.

Markkinointiohjelmistomme MarketingCloudFX auttaa sinua tekemään kaiken sähköpostikampanjoiden automatisoinnista SEO-suorituskyvyn seurantaan. Ohjelmistomme integroituu myös saumattomasti Nutshelliin, CRM-alustaan, mikä antaa sinulle markkinoinnin voimanpesän, joka parantaa strategioitasi.

Jos haluat tietää lisää martechistamme, ota meihin yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 puhua strategin kanssa!