Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lopullinen opas Instagram-kaupan perustamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lopullinen opas Instagram-kaupan perustamiseen

Instagram-markkinointi on välttämätöntä verkkokaupan yrityksille.

Instagramin käyttämättä jättäminen tuotteidesi mainostamiseen olisi kuin puuseppä päättäisi, etteivät puusahat ole niin hyödyllisiä.

Hullu.

Varsinkin kun ottaa huomioon, että yli 500 miljoonaa Instagram-käyttäjää käyttää alustaa päivittäin ja 50% heistä seuraa vähintään yhtä yritystä. .

Lisäksi Instagram on helvetin taipuvainen siirtymään syvemmälle verkkokauppaan.

Oli se sitten vakio Instagram Shopin päivitykset tai a kassapainikeon selvää, että verkkokauppojen on pysyttävä tahdissa tai ne voivat jäädä jälkeen.

Mutta mitä tarkalleen On Instagram Shop, miten se auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja miten voit perustaa sellaisen?

Lue lisää saadaksesi selville.

Mikä on Instagram-kauppa?

Instagram Shopin avulla voit integroida tuoteluettelosi Instagram-profiiliisi. Tämän avulla voit puolestaan ​​mainostaa tuotteitasi suoraan Instagram-käyttäjille postausten, tarinoiden, Tutustu-välilehden ja profiilisi erityisen Shop-välilehden kautta.

Katsotaanpa joitain esimerkkejä siitä, kuinka Instagram Shops toimii.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Alla olevassa kuvassa näkyy kellomerkki MVMT ja näyttää Instagram Shop -välilehden toiminnassa. Näin profiilissaan vierailevat käyttäjät voivat nähdä kaikki tuotteensa poistumatta Instagram-sovelluksesta.

Voit myös merkitä Instagram Shop -tuotteita postauksiin samalla tavalla kuin tägäisit ystävän.

Tämä lisää kuvaasi pienen ostoskassikuvakkeen.

Sitten kun käyttäjät napauttavat valokuvaa, he voivat tarkastella sen hintoja esiteltyjä tuotteita ja napauta tuoteetikettejä nähdäksesi tuotesivut.

Esimerkki Instagram Shop Post

Voit merkitä enintään viisi kohdetta kuvaa kohti tai kaksikymmentä kohdetta karuselliin.

Joka kerta kun merkitset kuvan tuotteillasi, kyseinen sisältö näkyy Instagram-yritysprofiilisi eksklusiivisessa ostossyötteessä.

Voit jopa mainostaa tuotteitasi Instagram Storiesissa

Alla olevassa kuvassa käyttäjä katselee tarinaa, napauttaa tuotteen tarraa saadakseen lisätietoja tuotteesta ja tekee sitten ostoksen.

Instagram-tuotetarrat

Tuotetarrat ovat vain tietyissä maissa olevien yritysten saatavilla. Jos asut yksi näistä markkinoistavoit käyttää tarroja kuvien, videoiden, kohokohtien ja jopa pyyhkäisyiden kanssa.

Instagram Shopin tuotesivuilla on kaikki, mitä käyttäjä saattaa haluta tietää ennen tuotteen ostamista, mukaan lukien:

 • Tuotteen nimi
 • Tuotekuvat
 • Tuotteen kuvaus
 • Tuotteen hinta
 • Linkki tuotteen katseluun verkkosivustollasi
 • Liittyvät tuotteet

3 Instagram-kaupan perustamisen tärkeintä etua

Kuten mainittiin, Instagramista on nopeasti tulossa verkkokaupan voimanpesä.

Shari Lottlastenvaatebrändin Spearmint Love perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi“Kun lanseerasimme ominaisuuden [Instagram Shop]koimme 25 prosentin liikenteen kasvun ja 8 prosentin liikevaihdon kasvun Instagramissa tehdyn ostoksen ansiosta.

Okei, niin Instagram-kaupat tehdä työtä – mutta mikä antaa heille sellaisen voiman? Tässä on kolme keskeistä syytä:

1. Se vähentää kitkaa ja helpottaa ostamista kuluttajille

Netissä on paljon melua.

Kun niin monet yritykset kilpailevat huomiosta, voi olla äärimmäisen vaikeaa saada asiakkaat jättämään sosiaalisen median tekemisensä ja vierailemaan myymälässäsi.

Ratkaisu? Älä yritä saada heitä tulemaan luoksesi – vie myymäläsi heille.

Instagram-kauppa poistaa kitkan ostoprosessista helpottamalla ostajien selata valikoimaasi, tarkistaa hinnat tai saada lisätietoja tietystä tuotteesta.

Lisäksi kun he ovat valmiita ostamaan, he voivat vierailla verkkosivustosi tuotesivulla yhdellä napautuksella.

He voivat jopa tallentaa tuotteen palatakseen siihen myöhemmin napauttamalla tuotesivulla olevaa etikettikuvaketta – tässä esimerkki aurinkolasibrändistä Shwood:

Tallenna tuote Instagram Shop

Instagramin uusi kassaominaisuus parantaa ostokokemusta entisestään.

Ostajat voivat napauttaa sitä valitakseen eri tuotteista, kokoista ja väreistä ja siirtyä sitten maksamaan poistumatta Instagramista.

Ja kun he ovat tehneet ensimmäisen tilauksensa, heidän tietonsa (nimi, sähköpostiosoite, laskutustiedot ja toimitusosoite) tallennetaan Facebookin tietokantaan, jolloin voit lähettää heille ilmoituksia käsittelystä ja toimituksesta.

2. Sen avulla voit mainostaa tuotteita suoraan

Instagram on aina ollut loistava paikka olla yhteydessä kohdeyleisösi ja syventää asiakassuhteita.

Instagram kuitenkin häiritsi yrityksiä antamalla heille vain yhden surkean linkin profiilissaan. Silti et voi tähän päivään mennessä lisätä klikattavia linkkejä Instagram-viestien kuvauksiin.

Tämä teki erittäin vaikeaksi mainostaa yksittäisiä tuotteita.

Jos esimerkiksi esität tuotteen postauksessa, toimintakehotuksellasi on ohjattava katsojat linkki biossasi – mikä lisää kitkaa ja vahingoittaa merkittävästi muuntoprosenttiasi.

Se pahenee.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Fiverrilla vuonna 2023 (askel askeleelta opas)

Muista, että saat vain yksi linkki biossasi.

Voit toki päivittää joka kerta, kun jaat uuden viestin, mutta entä kaikki aiemmat viestisi, joissa ei ole enää linkkiä kauppaasi?

Siirry Instagram-kauppaan.

Instagram Shopin avulla voit integroida kaiken Instagram-sisältösi saumattomasti kauppaasi. Tämä on mahtava – varsinkin kun 65 prosenttia parhaiten suoriutuvista brändiviestit sisältävät jonkinlaisen tuotteen.

Nyt voit kutoa tuotepromootiot viesteihisi ja tarinoihisi ja välttää kiusaamista seuraajillesi “Klikkaa linkkiä biossamme!”

Savannah Boysen, Tymen markkinointipäällikkö, sanoi“Se on puhdas ja yksinkertainen tapa esitellä tuotteesi elämäntapa-ympäristössä vaikuttamatta käyttökokemukseen.”

Se on myös helppokäyttöinen.

Kuten Instagram selittää“Kun yritys on liittänyt tiliinsä tuoteluettelon, tuotteen merkitseminen on yhtä helppoa kuin henkilön merkitseminen viestiin.”

3. Esittele tuotteesi käyttäjille, joilla on korkea ostoaike

Kun merkitset tuotteen postaukseen, se lisätään Instagramin uuteen Shopping Explore -välilehteen.

Instagram Shop Discover-välilehti

Lisäämällä Instagram-sitoutumista käytäntöjen, kuten hashtagejesi optimoinnin, avulla saat tuotteesi näkymään Shopping Explore -välilehdellä.

Esittelet myös tuotteesi kohdemarkkinoillesi, koska nämä ostosviestit ovat henkilökohtaisia ​​ja perustuvat käyttäjien kiinnostuksiin ja aiempaan sitoutumiseen.

Tämä on mahtavaa, koska Shopping-selailu-välilehteä tarkastelevien käyttäjien ostoaikeet ovat yleensä korkeat.

Toisin sanoen, he todennäköisesti ostavat.

Ajattele asiaa näin: Satunnaisia ​​ikkuna-ostoksia lukuun ottamatta on reilua sanoa, että useimmat ihmiset käyvät ostoksilla myymälä.

Sama koskee Shopping Explore -välilehteä.

Nämä käyttäjät voisi selata kuvia koalakarhuista – mutta he eivät ole. Sen sijaan he valitsevat aktiivisesti Instagramin selaamisen Kaupan postaukset. Tämä on tilaisuus kiinnittää heidän huomionsa, kun he ovat “ostotilassa”. Tärkeimmät brownie-pisteet, jos saat tuotteesi heidän toivelistalleen.

Instagram-kaupat ovat tehokas tapa lisätä myyntiäsi. Joten kuinka voit perustaa Instagram-kaupan?

Kuinka aloittaa Instagram-kauppa myymälääsi varten

Instagram-kaupan perustamiseksi tarvitset ensin a Facebook Myymälä. Tämä johtuu siitä, että Instagram itse asiassa hakee tuotetietosi Facebookista luodakseen Instagram-kaupan.

Sinun on integroitava muutamia liikkuvia osia, ja Instagramissa voi kestää jonkin aikaa hyväksyä tilisi. Kuitenkin, kuten nyt tiedät – se on täysin vaivan arvoista.

Joten sukeltakaamme sisään.

Facebook-kaupan luomiseen on kaksi päätapaa:

Facebook Shop Vaihtoehto 1: Luo erillinen Facebook-kauppa

tiedot Facebook-yrityssivullesi.

Riippuen siitä, missä maassa yrityksesi sijaitsee, saatat pystyä myös hallinnoimaan tilauksiasi ja vastaanottamaan maksuja suoraan Facebookissa.

Emme suosittele tätä.

Ensinnäkin Facebookin verkkokauppapäällikkö ei ole loistava, ja sinulta puuttuu monia mahtavia ominaisuuksia, jotka ovat yleisiä erillisessä verkkokauppaalustan tarjoajassa.

Toiseksi sinulla on todennäköisesti jo verkkosivusto myymälällesi. Joten jos luot erillisen Facebook-kaupan, sinun on hallinnoitava kahta erillistä kauppaa kahdella tilaussarjalla. Tämä tarkoittaa, että varaston seuranta voi olla erittäin monimutkaista.

Sen sijaan suosittelemme vaihtoehtoa kaksi:

Facebook Shop Vaihtoehto 2: Synkronoi verkkokauppasivustosi Facebook-sivullesi

Kun käytetään ratkaisua, kuten Shopifyvoit yksinkertaisesti synkronoida koko tuoteluettelosi Facebookin kanssa – tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luoda tuoteluetteloita manuaalisesti.

Lisäksi tällä tavalla varaston seuranta on automaattista ja voit hallita kaikkia Facebook Shop -tilauksiasi Shopify-hallintapaneelista.

Se pitää asiat yksinkertaisina ja kaukana vähemmän aikaa vievää. Näin voit keskittyä tärkeisiin asioihin, kuten myynnin kasvattamiseen.

Tästä syystä tämä opas näyttää sinulle, kuinka voit luoda Instagram-kaupan, joka integroituu saumattomasti Shopify-verkkokauppasivustoosi.

Shopify Instagram Shop

Kuulostaa hyvältä?

Lyhyesti sanottuna Instagram-kaupan perustamiseksi sinun on yhdistettävä ja synkronoitava nämä kolme asiaa:

 • Shopify Store
 • Facebook-sivu/kauppa
 • Instagram-yritysprofiili

Selvä, sukeltakaamme muttereihin ja pultteihin.

Instagram-kaupan perustamisen vaiheet

Vaihe 1: Täytä kelpoisuusvaatimukset ja luo pohjatyöt

Ennen kuin voit aloittaa Instagram Shopin, sinun on täytettävä kaikki Instagramin vaatimukset.

Aluksi et voi käyttää Instagram-kauppaa palvelujen myymiseen, vaan vain kelvollisia fyysisiä tuotteita. Lisäksi yrityksesi on noudatettava Instagramin vaatimuksia kauppapolitiikkaa.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Yrityksesi on myös sijaittava maassa, jossa ominaisuus on käytettävissä. Jos haluat nähdä luettelon maista, joissa on pääsy Instagram Shop -ominaisuuteen, sekä maista, joissa se otetaan vähitellen käyttöön, vieraile Instagramin Shop-sivulla tästä.

🔥 Empfohlen:  8 parasta Wix-vaihtoehtoa: mikä sopii sinulle? [2023]

Nyt sinun on varmistettava, että sinulla on Instagram-sovelluksen uusin versio, jotta voit käyttää Instagram Shop -ominaisuutta.

Jos teet niin, sinun pitäisi nähdä pienet ostoskassikuvakkeet ostettavissa olevissa viesteissä:

Instagram Shoppable Post -kuvake

Jos et näe Instagram Shop -tageja sovellusta käyttäessäsi, siirry laitteesi asetuksiin päivittääksesi sovellus.

Seuraavaksi, jotta voit aloittaa Instagram-kaupan, sinulla on oltava Instagram-yritysprofiili.

Onneksi Instagram-profiilisi muuntaminen yritysprofiiliksi vie vain minuutin. Lisäksi pääset käyttämään muita yritystyökaluja, kuten Action Buttons, Instagram Insights ja Instagram-mainoksia.

Instagram-kaupan edut

Voit tehdä tämän siirtymällä Instagramin asetuksiin:

Instagram-yritysprofiili

Sinun on myös linkitettävä Instagram-yritysprofiilisi Facebook-yrityssivullesi – sinun on oltava Facebook-sivun ylläpitäjä.

Jälleen kerran voit tehdä tämän Instagramin asetuksista:

Linkitetty Instagram-tili

Lue oppaasta tarkemmat ohjeet yritysprofiilin muuntamisesta ja sen linkittämisestä Facebook-sivullesi: Kuinka optimoida Instagram-profiilisi räjähdysmäiseen kasvuun.

Okei, kaikki tehty?

Vaihe 2: Lisää tuoteluettelosi Facebook-kauppaan

Muista, että Instagram Shops hakee tuotetiedot Facebook-kaupoista.

Joten nyt, kun Instagram-tilisi on linkitetty Facebook-sivullesi, sinun on luotava Facebook-kauppa ja synkronoitava tuoteluettelosi siihen.

Näin voit myös mainostaa tuotteitasi suoraan Facebookissa. Tässä on esimerkki meikkibrändin Facebook Shop -tuotesivusta KKW Beauty:

Esimerkki Facebook-kaupasta

Jos et ole vielä tehnyt, sinun on ensin luotava Shopify-kauppa ja lisättävä siihen joitain tuotteita.

Yhdistä sitten Shopify-kauppasi Facebook-sivuusi napsauttamalla Plus-kuvaketta Shopify-hallintapaneelin vasemmanpuoleisessa sivupalkissa “Sales Channel” -kohdan vieressä.

Lisää Facebook-myyntikanava Shopifyyn

Kun tilisi on yhdistetty, sinun on lisättävä tuoteluettelosi Facebookiin.

Voit tehdä tämän siirtymällä Shopifyn hallintapaneelin tuotepäällikön puoleen, valitsemalla tuotteesi, napsauttamalla avattavasta valikosta “Aseta tuotteet saataville” ja valitsemalla Facebook.

Tuo tuotteet saataville Facebookissa

Tarkat ohjeet Facebook-kaupan perustamiseen saat täydellisestä oppaastamme: Facebook-kaupan perustaminen: Pika-aloitusopas aloittelijoille

Vaihe 3: Määritä Instagram-myyntikanava

Seuraavaksi sinun on määritettävä Instagram myyntikanavaksi Shopify-hallintapaneelissa samalla tavalla.

Napsauta jälleen plus-kuvaketta lisätäksesi myyntikanavan ja lisää sitten Instagram:

Lisää Instagram myyntikanavaksi Shopifyssa

Vaihe 4: Odota, että tilisi on hyväksytty

Okei, tässä vaiheessa sinulla pitäisi olla:

 • Muunsin Instagram-profiilisi yritysprofiiliksi.
 • Yhdistit Instagram-yritysprofiilisi Facebook-yrityssivullesi.
 • Yhdisti Shopify-kauppasi Facebook-sivuusi.
 • Loit Facebook-kaupan ja synkronoit tuotteesi siihen.
 • Yhdisti Shopify-kauppasi Instagram-tiliisi.

Valmista? Mahtavaa – kaikki on alamäkeä täältä!

Nyt kun sinulla on Facebook-kauppa linkitettynä Instagram-profiiliisi, Instagram tarkistaa tilisi automaattisesti ennen kuin annat sinun luoda Instagram-kaupan.

Istu tiukasti.

Tarkastusprosessi voi kestää muutaman päivän ja Instagram muistiinpanoja että prosessi voi kestää kauemmin.

Kun tilisi on hyväksytty, Instagram tekee sen näyttää sinulle ilmoituksen:

Vahvistus Instagram-kauppa

Vaihe 5: Vahvista, mikä Facebook-kauppa lisätään Instagramiin

Kun saat hyväksymisilmoituksen, sinun tarvitsee vain vahvistaa, minkä Facebook Shopin haluat yhdistää Instagram-profiiliisi.

Voit tehdä tämän napauttamalla ilmoituksessa “Aloita” tai siirtymällä Instagramin yritysasetuksiin ja napauttamalla “Shopping”.

Instagramin ostosasetukset

Valitse sitten Facebook-kauppa, jota haluat käyttää Instagram-profiilissasi.

Nyt kaikki tuotteesi on synkronoitu Instagramin, Facebook Shopin ja Shopify-kaupan välillä.

Onnittelut, sinulla on nyt Instagram-kauppa!

Vaihe 6: Merkitse tuotteesi Instagram-viesteihisi ja -tarinoihisi

Nyt kun olet valmis, voit aloittaa tuotteidesi merkitsemisen viesteissä ja Instagram Storiesissa.

Vaikka tänne saapuminen olikin vähän sokkeloa, Tämä osa ei voisi olla yksinkertaisempi.

Kun luot Instagram-julkaisun, voit nyt merkitse tuotteesi samalla tavalla kuin yleensä merkitset ihmisiä:

Merkitse tuotteet Instagram-postauksiin

Tämän jälkeen viestisi sisältävät ostoskassikuvakkeen ja postauksissasi esiteltyjen tuotteiden ostostunnisteet. Tässä esimerkki vaatebrändiltä Finisterre:

Instagram Shop Post

Muista, että Instagramissa voit merkitä enintään viisi tuotetta yhtä kuvaa kohti tai jopa 20 tuotetta useaa kuvaa kohden.

On myös syytä huomata, että sinun on luotava vähintään yksi Instagram Shop -julkaisu aktivoidaksesi Kauppa-välilehden yritysprofiilissasi:

Instagram-kaupan profiilivälilehti

Instagram-kauppa ei tee mitään yksin. Sinun on asetettava se relevantin yleisön eteen, jotta ihmiset tulevat tietoisiksi tuotteistasi. Tässä muutamia vinkkejä:

1. Käytä hashtageja saadaksesi näkyvyyttä

Mitä tulee tavallisiin postauksiin, Instagram-hashtagit ovat tehokas strategia sisältösi löydettävyyden parantamiseen.

Puhumattakaan, ne voivat auttaa sinua näkymään Hae ja tutki -välilehdellä, jossa on ainutlaatuinen Shop-osio ja jota käyttävät yli puolet Instagrammerista joka kuukausi.

Lisäksi, jos joukko ostajia päättää seurata hashtagejasi, saat ilmaisen markkinointikanavan, jota voit käyttää milloin tahansa tavoittaaksesi kyseisen yleisön.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n ja generatiivisen tekoälyn vanhempien opas

Esimerkiksi Eiger Adventure herättää ihmisten kiinnostuksen käyttämällä niche-hashtageja ostospostauksissaan.

kuinka mainostaa kauppaa Instagramissa

Saat lisätietoja hashtagejen käyttämisestä Instagramissa tutustumalla viestiin: Kuinka optimoida Instagram-profiilisi räjähdysmäiseen kasvuun.

2. Hyödynnä Instagram Storiesin tuotetarraominaisuutta

Merkitse tuotteita Instagram Storiesissa käyttämällä “Tuote” -tarraa. Sovelluksen avulla voit valita neljästä eri tarratyylistä: tarra, jossa tuotteen nimi on harmaa tai sateenkaari, läpikuultava teksti ja ostoskassikuvake (suosituin tyyli). Voit jopa muokata tarran väriä ja tekstiä.

Lisäksi voit merkitä tuotteet molempiin uusiin ja olemassa olevia viestejä.

Joten saadaksesi kaiken irti Instagram Shopistasi, kannattaa käydä uudelleen aiemmissa postauksissasi ja merkitä tuotteita tarvittaessa.

Valitettavasti et voi muokata julkaistuja tarinoita. Joten jos unohdat lisätä tuotetarran, sinun on poistettava tarina ja julkaistava se uudelleen.

3. Näytä Instagram-ostosmainoksia

Instagram on myös ottanut käyttöön mahdollisuuden näyttää luomuostospostauksia mainoksina.

Näitä mainoksia napauttavat ihmiset ohjataan tuotteen kuvaussivulle Instagramissa ja voivat jatkaa ostosten tekemistä mobiilikaupastasi.

Jos haluat määrittää Instagram-ostosmainoksen, avaa Facebook Ads Manager ja noudata näitä ohjeita:

 • Napsauta +Luo ja valitse tavoite seuraavista: “Kattavuus, bränditietoisuus, linkkien klikkaukset, sitoutuminen viestiin tai konversiot”.
 • Valitse yleisö, johon haluat kohdistaa. (tässä on yksityiskohtainen opas yleisöön kohdistamiseen)
 • Valitse “Muokkaa sijoitteluja” ja valitse “Instagram-syöte” ainoaksi paikaksi, jossa haluat näyttää mainoksiasi.
 • Valitse mainosjoukon mukauttamisen aikana “Käytä olemassa olevaa viestiä”.
 • Valitse Shopping-sisältö, jonka haluat näyttää mainoksena.
 • Täytä mainoksesi tiedot ja napsauta “Jatka”.

Provinkki: Varmista, että mainoksina julkaisemasi viestit sisältävät korkealaatuisia kuvia, kuvaavia hashtageja ja tarkkoja tunnisteita. Tämä tekee kuluttajista vastaanottavaisempia yrityksellesi.

Yhteenveto: Opas Instagram-kaupan perustamiseen

Vaikka Instagram-kaupan perustaminen voi olla vaikeaa, vaivannäkö on sen arvoista.

Kauppasi integrointi Facebookin ja Instagramin kanssa on tehokas tapa kasvattaa verkkokauppaasi.

Muista, että Instagram-kaupan perustaminen edellyttää:

 • Muunna Instagram-profiilisi yritysprofiiliksi.
 • Linkitä Instagram-yritysprofiilisi Facebook-sivullesi.
 • Linkitä Shopify-kauppasi Facebook-sivullesi.
 • Luo Facebook-kauppa synkronoimalla tuotteesi Shopify-kaupasta.
 • Yhdistä Shopify-kauppa Instagram-tiliisi.
 • Odota Instagramin hyväksyntää ja valitse sitten Facebook-kauppa, jota haluat käyttää Instagram-tilisi kanssa.
 • Aloita myynti Instagramissa!

Oletko perustanut myymälääsi Instagram Shopin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Haluatko oppia lisää?

Usein kysytyt kysymykset Instagram-kaupan perustamisesta

Kuinka perustan Instagram-kaupan?

Instagram-kaupan perustaminen on helppo viisivaiheinen prosessi:

 1. Vaihda Instagram-profiilisi yritysprofiiliksi
 2. Linkitä Instagram-yritysprofiilisi Facebook-yrityssivullesi
 3. Linkitä Shopify-kauppasi Facebook-yrityssivullesi
 4. Luo Facebook-kauppa ja synkronoi tuotteesi
 5. Yhdistä Shopify-kauppasi Instagram-tiliisi

Onko Instagram Shop ilmainen?

Kyllä, Instagram Shopping on täysin ilmainen käyttää. Aloitaksesi tarvitset vain Facebook-yrityssivun ja Instagram-yritysprofiilin (molemmat ovat ilmaisia) ja yhdistä ne.

Kun tämä on tehty, lataa yrityksesi tuoteluettelo, ota Shopping-ominaisuus käyttöön ja olet valmis aloittamaan myynnin Instagramissa.

Mikä on Instagram-kauppa?

Instagram-kauppa, joka tunnetaan myös nimellä Instagram Shopping, on ominaisuus, jonka avulla Instagram-yritykset voivat sisällyttää tuoteluettelonsa tileihinsä.

Näin tehdessään he voivat listata, mainostaa ja myydä tuotteitaan Instagram-käyttäjille itse alustalla luomalla tuotesivuja ja merkitsemällä tuotteensa viesteihinsä ja tarinoihinsa.