Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lopullinen opas Snapchat-tarroihin: Kuinka luoda ja käyttää…

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lopullinen opas Snapchat-tarroihin: Kuinka luoda ja käyttää…

Monet ihmiset pitävät Snapchatia sosiaalisen median keskuksena teini-ikäisille ja 20-vuotiaille. Mutta edes markkinoijat eivät voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että vain mobiilisovelluksella on yli 300 miljoonaa päivittäistä aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti. Nykyään Snapchat on yksi tärkeimmistä verkkomainonnan alustoista.

Snapchatin myyntivaltti on sen ainutlaatuisuus. Käyttäjät voivat lähettää ja jakaa tarinoita omiin ja ystäviensä syötteisiin 24 tunnin ajan – ominaisuuden, jonka myös Instagram ja Facebook ovat sisällyttäneet alustoihinsa.

Snapchatin tarinoiden kauneus on se, että ne eivät rajoitu vain valokuvien tai videoiden ottamiseen. Käyttäjät voivat muokata niitä käyttämällä lukuisia Snapchat-tarroja, joita he voivat jopa luoda itse. Brändeille tämä on selkeä tapa tavoittaa laajempi yleisö henkilökohtaisemmalla tavalla.

Se voi olla niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Tämä opas näyttää, kuinka voit lisätä tarroja snapeihin, tunnistaa erityyppiset Snapchat-tarrat ja kuinka käyttää niitä markkinointikampanjassasi.


Lopullinen opas Snapchat-tarroihin: Kuinka luoda ja käyttää niitä markkinointikampanjaasi:


Mikä on Snapchat-tarra?

Snapchat-tarrat ovat kuvia, jotka voit lisätä kuviin (“snaps”) tai videoihin, jotka jaat Snapchat-sovelluksessa. Nämä voivat olla joko Snapchatin toimittamia tai käyttäjien luomia grafiikoita. Valittavana on useita Snapchat-tarroja, mukaan lukien SnapChat-emojit, GIF-kuvat ja Bitmojit.


Miksi sinun pitäisi käyttää Snapchat-tarroja?

Kauan ennen sosiaalista mediaa ihmiset ovat käyttäneet tarroja viestiäkseen muiden kanssa. Tarrat ilmaisevat persoonallisuutta, luovuutta ja ajatuksia. Hauskat ja kustannustehokkaat tarrat ovat auttaneet suuria ja pieniä yrityksiä saamaan uusia asiakkaita ja aloittamaan keskusteluja kyseisten merkkien ympärillä.

Sosiaalisen median tarrat luovat saman vaikutuksen. Esimerkiksi Instagramin Support Small Business -tarra on auttanut rakentamaan emotionaalisia yhteyksiä käyttäjien välille. Samaan aikaan Facebook Messengerin käyttäjät lähettävät lähes 400 miljoonaa tarraa päivässä. Kim Kardashian on jopa julkaissut oman Kimojinsa, joka tuotti julkaisusta miljoona dollaria minuutissa.

2D-kuvista ja GIF-kuvista Bitmojisiin, Snapchatissa on kaikki tarraluokat, joita voit ajatella. Tämä tekee siitä lopulta täydellisen alustan tarrakampanjasi käynnistämiseen. Snapchat-tarrat eivät vain paranna snapejasi, vaan tarjoavat myös mahdollisuuden itsensä mainostamiseen luomalla omia tarroja sovellukseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä kirjoja verkossa oman digitaalisen kirjakaupan kautta

Lisäksi 48 % 15–25-vuotiaista yhdysvaltalaisista verkkokäyttäjistä käyttää Snapchatia. Tämä tarkoittaa, että Snapchat-tarrojen käyttäminen ja luominen tekisi brändistäsi helpommin saavutettavissa nuoremmalle väestöryhmälle, jonka valtava ostovoima on houkutellut yhä enemmän yrityksiä.

Joten miten pääset alkuun? Tutustu ensin erilaisiin Snapchat-tarroihin.


Snapchat-tarrojen tyypit

Snapchatin tarralaatikko luokittelee tarrat tyypin mukaan. Voit vaihtaa tarraluokkaa yksinkertaisesti pyyhkäisemällä kuvakkeita.

Snapchat-tarrojen tyyppejä ovat:

 • Viimeaikaiset haut tai tarroja, joita käytit vähän aikaa sitten

Nämä ovat tarroja, joita Snapchat suosittelee sen perusteella, milloin ja missä otit valokuvasi. Se sisältää myös tarroja, jotka näyttävät ajantasaiset tiedot, kuten ajan, lämpötilan tai sijainnin. Suositeltuihin tarroihin kuuluvat 2D- ja 3D-tarrat, GIF-kuvat tai animoidut kuvat ja Bitmojit.

Bitmoji on digitaalinen avatar tai virtuaalikuva itsestäsi, jonka voit muokata päästä varpaisiin. Bitmojien avulla voit valita persoonallisuuttasi parhaiten edustavat asut. Nämä tarrat voivat olla joko staattisia, 3D- tai animoituja.

Bitmoji-tarran tekeminen:

  1. Valitse tarralaatikostaja napauta sitten “Luo avatarini”.
  2. Mukauta avatarisi näytön alareunassa olevan valikon avulla. Voit valita avatarisi asun, hiukset, kasvot ja jopa vartalotyypin.
  3. Kun olet tyytyväinen avatariisi, napauta “Tallenna”. Napauta sitten uudelleen nähdäksesi avatarisi eri asennoissa.

Valokuvan tapaan cameo on pohjimmiltaan selfie animoidussa GIF-muodossa. Cameoja voidaan jopa luoda muiden kanssa. Tavoitteena on luoda ainutlaatuinen tarra, joka saa muut käyttäjät nauramaan tai jopa muuttamaan itsestäsi meemin.

Camon luominen on helppoa:

Vieritä tarralaatikossa oikealle kohtaan . Tämä avaa selfie-peilin.

Noudata sovelluksen ohjeita ottaessasi selfietä. Valitsemalla 👥 voit ottaa selfien toisen käyttäjän kanssa.

Kun olet tyytyväinen selfieesi, napsauta “Tallenna”. Voit nähdä kaikki cameosi alla . Voit lähettää sen ystävillesi ja jopa valita, ketkä heistä näkevät pienoiskuvasi.

Snapchatin avulla voit luoda mukautettuja tarroja yksinkertaisesti leikkaamalla esineen napsautuksesta. Leikattu esine tallentuu automaattisesti tarraksi, jota voit käyttää myöhemmin uudelleen.

🔥 Empfohlen:  8 parasta VPN:ää NHL GameCenterille vuonna 2023 (Kuinka poistaa esto mistä tahansa)

Voit luoda omia tarroja seuraavasti:

 1. Ota hetki napauttamalla 🔘 näytön alareunassa.
 2. Valitse ✂️ näytön oikealta puolelta.
 3. Piirrä sormella esine, jonka haluat muuttaa tarraksi. Tämä poistaa ei-toivotun taustan.
 4. Kun sormesi nousee sivulta, leikkaamasi kuva erottuu automaattisesti tarrana ja tallennetaan alle ✂️.

 • Emojit tai tavallisia kuvakkeita älypuhelimellasi ja muilla sosiaalisen median alustoilla

Nyt kun tiedät erityyppiset Snapchat-tarrat, voit lisätä ne snapiisi seuraavasti.


Tarrojen lisääminen Snapiin

Avaa sovellus ja napauta 🔘 näytön alareunassa. Ota sen sijaan selfie napauttamalla 🔄 näytön oikeasta yläkulmasta.

Kun olet ottanut valokuvasi, napauta näytön oikealla puolella. Tämä avaa välittömästi Snapchatin ehdottamat tarrat.

Oikean tarran löytäminen voi viedä aikaa riippuen viestistä, jonka haluat välittää kuvan kautta. Auttaaksesi selaamaan nopeammin, käytä yläreunassa olevaa hakupainiketta ja kirjoita mikä tahansa avainsana tai kuvateksti, joka sopii hyvin näppäräsi. Täällä etsimme sanaa “cozy”, joka ehdotti nopeasti edustavia tarroja.

Etkö voi tyytyä vain yhteen tarraan? Lisää kaksi tai useampi! Muita Snapchat-tarraa parantavia tarratoimintoja ovat:

 1. Muuta kokoa. Purista se haluamaasi kokoon peukalolla ja sormella.
 2. Liikkua. Paina tarraa ja vedä se haluamaasi paikkaan valokuvassa.
 3. Poistaa. Vedä ja pudota tarra kohtaan 🗑️, joka näkyy työkalupalkin alaosassa.

Tässä kuvamme valitsemillamme tarroilla:

Jos olet tyytyväinen napsautukseen, napautasivun alareunassa lähettääksesi sen nopeasti My Story -palveluun. Tämä lähettää kuvasi sinun ja ystäviesi syötteessä 24 tunnin ajan.

Jos haluat yksinkertaisesti lähettää valokuvasi jollekin yhteystietoluettelossasi olevalle henkilölle, napauta “Lähetä” -painiketta näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten vastaanottaja.

Tarrojen lisääminen tarroihin on vain puoli voittoa. Sinun on myös tunnistettava erilaisia ​​​​strategioita, kuinka voit käyttää Snapchat-tarroja markkinointipelisi parantamiseen.


Kuinka käyttää Snapchat-tarroja brändillesi

Luo tarrapaketteja

Ei ole parempaa tapaa välittää viestiä kuin digitaalinen tarra. Brändit luovat sosiaalisia tarroja eri alustoilla lisätäkseen tietoisuutta sosiaalisista asioista. Snapchat itse on julkaissut tarroja, jotka kunnioittavat erilaisia ​​​​syitä, kuten International Week of the Deaf ja Aasian ja Tyynenmeren saarten asukas Desi American Heritage Month.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä budjetti 7 helpossa vaiheessa

Käytä Bitmojia saadaksesi kiinnostavampia kokemuksia

70 % Snapchat-väestöstä käyttää Bitmojia, mikä tekee siitä houkuttelevan markkinointisijoituksen. Bitmoji-muodin avulla yritykset voivat saada vetovoimaa käyttäjien kanssa, jolloin he voivat kokea brändin digitaalisessa tilassa. Ralph Lauren ja Levi’s ovat kaksi suurinta muotinimeä, jotka ovat tuoneet vaatteensa sovellukseen.

Tällä hetkellä enimmäkseen suuret tuotemerkit voivat tarjota tämän kokemuksen Snapchatin käyttäjille. Tämä kuitenkin avaa mahdollisuuden, että kenties joskus tulevaisuudessa käyttäjät voivat kokeilla kaikenkokoisten merkkien tuotteita Bitmojin kautta. Sillä välin voit esitellä Bitmojisi Snapchat-keskusteluissa personointia varten ja näyttääksesi brändistäsi kevyen puolen.


Tarjoa ulkopuolinen tilaisuus Cameon avulla

Vaihtoehto Bitmojille, Snapchat Cameo on toinen loistava tapa ilmaista brändisi sisältöä. Esimerkiksi urheiluviihdeyritys WWE käytti tätä Snapchat-ominaisuutta, jotta fanit voisivat “tulea” WWE-supertähtiksi Sasha Banksiksi yhdeksi päiväksi.

Samaan aikaan lauantai Night Liven Zack Bornsteinin 10-jaksoinen sketsikomedia “The Me and You Show” hyödynsi myös Cameota. Käyttäjät pystyivät näyttelemään mitä tahansa roolia ohjelmassa yhden ystävänsä rinnalla.


Käytä mukautettuja tarroja

Ehkä helpoin tapa mainostaa tuotettasi on käyttää omaa mukautettua tarraa. Pelkästään kuvan ottaminen tuotteestasi ja sen käyttäminen tarrana snapeissa luo muistettavuuden ja rakentaa brändiäsi paremmin. Käytä niitä mainostaessasi tuotetta tai kiittäessäsi asiakkaita arvostelusta. Snapcoden lisääminen voi myös auttaa käyttäjiä pääsemään profiiliisi nopeammin ja näkemään mukautetun tarran paremmin.