Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lopullinen opas täydellisen työnkuvauksen kirjoittamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lopullinen opas täydellisen työnkuvauksen kirjoittamiseen

Äskettäisessä yritystapaamisessa, kun eräs HR-ystävästäni kysyttiin suurimmasta ongelmasta, hän valitti vaikeuksista, joita hän kohtasi ollessaan palkkaaminen ihmiset. Hän valitti epäolennaisista hakemuksista, ei-toivotuista väkijoukoista ja kaikista tilanteen käsittelemiseen käytetyistä resursseista. Vähitellen valitukset muuttuivat keskusteluksi ja kaksi asiaa päättyi. Ensimmäinen, nykyinen toimiala on lahjakkuusvetoinen ja Toinen, Jotkut rekrytointiprosessin keskeiset osat vaativat kiireellistä huomiota.

Palkkaaminen on prosessi, joka suoritetaan markkinoiden parhaiden kykyjen palkkaamiseksi. Voiman kulku on muuttunut työnantajalta työntekijäksi, ja viisaita pelisuunnitelmia tarvitaan nyt enemmän kuin vaaditaan ammattitaitoisen työvoiman virran hallitsemiseksi ja onnistuneen rekrytointikampanjan toteuttamiseksi. Epäonnistuneita rekrytointikampanjoita tulee pitää huomisen opetuksena ja rekrytointisuunnitelmat on laadittava huolellisesti. Emme myöskään voi antaa aiheettomia ansioluetteloita tulvii työpöytäämme, mikä taas lisäisi nykyisiä ongelmiamme.

Mutta kuinka paperi voi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulokset?

Vastaus on yksinkertainen. Kiinnostava työnkuva esittelee sinun työprofiili täysin ja auttaa hakijoita päättämään, sopiiko heidän profiilinsa yrityksellesi. Tehtävä suoritettu! Nyt sinulla on asiaa työhakemukset profiiliisi lisäämällä ripaus luovaa makua työhösi.

Tehtävänkuvaus on ensimmäinen yhteyspiste hakijalle, joka tavoittaa yrityksesi (työportaalien, sosiaalisen median tai verkkosivustosi kautta). Lisäksi se auttaa sinua kuvaamaan profiilisi tekniset tiedot. Joten aloita kotitehtäväsi kuinka kirjoittaa täydellinen työnkuvaus ja kehittää uusia työnkuvauksia houkutellaksesi haluamaasi ehdokasta.

Harkitse työnkuvaasi markkinointityökaluksesi, jotta sinulla on ylivoimainen etu muihin työnkuvauksiin verrattuna. Joten, anna meidän tehdä askel kohti tavoitteesi saavuttamista auttamalla sinua kirjoittamaan täydellinen työnkuvaus voit saada. Muutama vinkki täydellisen työnkuvan kirjoittamiseen ja unelmiesi työntekijöiden hankkimiseen.

Tee vaikutuksen ehdokkaasi
Näytä aikaisemmat työsi
Esittele etujasi
Tunne yleisösi
Hashtag voi olla hyödyllinen

Tee vaikutuksen ehdokkaasi

Hakijaan vaikutuksen tekeminen on tärkein osa työnkuvan kirjoittamista, koska se on ensimmäinen askel kohti rekrytointia. Älä hanki merkityksettömiä CV:itä, vaikka olet listannut kaikki tietosi. Työkuvasi esittelyssä voi olla ongelma. Prosessi voi vaatia useita tunteja huomiota saadakseen parhaat tulokset.

🔥 Empfohlen:  Blogi vs. Vlogi: Kumman valitset vuonna 2023 ansaitaksesi enemmän tuloja?

Työkuvan kopioiminen ei ole suositeltavaa.

  • Työnkuvauksen kopioiminen vie JD:ltäsi omaperäisyyden ja tekee siitä tylsän ja yksitoikkoisen.
  • Yritä puhua mahdollisimman paljon ja luettele odotuksesi ja haasteesi ehdokkaallesi. Esimerkiksi ohjelmistokehittäjällä tulisi olla selkeä kuva vastuistaan ​​ja haasteistaan ​​JD:täsi lukiessaan.
  • Siksi se innostaa ehdokkaitasi ja pitää heidät kiinnostuneina. Joten täydellinen työnkuvaus auttaa sinua siivoamaan roskat heti alussa. Lisäksi ehdokkaallasi on parempi käsitys yrityksestäsi ja pystyt tuottamaan varman win-win-tilanteen. Älä unohda mainita muita tarpeellisia teknisiä taitoja ja ei-teknisiä taitoja.

Näytä aikaisemmat työsi

Aikaisemman työsi näyttäminen osoittaa kokemusta, joka auttaa esittelemään yrityksesi työtä. Täydellisen työnkuvauksen luomiseen voi kuulua työvoiman nimeäminen JD:ssäsi. Löydä luova tapa ottaa mukaan tähtesiyttelijäsi, ja he voivat olla USP:si. Tämä luo organisaatiosi auran potentiaalisten työntekijöiden eteen. Työvoimasi on sanojasi ja se korostaisi työkulttuuriasi.

Esittele etujasi

Etujesi esittely auttaa heitä näkemään positiivisen puolensi. Jos kysyt minulta, mitä sinun on lueteltava, sanoisin kaiken, mikä näyttää hyödylliseltä potentiaaliselle työntekijälle. Se voi olla sairausvakuutuksesi työntekijöillesi järjestettäviin viikonloppujuhliin. Ilmaiset ateriat, kuljetus, siistiä toimistotavaraa, ilmaisia ​​herkkuja tai jopa ilmaisia ​​keksejä välipaloiksi. Edut voivat sisältää jopa asiantuntemusta

Mainitse tarjolla oleva palkka tai palkkaluokka. Älä siis pidä pöytää kääntämättä.

Tunne yleisösi

Kirjoita työkuvasi lähestyvän massan mukaan. Kirjoita paperillesi faktoja ja lukuja yleisösi mukaan.

Esimerkiksi 25-vuotiaan korkeakoulun pyörryttäessä töihin joustaviin työaikoihin ja rennon pukeutumiseen voi kuulostaa siistiltä, ​​mutta keski-ikäinen äiti saattaa etsiä perheystävällistä ilmapiiriä. Joten muista puhua JD:n kautta.

Mene vain virran mukana. Tutki paljon tulevan työvoiman luonteesta valmistellaksesi työnkuvauksia tulevaisuudessa. Se auttaa sinua pysymään edellä.

Huippulahjakkuuksien houkuttelemiseksi työnkuvan kirjoittajien ei pitäisi aloittaa motivaatiosta ja itsekurista. Näin yritys voi joutua tarpeettoman tiukkaan ja liian vaativaksi. Kuvaile ehdokkaan velvollisuuksia, Ajattele tulevaisuutta, älä kersku menneisyydellä, Valitse oikea paikka tarjouksesi julkaisemiseen.

🔥 Empfohlen:  10+ pakollista vinkkiä myymiseen Facebook Marketplacessa

Tärkeä: Mainitse aina työpaikka ja yhteystiedot JD:ssäsi.

Sosiaalinen media: The New Job Posting Arena

On yleistä nähdä a työpaikkailmoitus sosiaalisessa mediassa sivustot, kuten Facebook ja LinkedIn. Se tarjoaa etulyöntiaseman perinteisiin työpaikkasivustoihin verrattuna, koska se on helposti saavutettavissa. Joten kirjoa työpaikkailmoituksesi käyttämällä tarttuvia kuvia tehdäksesi siitä visuaalisesti houkutteleva.

Hashtag voi olla hyödyllinen

Hashtagejen lisääminen on havaittu tehokkaaksi viimeaikaisten trendien mukaan.

Hashtag-palvelu auttaa työnhakijaa löytämään nopeasti unelmiensa työpaikan käyttämällä hashtageja kuten #hotjobs, #jobopening, #careers jne. Luo siis hashtagit järkevästi työprofiiliesi mukaan.

Yllä mainittujen kohtien noudattaminen auttaa sinua kirjoittamaan täydellisen työnkuvauksen.

Älä työnkuvaan

Tämä on tärkeä luettelo, jota on noudatettava täydellisen työnkuvauksen kirjoittamisessa. Muista nämä kohdat ulkoa ja säästä itseäsi toistamasta niitä muiden tavoin.

Älä koskaan sekoita ehdokastasi
Älä luettele liikaa asioita

Älä koskaan sekoita ehdokastasi

Pidä se yksinkertaisena, kun kyse on profiilisi nimistä. Älä aseta tarpeetonta luovuutta tehdäksesi siitä houkuttelevan. Sen pitäisi näyttää ammattimaiselta ja houkuttelevalta samanaikaisesti. Jotkut yritykset sotkevat sen käyttämällä hienoja nimiä työprofiileissa. Yksinkertaisuus on avain täydelliseen työnkuvaan. Tästä syystä tutustu joihinkin työnkuvausmalleihin ja pidä se alhaisena.

Älä luettele liikaa asioita

Selkeä ja täsmällinen työnkuva houkuttelee kaikkia. Varmista, että JD tekee samoin. Pidä kiinni enintään seitsemästä tärkeästä taidosta luettelossa. Pitkä lista voi pilata JD:n. Älä myöskään lisää pitkää listaa pakollisista asioista JD:hen.

Johtopäätös

Täydellinen työnkuva auttaa sinua löytämään täydellisen ehdokkaan, joka on pätevä ja sopivin tehtävään. Se auttaa ymmärtämään työnhakijan rooleja ja vastuita. Se toimii myös pohjana työntekijän haastattelulle ja hänen suorituksensa arvioimiselle haettavassa roolissa.