Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Lopullinen opas tietoisuutta lisäävään mainontaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lopullinen opas tietoisuutta lisäävään mainontaan

Mitä on tietoisuusmainonta? Tietoisuusmainonta on markkinointistrategia, jonka tavoitteena on lisätä kuluttajien tuntemusta yrityksen tuotteisiin tai palveluihin.

Vaikka saatat tuntea houkutusta keskittyä vain suppilon pohjan tavoitteisiin, kuten tuloksiin ja tuloihin, BOFU-ponnistelut eivät yksin tue liiketoiminnan kasvua.

Bränditietoisuuskampanjat, jotka ansaitsevat erinomaisesti tunnustusta ja luottamusta, ovat tärkeitä uusien liidien saamisessa markkinointisuppiloosi.

Jos haluat ymmärtää tietoisuusmainontaa ja kuinka se voi kasvattaa liiketoimintaasi, jatka lukemista oppiaksesi:

Mitä on tietoisuusmainonta?

Tietoisuusmainonta on markkinointistrategia, jonka tavoitteena on lisätä kuluttajien tuntemusta yrityksestäsi ja tarjonnastasi. Se on strateginen lähestymistapa, jonka avulla voit lisätä näkyvyyttä ja tavoittaa uusia liidejä.

Tietoisuusmainontaa ei yleensä tehdä lyhyen aikavälin voittojen saamiseksi. Sen sijaan se pyrkii kasvattamaan brändin tunnettuutta kuluttajien keskuudessa. Lisääntynyt tuotemerkin tunnettuus johtaa luottamukseen, josta tulee perusta houkutellaksesi potentiaalisia asiakkaita, joiden kanssa voit kehittää suhteita ja muuttua asiakkaiksi.

Mikä on bränditietoisuutta lisäävän mainoskampanjan tavoite?

Tietoisuusmainontakampanjan perimmäinen tavoite on lisätä bränditietoisuutta. Kun kohdeyleisösi tutustuu brändiisi paremmin toistuvan näkyvyyden kautta, he todennäköisemmin muistavat sinut. Itse asiassa 82 % kuluttajista suhtautuu positiivisempaan liiketoimintaan sisällölle julkistamisen jälkeen.

Nämä positiiviset assosiaatiot vaalivat suhdettasi tulevaisuudennäkymiin. Tämän seurauksena erotut kilpailijoidesi joukosta. Kun potentiaalisten asiakkaiden on aika päättää, minkä tuotteen he ostavat, he kääntyvät sinun, brändin puoleen, johon he ovat tulleet tutuiksi ja joista he ovat tulleet pitämään.

Kuinka ajaa bränditietoisuutta lisäävää mainoskampanjaa

Nyt kun tiedät mitä tietoisuusmainonta on, on aika käydä läpi vaiheet bränditietoisuutta lisäävän mainoskampanjan suorittamiseksi, joka vahvistaa bränditietoisuuttasi:

 1. Tunne kohdeyleisösi
 2. Aseta kampanjasi aikakehys
 3. Luo markkinointikampanjaviesti, joka resonoi yleisösi kanssa
 4. Käytä erilaisia ​​kanavia ja alustoja tietoisuusmainoskampanjassasi
 5. Luo viittausohjelma

Käydään läpi jokainen vaihe:

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää täydellinen perustaja startupille?

1. Tunne kohdeyleisösi

Ei riitä, että tiedät kohdeyleisösi demografiset tiedot. Sinun on myös ymmärrettävä heidän psykografiansa.

Mikä motivoisi heitä tulemaan uskollisiksi asiakkaiksi? Mitä he arvostavat eniten? Käytä martech-pinoasi asiakasdatasi keräämiseen ja analysoimiseen ja käytä oivalluksia räätälöityjen mainoskampanjoiden luomiseen.

Google Analyticsin kaltaiset työkalut voivat auttaa sinua ymmärtämään, kuinka sivustosi vierailijat ovat vuorovaikutuksessa sivustosi sivujen kanssa. Lisäksi se auttaa sinua löytämään heidän kiinnostuksensa ja muut demografiset tiedot.

Oma markkinointiohjelmistomme MarketingCloudFX ja asiakassuhteiden hallinta (CRM) -alustamme Nutshell voivat antaa yrityksellesi arvokasta tietoa nykyisistä asiakkaistasi ja liideistäsi. MarketingCloudFX:n ja Pähkinänkuoren kaltaisten työkalujen avulla voit helposti segmentoida yhteystietosi eri mainoskampanjoitasi varten.

Esimerkki

Oletetaan, että olet autojen jälleenmyyjä. Tunteaksesi kohdeyleisösi hyvin sinun on kerättävä nykyisten asiakkaidesi demografiset tiedot tunnistaaksesi kuluttajasegmentti, joka todennäköisesti ostaa ajoneuvosi.

Lisäksi voit käyttää martech-pinoasi ymmärtääksesi asiakkaidesi psykografiaa. Mikä saa heidät tekemään tiettyjä ostoksia ja valitsemaan tuotteen kilpailijan sijaan?

Demografiset ja psykografiset tietosi voivat tehostaa tietoisuuskampanjoitasi, jotka kohdistetaan arvokkaisiin asiakassegmentteihin. Jos asiakkaasi ovat vanhempia ja he arvostavat turvallisuutta polttoainetehokkuuden sijaan ajoneuvoa ostaessaan, kerro heille ominaisuuksista, jotka puhuttelevat heitä tietoisuusmainoksessasi, kuten tämä Subarun esimerkki.

2. Aseta kampanjasi aikakehys

Anna kampanjallesi tarpeeksi aikaa toimia, jotta saat vauhtia ja tavoittaa kohdeyleisösi. On myös tärkeää ajaa kampanja kohdeyleisösi käyttäytymisen ja energian perusteella. Ajoita kampanjasi strategisesti niin, että aloita tai lopeta vaikuttava vaikutus asiakkaidesi energian ja pitää heidät sitoutuneina.

Esimerkki

Oletetaan, että sinulla on erikoistarjous asiakkaillesi ja mahdollisille asiakkaillesi vain yhdeksi päiväksi. Voit näyttää tietoisuusmainoksia viikon ajan ennen erikoistarjouspäivää, kuten tämä Dunkin’-esimerkki.

3. Luo markkinointikampanjaviesti, joka resonoi yleisösi kanssa

Nyt kun tunnet kohdeyleisösi tarpeeksi hyvin, on aika luoda markkinointiviesti, joka resonoi yleisösi kanssa. Herätä heidän uteliaisuutensa ja luo jännitystä saadaksesi mahdollisten asiakkaidesi huomion.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas Bing Webmaster Tools -työkaluihin – Tutustu jokaiseen & Jokainen ominaisuus

Esimerkki

Oletetaan, että omistat matkatoimiston, joka tarjoaa retkiä ja matkapaketteja Eurooppaan. Halusit saada lisää liidejä Google-hakumainoksillasi.

Keräämiesi asiakas- ja potentiaalisten tietojen perusteella kohdeyleisösi on nuori ja etsii edullisia matkoja Eurooppaan ystäviensä kanssa.

Tämän jälkeen muokkaat mainosviestejäsi korostaaksesi pakettiesi kohtuuhintaisuutta, sillä paketit sopivat täydellisesti nuorille matkailijoille.

4. Käytä erilaisia ​​kanavia ja alustoja tietoisuusmainoskampanjassasi

Yleisösi tavoittaminen eri kanavissa on tärkeää, kun yrität lisätä bränditietoisuutta. Yrityksesi näkyvyys eri kanavilla ja alustoilla auttaa lisäämään sitoutumista.

Monikanavainen lähestymistapa lisää myös sitä, kuinka usein yleisösi näkee viestisi ja mainoksesi. Lisäksi sinulla on tietoja yleisösi valitsemista kanavista tai alustoista.

Käyttävätkö he aikaa ratkaisujen etsimiseen hakukoneiden avulla? Vai viettävätkö he aikaa tietyllä sosiaalisen median alustalla?

Esimerkki

Otetaan Cheetosin bränditietoisuuskampanja nimeltä Hands Free, joka leikkisästi kuvasi tuotteen sotkuisuutta inspiraationa nykyaikaiselle handsfree-teknologialle, jonka tunnemme nykyään.

Kampanjalla oli mainoksia sosiaalisessa mediassa. Brändi toteutti myös TVC:n ja Cheetos Hands-Free House -aktivoinnin, mikä houkutteli yleisönsä kampanjaviestillä, että Cheetos todellakin ohjasi handsfree-tekniikan kehitystä.

5. Luo viittausohjelma

Tiesitkö, että perheen ja ystävien suositukset saavat kuluttajan neljä kertaa todennäköisemmin ostamaan? Suositusohjelman luominen voi auttaa sinua lisäämään bränditietoisuutta uusien mahdollisten asiakkaiden keskuudessa.

Esimerkki

Ota tämä esimerkki LinkedInistä. Kutsumalla nykyiset LinkedIn Premium -tilaajat ohjaamaan kollegansa maksulliseen palveluun, useammat käyttäjät tutustuvat Premiumin eduihin. Jos he pitivät maksullisesta tilauksesta, he saattavat tehdä tilauksen tulevaisuudessa.

Tietoisuuskampanjan onnistumisen mittaaminen

Mistä tiedät, onko bränditietoisuutta lisäävä mainoskampanjasi onnistunut? Muutama mittari voi kertoa sinulle, milloin tietoisuusmainoskampanjasi lisää brändisi muistamista, kuten:

 • Saavuttaa
 • Impressiot
 • Verkkosivuston liikenne
 • Orgaaninen hakumäärä
 • Sitoutuminen sisältöösi
 • Web-sivustolla toistuvien käyntien tiheys

Google Analytics tarjoaa sinulle verkkosivustosi liikennetiedot, mukaan lukien maksuttomat hakutulokset ja sivuston palaavien vierailijoiden määrän. Jokaisella mainosalustalla on myös oma analytiikkansa, joka tarjoaa sinulle mainostesi kattavuuden ja näyttökerrat.

🔥 Empfohlen:  Luo kiiltävä stereovastaanotin Photoshopissa tyhjästä

MarketingCloudFX, oma markkinointialustamme, voi tallentaa kaikki tietosi eri analytiikkatyökaluista, jotta voit helposti analysoida tietoisuusmainostesi tehokkuutta eri kanavista.

Käynnistä tehokkaita tietoisuutta lisääviä mainoskampanjoita WebFX:n avulla

Tietoisuusmainoskampanjat voivat auttaa lisäämään yrityksesi brändin tunnettuutta. Pitkällä aikavälillä nämä kampanjat voivat auttaa tukemaan tuloskasvuasi.

Jos tiimisi tarvitsee apua tietoisuusmainoskampanjoiden suunnittelussa ja käynnistämisessä, etsi WebFX. Olemme täyden palvelun digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka voi auttaa sinua kehittämään markkinointistrategioitasi suppilon jokaisessa vaiheessa.

Olemme auttaneet asiakkaitamme käynnistämään yli 650 mainoskampanjaa liiketoiminnan kasvattamiseksi. Yli 500 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan tiimimme auttaa sinua käynnistämään tietoisuutta lisääviä mainoskampanjoita, jotka lisäävät brändisi tunnettuutta ja parantavat tulostasi.

Ota yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 puhua strategin kanssa digitaalisista mainontapalveluistamme!

Table of Contents