Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Löydä suuren hakumäärän alhainen kilpailu avainsanoja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Löydä suuren hakumäärän alhainen kilpailu avainsanoja

Amazon-myyjänä tiedät, että sijoittuminen ensimmäisellä sivulla kohdeavainsanojesi perusteella on ratkaisevan tärkeää tuotteesi menestykselle. Mutta koska kilpailu on niin kovaa, voi olla haastavaa päästä läpi ja päästä haun kärkeen. Tässä blogissa tutkimme uutta strategiaa sellaisten avainsanojen löytämiseksi, joita voidaan pitää alhaisina hedelminä, koska kilpailijasi eivät ole kirjoittaneet niitä otsikoihinsa, mikä tekee niistä paljon vähemmän kilpailukykyisiä ja helpommin sijoittuvia Amazonissa.

Ensimmäinen askel on varmistaa, että kilpailijoiden ASINS ovat Cerebrossa ja ASIN-numerosi on listattu ensin, jotta voit verrata itseäsi kilpailijoihisi. Napsauta sitten Hae avainsanat tehdäksesi käänteisen ASIN-haun.

Kun olet saanut avainsanatulokset, haluat käyttää suodattimia haun rajaamiseen löytääksesi avainsanat, joita useimpien kilpailijoiden otsikoissa ei ole. Ensinnäkin haluat aloittaa vähintään 400 hakumäärällä. Valitse seuraavaksi vaihtoehto etsiäksesi avainsanoja, joilla on sivun ensimmäinen tulokset, joissa vähintään yksi kilpailija on 1–50. Käytä sitten otsikon tiheyssuodatinta näyttääksesi otsikon enimmäistiheyden kolme, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa.

Ennen kuin pääsemme tuloksiin, keskustellaan siitä, mikä otsikkotiheys on ja miksi on hyödyllistä etsiä avainsanoja, joilla on alhainen otsikkotiheys. Otsikon tiheys on yksinomaan Helium 10:lle, ja se on mittari, joka kertoo, kuinka monen yhden sivun listauksen otsikossa on kohdeavainsana tai -lause. Tämä on loistava tapa arvioida, kuinka vaikeaa avainsanan sijoitus on, ja tunnistaa mahdollisuudet, joissa voit edetä kilpailijoihin, joiden otsikossa ei ole avainsanaa.

Tätä strategiaa käytettäessä saatat kohdata odottamattomia avainsanoja, joilla on suuri hakumäärä ja alhainen otsikkotiheys. Esimerkiksi avainsanan “kauhusisustus” hakumäärä on 13 421 ja 1 027 avainsanamyyntiä, mutta otsikkotiheys on vain kaksi sivun 50 mahdollisesta listauksesta. Tämä tarjoaa merkittävän mahdollisuuden saada sijoitus kyseisellä avainsanalla ja mahdollisesti saada lisää liikennettä yritystietoihisi.

🔥 Empfohlen:  Prime Video -sovellus saa suuren päivityksen

Voit myös viedä tätä strategiaa askeleen pidemmälle yhdistämällä sen muihin suodattimiin löytääksesi avainsanoja, joissa useat kilpailijat sijoittuvat 30 parhaan joukkoon, mutta yhdelläkään heistä ei ole avainsanaa otsikossa. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja pienellä luovuudella voit löytää arvokkaita oivalluksia ja löytää mahdollisuuksia murskata kilpailijasi.

Älä unohda soveltaa tätä strategiaa myös omiin yritystietoihisi. Jos sinulla on vaikeuksia sijoittua tietyllä avainsanalla, tarkista, onko jollakin kilpailijallasi avainsana otsikossaan. Jos ei, harkitse sen lisäämistä otsikkoon ja seuraa suorituskykyäsi nähdäksesi, onko sillä vaikutusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että otsikkotiheyden käyttäminen avainsanojen tunnistamiseen yhden sivun tuloksilla ja vähäisellä kilpailulla voi muuttaa Amazon-myyjien pelin. Tämän strategian avulla voit löytää arvokkaita oivalluksia, löytää uusia mahdollisuuksia ja lopulta parantaa sijoitustasi ja kasvattaa myyntiä. Joten, mitä sinä odotat? Kokeile ja katso, millaisia ​​tuloksia voit saavuttaa!