Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luettelo 10 parhaasta Favicon-generaattorista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luettelo 10 parhaasta Favicon-generaattorista

Mitä tulee online-selailuun, monilla meistä on useita välilehtiä auki, kun keskustelemme Facebookissa ja lukea viimeisimmät uutiset ja työskentelee. Mikä auttaa meitä tunnistamaan välittömästi tietyn verkkosivuston ja siirtymään nopeasti näiden välilehtien välillä?

Favicon.

Favicon on pieni kuvake, joka edustaa verkkosivustoa selaimen välilehdissä, navigointipalkissa, kirjanmerkkiluetteloissa ja jopa hakuhistoriassa. Facebookin sinisen neliön sisällä oleva “F”, Gmailin kirjekuorigrafiikka ja Quoran punainen “Q” ovat kaikki suosikkeja. Jos olet rakentamassa verkkosivustoa ja etsit tapoja tehostaa sen online-brändäystä, faviconin luominen sille on yksi parhaista päätöksistä, joita voit tehdä.

Kaikki tämä kuulostaa hyvältä, saatat ajatella, mutta minulla ei ole graafisen suunnittelun taitoja luoda mukautettua favicon-sivustolleni. Onneksi et tarvitse mitään. Tämä johtuu siitä, että voit käyttää favicon-generaattoria työn suorittamiseen.

Tässä artikkelissa annamme sinulle yksityiskohtaisen selvityksen siitä, mitä favicon on, ja sitten tarjoamme sinulle luettelon kymmenestä parhaasta favicon-generaattorista. Liitä vain asioita, kuten yrityksesi logo, nimi ja kuvat, ja verkkosivustosi suosikkikuvake on valmis käytettäväksi.

Mikä on Favicon?

Favicon on pieni grafiikka, joka yleensä näkyy Internet-selaimen yläosassa. Kuva sijoitetaan tiedostoon nimeltä “favicon.ico”, joka kuuluu verkkosivuston juurihakemistoon. Tämä auttaa internetselaimia selvittämään, mikä kuva verkkosivuston nimen vieressä näytetään.

Pienen kokonsa vuoksi favicon toimii parhaiten yksinkertaisena kuvana, joka on suunniteltu täydentämään verkkosivustosi teemaa. Tässä meidän:

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Useimmat työpöydän verkkoselaimet käyttävät 16 × 16 pikselin kuvaa faviconille. Ei ole kuitenkaan harvinaista, että jotkin selaimet ja sisällönhallintajärjestelmät pyytävät 32×32- tai 48×48- tai jopa 512×512-versioita.

Tämä johtuu siitä, että faviconeja ei käytetä vain selaimen välilehdissä; ne näytetään myös, kun vierailija lisää verkkosivuston kirjanmerkkeihin tai tallentaa pikakuvakkeen mobiilin aloitusnäyttöön. Tällaisissa tapauksissa vierailijat näkevät kauniisti skaalatun version faviconista venytetyn 16 × 16 -version sijaan. Siksi faviconeille ei ole parasta kokoa.

Perinteisesti useimmat selaimet näyttävät faviconin, joka oli .ico-muodossa. Kuitenkin nykyään useimmat niistä hyväksyvät myös .gif- ja .png-tiedostomuodot.

Faviconin käytön edut

Tässä ovat tärkeimmät edut faviconin käyttämisestä verkkosivustollasi:

Uskottavuus

Pienestä koostaan ​​huolimatta faviconin sisällyttäminen auttaa verkkosivustoasi näyttämään uskottavammalta ja ammattimaisemmalta. Koska nykyaikaisella internetin käyttäjällä on taipumus arvioida yrittäjiä ja yrityksiä sen perusteella, kuinka ammattimaisesti suunniteltu heidän verkkosivustonsa on, mukautettu favicon antaa sinulle ylimääräisiä brownie-pisteitä.

Brändin muistaminen

Faviconit ovat verkkosivuston nimen jälkeen seuraava asia, jonka vierailijat usein liittyvät yritykseen. Syy tähän on se, että ne molemmat näkyvät selaimessa, kun joku vierailee verkkosivustollasi. Faviconilla on kuitenkin tärkeämpi rooli kuin verkkosivuston nimellä brändäyksen näkökulmasta. Grafiikka on mieleenpainuvampaa ja tunnistettavampaa kuin teksti.

🔥 Empfohlen:  Porrastetun linkin rakentamisen määritelmä & Merkitys

Toistuvat käynnit

Favicon voi myös auttaa lisäämään kuukausittaista liikennettä verkkosivustollesi. Oletetaan esimerkiksi, että vierailijalla oli kiire, kun hän avasi verkkosivustosi ensimmäisen kerran ja päätti lisätä sen kirjanmerkkeihin tulevaa vierailua varten. Kun he käyvät läpi kirjanmerkkinsä myöhemmin, sinun on helppo erottua luettelosta visuaalisesti, jos sinulla on tunnistettava favicon. Yksinkertaisesti sanottuna, sivustollasi on paremmat mahdollisuudet tulla kirjanmerkkeihin ja hakukoneiden käyttäjien palata niihin.

Nyt kun tiedät sen edut, on aika luoda favicon verkkosivustollesi. Onneksi on olemassa useita favicon-generaattoreita, joiden avulla voit luoda henkilökohtaisen kuvakkeen verkkosivustollesi.

Online Favicon Generator: 10 parasta vaihtoehtoa

 1. RealFviconGenerator.net

Tämän käyttäjäystävällisen ja suoraviivaisen favicon-generaattorin avulla voit luoda mukautetun kuvakkeen muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain lähettää .svg-, .jpg- tai .png-kuva, jonka koko on 260 × 260, ja työkalu hoitaa loput.

paras favicon-generaattori

RealFaviconGenerator.net mahdollistaa favicon-kuvien luomisen Mac- ja työpöytäselaimille, Android-laitteille, Windows 8 -tableteille, iPadille/iPhonelle ja muille.

Voit myös tarkistaa nykyisen kuvakkeesi ulkoasun tällä favicon-generaattorilla. Kirjoita vain verkkosivustosi osoite tai URL-osoite tyhjään kenttään ja napsauta “Check Favicon” -painiketta saadaksesi raportin siitä, kuinka kuvakkeet näkyvät eri ongelmissa.

Jos ongelmia ilmenee, voit ratkaista sen annettujen suositusten avulla. Tämä auttaa sinua parantamaan brändisi yleistä näkyvyyttä.

 1. Favic-o-Matic

Favic-o-Matic on monipuolinen favicon-generaattori, joka tarjoaa kaksi erilaista muunnostyyppiä. Voit joko luoda kuvakkeita kaikille alustoille ilmaiseksi tai tehdä 32×32 ja 16×16 pikselin .ico-tiedostoja.

Favic-o-Matic favicon generaattori

Generaattorissa on myös monia lisäasetuksia. Voit esimerkiksi määrittää suosikkikuvakkeen koon metroruudun vaihtoehdoilla. Voit myös valita tietyn taustavärin sekä syöttää RSS-syötteen URL-osoitteen.

Kun olet määrittänyt asetukset, sinun tarvitsee vain ladata kuva ja odottaa tulosta. Verkkotyökalu tarjoaa myös HTML-koodin, joka tarvitaan faviconin lataamiseen verkkosivustollesi.

 1. Favicon.cc

Tämä työkalu on sekä favicon-generaattori että luoja. Voit käyttää sitä tuomaan grafiikkaa ja suunnittelemaan faviconisi valmiista logosta tai suunnittelemaan kuvakkeen tyhjästä.

favicon.cc

Voit myös muokata napsautustesi sävyjä, joten sinun ei tarvitse huolehtia tiettyjen värien käyttöönotosta etukäteen. Työkalu näyttää uusimmat ja parhaiten arvioidut muiden käyttäjien luomat faviconit, jotka voivat antaa sinulle inspiraatiota.

online-favicon-generaattori

Favicon.cc antaa sinun jopa luoda animoituja faviconeja. Voit julkaista nämä kuvakkeet Creative Commons (CC) -lisenssillä. Lisäksi voit ladata kuvakkeen .ico-tiedostomuodossa näyttääksesi sen jokaisen Internet-selaimen osoiterivillä.

 1. Favicon-Generator.org

Favicon-Generator sisältää laajan kirjaston valmiiksi suunniteltuja faviconeja, joita voit käyttää verkkosivustollesi. Voit etsiä erilaisia ​​kuvakkeita värien, kirjainten tai avainsanojen perusteella.

verkkosivuston favicon-generaattori

Vaihtoehtoisesti voit ladata oman grafiikkasi .jpg-, .gif- tai .png-muodossa ja muuntaa sen .ico-tiedostoksi. Tämän favicon-generaattorin avulla voit luoda kuvakkeita verkkoon sekä Microsoft-, iOS- ja Android-sovelluksiin.

🔥 Empfohlen:  Aviate-yritysprofiili – Opiskelijoiden työvalmius

Vaikka se ei anna sinulle monia tapoja muokata kuvaketta, Favicon-Generator luo tarvittavan HTML-koodin, jotta favicon voidaan näyttää verkkosivustollasi.

 1. Xiconeditor.com

Xiconeditor on uskomaton työkalu, jota voit käyttää, jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa tehdä favicon verkossa. Sen mukana tulee kynätyökalu, sivellintyökalu, kirjoitustyökalu, pyyhekumi ja monia muita ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen kuvakkeen.

Xiconeditorin arvostelu

Jos et halua aloittaa alusta, voit ladata haluamasi kuvan ja rajata sen suoraan generaattorissa. Voit myös esikatsella malliasi ennen sen lataamista, jotta tiedät tarkalleen, miltä se näyttää verkkoselaimissa.

Työkalun avulla voit myös käsitellä toleranssia, alfa-asetuksia ja värejä. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, esikatsele ja vie favicon-kuvasi .ico-tiedostomuodossa.

 1. Genfavicon.com

Tämä favicon-generaattori on erittäin helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee vain ladata kuva ja rajata se Genfaviconin Cut & Preview -työkalulla. Kun olet tyytyväinen tuloksiin, tallenna tiedosto .ico-muodossa ja olet valmis.

genfavicon.com

Tämän työkalun kiehtova puoli on, että sen avulla voit esikatsella kuvaketta livenä. Tämä voi antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miltä kuvake näyttää Internet-selaimessa.

Genfaviconin hyväksymät kuvan koot ovat 16x16px, 32x32px, 48x48px, 64x64px ja 128x128px.

 1. Antifavicon.com

Antifavicon eroaa muista tämän luettelon työkaluista siinä, että se ei luota kuviin faviconien luomiseen. Sen sijaan se käyttää tekstipohjaista syöttöä laadukkaiden kuvakkeiden luomiseen verkkosivustojen omistajille.

paras favicon-generaattori

Työkalun kotisivulla on kaksi tekstikenttää, joihin voit kirjoittaa suosikkikuvakkeeseesi haluamasi numerot tai kirjaimet. Lisäksi voit käyttää värivalitsinta muokataksesi tekstin ja faviconin taustan väriä.

Vaikka muokkausominaisuudet ovat jonkin verran rajalliset, Antifavicon on hyvä valinta ihmisille, jotka tarvitsevat nopean, yksinkertaisen kuvakkeen ja joilla ei ole siihen aikaa, budjettia tai taitoja.

 1. FavIcon.pro

Tämä on toinen loistava favicon-tekijä .jpg-, .gif- ja .png-kuvien muuntamiseen .ico-tiedostoksi. Sen avulla voit muuttaa grafiikan suosikkikuvakkeiksi, sovelluskuvakkeiksi ja työpöydän kuvakkeiksi muutamassa sekunnissa.

ilmainen favicon generaattori

Työkalun avulla voit valita kuvan koon ennen muuntamista, joka vaihtelee välillä 16x16px – 128x128px. Aloittelijat voivat hyötyä myös työkalun verkkosivustolla olevista ohjeista.

Kaiken kaikkiaan FavIcon.pro tarjoaa nopean tavan muuntaa mikä tahansa kuva tietokoneeltasi tehokkaaksi faviconiksi verkkosivustollesi.

 1. Favicongenerator.com

Tämän favicon-generaattorin avulla voit luoda kuvakkeita sekä kaupalliseen että henkilökohtaiseen käyttöön. Voit käyttää sitä muuntaaksesi olemassa olevat .gif-, .jpeg-, .png- ja .jpg-grafiikat .ico-tiedostoiksi. Työkalun koodia päivitetään usein, jotta se pysyy ajan tasalla uusimpien JavaScript-, CSS- ja HTML-tekniikoiden kanssa.

favicongenerator.com

Kuvallasi tulee olla täydellisen neliön koko ja enimmäiskoko 2 Mt. Favicongenerator.comin hyväksymät koot ovat 16x16px, 24x24px, 32x32px, 48x48px ja 64x64px.

Luo suosikkikuvake valitsemalla vain ladattava kuva, valitsemalla haluamasi koko ja napsauttamalla sitten “Luo suosikkikuvake”. Saatavilla on myös näytöllä olevia ohjeita, joiden avulla voit lisätä faviconin verkkosivustollesi.

🔥 Empfohlen:  Luettelo kaikista Murugappa-konsernin yrityksistä | Tytäryhtiöt

Kaiken tämän lisäksi Favicongenerator.com-sivustolla on UKK-osio, jossa voit oppia luomaan verkkokalvon faviconin, joka toimii Apple-laitteissa.

 1. Webestoolsin Favicon Online Generator

Webestools.com tarjoaa ilmaisen favicon-generaattorin, jonka avulla voit ladata kuvan ja muokata sitä suoraan työkalun sisällä. Voit myös käyttää verkkosivuston värityökaluja suunnittelemaan faviconin alusta alkaen. Generaattori tarjoaa osoita ja napsauta -editorin, jonka avulla voit saavuttaa halutut tulokset.

Webestoolsin Favicon Online Generator

Voit valita tulosteen kooksi 16px tai 32px. Voit myös esikatsella mallia nähdäksesi, miltä todellinen suosikkikuvasi näyttää. Jos olet tyytyväinen tulokseen, voit napsauttaa “Lataa”-painiketta ladataksesi faviconin .ico-muodossa.

Lisäksi Webestools esittelee sinulle HTML-koodin, jonka avulla voit lisätä faviconin verkkosivustollesi. Seuraa vain generaattorin kotisivulla olevia ohjeita, ja saat live-faviconin hetkessä.

Faviconin lisääminen verkkosivustollesi

Nyt kun olet luonut faviconin, on aika ottaa se käyttöön lataamalla se verkkosivustollesi. Jos käytät WordPressiä, voit tehdä tämän mukauttaja tai laajennuksen kautta Kaikki yhdessä Favicon. Vaihtoehtoinen tapa on lisätä se manuaalisesti seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään FTP-hallintaan (ftp://käyttäjä[email protected])
 2. Lataa .ico-tiedosto verkkosivustosi juurihakemistoon (/wp-content/themes/your-theme-folder)
 3. Avaa function.php- tai header.php-tiedosto ja sijoita seuraava koodi header-tunnisteen alle:
>

URL-osoite perässä href= tulee korvata kuvakkeesi polulla.

Yleensä prosessi on paljon helpompi verkkokauppaalustoilla valmistetuille verkkosivustoille. Esimerkiksi Shopifyssa sinun tarvitsee vain avata “Teemaasetukset” kojelaudalta, ladata favicon ja napsauttaa Tallenna. Alla on video, joka osoittaa, kuinka helppoa se on Shopify-kauppojen omistajille.

Jos olet noudattanut ohjeita oikein, suosikkikuvakkeesi pitäisi näkyä verkkoselaimessa aina, kun joku avaa verkkosivustosi.

Johtopäätös

Faviconit eivät ehkä ole verkkosivustosi tärkein brändäyselementti, mutta niitä on helppo tehdä ja ne tarjoavat monia etuja. Tämä pieni grafiikka edustaa yritystäsi siellä, missä logolla tai otsikolla ei ole tilaa sitä varten. Lisäksi se antaa sivustollesi lisäedun, jonka se tarvitsee erottuakseen joukosta täynnä olevasta selainikkunasta.

Älä siis unohda tätä pientä mutta voimakasta kuvaa. Käytä yhtä yllä olevan luettelon favicon-generaattoreista luodaksesi sellaisen verkkosivustollesi. Hyödyntämällä yksinkertaisia ​​ominaisuuksia, jopa muut kuin suunnittelijat voivat luoda faviconin, joka parantaa heidän verkkosivustonsa käytettävyyttä tarjoamalla erinomaisen käyttökokemuksen ihmisille eri alustoilla.

Mitä favicon-generaattoria kokeilet innokkaimmin ensimmäisenä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Haluatko oppia lisää?