Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luettelo 10 suosituimmista työkaluista UI/UX-suunnittelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luettelo 10 suosituimmista työkaluista UI/UX-suunnittelijoille

Oletko UI/UX-suunnittelija, joka haluaa parantaa suunnitteluprosessiasi ja luoda ainutlaatuisia käyttökokemuksia? Oikea työkalusarja voi tehdä kaiken eron.

Nykypäivän digitaalisessa ympäristössä, jossa käyttöliittymät ja kokemukset ovat ratkaisevan tärkeitä menestymisen kannalta, oikea ohjelmisto voi virtaviivaistaa työnkulkuasi ja nostaa suunnittelusi uusiin korkeuksiin. Mutta koska käytettävissä on niin monia vaihtoehtoja, voi olla ylivoimaista valita parhaat työkalut tarpeisiisi.

Tässä blogissa tutkimme kuratoitua luetteloa huippuluokan työkaluista, jotka on erityisesti suunniteltu UI/UX-suunnittelijoille. Nämä työkalut antavat sinulle mahdollisuuden luoda upeita malleja ja tarjota saumattomia käyttökokemuksia rautalankakehyksestä ja prototyyppien valmistuksesta yhteistyöhön ja käyttäjätestaukseen. Sukellaan siis ja löydä työkalut, jotka mullistavat UI/UX-suunnittelumatkasi.

Seuraavassa on joitain suosituimmista ja tärkeimmistä työkaluista, jotka tekevät työstä helppoa ja tehokkaampaa UI/UX-suunnittelijoille:

Luonnos

Verkkosivusto www.sketch.com

Luokitus 4,6/5
Parasta varten Digitaalinen suunnittelu ja prototyypit
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web

Sketch on loistava työkalu käyttöliittymä- ja UX-suunnittelijoille. Se on helppokäyttöinen työkalu, jonka mukana tulee ilmainen 30 päivän kokeilujakso, ja siinä on juuri tarpeeksi ominaisuuksia työn suorittamiseen. Työkalun mukana tulee mukautettavat ruudukot ja koonmuutostyökalut, joiden avulla voit työskennellä minkä tahansa näytön kokoisilla.

Sketchin avulla voit luoda rautakehyksiä lennossa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää muita työkaluja, kunhan sinulla on Sketch asennettuna. Voit viedä suunnitelmasi PDF- tai PNG-tiedostoiksi. Sen avulla voit myös käyttää pikakirjoituksia ja matemaattisia operaattoreita suunnitteluun nopeammin.Sketchin hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinta

Vakio 10 dollaria kuukaudessa / toimittajaa kohden, laskutetaan vuosittain
Liiketoimintaa 20 dollaria kuukaudessa / toimittajaa kohden, laskutetaan vuosittain
Vain Mac-käyttöoikeus 120 dollaria per lisenssi

Adobe Illustrator

Verkkosivusto www.adobe.com/in/products/illustrator.html

Luokitus 4,8/5
Parasta varten Vektorigrafiikan luominen ja muokkaaminen
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

Adobe Illustrator on vektorigrafiikkaeditori, jota käytetään kuvien, logojen, kuvakkeiden, kylttien ja muiden luomiseen. Se auttaa sinua kaikissa graafisen suunnittelun tarpeissasi. Se on nykyään suunnittelijoiden laajimmin käytetty työkalu, sillä yli 25 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa käyttää tätä ohjelmistoa kuukausittain. Ohjelmisto on ollut markkinoilla nyt lähes 30 vuotta ja siitä lähtien se on kehittynyt nopeasti.

Adobe Illustrator on yksi parhaista työkaluista UI/UX-suunnittelijoille, koska siinä on kaikki tarvittavat työkalut räätälöityjen käyttöliittymien luomiseen, jotka on suunniteltu käyttämällä erilaisia ​​muotoja, kuten neliöitä, suorakulmioita jne. Tässä ohjelmistossa on myös monia edistyneitä ominaisuuksia, kuten animaatiotehosteita. , piirustustyökalut jne.

Adobe Illustratorin hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinta

Kuukausittain 2 514,58 ₹/kk, sis. GST
Vuosittain, laskutetaan kuukausittain 1 675,60 ₹/kk, sis. GST
Vuosittain, laskutetaan etukäteen 19 158,48 ₹/vuosi, sis. GST


InVision

Verkkosivusto www.invisionapp.com

Luokitus 4,6/5
Parasta varten Prototyyppien valmistus ja yhteistyö suunnitteluprosessissa
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

InVision on hämmästyttävä työkalu prototyyppien ja kehystysten tekemiseen, joten toinen loistava nimi UI/UX-suunnittelijoiden työkaluluettelossa. Se on loistava työkalu dynaamisten elementtiensä ja yhteistyöominaisuuksiensa vuoksi. Tämä auttaa suunnittelijoita luomaan houkuttelevia malleja, jakamaan niitä helposti muiden kanssa ja saamaan myös palautetta tarvittavien muutosten tekemiseen.

Työkalun tiedetään tehneen yhteistyötä joidenkin mahtavien nimien, kuten IBM:n, Netflixin, Zendeskin ja muiden kanssa. Tätä työkalua voi hyödyntää verkossa, iOS:ssä, Androidissa ja työpöydällä (Mac/Windows).

InVisionin hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinta

Vapaa käsi (ilmainen) 0 dollaria jopa 3 vapaalla kädellä
Vapaakäsi (Pro) 4 dollaria aktiivista käyttäjää kohden/kuukausi laskutetaan vuosittain* tai 4,95 dollaria kuukausittain
Freehand (yritys) Mukautetut suunnitelmat


UXPin

Verkkosivusto www.uxpin.com

Luokitus 4,2/5
Parasta varten Interaktiivisten ja korkealaatuisten prototyyppien luominen käyttäjäkokemuksen (UX) suunnitteluun
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

UXPin on toinen suosittu työkalu käyttöliittymien ja käyttökokemusten suunnittelijoille. Se auttaa sinua löytämään luovia ratkaisuja suunnitteluongelmiisi, olipa kyseessä sitten asiakkaalle tai itsellesi tarkoitettu projekti.

UXPinin äärimmäisen työkaluluettelon avulla voit rakentaa mitä tahansa tarvitsemaasi suunnittelua yksinkertaisesta logosta monimutkaiseen, kuten sovelluksen käyttöliittymään. Työkalun avulla voit rakentaa prototyyppejä, jotka näyttävät lopputuotteelta. Voit myös nauttia työkalun ilmaisesta kokeilusta.

UXPinin hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinta

Pitkälle kehittynyt 39 dollaria per toimittaja/kuukausi, laskutetaan kuukausittain tai $29 per toimittaja/kuukausi laskutetaan vuosittain
Ammattilainen $83 per toimittaja/kuukausi, laskutetaan kuukausittain tai $69 per toimittaja/kuukausi laskutetaan vuosittain
Yhtiö $149 per toimittaja/kuukausi, laskutetaan kuukausittain tai $119 per toimittaja/kuukausi laskutetaan vuosittain
Yritysten yhdistäminen Mukautetut suunnitelmat


Figma

Verkkosivusto www.figma.com

Luokitus 4,7/5
Parasta varten Yhteistyöllinen suunnittelu, prototyyppien luominen ja käyttöliittymien luominen
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

Jos olet käyttöliittymän tai käyttökokemuksen suunnittelija, olet todennäköisesti kuullut Figmasta. Se on tehokas työkalu, joka tekee kompleksista yksinkertaisen. Se on loistava työkalu, jota suunnittelijat ja muut kuin suunnittelijat käyttävät kaikkialla maailmassa rajapintoja ja käyttökokemusten luomiseen asiakkailleen. Sitä käyttävät myös yritykset, kuten Uber ja Slack, sovellustensa luomiseen.

Joten jos etsit työkalua, joka auttaa yhteissuunnittelussa, prototyyppien luomisessa ja käyttöliittymien luomisessa asiakkaillesi, Figmaan kannattaa tutustua.

Figman hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinta

Käynnistin Ilmainen 3 Figma- ja 3 FigJam-tiedostolle
Figma Professional 12 dollaria toimittajaa kohden/kuukausi laskutetaan vuosittain tai 15 dollaria kuukausittain
Figma Organisaatio 45 $ per toimittaja/kuukausi (vain vuosilaskutus)


Axure

Verkkosivusto www.axure.com

Luokitus 4,4/5
Parasta varten Interaktiivisten prototyyppien ja rautalankakehysten luominen edistyneillä toiminnoilla
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

Axure on työkalu käyttöliittymien ja käyttökokemusten prototyyppien tekemiseen. Se on loistava työkalu metallikehysten luomiseen, koska sen avulla on helppo luoda johdonmukaisia ​​ja tarkkoja prototyyppejä.

Työkalu tarjoaa erilaisia ​​malleja, joita voit käyttää prototyypin luomiseen, tai voit myös suunnitella sen tyhjästä. Rautalankakehyksen lisäksi Axure sopii erinomaisesti myös edistyneillä toiminnoilla varustettujen prototyyppien luomiseen. Voit käyttää näitä prototyyppejä esityksissä, demonstraatioissa ja koulutustilaisuuksissa. Lisäksi, jos et ole varma tästä työkalusta, se tarjoaa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, jonka jälkeen voit päättää, haluatko maksaa siitä vai et.

Axuren hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinta

Axure RP Pro 25 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, joka laskutetaan vuosittain tai 29 dollaria kuukausittain
Axure RP Team 42 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, joka laskutetaan vuosittain tai 49 dollaria kuukausittain
Axure RP Enterprise Mukautetut suunnitelmat

Balsamiq

Verkkosivusto Balsamiq.com

Luokitus 4,4/5
Parasta varten Luodaan nopeita ja matalatarkkuuksia rautalankakehyksiä ja -malleja
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web

Toinen suosittu työkalu luettelossa on Balsamiq. Tämä on vedä ja pudota visuaalinen suunnittelutyökalu, jonka avulla voit luoda malleja verkkosivustostasi, sovelluksestasi tai muun tyyppisistä käyttöliittymistä nopeasti ja helposti. Se on ilmainen 30 päivän ajan, ja se on saatavilla tietokoneella ja mobiililaitteella.

Jos haluat luoda prototyypin sovelluksesta tai verkkosivustosta, se on täydellinen sinulle. Voit käyttää sitä luomaan helposti näyttöjä, jotka edustavat lopputuotetta – ilman koodausta.

Jos työskentelet tiimin kanssa projektin parissa, tämä työkalu voi auttaa kaikkia pääsemään samalle sivulle siitä, miltä asioiden pitäisi näyttää ja toimia ilman, että sinun tarvitsee viettää tuntikausia asioita uudelleen ja uudelleen, kunnes kaikki ovat tyytyväisiä näkemäänsä. Balsamiqin avulla voit myös jakaa nämä mallit muiden kanssa reaaliajassa.

Balsamiq Cloudin hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinta

2 projektia $9/kk tai $90/vuosi
20 projektia $49/kk tai $490/vuosi
200 projektia $199/kk tai $1990/vuosi


Proto.io

Verkkosivusto Proto.io

Luokitus 4,4/5
Parasta varten Luodaan korkealaatuisia prototyyppejä mobiili- ja verkkosovelluksiin
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

Proto.io on UI/UX-suunnittelijoiden ja -kehittäjien luettelon paras työkalu. Se sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää verkkokehityksestä uusimpien verkkotekniikoiden käyttämisestä sovellusten ja verkkosivustojen luomiseen HTML-, CSS- ja JavaScript-kielillä. Proto.io on prototyyppityökalu, jonka avulla voit rakentaa mallin verkkosivustostasi, mobiilisovelluksestasi tai mistä tahansa muusta digitaalisesta tuotteesta muutamassa minuutissa.

Se voi ottaa todellisia kuvia ja muuntaa ne pikselin täydellisiksi prototyypeiksi, joiden avulla voit testata suunnitelmiasi ennen niiden rakentamista. Voit jakaa prototyyppisi asiakkaiden kanssa, jotta he voivat nähdä, miltä lopputuote näyttää ennen kuin he alkavat työstää sitä. Voit myös viedä prototyyppisi täysin toimivaksi HTML-sivuksi, jonka voit julkaista missä tahansa verkossa (myös sosiaalisessa mediassa). Voit nauttia kaikista tämän työkalun eduista ilmaiseksi 15 päivän ajan.

Proto.io:n hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinnoittelu

Freelancer 29 dollaria kuukaudessa, maksetaan kuukausittain tai 24 dollaria kuukaudessa, maksetaan vuosittain
Aloittaa 49 ₹ kuukaudessa, maksetaan kuukausittain tai 40 $ kuukaudessa, maksetaan vuosittain
Virasto 99 ₹ kuukaudessa, maksetaan kuukausittain tai 80 $ kuukaudessa, maksetaan vuosittain
Yritys 199 ₹ kuukaudessa, maksetaan kuukausittain tai 160 $ kuukaudessa, maksetaan vuosittain


Webflow

Verkkosivusto Webflow.com

Luokitus 4,6/5
Parasta varten Responsiivisten verkkosivustojen suunnittelu ja rakentaminen ilman koodia
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web

Webflow on verkkopohjainen suunnittelutyökalu, jota voit käyttää responsiivisten verkkosivustojen suunnitteluun ja rakentamiseen ilman koodia. Se on ollut olemassa jo pitkään, joten siinä on ominaisuuksia, joita muilla työkaluilla ei ole.

Webflow auttaa UI/UX-suunnittelijoita tarjoamalla visuaalisen kehitysalustan, jonka avulla he voivat suunnitella, prototyyppiä ja rakentaa responsiivisia verkkosivustoja helposti. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, intuitiiviset suunnittelutyökalut ja tehokkaat ominaisuudet, jotka virtaviivaistavat suunnittelu- ja kehitysprosessia. Webflow:n avulla suunnittelijat voivat luoda pikselin täydellisiä asetteluja, mukauttaa vuorovaikutuksia ja animaatioita, tehdä yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa ja julkaista verkkosivustoja ilman koodaustietoa. Se antaa UI/UX-suunnittelijoille mahdollisuuden toteuttaa luovat visionsa ja tarjota poikkeuksellisia käyttökokemuksia.

Webflow:n hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinnoittelu

Käynnistin Vapaa
Perus 14 $/kk laskutetaan vuosittain tai $18/kk laskutetaan kuukausittain
CMS 23 $/kk laskutetaan vuosittain tai $29/kk laskutetaan kuukausittain
Liiketoimintaa 39 $/kk laskutetaan vuosittain tai $49/kk laskutetaan kuukausittain
Yritys Mukautettu hinta

Kokeile Webflowa ilmaiseksiMarvel

Verkkosivusto Marvelapp.com

Luokitus 4,6/5
Parasta varten Interaktiivisten prototyyppien luominen ja suunnitteluyhteistyö
Ilmainen kokeilu Saatavilla
Tuetut alustat Web, Android, iPhone/iPad

Kuinka monta kertaa olet kuullut lauseen “Se on kaikki tarinasta”? Tiedäthän, se, joka kuuluu noin: “Kerro käyttäjillesi, mitä heidän on tiedettävä, ja kerro sitten heille, mistä he voivat löytää sen.” Mitä tulee käyttöliittymiin ja käyttökokemuksen suunnitteluun, se on juuri se, mitä sinun on tehtävä.

Mutta miten? No, jos etsit aloituspaikkaa ja työkalua, jonka voit lisätä työkalupakkiisi, etsi Marvelin työkalusarja. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten prototyyppien luomista, käyttäjätestausta, kehystystä, integraatioita ja paljon muuta.

Marvel auttaa UI/UX-suunnittelijoita tarjoamalla saumattoman alustan interaktiivisten prototyyppien, kehysten ja käyttäjävirtojen luomiseen. Sen avulla suunnittelijat voivat helposti ladata mallinsa, linkittää näyttöjä yhteen ja lisätä interaktiivisia elementtejä ilman koodausta. Marvelin avulla UI/UX-suunnittelijat voivat toistaa ja testata suunnitelmiaan nopeasti, kerätä arvokasta palautetta ja luoda vakuuttavia käyttökokemuksia. Joten jos et ole käyttänyt niitä aiemmin, on nyt aika lisätä tämä suunnittelutyökalulaatikkoosi.

Marvelin hinnoittelusuunnitelmat

Suunnitelman hinnoittelu

Vapaa 0 dollaria
Pro 8 $/kk laskutetaan vuosittain tai $10/kk laskutetaan kuukausittain
Tiimi 24 $/kk laskutetaan vuosittain tai $30/kk laskutetaan kuukausittain
Yritys Mukautettu hinta


Johtopäätös

Oikeat työkalut ovat välttämättömiä UI/UX-suunnittelijoille, jotta he voivat luoda merkittäviä käyttöliittymiä ja kokemuksia. Tässä artikkelissa mainitut työkalut tarjoavat monipuolisen valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja tukemaan suunnitteluprosessia kehystyksestä ja prototyyppien valmistuksesta käyttäjätestaukseen ja yhteistyöhön. Suunnittelijana on tärkeää tutkia ja kokeilla erilaisia ​​työkaluja löytääksesi ne, jotka parhaiten vastaavat erityisiä tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Oikeilla käytettävissäsi olevilla työkaluilla voit vapauttaa luovan potentiaalisi ja muokata erinomaisia ​​digitaalisia kokemuksia.

UKK

Mikä on UI UX -tekniikka?

UI/UX-teknologialla tarkoitetaan työkaluja, tekniikoita ja prosesseja, joita käytetään käyttöliittymien luomiseen ja käyttökokemusten parantamiseen digitaalisissa tuotteissa keskittyen suunnittelun ja käytettävyyden visuaalisiin ja interaktiivisiin näkökohtiin. Se sisältää suunnitteluperiaatteiden soveltamisen, käytettävyystestauksen, prototyyppien luomisen ja yhteistyön intuitiivisten ja käyttäjäkeskeisten käyttöliittymien luomiseksi.

Mikä työkalu on paras UI UX -suunnittelijoille?

Jotkut UI UX -suunnittelijoiden parhaista työkaluista ovat:

  • Luonnos
  • Marvel
  • Figma
  • InVision
  • Proto.io
  • Adobe Illustrator

Mikä on UI UX -suunnittelutyökalu?

UI/UX-suunnittelutyökalu on ohjelmisto tai sovellus, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan UI/UX-suunnittelijoita käyttöliittymien ja käyttökokemusten luomisessa, prototyyppien tekemisessä ja jalostuksessa.

Mikä on Figma-työkalu?

Figma on loistava työkalu käyttökokemukseen ja käyttöliittymäsuunnitteluun. Sen avulla voit luoda verkkosivustoja, sovelluksia ja paljon muuta.

Mikä suunnittelutyökalu on paras aloittelijoille?

Aloittelijoille Figman ja Adobe XD:n kaltaisia ​​työkaluja suositellaan usein niiden intuitiivisten käyttöliittymien ja käyttäjäystävällisten ominaisuuksien vuoksi.

Voinko käyttää useita työkaluja samanaikaisesti UI/UX-suunnitteluun?

Kyllä, monet suunnittelijat käyttävät useita työkaluja samanaikaisesti hyödyntääkseen kunkin työkalun vahvuuksia. Esimerkiksi Sketchin käyttö käyttöliittymäsuunnitteluun, InVisionin prototyyppien luomiseen ja Marvelin käyttö yhteistyöhön voi parantaa suunnittelun työnkulkua.

Voidaanko näitä työkaluja käyttää yhteistyöhön?

Kyllä, monet tässä luettelossa mainitut työkalut tarjoavat yhteistyöominaisuuksia, joiden avulla suunnittelijat voivat työskennellä yhdessä reaaliajassa, jakaa suunnittelutiedostoja, kerätä palautetta ja virtaviivaistaa suunnittelun tarkistusprosessia.

Vaativatko nämä työkalut koodausosaamista?

Useimmat tässä luettelossa mainitut työkalut eivät vaadi koodausosaamista, koska ne tarjoavat visuaalisia käyttöliittymiä ja vedä ja pudota -toimintoja.

🔥 Empfohlen:  Luettelo kaikista Elon Muskin koskaan suosittelemista kirjoista