Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luettelo Namita Thaparin rahoittamista startupeista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luettelo Namita Thaparin rahoittamista startupeista

Namita Thapar, yksi Shark Tank Intian seitsemästä haista, on yksi Intian tunnetuimmista ja johtavista liikenaisista. Hän on tällä hetkellä Emcure Pharmaceuticals Limitedin toiminnanjohtaja. Namita Thapar syntyi 21. maaliskuuta 1977 Punessa. Hän on pätevä kirjanpitäjä ja valmistunut MBA-tutkinnosta Duke’s Fuqua School of Businessista. Thapar toimii hallituksen jäsenenä, puhujana ja luottamusmiehenä useissa arvostetuissa organisaatioissa. Hän johtaa myös yritystä nimeltä Incredible Ventures Pvt. Oy kouluttaa ja luoda yrityskokemuksia tuleville yrittäjille.

Koulutuksen lisäksi Namita Thapar rohkaisee aloittelevia yrittäjiä investoimalla heidän startupeihinsa. Tämä artikkeli antaa täydellisen yleiskatsauksen kaikista Namita Thaparin tähän mennessä tekemistä sijoituksista.

Startups Rahoittaja Namita Thapar

 1. Brandsdaddy
 2. Girgit
 3. SAGE
 4. Erittäin paljon intialaista
 5. JhaJi Store
 6. Kumma
 7. Skippi Ice Pops
 8. Menstrupedia
 9. Altor
 10. Nuutjob
 11. Farda
 12. Aulin elämäntapa
 13. Thinkerbell Labs
 14. Munuaisprojekti
 15. COCOFIT
 16. Veden yli
 17. Löydä Kicks Intia
 18. AAS Vidyalaya
 19. Brainwired
 20. InACan
 21. Sunfox Technologies
 22. Harvinainen planeetta
 23. Watt Technovations
 24. Wakao Foods
 25. Kabaddi Adda
 26. Sinun jalkalääkärisi
 27. Nomad Food Project
 28. TagZ Foods
 29. Sneakare
 30. Säilytä tavarani

Startups Rahoittaja Namita Thapar

Namita sijoitti noin 10 miljardia ₹ 25 startupiin Shark Tank Indian ensimmäisen kauden aikana. Hän on nyt myös osa ohjelman toista kautta ja on valmis tekemään uusia sijoituksia.

Tässä on luettelo Namita Thaparin rahoittamista startupeista:

Brandsdaddy

Aloitusnimi
Brandsdaddy
Ala Kuluttaja palvelut
Perustaja Roshaan Vivekanand Mishra, Annkita Roshaan Mishra
Namita Thaparin sijoitus 35 lakhs 5 % omasta pääomasta

Vuonna 2013 perustettu Brandsdaddy on sammutuspallojen valmistaja Intiassa. Brandsdaddy AFE -palonsammutuspallo, kun se heitetään tuleen, aktivoituu 3–10 sekunnissa ja hajottaa sammutuskemikaalit tehokkaasti. Tämä Brandsdaddyn sammutin toimii hyvin, ja se voidaan sijoittaa tulelle alttiille alueille onnettomuuksien estämiseksi.

Namita Thapar lahjoitti 35 lakhia INR vastineeksi 5 prosentin omasta pääomasta yhtiössä sekä 35 lakhs velkaa 12 prosentin korolla.

Girgit

Aloitusnimi
Girgit
Ala Muoti, vaatteet ja vaatteet
Perustaja Pooja Bajaj Shah
Namita Thaparin sijoitus 20 lakhs 20 % omasta pääomasta

Girgit on vaatemerkki, joka myy väriä vaihtavia vaatteita, kenkiä, kellohihnoja ja paljon muuta. Startupin tarjoamat tuotteet vaihtavat väriä eri lämpötiloissa. Esimerkiksi kenkien väri muuttuu, kun ne joutuvat kosketuksiin auringonvalon kanssa.

Girgit sai 20 000 INR sijoituksen Namita Thaparilta vastineeksi 20 prosentin omasta pääomasta.

SAGE

Aloitusnimi
SAGE
Ala Viihteen tarjoajat
Perustaja Parveen Singhal, Vinay Singhal, Shashank Vaishnav
Namita Thaparin sijoitus 50 lakhs 0,2 % omasta pääomasta

STAGE on vuonna 2019 perustettu intialainen sisältöalusta (OTT). Tämä Indoressa toimiva startup tarjoaa alustan, jonka avulla taiteilijat voivat luoda paikallista standup-sisältöä paikalliselle yleisölle heidän äidinkielellään. Sisältömuotoja ovat runous, komedia, tarinankerronta ja paljon muuta.

STAGE vakuutti 1,5 miljoonaa INR vastineeksi 0,6 prosentin omasta pääomasta ja myös 1,5 INR velkaa 18 prosentin korolla Namita Thaparilta, Aman Guptalta ja Peyush Bansalilta Shark Tank India -kaudella 2. Tässä Namitan sijoitus oli 50 lakhs 0:lla. % omasta pääomasta ja INR 50 lakh velkaa 18 % korolla.

Erittäin paljon intialaista

Aloitusnimi
Erittäin paljon intialaista
Ala Verkkokauppa
Perustaja Slonka Gambhir
Namita Thaparin sijoitus 25 lakhs 5 % omasta pääomasta

Very Much Indian on verkkokauppa, joka myy perinteisiä ja aitoja sareeja. Nämä sareet hankitaan suoraan intialaisista kutojista. Startupin tavoitteena on tuoda aitoja sareja kaikkialta Intiasta. Se tarjoaa laajan valikoiman sareeja, kuten puuvillaa, puhdasta silkkiä, bandhania, pellavaa, chanderia, kotaa, kanjeevaramia ja monia muita.

Hait Namita ja Aman tekivät Very Much Indian vaikutuksen ja suostuivat sopimukseen. Namita sijoitti startupiin 25 lakhia INR vastineeksi 5 % omasta pääomasta.

JhaJi Store

Aloitusnimi
JhaJi Store
Ala Ruoka ja juoma
Perustaja Kalpana Jha, Uma Jha
Namita Thaparin sijoitus NA

JhaJi Store on verkkokauppa, joka myy kotitekoista acharia (suolakurkkua). Startupin valmistamien suolakurkkujen resepti juontaa juurensa Mithilanchalista Biharista. Kaikki acharin valmistukseen käytetyt ainesosat ovat luonnollisia ja hankittu paikallisesti pienviljelijöiltä ja kauppiailta. Startup tarjoaa erilaisia ​​suolakurkkuja ja chutneyja, jotka ovat vapaita keinotekoisista väri-, säilöntä- ja lisäaineista.

Tammikuussa 2023 JhaJi Store keräsi enkelikierroksen, jonka arvo oli 13 miljardia INR, Namita Thaparilta ja neljältä muulta sijoittajalta, mukaan lukien Vineeta Singh.

Kumma

Aloitusnimi
Kumma
Ala Vaatteet ja asusteet
Perustaja Sulay Lavsi
Namita Thaparin sijoitus 37,5 lakhs 3,75 % omasta pääomasta

Bummer on startup, joka tarjoaa mukavia alusvaatteita miehille ja naisille. He pyrkivät toimittamaan asiakkaille parhaan ja pehmeimmän mahdollisen kankaan. Bummer oli ensimmäinen Namita Thaparin sijoittamista yrityksistä Shark Tank India -kaudella 1. Tämä startup pyysi 75 lakhs INR:n investointeja 4 % omasta pääomasta. Kankaan laatu ja mallit houkuttelivat Namita Thaparin investoimaan 37,5 lakhia INR 3,75 prosentin pääomalla tähän startupiin.

🔥 Empfohlen:  Pune Startups | Luettelo Punen parhaista startup-yrityksistä [2023 Exhaustive List]

Skippi Ice Pops

Aloitusnimi
Skippi Ice Pops
Ala Ruoka ja juoma
Perustaja Ravi Kabra, Anuja Kabra
Namita Thaparin sijoitus 20 lakhs 3 % omasta pääomasta

Skippi Ice Pops tarjoaa 100 % luonnollisia Ice Popseja, joissa on täysin luonnollisia värejä, säilöntäaineita ja makeutusaineita. Kabra Global Products Pvt Ltd:n omistama se on Intian ensimmäinen Ice Popsicle -tuotemerkki. Skippi Ice Pops teki toisen saavutuksen olemalla ensimmäinen yritys, joka kiinnitti kaikkien Shark Tank India -haiden huomion ja sijoituksen. Namita Thapar sijoitti 20 lakhia INR 3 %:n osakepääomaan Skippi Popsiin.

Menstrupedia

Aloitusnimi
Menstrupedia
Ala Sosiaalinen media
Perustaja Aditi Gupta, Tuhin Paul
Namita Thaparin sijoitus 50 lakhs 20 % omasta pääomasta

Pariskunta Aditi Gupta ja Tuhin Paul aloittivat Menstrupedia Comicin vuonna 2012. Startupin ensisijaisena tavoitteena on luoda ja levittää tietoisuutta kuukautisista sarjakuvien avulla. Perustajat tekivät oikein esitellä pitchinsä Namita Thaparille, joka on ollut lääketeollisuudessa vuosia. Thapar tarjosi 20 % Menstrupedian osakkeista pyydetyn summan 50 lakhia ja perustajat hyväksyivät kaupan.Altor

Aloitusnimi
Altor
Ala Autoteollisuus
Perustaja Shamik Guha, Muhammad Bilal Shakil
Namita Thaparin sijoitus 25 lakhs 3,5 % omasta pääomasta

Altor on korkeakoulututkinnon suorittaneiden ryhmän perustama älykäs kypäräyritys. He tekivät kypärän hyvällä törmäyssuojalla ja ominaisuuksilla, kuten Google Assistant, Bluetooth-yhteys, ääninavigointi ja monet muut vastaavat toiminnot. Altor sai 25 lakhia INR 3,5 % omasta pääomasta Namita Thaparilta, joka houkutteli tuotteen edistyneitä ominaisuuksia ja perustajien jaloin idea.

Nuutjob

Aloitusnimi
Nuutjob
Ala Hyvinvointi, kauneus ja henkilökohtainen hoito
Perustaja Ananya Maloo, Anushree Maloo
Namita Thaparin sijoitus 8,33 lakhs 6,6 % omasta pääomasta

Nuutjob on miesten intiimihygieniayritys, jonka perustivat kaksi sisarta Ahmedabadista. Se on ainutlaatuinen liikeidea ja tabu, josta puhua Intiassa. Näiden kahden sisaruksen käynnistäminen tällaisesta ideasta liiketoimintakonseptiksi sai laajaa kiitosta. Namita Thapar suostui sijoittamaan 8,33 lakhs INR Nuutjobiin vastineeksi 6,66 prosentin omasta pääomasta yhtiössä.

Farda

Aloitusnimi
Farda
Ala Vaatteet ja asusteet
Perustaja Chahat Pahuja, Sanskar Mishra
Namita Thaparin sijoitus 15 lakhs 10 % omasta pääomasta

Tyylikäs katuvaatemerkki Farda on Chahat Pahujan ja Sanskar Mishran perustama räätälöityjä farkkuvaatteita valmistava yritys. Farda tarjoaa ainutlaatuisia ja tyylikkäitä designvaatteita, joita voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Pitching ja perustajien tekemä esitys olivat niin fantastisia, että ne houkuttelivat hait välittömästi. Namita tarjoutui tukemaan näitä nuoria kykyjä sijoittamalla 15 lakhia INR 10 %:iin yrityksen omasta pääomasta.

Aulin elämäntapa

Aloitusnimi
Aulin elämäntapa
Ala Kauneus ja henkilökohtainen hoito
Perustaja Aishwarya Biswas
Namita Thaparin sijoitus 75 lakhs 15 % omasta pääomasta

Aishwarya Biswas, Auli Lifestylen perustaja, esitti ideansa 75 lakhin ₹ rahastovaatimuksesta. Auli Lifestyle on yritys, joka valmistaa ayurvedic-tuotteita ihonhoitoon ja markkinoi niitä muutamissa Intian osavaltioissa. Yhtiöllä on omat vähittäismyymälät tuotteiden myymiseksi. Emcure Pharmaceuticalsin toiminnanjohtaja Namita Thapar oli niin ihastunut Auli Lifestyle -konseptiin, että hän suostui sijoittamaan koko INR 75 lakhin summan. Hän oli valmis ottamaan 15 % omasta pääomasta vastineeksi sijoituksestaan, mihin perustaja suostui.

Thinkerbell Labs

Aloitusnimi
Thinkerbell Labs
Ala Koulutus, laitteisto
Perustaja Sanskriti Dawle, Dilip Ramesh, Aman Srivastava, Saif Shaikh
Namita Thaparin sijoitus 35 lakhs 1 % omasta pääomasta

Annie on Thinkerbell Labsin tuote, jonka neljä kollegion kollegaa perustivat. Merkittävät sijoittajat, kuten Anand Mahindra, ovat jo tukeneet yritystä. Shark Tank Indiassa perustajat pitivät esityksensä 10-vuotiaan näkövammaisen lapsen kautta. Tämä houkutteli hait Namita Thaparin, Anupam Mittalin ja Peyush Bansalin investoimaan 1,05 INR, josta Namita lahjoitti 35 lakhia INR 1 %:n omaan pääomaan.Munuaisprojekti

Aloitusnimi
Munuaisprojekti
Ala Terveydenhuolto, MedTech
Perustaja Shashank Moddhia
Namita Thaparin sijoitus 50 lakhs 3 % omasta pääomasta

The Renal Project on terveydenhuoltopalveluyritys, joka tuli Shark Tank Intiaan alkuperäisellä INR:n pyynnöllä. Tämä yritys auttaa dialyysihoitoa tarvitsevia potilaita koti- ja keskusdialyysipalveluillaan. Tuomarit innostuivat munuaisprojektin liiketoiminnasta ja saivat heidät sijoittamaan yritykseen. Namita Thapar tarjoutui sijoittamaan 50 lakhia INR:ää ja tarjoamaan yrityskehitysapua lääkeyhteyksiensä kautta. Hän puolestaan ​​suostui 3 prosentin omaan pääomaan, mikä sinetöi kaupan.

COCOFIT

Aloitusnimi
COCOFIT
Ala Ruokaa ja juomia
Perustaja Sasi Kanth Visinigiri, Pavan Kumar Seepana, Sunil Kumar Tentu
Namita Thaparin sijoitus 1,6 ₹ 1,6 %:n omalla pääomalla

COCOFIT on franchising-yritys, joka käsittelee kookospohjaisia ​​juomia. Perustajat esittivät yrityksensä Shark Tank Intiassa ja hämmästyttivät tuomareita pyytämänsä summalla. He pyysivät 5 ₹ 5 prosentin omasta pääomasta yhtiössä. Cocofitin juomat tekivät vaikutuksen kaikkiin haihin, mutta vain kolme heistä osoitti kiinnostusta sijoittaa. Namita Thapar suostui sijoittamaan osuutensa 1,67 ₹ 1,67 %:n osuuteen yrityksestä.

Veden yli

Aloitusnimi
Veden yli
Ala Ruokaa ja juomia
Perustaja Shachi Singhania, Devang Singhania
Namita Thaparin sijoitus 37,5 lakhs 7,5 % omasta pääomasta
🔥 Empfohlen:  Kuinka valmistaa yrityksesi Black Friday vuonna 2023

Beyond Water perusti liiketoimintansa Intian ensimmäisenä nestemäisenä tehostajana. Tuote lisää makua ja väriä juomaamme veteen tehdäkseen siitä hauskaa ja terveellistä. Beyond Water lisää myös jonkin verran ravintoarvoa veteen. Namita Thaparin osaamisala saa hänet panostamaan enemmän terveyteen liittyviin startup-yrityksiin. Beyond Waterin liiketoimintakonsepti vakuutti hänet, ja hän sijoitti 37,5 lakhia INR saadakseen 7,5 prosentin omistusosuuden yrityksestä.

Löydä Kicks Intia

Aloitusnimi
Löydä Kicks Intia
Ala Vähittäiskauppa, muoti ja asusteet
Perustaja Tanskalainen Chawla, Simardeep Singh, Harshdeep Singh
Namita Thaparin sijoitus 10 lakhs 5 % omasta pääomasta

Find Your Kicks India on yksi harvoista yrityksistä, joka sai “All Shark Deal” -palkinnon Shark Tank India -näyttelyssä. Vaikka Namita Thapar ei liity mitenkään lenkkareisiin, hän oli innostunut esityksen aikana alusta alkaen. Find Your Kicks India osallistuu huippumerkkien ja rajoitetun erän lenkkarien ostamiseen, myyntiin ja kauppaan. Thapar laittoi 10 lakhia INR 5 %:n omaan pääomaan “All Sharks Deal” -sopimuksella, jonka arvo oli 50 lakhia.

AAS Vidyalaya

Aloitusnimi
AAS Vidyalaya
Ala EdTech
Perustaja Vikas Kakwani
Namita Thaparin sijoitus 50 lakhs 5 % omasta pääomasta

AAS Vidyalaya on EdTech-yritys, jonka tehtävänä on edistää maaseudun koulutusta. Perustajat tekivät siitä “Anywhere Anytime” -verkkokoulun maaseudun opiskelijoiden avuksi noudattaen samalla NCERT:n ohjeita. Heidän tehtävänsä yritykselle oli niin selvä, että se sai Namita Thaparin sijoittamaan 50 lakhia INR 5 prosentin osuuteen yrityksestä.

Brainwired

Aloitusnimi
Brainwired
Ala AgriTech
Perustaja Sreesankar Nair, Romeo P Jerard
Namita Thaparin sijoitus 15 lakhs 2,5 % omasta pääomasta

WeSTOCK on hämmästyttävä Brainwiredin suunnittelema laite karjan terveyden seurantaan. Toistaiseksi tämä laite tarkkailee ja päivittää lehmien terveyttä, ja sen odotetaan ulottavan kaikkiin karjaan. Kun terveyteen liittyvä startup ponnahtaa esiin, Namita Thapar löytää tavan jakaa asiantuntemustaan ​​yrityksen kehittämisessä. Hän suostui mielellään sijoittamaan 15 lakhia INR 2,5 prosentin omalla pääomalla, ja samaa tarjosivat myös Aman, Peyush ja Ashneer Grover.

InACan

Aloitusnimi
InACan
Ala Ruokaa ja juomia
Perustaja Sameer Mirajkar, Viraj Sawant
Namita Thaparin sijoitus 20 lakhs 2 % omasta pääomasta

InACan, cocktail-startup, voitti “All Shark Deal” Shark Tank -showssa. Yritys sai hailta kaksi kertaa pyytämänsä summan. Sopimus ₹ 1 crore haiden ja perustajien välillä sovittiin 10% omasta pääomasta seurassa. Namita Thapar lahjoitti 20 lakhia INR 2 %:n osuudesta startupista. InACanin missio on tarjota asiakkaille fantastinen baarikokemus heidän luonaan. Joten he valmistavat herkullisia ja vähäkalorisia cocktaileja, joita on saatavana 250 ml:n tölkeissä. Tämä tekee juomista helppo kuljettaa ja säilyttää, valmiina juotavaksi missä ja milloin tahansa.

Sunfox Technologies

Aloitusnimi
Sunfox Technologies
Ala Healthtech, Medtech
Perustaja Rajat Jain, Arpit Jain
Namita Thaparin sijoitus 20 lakhs 1,2 % omasta pääomasta

Spandanin kannettava EKG-laite vangitsee kaiken haiden huomion ja panoksen näyttelyyn. Yritys loi pienen, kompaktin laitteen, joka auttaa ihmisiä tietämään EKG-, verenpaine- ja verensokeritasonsa. Niiden tavoitteena on vähentää diagnosoimattomia terveysongelmia ja kuolleisuutta tarjoamalla edullisia terveysvalvontalaitteita, joiden avulla voit seurata kehoamme jatkuvasti. Sunfox Technologies teki viideltä hailta 1 miljoonan INR:n sopimuksen vastineeksi 6 prosentin omasta pääomasta, jossa Namita sijoitti 20 lakhia INR ja sai puolestaan ​​1,2 prosenttia omasta pääomasta.

Harvinainen planeetta

Aloitusnimi
Harvinainen planeetta
Ala Kulutustarvikkeet, verkkokauppa, vähittäiskauppa
Perustaja Ranodeep Saha, Vijay Kumar TR
Namita Thaparin sijoitus 65 lakhs 3 % omasta pääomasta

Rare Planet yhdistää tuhansia maaseudun käsityöläisiä luomaan käsitöitä ja markkinoimaan niitä vähittäiskauppojen ja verkkoalustojen kautta. Kovan työn, markkinointistrategioiden ja tuotteiden luovuuden määrä sai Namita Thaparin investoimaan yritykseen. Rare Planet pyysi 65 lakhia INR, ja Thapar lahjoitti koko rahan vastineeksi 3 prosentin omasta pääomasta yhtiössä.

Watt Technovations

Aloitusnimi
Watt Technovations
Ala Terveydenhuolto, MedTech
Perustaja Nihaal Singh Adarsh
Namita Thaparin sijoitus 25 ₹ 1 % omasta pääomasta

Watt Technovationsin perustaja Nihaal Singh Adarsh ​​on 19-vuotias opiskelija, joka haluaa muotoilla innovatiivisia ideoitaan. Hän esitti ajatuksensa vähentää henkilönsuojainten käytön vaikeuksia pitkien tuntien ajan Shark Tank India -näyttelyssään. Hän pyysi 101 ₹ 2 prosentista yrityksestä. Myöhemmin hän jopa korotti osaketarjouksensa 4 prosenttiin. Motivaatiokeinona neljä viidestä haista, mukaan lukien Namita Thapar, suostui antamaan hänelle pyydetyn summan 101 ₹ (25 ₹ kumpikin Namitalta, Peyushilta ja Ghazalilta ja 26 ₹ Anupam Mittalilta) 4 prosentin omalla pääomalla ( 1 % omasta pääomasta kumpikin).

Wakao Foods

Aloitusnimi
Wakao Foods
Ala Ruoka- ja juomapalvelut
Perustaja Sairaj Dhond
Namita Thaparin sijoitus 25 lakhs 7 % omasta pääomasta

Wakao Foods on kasvipohjainen lihayritys. Se on intialainen ruoanvalmistusvalmiiden ja syötävien elintarvikkeiden valmistaja. Kaikkien sen elintarvikkeiden perusta on jakkipuu. Wakao tarjoaa jakkihedelmistä valmistettuja vegaanisia ruokia ilman lisättyjä säilöntäaineita. Namita Thapar sijoitti 25 lakhia Wakao Foodsiin 7 prosentin omalla pääomalla perustajan luottamuksen ja selkeyden vuoksi sekä tuotteen laadun vuoksi.

🔥 Empfohlen:  Ruoanlaittoverbit: tärkeä luettelo ruokakirjoittajille

Kabaddi Adda

Aloitusnimi
Kabaddi Adda
Ala Urheilu, sosiaalinen media
Perustaja Arvind Sivdas, Suhail Chandhok, Dhanya Parameshwarant, Vikas Gautam
Namita Thaparin sijoitus 40 lakhs 3 % omasta pääomasta

Maassamme, jossa kriketti kruunaa urheilumaailman, tämä startup on tullut mainostamaan Kabaddia ja tuomaan lisää faneja ja pelaajia urheiluun. Kabaddi Adda johtaa liigoja, lähettää niitä OTT:issa, etsii kykyjä ja avaa heille tien kansallisilla ja kansainvälisillä näyttämöillä. Namita Thapar ja Vineeta Singh innostuivat sijoittamaan kumpikin 40 lakhia INR tapaattuaan perustajat. He tekivät sopimuksen vastineeksi 6% omasta pääomasta, 3 % omasta pääomasta jokaiselle haille.Aloitusnimi
Sinun jalkalääkärisi
Ala Terveys- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteiden vähittäismyynti
Perustaja Trishla Surana, Rajeev Suarana
Namita Thaparin sijoitus 40 lakhs 25 % omasta pääomasta

CMM (Colour Me Mad Pvt. Ltd.) Your Foot Doctor on räätälöityjä jalkineita valmistava yritys, joka käsittelee osteoporoosiongelmia tuotteillaan. Tämä startup tarjoaa jalkineillesi räätälöidyt pohjat, jotka pitävät jalat ja luut mukavina ja vapaina rasituksista. Namita Thapar sijoitti 40 lakhia INR saadakseen 25 prosentin osuuden Color Me Madista. Namita ymmärsi osteoporoosin ongelmat ja uskoi, että nämä räätälöidyt jalkineet voisivat olla ratkaisu niihin.

Nomad Food Project

Aloitusnimi
Nomad Food Project
Ala Ruokaa ja juomia
Perustaja Aditya Rai, Advaith Inamke
Namita Thaparin sijoitus 10 lakhs 5 % omasta pääomasta

Nomad Food Project on startup, joka valmistaa ja myy pekoniin liittyviä hilloja ja herkkuja. Tämä yritys on keskittänyt tuotantonsa pekoniin ja kokeillut sen ympärillä erilaisia ​​ruokia. Nomad Foodin ainutlaatuisuus luovien pekonien ja muiden ruokien kokeilussa sekä erinomainen markkinointi houkuttelivat Namita Thaparin sijoittamaan 10 lakhs ₹ 5 %:n omaan pääomaan yritykseen.

TagZ Foods

Aloitusnimi
TagZ Foods
Ala Valmistus
Perustaja Anish Basu Roy, Sagar Bhalotia
Namita Thaparin sijoitus NA

TagZ Foods on bengalurulainen perunalastuyritys, joka käyttää innovatiivista tekniikkaa perunalastujen valmistukseen. Startup lupaa 50 % vähemmän rasvaa tuotteissaan, koska ne eivät paista tai paista perunoita; sen sijaan he käyttävät popping-tekniikkaa. Perustajat aloittivat liiketoimintansa Shark Tank Indiassa ja tekivät sopimuksen Ashneer Groverilta, kun taas Namita sijoitti TagZ Foodsiin heti esityksen jälkeen. Hänen sijoittamansa summa on kuitenkin julkistamatta.

Sneakare

Aloitusnimi
Sneakare
Ala Jälleenmyynti
Perustaja Krishnav Dhingra
Namita Thaparin sijoitus 7 lakhs 4 % omasta pääomasta

Sneakare on yritys, joka valmistaa lenkkarisi suojaamiseen tarvittavia tarvikkeita ja muita tuotteita. Tämä startup myy tuotteita, jotka auttavat suojaamaan tennareita vaurioilta ja varmistavat niiden asianmukaisen säilytyksen. Namita Thapar sijoitti 7 lakhia INR Sneakareen vastineeksi 4 prosentin omasta pääomasta.

Säilytä tavarani

Aloitusnimi
Säilytä tavarani
Ala Kuluttaja palvelut
Perustaja Sudeep Gupta, Swati Gupta, Lovedeep Gupta
Namita Thaparin sijoitus 25 lakhs 2 % omasta pääomasta

Store My Goods tarjoaa räätälöityjä ja vaivattomia varastotiloja yrityksille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Perustajat tarjosivat yrityksensä haille Peyush Bansalille ja Namita Thaparille Shark Tank Indiassa. Se oli yhteissopimus, ja Namitan sijoitus oli 25 lakhs ₹ 2 % omasta pääomasta ja toinen ₹ 25 lakh velkaa 12 % korolla tarpeen mukaan.

Johtopäätös

Namita Thapar on hurmaava, optimistinen ja innokas sijoittaja, joka sijoittaa eri liiketoiminta-alueille. Vaikka hänen lääketaustansa on pitänyt hänet kiinnostuneena terveyteen liittyvistä startupeista, hän kannustaa ja sijoittaa myös muihin yrityksiin. Thaparin rakkaus, intohimo ja uusien yrittäjien tukeminen on houkuttelevaa, ja voimme toivoa, että hän saa jatkossa lisää tällaisia ​​investointeja.

UKK

Kuka on Namita Thapar Shark Tank Intiassa?

Namita Thapar on Emcure Pharmaceuticals Ltd:n toiminnanjohtaja.

Mitkä ovat Namita Thaparin pätevyydet?

Hän on laillistettu kirjanpitäjä ja MBA-tutkinto Duke’s Fuqua School of Businessista.

Mikä on Namita Thaparin nettovarallisuus?

Namita Thaparin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 600 ₹ Mintin mukaan.

Kuinka paljon Namita Thapar on investoinut Shark Tank Indiaan?

Hän on tehnyt 10 miljoonan ₹ sijoituksen 25 yritykseen Shark Tank Indian ensimmäisellä kaudella.

Mihin toimialaan Namita Thapar sijoittaa?

Namita Thapar sijoittaa eri toimialoille, mukaan lukien terveydenhuolto, vaatetus ja elämäntapa sekä elintarvike- ja juomateollisuus.

Table of Contents