Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luettelo parhaista työskentelytiloista Intiassa [Exhaustive list]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luettelo parhaista työskentelytiloista Intiassa [Exhaustive list]

Coworking-tila on toimisto tai rakennus, johon yksittäiset henkilöt tai ryhmä henkilöitä voivat tulla työskentelemään henkilökohtaisten tai ammatillisten projektiensa parissa. Yksityishenkilöt maksavat tilan tarjoavalle yritykselle. Melkein kaikki sellaisia coworking-tilayritykset tarjota lisätiloja, jotka houkuttelevat ihmisiä käyttämään tilaa.

Coworking-tilat Intiassa on nousussa Intian kukoistavan startup-ekosysteemin kanssa. Se on valtavirtaistettu sen tuomien etujen vuoksi. Joustavuutta työskentelyyn, pienemmät kustannukset ja mikä tärkeintä, Coworking-tiloissa on aina hyvä keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten huolehtimatta muista asioista.

Varsinkin metrokaupungeissa on erittäin vaikeaa saada hyvää toimistotilaa, kun olet vielä startup-yritys, ja siellä coworking-tilat tulevat apuun. Lisäksi startupien syntyessä eri puolilla Intiaa niiden on vahvistettava läsnäolonsa fyysisesti.

Sinulla ei välttämättä ole pääomaa investoida onnellisesti toimiston perustamiseen ja tarvitset siten kustannustehokkaita ja ergonomisia ratkaisuja. Joten miksi et jaa tilaa muiden samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka työskentelevät yhdessä?

Coworking-tila on tunnin tarve. Intiassa toimii yli 100 brändättyä coworking-tilaa. Tämän luvun arvioidaan nelinkertaistuvan kolmen vuoden aikana. Yhteisten tilojen kokonaismäärän odotetaan nousevan noin 500 keskukseen vuoden 2020 loppuun mennessä nykyisestä 150:stä.

Tällä hetkellä Intiassa on noin 300 sekä brändättyä että bränditöntä/organisoimatonta jaetun tilan operaattoria, jotka toimivat 720 keskustassa Intian kaupunkialueella.

Coworking-tiloissa on nyt melkoinen hype, koska ne antavat startup-yrityksille ja freelancereille oikean paikan, joka säästää heidät eristäytymiseltä kotona työskennellessäsi ja samalla se pitää loitolla kotona työskennellessäsi kohtaamasi häiriötekijät.

Nämä paikat ovat täynnä huippuluokan mukavuuksia, Wi-Fi-yhteyttä nopealla internetyhteydellä, kahvilaa, konferenssihuoneita ja kaikkea, mitä henkilökohtainen toimisto tarvitsee. Jotkut tilat auttavat myös sinua saamaan yhteyden mentoreihin ja järjestämään säännöllisiä tapahtumia oppiaksesi alan asiantuntijoilta.

Tässä on luettelo Intian parhaista yhteistyötiloista

91 SpringBoard
Innov8
Awfis
PlusOffices
Sosiaalinen offline-tilassa
GoodWorks CoWork
Chitkaran innovaatiohautomo
RentADesk
Qworky
WSquare
Sproutbox
iKeva
Me työskentelemme
ThinkValley
Toimisto nyt
Investopad
Toimistopassi
StirringMinds
FAQ

91 SpringBoard

Bangaloressa, Delhissä, Gurugramissa, Goassa, Mumbaissa, Hyderabadissa, Noidassa ja Punessa sijaitseva 91SpringBoard on suosittu yhteistyötila Intiassa, jossa on kaikki perusasiat. 91SpringBoardissa on sekä avoimia työpisteitä että yksityisiä hyttejä, konferenssitiloja, virkistysalue, redundantti virtalähde ja 24/7 käytettävyys.

Tämän lisäksi järjestetään säännöllisesti työpajoja, seminaareja ja tapahtumia, joiden tarkoituksena on parantaa ja rikastuttaa. 91SpringBoardin jäsenyys on saatavilla kuukausittain ilman lukitusvaatimuksia.

Tällainen joustavuus on haluttu ominaisuus startup-yrityksissä, jotka voivat toisinaan kohdata taloudellisia vaikeuksia. Säilytystarpeita varten on tarjolla lukittavat kaapit, ja jäsenjärjestöille on mahdollisuus erilliseen internetlinjaan.

Innov8

Gurugramista alkaneen Innov8:n Delhi/NCR, Chandigarh, Bangalore ja Mumbai muodostavat noin 8 lakh neliöjalkaa. Innov8 on yksinomainen Y-Combinatorin tukema yhteistyötyötilapelaaja muutamien muiden merkittävien yrittäjien ja intialaisen huippuenkelin lisäksi. sijoittajia. Innov8 tarjoaa hämmästyttävän ympäristön Coworking-tiloihinsa, ja monet sen toimistoista on suunniteltu pitämään startup-yritysten funky-kulttuuri mielessä.

🔥 Empfohlen:  4 tapaa parantaa kirjoittamistasi

Awfis

Huhtikuussa 2015 perustettu Awfis pyrkii rakentamaan luovia työtiloja ja tuomaan ne entistä suuremman yleisön ulottuville. Tällä hetkellä sen tukikohta on Delhissä, Bangaloressa, Hyderabadissa, Mumbaissa, Gurgaonissa, Noidassa, Kolkatassa ja Punessa.

Awfis tarjoaa yhteistä tilaa eri hintaluokille 5000-15000 rupiaa per istuin. Mukautetun mobiilisovelluksen avulla käyttäjät voivat etsiä, arvioida ja varata työtiloja keskuksistaan ​​reaaliajassa. Awfis on luonut Intiaan yrittäjäyhteisölle innovatiivisen ekosysteemin, jossa on kohtuuhintainen, tekniikkaa hyödyntävä, yhteistyökykyinen ja korkean energian yhteistyötila.PlusOffices

Plus Offices on nopeasti kasvava, rahoitettu yhteistyötila, joka aloitti Gurugramista, Haryanasta (sektori 44). Ne laajenevat nyt sektorille 67 uuteen massiiviseen 55 000 neliömetriin. jalkojen laitos. Tämä paikka olisi ihanteellinen startup-yrityksille, yrittäjille, pk-yrityksille ja yrityksille, jotka etsivät tuottavaa työpaikkaa räätälöidyssä muodossa.

Perustajan mukaan heidän painopisteensä on täysin asiakas- ja tuottavuuslähtöinen. Voit suunnitella tuottavan työpaikan suoraan 10 jäsenen tiimistä yli 1000 vahvaan kasvavaan yritykseen.

Plus Offices on myös käynnistänyt Mentor Plus -ohjelman, jossa ne yrittävät auttaa kasvuun sitoutuneita yrityksiä pääsemään liiketoiminnan kiihdyttämiseen yhdistämällä ne alueellisiin ja globaaleihin mentoreihin.

Sosiaalinen offline-tilassa

Lähellä ikonista Cubbon Parkia Bangaloressa sijaitseva Social Offline on coworking-toimistotila, jonka rento ympäristö hämärtää kodin ja toimiston välistä rajaa. Tiloissa on myös baari, ja 5000 INR:n jäsenyys kattaa tämän palvelun käyttökustannukset. Lisäksi siellä on pelialue, jossa voit puhaltaa höyryä päivän päätteeksi. Ruokailijat rakastavat ehdottomasti tätä Coworking-tilaa, koska sen ympärillä on lukuisia kahviloita ja ravintoloita!

GoodWorks CoWork

GoodWorks CoWork tarjoaa yrityksen sisäistä konsultointia ja apua kaikilla mahdollisilla tavoilla startupeille ja muille organisaatioille muutakin kuin vain majoitusta. Whitefieldissä sijaitseva GoodWorks CoWork on usein yksi parhaista työskentelytiloista Bengalurussa.

Aloitusyritysten kannattaa tutustua tähän coworking-tilaan, kun säkkipussit on levitetty kaikkialle, ergonomiset tuolit, täysin kalustettu tila, oleskelutila, paikan päällä oleva ravintola, jossa on ilmaisia ​​tee-/kahvipalveluita, sekä uusimmat laitteet.

Chitkaran innovaatiohautomo

Chitkara Innovation Incubator on Intian hallituksen hyväksymä hautomo. Se on toinen Pohjois-Intiassa New Delhin jälkeen, joka on saavuttanut tämän tunnustuksen.

Hämmästyttävälle 15 000 neliömetrille levinnyt coworking-tila toimii myös yrittäjyyden kehittämiseen erikoistuneen koulutuskeskuksena. Toimisto kattaa kuusi kerrosta; Tämä tarkoittaa mahdollista mahdollisuutta verkostoitua joidenkin innovatiivisimpien hankkeiden kanssa.

Lisäksi laaja urheiluhuone, mukavuudet, kuten toimistopoikien, siivoustilat ja ilmainen pysäköinti ovat vain kirsikka kakun päällä. Vuokrattavissa sekä avoimia tiloja että yksityisiä huoneita. Se sijaitsee Panchkulassa, Haryanassa.

RentADesk

RentADesk sijaitsee Banjara Hillsissä, Hyderabadissa, ja sen työpöydät ovat alkaen niinkin alhaisia ​​kuin 500 INR. RentADesk toivottaa tervetulleeksi yrittäjät ja freelancerit, jotka etsivät mukavaa työskentelytilaa Banjara Hillsin postipaikalta – merkittävä paikka erityisesti teknikolle. RentADesk tarjoaa myös joitain premium-työtiloja, jotka voivat auttaa sinua innovoimaan.

🔥 Empfohlen:  Avainsanojen kannibalisoinnin välttäminen hakukoneoptimoinnissa (parhaat käytännöt)


Qworky

Sijaitsee Lucknowissa, Uttar Pradeshin pääkaupungissa, Qworky tarjoaa nykyaikaisen coworking-tilan kaikenlaisten startup-yritysten ja yritysten vaihteleviin tarpeisiin. Hinnoittelusuunnitelmissa on tarjottavaa jokaiselle; tämä sisältää avoimen istunnon, erilliset hytit, 2/5/7 paikkaisen, virtuaalisen toimiston ja konferenssihuoneen. Qworky tarjoaa laitelaboratorion, jossa gadgeteja tarjotaan avuksi. Sitten on lumoava tunnelma, josta kaikki voivat nauttia.

WSquare

Vandhana Ramanathanin ja Jinal Patelin lanseeraama Wsquare on a Vain naisten työtila. Majoituksen lisäksi järjestetään kerran kuukaudessa tori, jossa naisyrittäjät esittelevät tuotteitaan ja ideoitaan. Tämä sisältää, mutta ei rajoitu niihin, korut, vaatteet jne.

Houkuttelevat paketit, kuten ‘startup square’, ‘she square’, ‘office square’ ja ‘workshop square’, voivat täyttää vaihtelevat vaatimukset. Etuihin kuuluvat naiskeskeiset työpajat, päivystävät lääkärit, tilausmyymälät ja naisten kahvila. Se lasketaan yhdeksi parhaaksi työskentelytilaksi Chennaissa, Intiassa. WSquare sijaitsee kohteessa Adyar.

SproutBox

Vuonna 2015 Gurgaonissa DLF-vaiheessa 1 aloitettu SproutBox ei ainoastaan ​​tarjoa omistettua coworking-toimistopaikkaa, vaan sillä on myös mentorit, jotka auttavat toteuttamaan ideansa. Se lasketaan yhdeksi huippuluokan työskentelytilasta Intiassa.

SproutBox tarjoaa myös ilmaisen teknisen tuen, nopean internetyhteyden ja ilmaisen juomapalvelun. Lukituksia ei ole, sinun tarvitsee vain tehdä kuukausittainen uusiminen pöytävarausta varten.

iKeva

Sijaitsee lähellä HUDA City Center -metroasemaa, jolla on 24/7 pääsy iKevan toimistotilaan. Sen lisäksi, että iKeva on lähellä monia kaupunkikohteita, se tarjoaa myös palvelupaketin. Sillä on jatkuva huolto-, turvallisuus- ja sähköyhteys.

Kaikki tämä ja paljon muuta joustavalla varauskäytännöllä, joka edellyttää, että maksat vain käyttämistäsi. Coworking-tilan tärkein etu on, että pääset käyttämään muita iKevan toimipisteitä yhdellä jäsenyydellä.

Me työskentelemme

WeWork on maailman suurin coworking-yritys ja sillä on 4 konttoria Gurugramissa. Se sijaitsee osoitteessa DLF Cybercity, MG Road, 32 Milestone ja Udyog Vihar Gurgaonissa. WeWork-tilan varauksen hinta riippuu siitä, millaisesta työpöydästä olet kiinnostunut. Coworking-toimistotilat on luokiteltu kolmeen tyyppiin: yksityinen toimisto, oma työpöytä ja hot desk.

WeWork tarjoaa valikoiman palveluita vastaanoton hallinnasta yksityisiin puhelinkopeihin. Se on loistava paikka olla yhteydessä ihmisiin kaikilta elämänaloilta.

ThinkValley

ThinkValleylla on erilaisia ​​työalueita tarpeiden mukaan. Voit varata yhden työpöydän, konferenssihuoneen tai studion tarpeen mukaan. Siellä on myös kahvila ja kirjasto, jossa voit rentoutua. Nämä tilat tekevät ThinkValleysta yhden Gurgaonin parhaista coworking-tiloista. Sen huipulla se järjestää viikonloppumatkoja ja säännöllisiä tapahtumia, jotka auttavat verkostoitumaan ihmisten kanssa, jakamaan ajatuksia ja ideoita. ThinkValley sijaitsee osoitteessa Sector 32 Gurgaonissa.Toimisto nyt

OfficingNow sijaitsee useissa paikoissa Gurugramissa. Siinä on laaja valikoima pöytätiloja, joista valita. Se lupaa sopivan kaikenlaisille yrityksille, kuten startupille, freelancerille, kansalaisjärjestöille, yrityksille, kotityöntekijöille ja pk-yrityksille. OfficeNowissa on jokaiselle jotakin. Etuja ovat joustavuus, mukavuus, asiantuntijaneuvonta ja turvallisuus.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Shah Rukh Khanin tukemista merkeistä | SRK:n tuotemerkkilähettiläsluettelo

Investopad

Sector 32:ssa sijaitseva tämä on yksi Gurgaonin parhaista coworking-tiloista. Investopad on ainutlaatuinen coworking-paikka Intiassa. Jos olet kyllästynyt työskentelyyn työpöydällä, hyppää riippumattoon ja anna luovien mehujen virrata. Investopadilla on eloisia, tilavia ja mukavia studioita. Crosstalk on jotain ainutlaatuista Investopadissa, jossa voi saada inspiraatiota toimialueen asiantuntijoilta. Heillä on valittavana neljä suunnitelmaa, joista suosituin on 12 päivän suunnitelma. Nämä antavat pääsyn paikkaan 12 päivänä kuukaudessa ja nauttivat kokopäiväisen jäsenen eduista.

Toimistopassi

Office Pass sijaitsee neljässä paikassa Gurgaonissa Sohna Roadilla, lähellä Huda City Centerin metroasemaa, Cybercityä ja lähellä NH48:aa. Tämä eroaa tavallisesta coworking-tilasta, koska tämä on Neighborhood Co-Working (NCW) -tila.

NCW on eräänlainen tila, joka tarjoaa työskentelytilaa lähellä oleville ihmisille 5 km:n etäisyydellä. Tämä säästää työmatka-aikaa ja on ainutlaatuinen myös coworking-tilaympäristössä. Se edistää Intiassa tällä hetkellä trendaavaa walk to office -kulttuuria.

StirringMinds

Sen lisäksi, että Pranav Bhatian ideana ovat peruspalvelut, Stirring Minds tarjoaa jotain ainutlaatuista – ohjelman, joka tunnetaan nimellä “Start A Startup” (SAS). Se sisältää rahoitustuen, MVP-kehityksen, liiketoimintamallin arvioinnin, pitching-istunnot, sertifiointivaihtoehdot ja verkostoitumismahdollisuudet. Hinnoitteluluettelo varmistaa, että ne, joilla on ja joilla ei ole rahoituslähteitä, voivat saada parhaan hyödyn Stirring Mindsistä neljännesvuosittaisten, kuukausittaisten ja vuosittaisten suunnitelmien avulla.

Jotkut kunniamaininnoista ovat:

  • HustleHub
  • Nwook
  • IndiCube
  • Cowrks
  • EasyDafter

Johtopäätös

Joten tämä oli luettelomme Intian parhaat työskentelytilat. Näiden Intian Coworking-tilojen lisäksi on useita kahviloita, jotka tarjoavat sinulle rauhallisen työympäristön ja ilmaisen Wi-Fi:n.

Jos haluat työskennellä rennossa työtilassa, valitse kannettavasi ja suuntaa johonkin lähellä olevista rauhallisista, viehättävistä kahviloista. Starbucks ja CCD ovat melko kuuluisia tästä! Yritämme pitää tämän listan yllä Coworking-tilat Intiassa päivitetty.

FAQ

Kuinka monta coworking-tilaa on Intiassa?

Intiassa on noin 850 coworking-tilaa.

Millainen on coworking-tilojen tulevaisuus Intiassa?

Joustotilojen segmentin odotetaan kasvavan keskimäärin noin 15-20 % vuodessa seuraavien 3-4 vuoden aikana

Kuinka paljon coworking-tila maksaa Intiassa?

Yhteistyötilojen keskimääräinen kuukausivuokra on 18 500–28 500 ruplaa työpöytää kohden, kun taas se vaihtelee 24 500–30 000 ruplaa kohden.