Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luettelo Swiggyn hankkimista startupeista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luettelo Swiggyn hankkimista startupeista

Swiggy on tehnyt kaupunkiasiakkaiden arkea asiakkaille mukavampaa vuodesta 2014 lähtien. Swiggy on perustamisen jälkeen hankkinut viisi yritystä ja tytäryhtiötä laajentaessaan imperiumiaan ja monipuolistaen liiketoimintaansa. Johtava on-demand-ruoan toimitusalusta on nyt logistiikan huippuosaamisen keskus.

Swiggy on elintarviketeknologiayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Bangaloressa, Intiassa. Yritys perustettiin vuonna 2014 Nandan Reddyn, Phanu Kishan Addepallin, Rahul Jaiminin ja Sriharsha Majetyn ponnisteluilla.

Yrityksen nykyinen toimitusjohtaja on Vishal Bhatia. Jotkut Swiggyn suosituimmista kilpailijoista ovat Fresh Menu, Zomato, Uber Eats, Grofers jne. Swiggyn viisi hankintaa ovat:

Yrityksen nimi Ilmoituksen päivämäärä Hankittu summan mukaan

Syödä ulkona 13. toukokuuta 2022 Swiggy 200 miljoonaa dollaria
Kint.io 4. helmikuuta 2019 Swiggy
Supr Daily 1. syyskuuta 2018 Swiggy
Scootsy 2. elokuuta 2018 Swiggy 8 miljoonaa dollaria
48 itä 13. joulukuuta 2017 Swiggy

Syödä ulkona
Supr Daily
48 East (48 East)
Kint.io
Scootsy Logistics Private Limited

Syödä ulkona

Perustettu 2012

Perustajat Ankit Mehrotra, Vivek Kapoor, Nikhil Bakshi ja Sahil Jain
Ala Ruoka ja teknologia
Hankittu vuonna 2021
Tila Aktiivinen
Verkkosivusto www.dineout.co.in

Dineout syntyi, kun sen perustajat saivat ensimmäisen sijoituksensa Travel Boutique Onlinesta. He tekivät lopulta läpimurtonsa, kun Times Internet osti sen. Startup on myös laajentanut imperiumiaan vuosien aikana ostamalla inResto, Gourmet Passport, ja Torqus.

Lopulta vuoden 2016 tienoilla he lanseerasivat Dineout Plusin, joka tarjosi yleisölleen aivan uusia tarjouksia, kuten yritysruokailupalkinto-ohjelman, joka antoi tasaisen 25 %:n alennuksen 5 tähden ravintoloissa, ja eksklusiivisen laskunmaksulompakon ruokailijoille: Dine Out Pay.

Startup on myös keksinyt kuukauden kestävän GIRF-kampanjan (The Great Indian Restaurant Festival) luodakseen upeita kokemuksia ja tarjotakseen asiakkailleen suurempia tarjouksia. B2B- ja B2C-palveluillaan he ovat tehneet yhteistyötä monien ravintoloiden kanssa noin 20 kaupungin verkostossa.

Intian suurin ruokailu- ja ravintolateknologiaratkaisualusta auttaa ruokailijoita löytämään ravintoloita ja tarjouksia, mikä mahdollistaa vaivattoman varauksen.

Swiggy näki 22. heinäkuuta 2021 mahdollisuuden laajentaa tarjontaansa ruokapöytävarauksissa ja tapahtumissa johtavalla ulkoruokailu- ja ravintolateknologia-alustalla 22. heinäkuuta 2021. Näin Swiggy pystyy tarjoamaan ruokaa jokaiseen ruokatilaisuuteen. Tavoita lisää asiakkaita ja laajenna kasvumahdollisuuksia. Ravintola-alan vallankumous. Ravintolan asiakaskokemuksen parantaminen ja asiakkaiden ilahduttaminen.

Supr Daily

Perustettu 2015

Perustajat Puneet Kumar, Shreyas Nagdawanen
Ala Tekniikka, tieto ja Internet
Hankittu vuonna 2018
Tila Aktiivinen
Verkkosivusto www.suprdaily.com

Supr Daily antaa sinun ostaa elintarvikkeita verkkoalustan kautta, jossa on laaja valikoima luomu- ja terveellisiä elintarvikkeita.

Lisäksi se tarjoaa myös vaihtoehtoja muista luokista, kuten vauvanhoito, lemmikkieläinten tarpeet ja paljon muuta kotiovellesi. Se on päivittäistavarakaupan vallankumouksen edelläkävijä Intiassa, ja se toimii tällä hetkellä yli kahdeksassa kaupungissa.

Startup toimii mottona “Do more, with less” pyrkii tekemään asiakkaansa onnelliseksi, antamaan heille stressittömän alun päivälle ja ylivertaisen kuluttajakokemuksen.

Swiggy osti Supr Dailyn vuonna 2018 luodakseen markkinaraon kuluttajien kriittisten tarpeiden ratkaisemiseen ja päivittäisten tilausten täyttämiseen sekä laajentaakseen sen tulokanavia. Sittemmin startuppia on uudistettu vapauttamaan sen potentiaali ja jakamaan tehtävänsä Swiggyn kanssa.48 East (48 East)

Perustettu 2016

Perustajat Kumar Karthik, Joseph Cherian
Ala Ruoka- ja juomapalvelut
Hankittu vuonna 2017
Tila Epäaktiivinen
Verkkosivusto www.fortyeighteast.com

Forty-Eight East on ruokateknologian startup, joka tuo sinulle eri kansojen keittiöt: Etelä-Aasian, Kaakkois-Aasian, Keski-Aasian, Itä-Aasian ja Lähi-idän.

Tarjoaa kansainvälistä makua asiakkailleen viikoittain vaihtuvalla menulla pikapalveluravintolaympäristössä. Alkaen ajatuksesta tuoda intialaisille erilaisia ​​aasialaisia ​​herkkuja nuudeleiden ja thaimaalaisen ruoan lisäksi, Joseph Cherian aloitti keittiön perustamisen Bengaluru Karnatakaan. Häneen liittyi ystävä ja kokki Nabhojit Ghosh. Se laajeni myöhemmin yhdestä keittiöstä kahdeksaan.

Asiat saivat käänteen, kun Joseph Cherian liittyi Swiggyn COO:ksi sen jälkeen, kun se osti startupin vuonna 2017. Swiggy osti 48 Eastin tarkoituksenaan ratkaista kuluttajien tarjonnan aukkoja eri strategioiden avulla. Swiggyn varustaminen lisäominaisuuksilla, sen ylimmän johtajuuden laajentaminen ja tyydyttävämmän kuluttajakokemuksen tarjoaminen.

Kint.io

Perustettu 2014

Perustajat Jagannathan Veeraraghavan, Pavithra Solai Jawahar
Ala Tekoäly, tietokone
Hankittu vuonna 2019
Tila Epäaktiivinen
Verkkosivusto www.kint.io

Ohjelmistojen suunnittelusta ja kehittämisestä tunnettu paikallinen Bengaluru-pohjainen tekoälyalusta oli Swiggyn ensimmäinen teknologiavetoinen hankinta. Kint.io, jota johtaa Jagannathan Veeraraghavan ja Pavithra Solai Jawahar, soveltaa syväoppimista ja tietokonenäköä esineiden tunnistamiseen videoissa.

Useat perustajajäsenet liittyivät Swiggyn tiimiin parantaakseen tietokonenäkötekniikkaa, kuluttajakokemusta ja mittakaavateknologiaa tuomalla mukaan yrittäjähenkisiä tiimejä, jotka ratkaisevat ainutlaatuisia asiakasongelmia. Koko ajan hyödyntäen Swiggyn verkkoa ja resursseja.

Swiggy teki fiksun liikkeen, kun kuluttajayritykset kasvavat nopeasti pysyäkseen pelin edellä ja tehdäkseen voittoa pitkällä aikavälillä. Alustan avulla pyritään auttamaan ihmisiä hakeutumaan ja löytämään ravintoloita kuvien ja niihin perustuvien suositusten avulla. Yrityksen tietokonenäköteknologian parantaminen ja yleisen kuluttajakokemuksen parantaminen.

Scootsy Logistics Private Limited

Perustettu 2015

Perustajat Rishi Khiani, Sandeep Das, Yash Sippy
Ala Kuljetus, logistiikka ja varastointi
Hankittu vuonna 2018
Tila Aktiivinen
Verkkosivusto www.scootsy.com

alkaen Muurahaisfarmi voit kääntyä Scootsyn puoleen saadaksesi nopean, kuratoidun toimituksen ympäri kaupunkia. Mumbaissa toimivan startupin perusti entinen Timesin Internet-päällikkö johtaja Rishi Khiani, Sandeep Das, ja Khiani Scootsyn perustajat. Alusta tarjoaa laadukkaita kokemuksia vaativille kuluttajilleen.

Yrityskaupan jälkeen yhtiö teki yhteistyötä Burger King. Itse alustalta tilaamisen kokemus on kuvattu lähimmäksi fine dining -ravintolassa syömistä. Heillä on kuratoitu luettelo ravintoloista, ruokakaupoista, putiikeista ja lahjatavaraliikkeistä, jotka tekevät elämästäsi helpompaa ja parempaa.

Swiggy osti Scootsyn lähteiden mukaan noin 50 miljoonalla ₹:lla vuonna 2018. Swiggy aikoo laajentua uusiin kaupunkeihin, hyödyntää tilauksia huippuravintoloista ja vahvistaa ravintolaverkostoaan. Ajan myötä Swiggy on siirtänyt Scootsyn toiminnan alustaansa ja integroinut Scootsyn tarjotakseen huippuluokan kulinaarisia tarjouksia Mumbaissa.

Johtopäätös

Swiggy on ollut markkinoilla lähes 8 vuotta. Swiggy aloitettiin verkkoruoan toimitusalustana, joka toimii nyt yli 500 Intian kaupungissa. Swiggy keskittyy jatkuvasti uusien teknologioiden käyttöönottoon ja datalähtöisten markkinointimenetelmien luomiseen.

Palvelujensa parantamiseksi Swiggy on hankkinut useita startup-yrityksiä polun varrella. Swiggyn ostamia startuppeja ovat Dineout, Kint.io, Scootsy Logistics Private Limited, 48East ja Supr Daily.

UKK

Kuinka paljon Swiggy Acquire Dineout maksaa?

Swiggy osti Dineoutin lähes 200 miljoonalla dollarilla 14. helmikuuta 2022.

Ostiko Swiggy Instamartin?

Swiggy lanseerasi Instamartin 10. elokuuta 2020.

Onko Swiggy yhdistetty Zomatoon?

Swiggy on Zomaton suurin kilpailija. Swiggyn ehdottamasta osakepohjaisesta sulautumisesta kuitenkin kerrottiin, mikä lopulta päätyi umpikujaan sekä yritysten arvostuserojen että liiketoiminnan vaivojen vuoksi.

Tekeekö Swiggy voittoa vai tappiota?

Swiggyn ilmoitettiin tekevän tappiota muutamana edellisenä vuonna. Vuonna 2019 Swiggyn tappiot kasvoivat kuusinkertaisiksi. Vuodelta 2022 tappioista kuitenkin perittiin 65 prosenttia.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Luettelo Pariisin 10 suurimmasta startupista, jotka osallistuvat Euroopan startup-ekosysteemiin