Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luettelo tuotteista, joita voit myydä Meeshossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luettelo tuotteista, joita voit myydä Meeshossa

Meesho on intialainen mobiilisovellus. Meesho on sosiaalinen kaupankäyntialusta. Yritys on perustettu vuonna 2015 ja sen kotipaikka on Bangaloressa. Yritys auttaa pienyrityksiä aloittamaan liiketoimintansa tiettyjen sosiaalisten kanavien kautta, joihin kuuluvat WhatsApp, Facebook, Instagram jne.

Meesho-tuoteluettelo

 1. Naisten etniset vaatteet
 2. Naisten länsimaiset vaatteet
 3. Miesten asusteet
 4. Lasten vaatteet
 5. Keittiö ja kodinkoneet
 6. Sisustustuotteet
 7. Kosmetiikka ja ihonhoito
 8. Korut
 9. Elektroniikka ja kodinkoneet

Meesho-tuoteluettelo

Meesholla on jälleenmyyntiä varten paljon tuotteita eri markkina-alueilta. Tuotteet käyvät läpi laatutarkastukset ja yritys varmistaa, että ne tulevat laadukkailta toimittajilta. Meesho antaa sinun jälleenmyydä heidän alustallaan listattuja tuotteita.

Sen avulla voit myydä erilaisia ​​tuotteita ja kasvattaa asiakaskuntaasi. Tässä on luettelo tietyistä tuotteista, joita voit myydä Meeshon kautta.

Naisten etniset vaatteet

Voit myydä kaikentyyppisiä sareeja Meesho-sovelluksen kautta. Heillä on eri luokkia useille sareeille, kuten silkkisaree, puuvilla-silkkisaree, puuvillasaree, Georgette- ja sifonkasaree, satiinisaree, kiinteä saree, kirjailtu saree ja Zari Woven. Nämä ovat yksi naisten etnisiä vaatteita.

Erityyppisten sareeiden lisäksi voit myydä erityyppisiä Kurtisia, kuten Cotton Kurtis, Rayons Kurtis, Anarkali, Brodeerattu Kurtis ja Solid Kurtis. Voit myös myydä Kurta-sarjoja, jotka sisältävät Rayons-, Palazzo-settejä, brodeerattuja, puuvilla- ja housusarjoja.

Voit myydä erilaisia ​​puku- ja mekkomateriaaleja, kuten puuvillamekkomateriaalia, brodeerattua mekkomateriaalia, Jaipuri mekkomateriaalia, Chanderi mekkomateriaalia ja Crepe mekkomateriaalia.

Listalla on myös muita etnisiä vaatteita, kuten lehengat, puserot, dupattit, hameet ja setit, abayat, etniset takit, alushameet ja etniset alaosat. Nämä ovat kaikki naisten etnisten vaatteiden eri luokkia, joita voit myydä Meeshossa.Naisten länsimaiset vaatteet

Voit myös myydä erilaisia ​​länsimaisia ​​naisten vaatteita, kuten toppeja ja tunikoja, T-paitoja, mekkoja, takkeja jne. Voit myös myydä länsimaisia ​​vaatteita yhdistetyn setin muodossa Meeshossa. Voit jopa myydä alaosia, kuten farkkuja, leggingsejä, palazzoja, shortseja ja hameita. Voit myydä naisten sisävaatteita sekä yöpukuja, kuten yöpukuja ja yöpukuja.

🔥 Empfohlen:  16 suurinta rahoitusalan yritystä

Miesten asusteet

Meesholla on myös Miesten kategoria, jossa voit myydä erilaisia ​​yläasuja, kuten T-paitoja, paitoja ja talvivaatteita, kuten collegepaitoja, takkeja, neulepuseroita jne. Voit myydä alaosia, joihin kuuluvat verryttelyhousut, farkut, chinot, muodolliset vaatteet. housut jne.

Voit myös myydä erilaisia ​​lisävarusteita miehille, kuten erityyppisiä kelloja, kuten nahkakelloja, rannekelloja, ketjukelloja, digitaalisia kelloja, istuvia rannekkeja jne. Näiden lisäksi voit myydä myös erilaisia ​​vöitä, kuten arki-, juhla- tai erilaisia ​​vöitä. niiden tyyppejä. Voit myös myydä lompakoita ja tiettyjä miesten koruja, kuten käsinauhat kaulakoruja, sormuksia, nappeja jne.

Voit myös myydä erilaisia ​​aurinkolaseja sekä laukkuja ja erilaisia ​​kenkiä, mukaan lukien urheilujalkineet, juhlakengät, vapaa-ajan kengät, erilaiset sandaalit, tossut, varvastossut, liukusäätimet jne.

Voit myydä eri kategoriaa, joka sisältää etnisiä vaatteita, kuten kurtat ja yhdistelmäsetit kurtoihin, etnisiä takkeja, etnisiä alusvaatteita jne. Voit myös myydä sisävaatteita ja yöasuja.Lasten vaatteet

Meeshon kautta voit myydä jopa eri kategorian tuotteita lapsille. Voit keskittyä myymään erilaisia ​​mekkosarjoja pojille ja tytöille, kuten poikien sarjoja, kuten t-paitoja ja farkkuja tai muodollisia mekkosarjoja rusetilla tai solmiolla, mekkoja tytöille tai tytöille, kuten mekkoja, tai jälleen t. -paidat ja farkut tytöille jne.

Voit myös myydä etnisiä vaatteita sekä pojille että tytöille, yöasuja ja talviasuja. Voit jopa myydä tuotteita alle 2-vuotiaille vauvoille tarkoitetulla alustalla. Voit tarjota tuotteita, kuten vauvanvaatteita, alushousuja, etnisiä vaatteita jne.

Voit myös myydä erilaisia ​​lasten leluja ja tarvikkeita, kuten pehmoleluja, jalkineita, värikynäsarjoja, lasten kelloja, laukkuja ja reppuja lapsille jne.

Voit jopa myydä vauvanhoitotuotteita, kuten vauvojen sänkyjä ja peittoja, vaippoja, vastasyntyneiden hoitotuotteita, kuten tuttipulloja, vauvan tarvikkeita, keinuja, ruokalappuja, manikyyrisarjoja, kantoreppuja jne.

Keittiö ja kodinkoneet

Voit myydä erilaisia ​​keittiöön liittyviä tuotteita ja kodinkoneita, kuten ruokailuvälineitä ja keittiövälineitä, kuten veitset, leikkuulaudat, erityyppiset lusikat jne. Voit myös myydä säilytyslaatikoita, keittiövälineitä ja leivonnaisia, kuten erilaisia ​​ruokailuvälineitä ja pannuja, ruokailusarjoja joihin kuuluvat lautaset, kahvimukit, teeastiat ja keittiökoneet, kuten sekoittimet, myllyt, liesi, uuni, induktioliesi jne.

🔥 Empfohlen:  Podcastin mainostaminen: 5 parasta taktiikkaa, joita voit kokeilla vuonna 2023

Sisustustuotteet

Meeshossa voit myös myydä kodeissa käytettäviä sisustustuotteita, kuten lakanoita, verhoja, ovi- ja kylpymattoja, verhoja ja lakanoita, tyynyjä ja tyynynpäällisiä, patjansuojaimia jne.

Voit myös myydä erilaisia ​​sisustus- ja organisointituotteita, kuten erilaisten laitteiden kansia, seinätarroja, maalauksia, valaisimia, kelloja ja seinävaatteita, näyttelyesineitä, vaatesäilöjä, järjestäjiä ja pyykkipusseja, kukkamaljakoita jne.

Voit myös tarjota kodin kunnostustuotteita, jotka sisältävät siivoustarvikkeita, kuten pesuaineita, käsinpesua, lattianpuhdistusnestettä, kylpyhuonetarvikkeita sekä puutarhanhoito- ja hyönteissuojatuotteita, kuten hyttysverkkoja, hyttyslepakoja jne.Kosmetiikka ja ihonhoito

Voit myydä erilaisia ​​​​naisille tarkoitettuja kosmetiikkatuotteita, kuten meikkisarjoja, meikkivoiteita ja muita kasvojen meikkivälineitä, silmäkosmetiikkaa, kuten kajalia, kynsilakat, huulipunat, siveltimet ja työkalut sekä erilaisia ​​laitteita, kuten hiustenkuivaaja, suoristusrauta jne.

Voit jopa myydä erilaisia ​​​​ihonhoitotuotteita naisille, kuten kasvojenhoitotuotteita, kuten kasvojen pesuja, hiustenhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita, kuten voiteita tai voiteita, hajuvesiä ja deodorantteja, silmänympärys- ja karvanpoistotuotteita.

Voit myös myydä erilaisia ​​Miesten hoitoon tarkoitettuja tuotteita, kuten partaöljyä, partakammoja ja partaan liittyviä tuotteita, parranajotuotteita, ihon- ja hiustenhoitotuotteita, miesten hajuvesiä ja deodorantteja, seksuaalisen hyvinvoinnin tuotteita jne.

Meiltä saat myös tuotteita vauvoille ja heidän äideilleen sekä kuntoilutuotteita, kivunlievitystuotteita, naamioita ja desinfiointiaineita, suunhoitotuotteita kuten hammastahnoja, harjoja jne. sekä naisten hygieniatuotteita.

Korut

Voit myydä erilaisia ​​korutuotteita sekä kuten korusettiä, Mangal-sutraa, korvakoruja ja nappeja, rannekoruja, rannekoruja, kaulakoruja, ketjuja, sormuksia, nilkkakoruja ja varvassormuksia jne., voit myös myydä Miesten korusettejä.Elektroniikka ja kodinkoneet

Voit myydä erilaisia ​​elektroniikkatuotteita, kuten kaiuttimia ja kuulokkeita. Bluetooth-kuulokkeet ja -kuulokkeet, mobiilitarvikkeet, kuten kännykkätelineet, takakuoret, kaapelit ja laturit, virtapankit jne. Voit myös myydä älykelloja, matkapuhelimia ja niin edelleen.

Voit myös myydä Meeshossa muita elektronisia tuotteita, kuten kynäasemia, kamerajalkoja, mikrofoneja ja erilaisia ​​kodinkoneita, kuten led-valoja, polttimoja, putkivaloja jne.

Johtopäätös

Nämä ovat luettelo Meeshon luokista ja eri tuotteista, joita voit tällä hetkellä myydä. Saatat löytää lisää luokkia tulevina vuosina, koska sovellus on kasvattanut suosiotaan viime aikoina.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen luettelo ilmaisista avainsanatutkimustyökaluista

UKK

Voinko myydä tuotteitani Meeshossa?

Meesho antaa yksityishenkilöille mahdollisuuden myydä sovelluksessa lueteltuja tuotteita yksinkertaisesti jakamalla niitä sosiaalisen median kanavien kautta ja ansaitsemalla.

Missä voin myydä Meesho-tuotteita?

Voit myydä Meesho-tuotteita sosiaalisen median tilien, kuten Facebookin ja Instagramin, kautta Youtube-kanavasi kautta. Voit luoda blogin tuotteiden mainostamiseksi, kuten affiliate-markkinoinnin tapauksessa. Voit levittää linkkiä WhatsApp-viestien tai tilan kautta.

Kuka on Meesho-sovelluksen omistaja?

Vidit Aatrey on Meeshon toinen perustaja ja toimitusjohtaja.

Mitä tuotteita myydään Meeshossa?

Joitakin parhaita Meeshossa myytäviä tuotteita ovat:

 • Naisten etniset vaatteet
 • Naisten länsivaatteet
 • Miesten asusteet
 • Lasten vaatteet
 • Keittiö ja kodinkoneet
 • Sisustustuotteet
 • Kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet
 • Korut
 • Elektroniikka ja kodinkoneet

Mitkä ovat Meeshon myydyimmät tuotteet?

Meeshon myydyimmät tuotteet ovat seuraavista kategorioista:

 • Vaatteet
 • Henkilökohtainen hygienia
 • Koti & Keittiö

Table of Contents