Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luettelo Vineeta Singhin rahoittamista startupeista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luettelo Vineeta Singhin rahoittamista startupeista

Yrittäjyysaalto kiihtyy näinä päivinä. Shark Tank Intian kaltaisen esityksen ansiosta voimme todistaa, nauttia ja oppia tästä aallosta.

Esitys sai meidät tietoisiksi niin monista nimistä, jotka ovat vastuussa suurten tuotemerkkien toiminnasta. Yksi tällainen nimi on Vineeta Singh, naisten suosikki Sugar Cosmeticsin perustaja.

Tämä nainen on näyttänyt loistavaa esimerkkiä nuorille naisyrittäjille. Hän ei ole saavuttanut vain menestystä itselleen, vaan toimii myös inspiroivana voimana niin monelle aloittelevalle yrittäjälle.

Hän on yrittäjä, vaimo, äiti ja innokas sijoittaja. Hän uskoo ideoiden voimaan ja on rahoittanut monia startup-yrityksiä, kuten CosIQ:ta, Skippi Ice Popsia, Boozia ja muita.

Kuka on Vineeta Singh?
Luettelo Vineeta Singhin rahoittamista startupeista

 1. Josh puhuu
 2. JhaJi Store
 3. Skippi Ice Pops
 4. CosIQ
 5. Booz
 6. NOCD
 7. BluePine Foods
 8. Heart Up My Sleeves
 9. Sunfox Technologies
 10. Omituinen Naari
 11. Humpy Farms
 12. Wakao Foods
 13. Kabaddi Adda
 14. Nomad Food Project
 15. Get-A-Whey
 16. Jain Shikanji Masala

Kuka on Vineeta Singh?

Vineeta on vuonna 1984 Delhissä syntynyt nuori yrittäjä. Hän on tunnetun Sugar Cosmetics -brändin perustaja ja toimitusjohtaja.

Hän meni IIT Madrasiin insinöörityönsä vuoksi. Myöhemmin hän suoritti MBA-tutkinnon IIM Ahmedabadista.

Hän on aina ollut erittäin päättäväinen yrittäjämatkaansa kohtaan. Vineeta oli melko innokas rakentamaan bisnestä naisten kanssa ja naisille. Monien kyselyiden ja ideoiden jälkeen hän huomasi intialaiselle iholle tarkoitetuissa kosmetiikassa oikeiden sävyjen ja värien puutteen.

Sitten vuonna 2012 hän päätti perustaa oman startupnsa Sugar Cosmeticsin. Hän ja hänen miehensä Kaushik ovat startupin perustajia. Brändin perustaminen ei ollut helppoa, koska markkinoilla on jo monia kilpailijoita, kuten Lakme, Maybelline ja muita.

Vineeta teki Sugarista erottumaan tekemällä siitä kattavan, edullisen ja sopivan intialaiselle iholle. Brändin tuotteet ja loistavat markkinointistrategiat ovat nyt tehneet brändistä intialaisten naisten ykkösvalinnan.

Luettelo Vineeta Singhin rahoittamista startupeista

Vineeta ei ole vain loistava liikenainen, vaan myös hämmästyttävä sijoittaja. Hän on Forbesin mukaan yksi vaikutusvaltaisimmista naisista liike-elämässä. Hänelle myönnettiin myös Economic Times ja Fortune India 40 Under 40 -palkinnolla.

Äskettäin hän esiintyi Shark Tank India -ohjelmassa, jossa hän sijoitti moniin startupeihin. Hän on myös osa sarjan toista tuotantokautta.

Tässä on luettelo Vineeta Singhin rahoittamista startupeista:

Josh puhuu

Aloitusnimi
Josh puhuu
Perustaja Supriya Paul, Shobhit Banga
Ala Media
Vineetan sijoitus NA

Josh Talks on vuonna 2014 perustettu startup, joka luo videoita ja tapahtumia. Sen päätavoitteena on nostaa nuorten toiveita lyhyiden keskustelujen kautta. Startup tarjoaa alustan erilaisista taustoista tuleville ihmisille, kuten yrittäjyydestä, viihteestä, sosiaalisista aloitteista ja paljon muuta.

Josh Talks keräsi 3,5 miljoonan dollarin siemenkierroksen toukokuussa 2022 Vineeta Singhiltä ja neljältä muulta sijoittajalta.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Intian parhaista vuokra-aloitusyrityksistä

JhaJi Store

Aloitusnimi
JhaJi Store
Perustaja Kalpana Jha, Uma Jha
Ala Ruoka ja juoma
Vineetan sijoitus NA

JhaJi Store on perustettu vuonna 2020. Se on startup, joka harjoittaa kotitekoisten acharien (suolakurkkujen) myyntiä. Achar on valmistettu luonnollisista ainesosista käyttäen perinteisiä reseptejä Mithilanchalin alueelta Biharista. Nämä eivät myöskään sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita.

JhaJi Store keräsi tammikuussa 2023 enkelikierroksen, jonka arvo oli 13 ₹, Vineeta Singhiltä ja neljältä muulta sijoittajalta.

Skippi Ice Pops

Aloitusnimi
Skippi Ice Pops
Perustaja Ravi Kabra, Anuja Kabra
Ala Ruoka ja juoma
Vineetan sijoitus 20 lakhs 3 % omasta pääomasta

Se on vuonna 2020 lanseerattu jäämehukuppimerkki. Brändin jäämehut on valmistettu luonnonväreistä, makeutusaineista ja säilöntäaineista. Sitä on saatavilla useissa eri makuissa.

Yrityksen tuotteet pitävät kuluttajien terveyden mielessä lisäämättä keinotekoisia ainesosia. Vineeta rahoitti startup-yrityksen 20 lakhilla 3 prosentin omalla pääomalla.

CosIQ

Aloitusnimi
CosIQ
Perustaja Kanika Talwar, Angad Talwar
Ala Henkilökohtaisten hygieniatuotteiden valmistus
Vineetan sijoitus 25 lakhs 12,5 % omasta pääomasta

CosIQ on vuonna 2020 perustettu ihonhoitobrändi. Yritys valmistaa tutkimusvetoisia ja testattuja tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta.

Brändi tarjoaa asiakkailleen valikoiman tuotteita, kuten seerumeja, aurinkosuojatuotteita ja paljon muuta. Vineeta rahoitti yritystä 25 lakhilla INR:llä 12,5 prosentin omasta pääomasta.

Booz

Aloitusnimi
Booz
Perustaja Rutvij Dasadia
Ala Auto
Vineetan sijoitus 20 lakhs 25 % omasta pääomasta

Se on vuonna 2017 perustettu sähköskootteriyritys. Nämä skootterit tarjoavat mahdollisuuden liikkua kaupallisilla kampuksilla ja lomakohteissa.

Yritys varmistaa helpon ajon eri urheilulajeissa ja matkailussa ilman saasteita. Vineeta teki kaupan 20 lakhs INR 25 % yhtiön omasta pääomasta.NOCD

Aloitusnimi
NOCD
Perustaja Siddharth Mishra, Vinay Kumar
Ala Ruoka ja juoma
Vineetan sijoitus 20 lakhs ₹ 15 % omasta pääomasta ja 30 lakh ₹ velkaa

Se on vuonna 2018 perustettu toiminnallinen juomabrändi. Brändi tarjoaa hiilihydraattittomia terveellisiä energiajuomia, jotka ovat sokerittomia ja vitamiinirikastettuja.

Brändin juomat väittävät nopeuttavan aineenvaihduntaa, polttavan kehon rasvaa ja antavan energiaa. Se auttaa myös parantamaan mielialaa, motivaatiota ja kognitiivista toimintaa. Yritys sai Vineeta Singhiltä rahoituksen 20 lakhs INR 15 % omaan pääomaan ja 30 lakhs velkaa.

BluePine Foods

Aloitusnimi
BluePine Foods
Perustaja Aditi Bhutia Madan, Naveen Panwar
Ala Ruoka ja juoma
Vineetan sijoitus 25 lakhs 5,3 % omasta pääomasta

Se on vuonna 2016 perustettu luova Himalajan ruokastartup. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten pakastemomoja ja pakastekevätrullia.

BluePine Foodsin perustaja Aditi Madan on kuuluisa nimestään “Momo Mami”. Startupin tuotteet ovat täynnä hämmästyttävää makua, terveyttä, ravintoa ja hyvää laatua. Vineeta rahoitti startupin 25 lakhilla 5,3 prosentin omalla pääomalla.Heart Up My Sleeves

Aloitusnimi
Heart Up My Sleeves
Perustaja Riya Khattar
Ala Muoti
Vineetan sijoitus 12,5 lakhs 15 % omasta pääomasta
🔥 Empfohlen:  Muovaako suhteellisuusteoria avaruusteollisuutta uudelleen?

Se on vuonna 2020 lanseerattu vaatemerkki. Brändi myy irrotettavat hihat. Nämä hihat voivat tehdä muodonmuutoksen mille tahansa mekolle, olipa se länsimainen tai etninen.

Monet muodin vaikuttajat, kuten Komal Pandey, Shaurya Sandhya ja muut, ovat syleilemässä brändin hihoja. Vineeta rahoitti startup-yrityksen 12,5 lakhilla 15 prosentin omalla pääomalla.

Sunfox Technologies

Aloitusnimi
Sunfox Technologies
Perustaja Rajat Jain, Arpit Jain
Ala Healthtech, Medtech
Vineetan sijoitus 20 lakhs 1,2 % omasta pääomasta

Se on lääketieteen teknologian T&K-yritys, joka rakentaa kannettavia, minimalistisia ja edullisia laitteita tietokoneavusteisen suunnittelun ja tekoälyn avulla. Se on perustettu vuonna 2016.

Yritys valmistaa diagnostisia taskuystävällisiä EKG-laitteita (Spandan). Näin asiakkaat voivat tarkistaa sairaudet kustannustehokkaasti ja kätevästi. Vineet rahoitti 20 lakhia INR vastineeksi 1,2 prosentin omasta pääomasta.

Omituinen Naari

Aloitusnimi
Omituinen Naari
Perustaja Malvica Saxena
Ala Muoti
Vineetan sijoitus 17,5 lakhs 12 % omasta pääomasta

Se on muoti- ja lifestyle-startup, joka lanseerattiin vuonna 2018. Brändi tarjoaa muodikkaita ja omaperäisiä jalkineita ja asusteita.

Brändi on erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa ainutlaatuisten ja kauniiden käsinmaalattujen tennarien ansiosta. Vineeta rakasti tuotemerkkiä ja teki sopimuksen 17,5 lakhin INR:stä 12 prosentin omalla pääomalla.Humpy Farms

Aloitusnimi
Humpy Farms
Perustaja Jaywant Patil, Malvika Gaekwad
Ala Maatalous
Vineetan sijoitus 33,3 lakhs 5 % omasta pääomasta

Brändi tarjoaa asiakkailleen puhdasta A2-sertifioitua maitoa. Se on perustettu vuonna 2017. Se on ihmisten yhteisö, joka ottaa luonnonmukaisesti maatilan käytäntöihin.

Se varmistaa ilmastoälykkään uudistavan luomuviljelyn, joka on A2 ja luomusertifioitu. Se tekee luomutyöstä helppoa. Vineeta rahoitti startup-yrityksen 33,3 lakhilla INR:llä 5 prosentin omalla pääomalla.

Wakao Foods

Aloitusnimi
Wakao Foods
Perustaja Sairaj Dhond
Ala Ruoka- ja juomapalvelut
Vineetan sijoitus 25 lakhs 7 % omasta pääomasta

Se on Intian ensimmäinen merkki, joka valmistaa tuotteita jakkipuusta. Startup on perustettu vuonna 2013. Wakao tarjoaa kasvipohjaisia ​​tuotteita, jotka ovat luonnollisesti kasvatettuja. Nämä ovat valmiissa syötävässä ja kypsennysmuodossa.

Yritys valmistaa kestäviä ja terveellisiä elintarvikkeita, jotka viime kädessä edistävät terveellisten tapojen kehittämistä ihmisten keskuudessa. Vineeta teki startupin kanssa sopimuksen muiden haiden kanssa, jossa hän sijoitti 25 lakhia INR vastineeksi 7 prosentin omasta pääomasta.

Kabaddi Adda

Aloitusnimi
Kabaddi Adda
Perustaja Arvind Sivdas, Suhail Chandhok, Dhanya Parameshwarant, Vikas Gautam
Ala Urheilu, sosiaalinen media
Vineetan sijoitus 40 lakhs 3 % omasta pääomasta

Se on online-alusta kaikille Kabaddiin liittyville uutisille, otteluille ja raporteille. Kabaddi Adda lanseerattiin vuonna 2019. Se tarjoaa monenlaista tietoa, kuten pelaajien tiedot, urheiluuutiset, turnaustiedot jne.

Startup sai rahoitusta Namita Thaparilta ja Vineeta Singhiltä, ​​missä Vineeta sijoitti 40 lakhia INR vastineeksi 3 prosentin omasta pääomasta.

Nomad Food Project

Aloitusnimi
Nomad Food Project
Perustaja Aditya Rai, Advaith Inamke
Ala Ruokaa ja juomia
Vineetan sijoitus 10 lakhs 5 % omasta pääomasta
🔥 Empfohlen:  Luettelo parhaista dropshipperistä online-liiketoimintasi aloittamiseen

Se on brändi, joka tarjoaa suolaisia ​​pekonihilloja, thechaa ja herkkuja. Nomad Food Project aloitti vuonna 2017. Heidän artesaanituotteensa on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista, jotka vangitsevat parhaan maun purkki kerrallaan.

Brändi ei ole vähempää kuin taivas pekonin ystäville. Vineeta rahoitti startup-yrityksen 10 lakhsilla 5 prosentin omalla pääomalla.

Get-A-Whey

Aloitusnimi
Get-A-Whey
Perustaja Jimmy Shah, Pashmi Shah, Jash Shah
Ala Ruokaa ja juomia
Vineetan sijoitus 33,3 lakhs 3 % omasta pääomasta

Get-A-Whey on vuonna 2018 aloittanut terveellinen jäätelöbrändi. Brändin jäätelöt on rikastettu proteiineilla. Niissä ei ole ylimääräisiä kaloreita tai sokeria. Brändillä on myös keto-ystävällinen valikoima.

Brändin ansiosta asiakkaat voivat nauttia syyttömän jälkiruoan monissa mauissa. Vineeta Singh sijoitti startup-yritykseen Shark Tank India -ohjelmassa yhdessä Aman Guptan ja Ashneer Groverin kanssa, jossa hänen sijoituksensa oli 33,3 lakhs INR 3 prosentin omalla pääomalla.Jain Shikanji Masala

Aloitusnimi
Jain Shikanji Masala
Perustaja Anubhav Jain
Ala Ruokaa ja juomia
Vineetan sijoitus 10 lakhs 5 % omasta pääomasta

Jain Shikanji on perinteinen shikanji-juomamerkki. Tämä ikivanha tuotemerkki on ollut olemassa vuodesta 1937. Jainin perheen perintö on työskennellyt tarjotakseen asiakkailleen parasta laatua erittäin pitkään.

Se on Jain Shikanjin erityinen mauste, joka tekee siitä erilaisen kuin kaikki muut. Vineeta sijoitti yritykseen 10 lakhs 5 % omasta pääomasta.

Johtopäätös

Vineeta Singhin yrittäjämatka on ollut alusta asti superinnostava kaikille nuorille yrittäjille. Hän on ansainnut loistavan paikan itselleen ja yritykselleen. Vielä tärkeämpää on, että hän on pystynyt ansaitsemaan naisten luottamuksen aidoilla ja kohtuullisilla tuotteillaan.

Tämä nuori nainen on rakentanut kauniin yrityksen ja auttaa nyt muita rakentamaan unelmiaan sijoittamalla niihin. Hän rahoitti monia nuoria startup-yrityksiä Shark Tank Indiassa, ja hän on valmis rahoittamaan lisää startupeja ohjelman toisella kaudella.

UKK

Kuka on Vineeta Singh?

Vineeta Singh on Sugar Cosmeticsin perustaja ja toimitusjohtaja.

Mikä on Vineeta Singhin nettovarallisuus?

Vineeta Singhin nettovarallisuus on noin 300 INR GQ Intian mukaan.

Mitkä ovat Vineeta Singhin rahoittamia startuppeja?

Vineeta Singh on rahoittanut erilaisia ​​startup-yrityksiä, kuten CosIQ, Heart Up My Sleeves, Jain Shikanji Masala, Booz, Skippi Ice Pops ja paljon muuta.